Витамини

Витамини

Табличен изглед:
Бърз преглед

ABO PHARMA / АБО ФАРМА Д-АБОВИТ ВИТАМИН D3 СПРЕЙ 400IU 140 ДОЗИ Х 25МЛ

(0)
12.82 лв.

ABO PHARMA / АБО ФАРМА Д-АБОВИТ ВИТАМИН D3 спрей 400IU 140 дози х 25мл Хранителна добавка Витамин D принадлежи към групата на мастноразтворимите витамини. В природата се среща много рядко. Свойства на витамин D: Има благоприятно въздействие върху нервната и имунната системи; Регулира обмяната на фосфор и калций в организма. Нужен е за процес..

-15%
Бърз преглед

NATURE`S WAY АЛАЙВ / ALIVE 1ГР. Х 60 ТАБЛЕТКИ

(0)
36.37 лв. 42.79 лв.

NATURE`S WAY АЛАЙВ / ALIVE 1ГР. Х 60 ТАБЛЕТКИ  Алайв мултивитамини е натурален продукт на марката Nature`s Way за укрепване на имунната система. Той осигурява оптимални нива на витамини, минерали, антиоксиданти и съставки на хранителна основа. Източник е на ключовите хранителни вещества, необходими не само за перфектното функциониране на иму..

Бърз преглед

WALMARK / ВАЛМАРК КАЛМАЦИН ФОРТЕ 100 ТАБЛЕТКИ

(0)
22.22 лв.

WALMARK / ВАЛМАРК КАЛМАЦИН ФОРТЕ 100 ТАБЛЕТКИ Калмацин форте на Валмарк представлява комплекс от магнезий, калций и цинк, обогатен с витамин Д. Предимството на Калмацин Форте е увеличеното съдържание на калций (400 мг) и добавеният витамин Д, който се препоръчва за здрави зъби и кости. Предлага се в опаковка от 100 таблетки...

Бърз преглед

АЛЕРАКТ / ALERACT Х 30 ТАБЛЕТИ

(0)
26.78 лв.

АЛЕРАКТ / ALERACT Х 30 ТАБЛЕТИ LoLi Pharma Aleract е хранителна добавка за превенция или предотвратяване на рисковите фактори за спонтанен аборт и преждевременно раждане и при всички случаи на повишен риск от маточна активност през бременността. Активните съставки в Алерак са α-липоева киселина, магнезий и витамин B6. Магнезият допринася за нормал..

Бърз преглед

БИОФАР / BIOFAR ВИТАМИН С 1000 МГ. ЕФЕРВЕСЦЕНТНИ ТАБЛЕТКИ Х 20

(0)
3.79 лв.

БИОФАР / BIOFAR ВИТАМИН С 1000 МГ. ЕФЕРВЕСЦЕНТНИ ТАБЛЕТКИ Х 20Витамин С участва в многобройни биологични и метаболитни процеси в организма. Нуждите от Витамин С могат да се повишат при определени условия като растеж, оздравяване, преумора, простуда и др. През тези периоди добавянето на Витамин С е много полезно, тъй като той е водноразтворим и орга..

Бърз преглед

БИОФАР / BIOFAR ВИТАМИН С АЦЕРОЛА ЕФЕРВЕСЦЕНТНИ ТАБЛЕТКИ Х 20

(0)
3.41 лв.

БИОФАР / BIOFAR ВИТАМИН С АЦЕРОЛА ЕФЕРВЕСЦЕНТНИ ТАБЛЕТКИ Х 20Biofar Vitamin C e хранителна добавка, съдържаща Витамин С, която повишава имунитета, доставя силна антиоксидантна защита и подобрява общото здраве и тонус на организма. Витамин С предпазва клетките от вредното влияние на свободните радикали, притежава силно противовъзпалително действие, ..

-27%
Бърз преглед

ДЕТРИКАЛ / DETRICAL ВИТАМИН D3 400IU Х 60 ТАБЛЕТКИ

(0)
5.29 лв. 7.29 лв.

ДЕТРИКАЛ / DETRICAL ВИТАМИН D3 400IU Х 60 ТАБЛЕТКИ Хранителна добавка Detrical 400 предоставя добре усвоима форма на Витамин D3. Полезни действия: Благоприятства за нормалното действие на имунната система; Подпомага функцията на мускулите; Необходим през зимните месеци; За плътни и здрави кости; Състав: Съдържание:  В една ..

Бърз преглед

ДОПЕЛХЕРЦ / DOPPELHERZ СЕЛЕН ДЕПО 100МКГ. Х45 ТАБЛЕТКИ

(0)
11.20 лв.

ДОПЕЛХЕРЦ / DOPPELHERZ СЕЛЕН ДЕПО 100МКГ. Х45 ТАБЛЕТКИ Селенът е мощен антиоксидант, който помага за: правилната работа на щитовидната жлеза; здравето на имунната система; нормалната сперматогенеза; поддържане доброто състояние на косата и ноктите. Селенът не се синтезира от организма, затова трябва да се набавя с храната. Съдържанието на..

Бърз преглед

КАЛЦИКИНОН / KALCIKINON 60 ТАБЛЕТКИ

(0)
25.83 лв.

КАЛЦИКИНОН / KALCIKINON 60 ТАБЛЕТКИ Kalcikinon на Valentis e хранителната добавка, която осигурява нужното количество калций, както и неговата оптимална абсорбция с помощта на витамин Д3, което я прави подходяща за хора страдащи от остеопороза, остеомалация, фрактури на костите и в периодите на усилен растеж. Съдържащият се в Калцикинон Витамин К2..

Бърз преглед

КАЛЦИУМ ФОСФО-С 30 ТАБЛЕТКИ

(0)
7.40 лв.

КАЛЦИУМ ФОСФО-С 30 ТАБЛЕТКИКалциум Фосфо C е предназначен за профилактика и лечение на състояния, съпроводени с нарушение на калциево-фосфорния баланс в организма. Физиологични състояния на повишена нужда от калции - бременност, кърмене, период на усилен растеж. Калциум Фосфо С принадлежи към групата на минералните добавки. Калций и фосфор участват..

Бърз преглед

МАГНЕ ДОРО / MAGNE DORO Х 20 САШЕТА

(0)
10.92 лв.

МАГНЕ ДОРО / MAGNE DORO Х 20 САШЕТА Магне Доро Ликуид на българския производител Fortex представлява течна хранителна добавка, която допринася за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия. Тя поддържа електролитния баланс и намалява чувството на отпадналост и умора. Благоприятства нормалното функциониране на мускулите, на с..

Бърз преглед

ЦЕТЕБЕ / CETEBE КАПСУЛИ 500 МГ X 60 КАПСУЛИ

(0)
16.43 лв.

ЦЕТЕБЕ / CETEBE КАПСУЛИ 500 МГ X 60 КАПСУЛИЛИСТОВКА: ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯЦетебе 500 mg твърди капсули с удължено освобождаванеCetebe 500 mg prolonged-release capsules, bardаскорбинова киселина (ascorbic acid)Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Винаги п..

Временно изчерпан
Бърз преглед

ABO PHARMA ЦИНК + БИОТИН Х 30 КАПСУЛИ

(0)
8.07 лв.

ABO PHARMA ЦИНК + БИОТИН Х 30 КАПСУЛИПредназначение:Цинкът е минерал, който има голямо значение при метаболизма. Спомага за нормалното състояние на косата, кожата, ноктите, зрението, имунната система. Допринася за защита на клетките от оксидативен стрес и за нормалния синтез на ДНК.Биотинът е известен като витамин В7 или витамин Н. Той участва във ..

Временно изчерпан
Бърз преглед

NATURAL FACTORS ВИТАМИН В12 3000 МКГ Х30 ТАБЛЕТКИ

(0)
28.00 лв.

NATURAL FACTORS ВИТАМИН В12 3000 МКГ Х30 ТАБЛЕТКИ Хранителна добавка Приложение: Допринася за нормалното функциониране на организма. Съставки: (в 1 табл.)  дн. доза Витамин В12 (метилкобаламин и дибенкозид)  3000 µg  3000 µg *Farm Fresh Factors™, манитол, кроскармелоза натрий, растителен клас магнезие..

Временно изчерпан
Бърз преглед

WALMARK / ВАЛМАРК ВИТАМИН D3 400IU СПРЕЙ 10МЛ

(0)
13.19 лв.

WALMARK / ВАЛМАРК  ВИТАМИН D3 400IU СПРЕЙ 10МЛ Хранителна добавка Витамин D е изключително важен за доброто здраве. Той подпомага имунната система, допринася за здрави зъби, кости и мускули. Организма си го набавя основно от слънчевите лъчи, много малка част успява и чрез храната. Витамин D3 спрей от Валмарк е високоусвоим и е подходящ за бе..

Показани 1 от 15 | 40 (3 Страници)