Витамини

Витамини

Grid View:
Quickview

ABO PHARMA ЦИНК + БИОТИН Х 30 КАПСУЛИ

(0)
7.49 лв.

АБО ФАРМА ЦИНК + БИОТИН КАПС. Х 30 Цинк + Биотин на Абофарма е добавка към храната, която поддържа здравето на косата, кожата и ноктите. Цинкът е минерал, който играе изключително важна роля при обмяната на веществата. Осигурява грижа и защита за нормалното състояние на косата, кожата, ноктите, очите . Също така активно подпомага и подсилва имунна..

Quickview

NATURE`S WAY АЛАЙВ / ALIVE 1ГР. Х 60 ТАБЛЕТКИ

(0)
34.59 лв.

АЛАЙВ / ALIVEТАБЛ. 1ГР. Х 60 NW Алайв мултивитамини е натурален продукт на марката Nature`s Way за укрепване на имунната система. Той осигурява оптимални нива на витамини, минерали, антиоксиданти и съставки на хранителна основа. Източник е на ключовите хранителни вещества, необходими не само за перфектното функциониране на имунната система, но и ..

Quickview

WALMARK / ВАЛМАРК КАЛМАЦИН ФОРТЕ 100 ТАБЛЕТКИ

(0)
20.69 лв.

КАЛМАЦИН / CALMACIN FORTEФОРТЕ ТАБЛ. Х 100 ВАЛМАРК Калмацин форте на Валмарк представлява комплекс от магнезий, калций и цинк, обогатен с витамин Д. Предимството на Калмацин Форте е увеличеното съдържание на калций (400 мг) и добавеният витамин Д, който се препоръчва за здрави зъби и кости. Предлага се в опаковка от 100 таблетки...

Quickview

WALMARK / ВАЛМАРК МАРСИАНЦИ ПРОИМУН ЩИТ СИРОП 150МЛ

(0)
21.79 лв.

ВАЛМАРК / WALLMARKМАРСИАНЦИ ПРОИМУН ЩИТ СИРОП 150МЛИзцяло естествен, мощен имуностимулант за деца. Съдържа бета глюкани, витамин C, екстракт черен бъз и шипка. Хранителните качества на този продукт са съобразени с нуждите на децата, укрепва имунитета и оказва благоприятно действие върху дихателната система. Подходящ за деца над 1 година, подрастващ..

Quickview

АЛЕРАКТ / ALERACT Х 30 ТАБЛЕТИ

(0)
26.69 лв.

АЛЕРАКТ тб. х 30 LoLi Pharma Aleract е хранителна добавка за превенция или предотвратяване на рисковите фактори за спонтанен аборт и преждевременно раждане и при всички случаи на повишен риск от маточна активност през бременността. Активните съставки в Алерак са α-липоева киселина, магнезий и витамин B6. Магнезият допринася за нормалната мускулна ..

Quickview

БИОФАР / BIOFAR ВИТАМИН С 1000 МГ. ЕФЕРВЕСЦЕНТНИ ТАБЛЕТКИ Х 20

(0)
4.39 лв.

БИОФАР/BIOFAR ВИТАМИН С 1000 МГ. ЕФЕРВЕСЦЕНТНИ ТАБЛЕТКИ Х 20Витамин С участва в многобройни биологични и метаболитни процеси в организма. Нуждите от Витамин С могат да се повишат при определени условия като растеж, оздравяване, преумора, простуда и др. През тези периоди добавянето на Витамин С е много полезно, тъй като той е водноразтворим и органи..

Quickview

БИОФАР / BIOFAR ВИТАМИН С АЦЕРОЛА ЕФЕРВЕСЦЕНТНИ ТАБЛЕТКИ Х 20

(0)
4.29 лв.

БИОФАР / BIOFARВИТ.С НАТ. АЦЕРОЛА Х 20Biofar Vitamin C e хранителна добавка, съдържаща Витамин С, която повишава имунитета, доставя силна антиоксидантна защита и подобрява общото здраве и тонус на организма. Витамин С предпазва клетките от вредното влияние на свободните радикали, притежава силно противовъзпалително действие, подпомага естествената..

Quickview

БИОФАР / BIOFAR ЖЕЛЯЗО + ФОЛИЕВА КИСЕЛИНА ЕФЕРВЕСЦЕНТНИ ТАБЛЕТКИ Х 20

(0)
4.09 лв.

БИОФАР / BIOFAR ЖЕЛЯЗО+ФОЛИЕВА К-НАBiofar Fer + Acide Folique е хранителна добавка с желязо и фолиева киселина. Желязото е съставна част на хемоглобина, а той е елементът от червените кръвни клетки, благодарение на който всяка една тъкан или орган в тялото получава жизнено необходимият й кислород. Освен това играе ключова роля в процесите на растеж..

Quickview

БИОФАР / BIOFAR ИМУНАКТИВ ЕФЕРВЕСЦЕНТНИ ТАБЛЕТКИ Х 10

(0)
6.79 лв.

БИОФАР / BIOFAR ИМУНОАКТИВ X 10При отслабен имунитет вследствие на стрес и изтощение или бактериални и вирусни инфекции;За повишаване на общия тонус и устойчивост на организма...

Quickview

БИОФАР / BIOFAR КАЛЦИЙ С ВИТАМИН Д3 ЕФЕРВЕСЦЕНТНИ ТАБЛЕТКИ Х 20

(0)
3.29 лв.

БИОФАР / BIOOFARКАЛЦИЙ С ВИТ.Д3 ЕФФ. ТАБЛ. Х 20Biofar Цинк и Витамин C за висок имунитет х20 ефервесцентни таблетки ... Biofar Калций и Витамин Д3 за здрави кости х20 ефервесцентни таблетки ...

Quickview

БИОФАР / BIOFAR МАГНЕЗИЙ 200+В6 ЕФЕРВЕСЦЕНТНИ ТАБЛЕТКИ Х 20

(0)
4.09 лв.

БИОФАР / BIOFAR МАГНЕЗИЙ 200+В6 ЕФФ. ТАБЛ. Х 20Хранителна добавкаС подсладителиНе съдържа захар...

Showing 1 to 15 of 41 (3 Pages)