Витамини

Витамини

Табличен изглед:
Бърз преглед

ABO PHARMA / АБО ФАРМА Д-АБОВИТ ВИТАМИН D3 СПРЕЙ 400IU 140 ДОЗИ Х 25МЛ

(0)
12.59 лв.

ABO PHARMA / АБО ФАРМА Д-АБОВИТ ВИТАМИН D3 спрей 400IU 140 дози х 25мл Хранителна добавка Витамин D принадлежи към групата на мастноразтворимите витамини. В природата се среща много рядко. Свойства на витамин D: Има благоприятно въздействие върху нервната и имунната системи; Регулира обмяната на фосфор и калций в организма. Нужен е за процес..

Бърз преглед

ABO PHARMA ЦИНК + БИОТИН Х 30 КАПСУЛИ

(0)
7.49 лв.

ABO PHARMA ЦИНК + БИОТИН Х 30 КАПСУЛИПредназначение:Цинкът е минерал, който има голямо значение при метаболизма. Спомага за нормалното състояние на косата, кожата, ноктите, зрението, имунната система. Допринася за защита на клетките от оксидативен стрес и за нормалния синтез на ДНК.Биотинът е известен като витамин В7 или витамин Н. Той участва във ..

-15%
Бърз преглед

NATURE`S WAY АЛАЙВ / ALIVE 1ГР. Х 60 ТАБЛЕТКИ

(0)
29.40 лв. 34.59 лв.

АЛАЙВ / ALIVEТАБЛ. 1ГР. Х 60 NW Алайв мултивитамини е натурален продукт на марката Nature`s Way за укрепване на имунната система. Той осигурява оптимални нива на витамини, минерали, антиоксиданти и съставки на хранителна основа. Източник е на ключовите хранителни вещества, необходими не само за перфектното функциониране на имунната система, но и ..

Бърз преглед
Бърз преглед

WALMARK / ВАЛМАРК КАЛМАЦИН ФОРТЕ 100 ТАБЛЕТКИ

(0)
20.69 лв.

КАЛМАЦИН / CALMACIN FORTEФОРТЕ ТАБЛ. Х 100 ВАЛМАРК Калмацин форте на Валмарк представлява комплекс от магнезий, калций и цинк, обогатен с витамин Д. Предимството на Калмацин Форте е увеличеното съдържание на калций (400 мг) и добавеният витамин Д, който се препоръчва за здрави зъби и кости. Предлага се в опаковка от 100 таблетки...

Бърз преглед

АКВАСОЛ / AQUASOL ВИТАМИН D 400IU СПРЕЙ 15МЛ 300 ДОЗИ

(0)
15.79 лв.

АКВАСОЛ / AQUASOL ВИТАМИН D 400IU СПРЕЙ 15МЛ 300 ДОЗИ Aquasol Vitamin D се предлага под формата на спрей, специално разработен за лесен прием, прецизно дозиране и възможно най-бързо усвояване от организма. Водоразтворимата форма на Витамин D помага за: Намаляване на риска от дихателни заболявания; Подсилване на имунната система; Предпаз..

Бърз преглед

АЛЕРАКТ / ALERACT Х 30 ТАБЛЕТИ

(0)
26.09 лв.

АЛЕРАКТ тб. х 30 LoLi Pharma Aleract е хранителна добавка за превенция или предотвратяване на рисковите фактори за спонтанен аборт и преждевременно раждане и при всички случаи на повишен риск от маточна активност през бременността. Активните съставки в Алерак са α-липоева киселина, магнезий и витамин B6. Магнезият допринася за нормалната мускулна ..

Бърз преглед

БИОФАР / BIOFAR ВИТАМИН С 1000 МГ. ЕФЕРВЕСЦЕНТНИ ТАБЛЕТКИ Х 20

(0)
4.39 лв.

БИОФАР/BIOFAR ВИТАМИН С 1000 МГ. ЕФЕРВЕСЦЕНТНИ ТАБЛЕТКИ Х 20Витамин С участва в многобройни биологични и метаболитни процеси в организма. Нуждите от Витамин С могат да се повишат при определени условия като растеж, оздравяване, преумора, простуда и др. През тези периоди добавянето на Витамин С е много полезно, тъй като той е водноразтворим и органи..

Бърз преглед

БИОФАР / BIOFAR ВИТАМИН С АЦЕРОЛА ЕФЕРВЕСЦЕНТНИ ТАБЛЕТКИ Х 20

(0)
3.69 лв.

БИОФАР / BIOFARВИТ.С НАТ. АЦЕРОЛА Х 20Biofar Vitamin C e хранителна добавка, съдържаща Витамин С, която повишава имунитета, доставя силна антиоксидантна защита и подобрява общото здраве и тонус на организма. Витамин С предпазва клетките от вредното влияние на свободните радикали, притежава силно противовъзпалително действие, подпомага естествената..

Бърз преглед

БИОФАР / BIOFAR ЖЕЛЯЗО + ФОЛИЕВА КИСЕЛИНА ЕФЕРВЕСЦЕНТНИ ТАБЛЕТКИ Х 20

(0)
4.09 лв.

БИОФАР / BIOFAR ЖЕЛЯЗО+ФОЛИЕВА К-НАBiofar Fer + Acide Folique е хранителна добавка с желязо и фолиева киселина. Желязото е съставна част на хемоглобина, а той е елементът от червените кръвни клетки, благодарение на който всяка една тъкан или орган в тялото получава жизнено необходимият й кислород. Освен това играе ключова роля в процесите на растеж..

Бърз преглед

БИОФАР / BIOFAR ИМУНАКТИВ ЕФЕРВЕСЦЕНТНИ ТАБЛЕТКИ Х 10

(0)
6.79 лв.

БИОФАР / BIOFAR ИМУНОАКТИВ X 10При отслабен имунитет вследствие на стрес и изтощение или бактериални и вирусни инфекции;За повишаване на общия тонус и устойчивост на организма...

Бърз преглед

БИОФАР / BIOFAR МАГНЕЗИЙ 200+В6 ЕФЕРВЕСЦЕНТНИ ТАБЛЕТКИ Х 20

(0)
3.39 лв.

БИОФАР / BIOFAR МАГНЕЗИЙ 200+В6 ЕФФ. ТАБЛ. Х 20Хранителна добавкаС подсладителиНе съдържа захар...

Бърз преглед

БИОФАР / BIOFAR ЦИНК ОРГАНИЧЕН ЕФЕРВЕСЦЕНТНИ ТАБЛЕТКИ ЕФЕРВЕСЦЕНТНИ ТАБЛЕТКИ Х 20

(0)
4.99 лв.

БИОФАР/BIOFAR ЦИНК ОРГАНИЧЕН ЕФЕРВЕСЦЕНТНИ ТАБЛЕТКИ Х 20Хранителна добавкаПредназначение на добавката:Поддържане на умствената дейност, засилва имунитета;Спомага за нормалното функциониране на голям брой ензими;Силен антиоксидант.Състав:Съдържаниеза 1 таблеткаВитамин С120 mgЦинк15 mgЕкстракт от ацерола500 mgХранителна информация и енергийна стойнос..

Бърз преглед
Бърз преглед

ВИТАБИОТИКС / VITABIOTIX УЕЛКИД КАПКИ ЗА БЕБЕТА 30МЛ -

(0)
19.69 лв.

УЕЛКИД / WELKID КАПКИ ЗА БЕБЕТА х 30мл - Витабиотикс Първият мултивитамин за бебета, осигуряващ освен необходимата дневна доза от витамин D още 13 витамина и минерала плюс екстракт от малц...

Показани 1 от 15 | 41 (3 Страници)