Пелени за възрастни

Пелени за възрастни

Табличен изглед:
Бърз преглед

АЛИВИО / ALIVIO АНАТОМИЧНИ ПАРЧЕТА НОЩНИ XL Х 10

(0)
4.21 лв.

АНАТОМ. ALIVIO ПАРЧЕТА нощни XL х 10 АЛИВИО Аливио Анатомични парчета са чудесна грижа за лица със съвсем незначителна инконтиненция, които са физически независими. Анатомична форма предлага много добро решение за свободата на движение, което означава комфорт, защита и ежедневна независимост. Може да се използват под бельото, оставайки напълни нез..

Бърз преглед

АЛИВИО / ALIVIO ГАЩИ ДНЕВНИ L Х 10

(0)
7.66 лв.

АЛИВИО / ALIVIOГАЩИ ДНЕВНИ L Х 10 ALIVIO Пелени-Гащи за възрастни M Дневни 50-80 кг x10 броя е специално предпазно бельо за възрастни, което се препоръчва за употреба от пациенти, които имат лека форма на инконтиненция. Те осигуряват пълно спокойствие за нуждаещите се при движението им в ежедневието. Пелени-гащи са подходящи за употреба през деня ..

Бърз преглед

АЛИВИО / ALIVIO ГАЩИ ДНЕВНИ S Х 10

(0)
6.71 лв.

ЮРИАЖ / URIAGE КСЕМОС ПОДХРАНВАЩ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ 40 МЛ Дружеството ни е специализирано във вноса и предлагането на санитарно-хигиенни продукти на вътрешния пазар. Нашата цел е да предоставим най- доброто, произведено от водещите производители в бранша, както и да удовлетворим потребностите на голям кръг от хора, засегнати от различна степен на инконт..

Бърз преглед

АЛИВИО / ALIVIO ГАЩИ НОЩНИ XL.Х10

(0)
9.81 лв.

АЛИВИО / ALIVIO ГАЩИ НОЩНИ XL.Х10 Alivio Premium Quality Adult Diapers Super Night са висококачествени нощни пелени-гащи за възрастни, които са подходящи за подвижни и лежащи болни хора с тегло от 100 до над 120 кг и осигуряват ефективна защита срещу протичане при наличие на тежка форма на инконтиненция. Изключително добре абсорбиращите материали..

Бърз преглед

АЛИВИО / ALIVIO ГАЩИ НОЩНИ М Х 10

(0)
8.50 лв.

АЛИВИО / ALIVIO ГАЩИ НОЩНИ М Х 10 Alivio Premium Quality Adult Diapers са висококачествени нощни пелени-гащи за възрастни, които са подходящи за подвижни и лежащо болни хора с тегло от 50 до 80 кг и осигуряват ефективна защита срещу протичане при наличие на умерена форма на инконтиненция. Изключително добре абсорбиращите материали позволяват свобо..

Бърз преглед

АЛИВИО / ALIVIO ГАЩИ СУПЕР НОЩНИ L Х10

(0)
9.53 лв.

АЛИВИО / ALIVIOГАЩИ СУПЕР НОЩНИ L Alivio Premium Quality Adult Diapers Super Night са висококачествени нощни пелени-гащи за възрастни, които са подходящи за подвижни и лежащи болни хора с тегло от 100 до над 120 кг и осигуряват ефективна защита срещу протичане при наличие на тежка форма на инконтиненция. Изключително добре абсорбиращите материали ..

Бърз преглед

АЛИВИО / ALIVIO ПАМПЕРС ДНЕВЕН M Х 10

(0)
6.88 лв.

АЛИВИО / ALIVIO ПАМПЕРС ДНЕВЕН M Х 10 Нощни пелени, уместни за употреба от нуждаещи се, с умерена инконтиненция, по време на сън.Предлагат се в размери S,M,L,XL.Подходящи за ПОДВИЖНИ и ЛЕЖАЩО БОЛНИ хора...

Бърз преглед

АЛИВИО / ALIVIO ПЕЛЕНИ ВЪЗР.НОЩНИ S 30-50КГ Х 10

(0)
5.66 лв.

АЛИВИО / ALVIOПЕЛЕНИ ВЪЗР.НОЩНИ S 30-50кг х 10 Alivio Adult Diapers S са висококачествени нощни пелени за възрастни, познати още като памперси за възрастни, които са подходящи както за подвижно, така и за лежащо болни хора с тегло от 30 до 50 кг и осигуряват ефективна защита срещу протичане при наличие на умерена форма на инконтиненция по време н..

Бърз преглед

АЛИВИО / ALIVIO ПЕЛЕНИ ЗА ВЪЗРАСТНИ НОЩНИ L Х 10

(0)
9.09 лв.

АЛИВИО/ALIVIO ПЕЛЕНИ ЗА ВЪЗРАСТНИ НОЩНИ L Х 10Нощни памперси за възрастни, подходящи за употреба от ПОДВИЖНИ иЛЕЖАЩО БОЛНИ хора с умерена инконтиненция.Предлагат се в размери S, M, L, XL.Вид:нощни.Размер:L - от 80 до 100 кг.Опаковка:10 броя.Производител:Евро Актив ООД, България...

Бърз преглед

СЕРЕНИ / SERENI АНАТОМИЧНИ ПАРЧЕТА L НОЩНИ

(0)
3.53 лв.

АНАТОМИЧНИ ПАРЧЕТА SERENI / СЕРЕНИ L НОЩНИ Sereny Anatomical Pieces са анатомични парчета за възрастни, за използване при лека и тежка инконтиненция. Предназначени са за еднократна употреба, нощем, специално създадени да осигурят надеждна защита от замърсяване, инконтиненция, хигиенни и козметични процедури, смяна на пелени и други. С мека повърхн..

Бърз преглед

СЕРЕНИ / SERENI АНАТОМИЧНИ ПАРЧЕТА XL СУПЕР НОЩНИ

(0)
4.45 лв.

АНАТОМИЧНИ ПАРЧЕТА SERENI / СЕРЕНИ XL СУПЕР НОЩНИ Sereny Anatomical Pieces са анатомични парчета за възрастни, за използване при лека и тежка инконтиненция. Предназначени са за еднократна употреба, нощем, специално създадени да осигурят надеждна защита от замърсяване, инконтиненция, хигиенни и козметични процедури, смяна на пелени и други. С ме..

Бърз преглед

СЕРЕНИ / SERENI АНАТОМИЧНИ ПОДЛОЖКИ L*10 СУПЕР НОЩНИ

(0)
3.56 лв.

АНАТОМИЧНИ ПОДЛОЖКИ СЕРЕНИ / SERENI L*10 СУПЕР НОЩНИСъстав:суперабсорбент, тишу, непропускащи прегради, непромукаем външен слойПродуктът не съдържа опасни за здравето компоненти.Предназначение:При лека и тежка инконтиненция.Съхранение:На сухо и проветриво място.Произвeдено в ЕС...

Бърз преглед

СЕРЕНИ / SERENI ГАЩИ 100/120 НОЩНИ X 10 БРОЯ

(0)
8.21 лв.

СЕРЕНИ / SERENI ГАЩИ 100/120 НОЩНИ X 10 БРОЯ Пелените Sereny са най - ефективното решение при проблеми с незадържане на урина (инконтиненция), особено подходящи за неподвижни пациенти. С високата си степен на абсорбиране, предлагат пълна защита на кожата, която винаги е суха, като са подходящи и в случаите на двойна инконтиненция и за дългите пер..

Бърз преглед

СЕРЕНИ / SERENI ГАЩИ 100/120 Х 10 ДНЕВНИ

(0)
7.66 лв.

Серени / SERENI ГАЩИ 100/120 х 10 ДневниПелените Serenity са най - ефективното решение при проблеми с незадържане на урина (инконтиненция), особено подходящи за неподвижни пациенти. С високата си степен на абсорбиране, предлагат пълна защита на кожата, която винаги е суха, като са подходящи и в случаите на двойна инконтиненция и за дългите периоди..

Бърз преглед

СЕРЕНИ / SERENI ГАЩИ СУПЕР НОЩНИ 40-80

(0)
8.82 лв.

СЕРЕНИ / SERENI ГАЩИ СУПЕР НОЩНИ 40-80 ъстав: суперабсорбент, тишу, непропускащи прегради, непромукаем външен слой. Продуктът не съдържа опасни за здравето компоненти...

Показани 1 от 15 | 18 (2 Страници)