Пелени за възрастни

Пелени за възрастни

Табличен изглед:
Бърз преглед

СЕРЕНИ / SERENI АНАТОМИЧНИ ПАРЧЕТА L НОЩНИ

(0)
4.11 лв.

СЕРЕНИ / SERENI АНАТОМИЧНИ ПАРЧЕТА L НОЩНИ Sereny Anatomical Pieces са анатомични парчета за възрастни, за използване при лека и тежка инконтиненция. Предназначени са за еднократна употреба, нощем, специално създадени да осигурят надеждна защита от замърсяване, инконтиненция, хигиенни и козметични процедури, смяна на пелени и други. С мека повърхн..

Бърз преглед

СЕРЕНИ / SERENI ГАЩИ 100/120 НОЩНИ X 10 БРОЯ

(0)
8.53 лв.

СЕРЕНИ / SERENI ГАЩИ 100/120 НОЩНИ X 10 БРОЯ Пелените Sereny са най - ефективното решение при проблеми с незадържане на урина (инконтиненция), особено подходящи за неподвижни пациенти. С високата си степен на абсорбиране, предлагат пълна защита на кожата, която винаги е суха, като са подходящи и в случаите на двойна инконтиненция и за дългите пери..

Бърз преглед

СЕРЕНИ / SERENI ГАЩИ 100/120 Х 10 ДНЕВНИ

(0)
8.25 лв.

Серени / SERENI ГАЩИ 100/120 х 10 ДневниПелените Serenity са най - ефективното решение при проблеми с незадържане на урина (инконтиненция), особено подходящи за неподвижни пациенти. С високата си степен на абсорбиране, предлагат пълна защита на кожата, която винаги е суха, като са подходящи и в случаите на двойна инконтиненция и за дългите периоди..

Бърз преглед

СЕРЕНИ / SERENI ГАЩИ СУПЕР НОЩНИ 40-80

(0)
9.61 лв.

СЕРЕНИ / SERENI ГАЩИ СУПЕР НОЩНИ 40-80 ъстав: суперабсорбент, тишу, непропускащи прегради, непромукаем външен слой. Продуктът не съдържа опасни за здравето компоненти...

Временно изчерпан
Бърз преглед

АЛИВИО / ALIVIO АНАТОМИЧНИ ПАРЧЕТА НОЩНИ XL Х 10

(0)
4.21 лв.

АЛИВИО / ALIVIO АНАТОМИЧНИ ПАРЧЕТА НОЩНИ XL Х 10  Аливио Анатомични парчета са чудесна грижа за лица със съвсем незначителна инконтиненция, които са физически независими. Анатомична форма предлага много добро решение за свободата на движение, което означава комфорт, защита и ежедневна независимост. Може да се използват под бельото, оставайки ..

Временно изчерпан
Бърз преглед

АЛИВИО / ALIVIO ГАЩИ ДНЕВНИ L Х 10

(0)
8.50 лв.

АЛИВИО / ALIVIO ГАЩИ ДНЕВНИ L Х 10 ALIVIO Пелени-Гащи за възрастни M Дневни 50-80 кг x10 броя е специално предпазно бельо за възрастни, което се препоръчва за употреба от пациенти, които имат лека форма на инконтиненция. Те осигуряват пълно спокойствие за нуждаещите се при движението им в ежедневието. Пелени-гащи са подходящи за употреба през деня..

Временно изчерпан
Бърз преглед

АЛИВИО / ALIVIO ГАЩИ ДНЕВНИ S Х 10

(0)
7.47 лв.

АЛИВИО / ALIVIO ГАЩИ ДНЕВНИ S Х 10подходящи за подвижни и лежащи болни хора и осигуряват ефективна защита срещу протичане при наличие на тежка форма на инконтиненция. Изключително добре абсорбиращите материали позволяват свобода на движение по време на сън и усещане за сухота и комфорт...

Временно изчерпан
Бърз преглед

АЛИВИО / ALIVIO ГАЩИ НОЩНИ XL.Х10

(0)
9.81 лв.

АЛИВИО / ALIVIO ГАЩИ НОЩНИ XL.Х10Alivio Premium Quality Adult Diapers Super Night са висококачествени нощни пелени-гащи за възрастни, които са подходящи за подвижни и лежащи болни хора с тегло от 100 до над 120 кг и осигуряват ефективна защита срещу протичане при наличие на тежка форма на инконтиненция. Изключително добре абсорбиращите материали по..

Временно изчерпан
Бърз преглед

АЛИВИО / ALIVIO ГАЩИ НОЩНИ М Х 10

(0)
9.13 лв.

АЛИВИО / ALIVIO ГАЩИ НОЩНИ М Х 10 Alivio Premium Quality Adult Diapers са висококачествени нощни пелени-гащи за възрастни, които са подходящи за подвижни и лежащо болни хора с тегло от 50 до 80 кг и осигуряват ефективна защита срещу протичане при наличие на умерена форма на инконтиненция. Изключително добре абсорбиращите материали позволяват свобо..

Временно изчерпан
Бърз преглед

АЛИВИО / ALIVIO ГАЩИ СУПЕР НОЩНИ L Х10

(0)
10.71 лв.

АЛИВИО / ALIVIO ГАЩИ СУПЕР НОЩНИ L Х10 Alivio Premium Quality Adult Diapers Super Night са висококачествени нощни пелени-гащи за възрастни, които са подходящи за подвижни и лежащи болни хора с тегло от 100 до над 120 кг и осигуряват ефективна защита срещу протичане при наличие на тежка форма на инконтиненция. Изключително добре абсорбиращите матер..

Временно изчерпан
Бърз преглед

АЛИВИО / ALIVIO ПАМПЕРС ДНЕВЕН L Х 10

(0)
7.57 лв.

АЛИВИО / ALIVIO ПАМПЕРС ДНЕВЕН L Х 10 Alivio Пелени за възрастни /памперси/ "L"СУПЕР нощни 80-100 кг са подходящи за употреба от нуждаещи се при тежка инконтиненция, както и за пациенти в болнични условия. Също така памперсите за възрастни хора са подходящи за лежащо болни хора...

Временно изчерпан
Бърз преглед

АЛИВИО / ALIVIO ПАМПЕРС ДНЕВЕН M Х 10

(0)
6.88 лв.

АЛИВИО / ALIVIO ПАМПЕРС ДНЕВЕН M Х 10 Нощни пелени, уместни за употреба от нуждаещи се, с умерена инконтиненция, по време на сън.Предлагат се в размери S,M,L,XL.Подходящи за ПОДВИЖНИ и ЛЕЖАЩО БОЛНИ хора...

Временно изчерпан
Бърз преглед

АЛИВИО / ALIVIO ПАМПЕРС НОЩЕН М Х 10

(0)
9.25 лв.

АЛИВИО / ALIVIO ПАМПЕРС НОЩЕН М Х 10 Уместни за употреба от нуждаещи се, с умерена инконтиненция, по време на сън.Предлагат се в размери S,M,L,XL.Подходящи за ПОДВИЖНИ и ЛЕЖАЩО БОЛНИ хора...

Временно изчерпан
Бърз преглед

АЛИВИО / ALIVIO ПЕЛЕНИ ВЪЗР.НОЩНИ S 30-50КГ Х 10

(0)
5.66 лв.

АЛИВИО / ALIVIO ПЕЛЕНИ ВЪЗР.НОЩНИ S 30-50КГ Х 10Alivio Adult Diapers S са висококачествени нощни пелени за възрастни, познати още като памперси за възрастни, които са подходящи както за подвижно, така и за лежащо болни хора с тегло от 30 до 50 кг и осигуряват ефективна защита срещу протичане при наличие на умерена форма на инконтиненция по време на..

Временно изчерпан
Бърз преглед

АЛИВИО / ALIVIO ПЕЛЕНИ ЗА ВЪЗРАСТНИ НОЩНИ L Х 10

(0)
10.12 лв.

АЛИВИО/ALIVIO ПЕЛЕНИ ЗА ВЪЗРАСТНИ НОЩНИ L Х 10Нощни памперси за възрастни, подходящи за употреба от ПОДВИЖНИ иЛЕЖАЩО БОЛНИ хора с умерена инконтиненция.Предлагат се в размери S, M, L, XL.Вид:нощни.Размер:L - от 80 до 100 кг.Опаковка:10 броя.Производител:Евро Актив ООД, България...

Показани 1 от 15 | 18 (2 Страници)