Кашлица

Кашлица

Табличен изглед:
Бърз преглед

DINO BAMBINO KIDS БИЛКОВ СИРОП БРОНХОНАЛ 125МЛ

(0)
5.80 лв.

DINO BAMBINO KIDS БИЛКОВ СИРОП БРОНХОНАЛ 125МЛСъдържа комбинация от билкови екстракти и прополис, които допринасят за нормалната фукнция на дихателната система. Без захар, с подсладител СТЕВИЯ. С вкус на кайсия.МАЩЕРКА - съдържа етерични масла, които действат антибактериално и спомагат за прочистване на секретите.ЛЕЧЕБНА РУЖА - има антибактер..

Бърз преглед

HERBALLAB KIDS БРОНХИ И ГЪРЛО 50МЛ

(0)
4.20 лв.

HERBALLAB KIDS БРОНХИ И ГЪРЛО 50МЛHERBALLAB KIDS ПРОПОЛИС билкова тинктура БРОНХИ И ГЪРЛОХранителната добавка допринася за нормалната функция на дихателната система. Благоприятства и успокоява гърло и дихателните пътища при раздразнения. Спомага за втечняване на секретите и облекчава изхвърлянето им. С приятен цитрусов аромат.БОСИЛЕК – действа ..

Бърз преглед

HERBALLAB БРОНХИ И ГЪРЛО 50МЛ

(0)
4.95 лв.

HERBALLAB БРОНХИ И ГЪРЛО 50МЛHERBALLAB ПРОПОЛИС билкова тинктура БРОНХИ И ГЪРЛОХранителната добавка допринася за нормалната функция на дихателната система. Благоприятства и успокоява гърло и дихателните пътища при раздразнения. Спомага за втечняване на секретите и облекчава изхвърлянето им. С приятен цитрусов аромат.СМРАДЛИКА -  изpaзeн пp..

Бърз преглед

ABO PHARMA СИЛВЪРТУС / SILVERTUSS СИРОП 100 МЛ

(0)
15.39 лв.

ABO PHARMA СИЛВЪРТУС / SILVERTUSS СИРОП 100 МЛСиропът SILVERTUSS на Абофарма е медицинско изделие, което помага за симптоматично лечение на болки в гърлото, свързани със секреция на слуз и кашлица. Съдържа екстракт от Бяла Ружа и Гринделия, богати на смолисто-балсамови адюванти. Тези 2 активни съставки увеличават отделянето на бронхиален секрет и з..

Бърз преглед

ABO PHARMA УЛИТУС СИРОП 100МЛ.

(0)
15.39 лв.

ABO PHARMA УЛИТУС СИРОП 100МЛ.Сухата и дразнеща кашлица е неприятен симптом, от който всеки би искал да се отърве. Хранителната добавка Улитус под формата на сироп е решението, което ще Ви помогне да поемете контрола във Ваши ръце. Оказва благоприятно успокояващо действие върху горните дихателни пътища, орофарингеалната лигавица и тона на гласа. Фо..

Бърз преглед

MUCOPLANT СИРОП П-В КАШЛИЦА 100МЛ

(0)
7.79 лв.

MUCOPLANT СИРОП П-В КАШЛИЦА 100МЛМукоплант Сироп за Кашлица от Теснолист Живовлек на Д-р Тайс е сироп на растителна основа, който се прилага при остри възпаления на дихателните пътища, придружени с кашлица. Мукоплант Сироп за Кашлица от Теснолист Живовлек има умерен директен антибактериален ефект срещу Staphylococcus aureus, Streptococcus ß-haemoly..

Бърз преглед

АЛТОРИЯ /ALTORIA 450МГ. X 30 КАПСУЛИ

(0)
12.89 лв.

АЛТОРИЯ /ALTORIA КАПС. 450МГ. X 30 ВЕЛЕВ Алтория Сироп представлява натурална хранителна добавка, съдържаща Лечебна ружа и Планински очиболец, която има противовъзпалително действие, способства за омекотяване на бронхиалните секрети и за по-лесното им отделяне от бронхиалното дърво, както и при тежки синузити, тонзилити и хрема. Лечебната ружа им..

Бърз преглед

АМБИКСОЛ / AMBIKSOL 15 МГ/5 МЛ

(0)
4.69 лв.

АМБИКСОЛ / AMBIKSOL15 мг/5 млАмбиксол сироп се използва за улесняване на отхрачването и облекчаване на кашлицата при остри и хронични заболявания на дихателната система, които са свързани с образуването на гъст и жилав секрет в дихателните пътища. Амбиксол сироп съдържа активното вещество амброксолов хидрохлорид, което втечнява гъстия секрет в брон..

Бърз преглед

АМБИКСОЛ / AMBIXOL СИРОП 3МГ./МЛ. 100МЛ.

(0)
5.89 лв.

АМБИКСОЛ / AMBICSOLСИРОП 3МГ./МЛ. 100МЛ. Амбиксол на фармацевтичната компания Софарма е лекарствен продукт, който се използва за улесняване на отхрачването и облекчаване на кашлицата при остри и хронични заболявания на дихателната система, които са свързани с образуването на гъст и жилав секрет в дихателните пътища. Амбиксол сироп съдържа активнот..

Бърз преглед

АМБРЕКС / AMBREX СИРОП 30 МГ./5 МЛ. 150 МЛ.

(0)
5.99 лв.

ЛИСТОВКА: ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯАмбрекс® 30 mg/5 ml сиропAmbrex® 30 mg/5 ml syrupамброксолов хидрохлорид (ambroxol hydrochloride)Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Винаги приемайте това лекарство точно както е описано в тази листовка или както Вие казал..

Бърз преглед

АМБРО / AMBRO ТАБЛЕТКИ 30МГ. Х 20

(0)
6.36 лв.

АМБРО / AMBRO ТАБЛ. 30МГ. Х 20Амбро на фармацевтичната компания Сандоз е лекарствен продукт, който се прилага за освобождава не на секрета при белодробни заболявания, свързани с образуването на вискозен секрет (експекторант)...

Бърз преглед

АМБРОЛЕКС / AMBROLEX РЕТАРД ТАБЛЕТКИ 75МГ. Х 10

(0)
7.30 лв.

АМБРОЛЕКС / AMBROLEXРЕТАРД ТАБЛ. 75МГ. Х 10 Ambrolex R е лекарствен продукт със секретолитично действие. Предлага се под формата на твърди капсули с удължено освобождаване. Приложим при заболявания на дихателните пътища, съпроводени с отделяне на гъсти секрети...

Бърз преглед

АТУСИН / ATUSIN СИРОП 100МЛ.

(0)
10.29 лв.

АТУСИН / ATUSINСИРОП 100МЛ, Атусин на производителя Neopharm представлява сироп, предназначен да облекчи дишането и да подпомогне функцията на гърлото, фаринкса, трахеята, бронхите и белите дробове. Той поддържа чувството на комфорт в гърлото и гърдите и е с приятен вкус на карамел. В Atusin на Неофарм е включена съставката PWEтм-MD, която предста..

Бърз преглед

АЦЕТИЗАЛ ТАБЛЕТКИ 500МГ. Х 20

(0)
1.69 лв.

АЦЕТИЗАЛ / ACCETISALТАБЛ. 500МГ. Х 20 АКАцетизал на фармацевтичната компания Актавис, прилаган в ниски дози, предотвратява настъпването на сърдечни болести като повторен миокарден инфаркт при пациенти с прекаран миокарден инфаркт или нестабилна ангина пекторис (гръдна жаба), или мозъчен удар, причинени от запушени кръвоносни съдове. Притежава прот..

Бърз преглед

АЦЦ / ACC 200МГ. Х 20 ПРАХЧЕТА

(0)
9.59 лв.

АЦЦ / ACC 200МГ. Х 20 ПРАХЧЕТА Листовка: информация за потребителяАЦЦ 200 mg прах за перорален разтворАСС 200 mg powder for oral solutionацетилцистеин (acetylcysteine) Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация. Винаги приемайте това лекарство точно както е опи..

Показани 1 от 15 | 112 (8 Страници)