Кожни болести

Кожни болести

Табличен изглед:
Бърз преглед

911 НАМАЗОЛЬ КРЕМ 100МЛ.

(0)
5.39 лв.

911 НАМАЗОЛЬ КРЕМ 100МЛ. Съдържа: салицилова киселина, сяра, карбамид, масло от чаено дърво и майорана.ДействиеСпециален препарат за борба със сухи мазоли и кожни втвърдявания. Салициловата киселина и карбамида размекват кожата на мазолестите образувания и плътната кожа на кожните втвърдявания и постепенно я отслойват - слой за слой. Маслата о..

Бърз преглед

EКЗОДЕРИЛ СОЛУЦИО / EXODERIL SOL 20МЛ.

(0)
17.39 лв.

EКЗОДЕРИЛ СОЛУЦИО / EXODERIL SOL 20МЛ.  Прочетете внимателно цялата листовка, тъй като тя съдържа важна за Вас информация. Това лекарство се отпуска без лекарско предписание. Въпреки това, за да получите най-добри резултати от лечението, Вие трябва внимателно да спазвате инструкциите за употреба на лекарствения продукт. Запазете тази лист..

Бърз преглед

АКНЕМИНУМ / ACEMINUM Х30 ТАБЛЕТКИ

(0)
19.74 лв.

АКНЕМИНУМ / ACEMINUM Х30 ТАБЛЕТКИ Хранителна добавка за хора с предразположена към акне кожа. Съдържа комбинация от активни съставки с антиоксидантни и почистващи свойства. Допринася за поддържане на добро общо състояние на кожата. Активни съставки: Екстракт от Трицветна теменуга - помага за поддържане на добро общо състояние на кожата (н..

Бърз преглед

АНТИМИКО-АЦИД 50МЛ.

(0)
1.24 лв.

АНТИМИКО-АЦИД / ANTIMIKO ASID50МЛ. ХАнтимико-Ацид (Antimyco-Acid) на фармацевтичната компания Вета Фарма представлява лекарствен продукт с антимикотично и антисептично действие под формата на дермален разтвор, който се прилага външно при лечение на кандидози на кожата и дерматомикози...

Бърз преглед

АЦЕРБИН / ACERBIN СПРЕЙ 80МЛ.

(0)
12.73 лв.

АЦЕРБИН / ACERBIN СПРЕЙ 80МЛ. Ацербин спрей на фармацевтичната компания Монтавит е лекарствен продукт- дермален разтвор със заздравяващо действие, който се прилага за лечение на повърхностни кожни наранявания като изгаряния, рани, слънчево изгаряне, попарвания /заливане с гореща вода/ и драскотини. Също така Ацербин представлява дезинфектант /анти..

Бърз преглед

АЦИК / ACIC КРЕМ 2ГР.

(0)
8.25 лв.

АЦИК /ACIK КРЕМ 2ГР.МАТСАН-ДОЙЧ-С МАЗ / MATSAN-DOYCH UNG. 25ГР ЗЕЛЕН приложението му противодейства на последиците от образувалите се хемороиди..

Бърз преглед

АЦИКЛОСТАД / ACYCLOSTAD КРЕМ 2Г

(0)
6.05 лв.

АЦИКЛОСТАД крем 2 г СТАДААциклостад ® 5 % кремAciclostad ® 5% cream(ацикловир / aciclovir) Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да използвате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация. Винаги използвайте това лекарство точно както е описано в тази листовка или както Ви е казал Вашия лекар или фармацевт. За..

Бърз преглед

БЕЛЕКС / BELEX ГЕЛ 40МЛ

(0)
12.57 лв.

БЕЛЕКС / BELEX ГЕЛ 40МЛ. Белекс гел осигурява един нов подход в заличаването на белези и петна. Благодарение на действието на 2 уникални съставки от естествен произход, Белекс гел е особено ефективен във борбата с белезите...

Бърз преглед

БЕПАНТЕН / BEPANTEN СЕНСИДЕРМ КРЕМ 20ГР

(0)
10.59 лв.

БЕПАНТЕН / BEPANTEN СЕНСИДЕРМ КРЕМ 20ГРСпециално създаден да успокоява сърбежа и зачервеняването при кожни раздразнения.  Представлява формула без кортизон, която комбинира бързия успокояващ ефект (до 30 минути) при сърбеж с този на възстановяване на кожата. Уникална ламеларна липидна технология за укрепване на защитната бариерна фун..

Бърз преглед

БЕПАНТЕН / BEPANTEN УНГВЕНТ 30ГР

(0)
8.49 лв.

БЕПАНТЕН / BEPANTEN УНГВЕНТ 30ГР. Bepanthen® Унгвент е специално създаден да се грижи дори и за най-нежната кожа като бебешката кожа и осигурява защита срещу причините за подсичане (обрив, причинен от пелени). Подходящ е и за грижа за гърдите на кърмещи жени.Защитава кожата от агресията на външни дразнители като създава прозрачен филм, който позво..

Бърз преглед

ЕКЗОДЕРИЛ / EXODERIL 1% КРЕМ 15ГР.

(0)
9.29 лв.

ЕКЗОДЕРИЛ / EXODERIL 1% КРЕМ 15ГР. Листовка: информация за потребителяЕкзодерил 1% кремExoderil 1% creanНафтифинов хидрохлорид (Naftifine hydrochloride) Прочетете внимателно цялата листовка, тъй като тя съдържа важна за Вас информация Това лекарство се отпуска без лекарско предписание. Въпреки това, за да получите най-добри резултати от лечениет..

Бърз преглед

ИХТИГАЛ / IHTIGAL ПРОПОЛИС УНГВ. 10% 20ГР.

(0)
4.59 лв.

ИХТИГАЛ С/ IHTIGALПРОПОЛИС УНГВ. 10% 20ГР. ГАЛАФАРМ Ихтигал крем с прополис на компанията Галафарм представлява крем, който е подходящ за възстановяване на свежия и здрав вид на кожата. Ефикасно облекчава кожните инфекции, намалява сърбежа на кожата и подобрява нейната кръвоснабденост. Действието на крема се дължи на ихтиола (ammonium sulfogyrod..

Бърз преглед

ИХТИОЛ / IHTIOL УНГВ. 10% 15ГР.

(0)
4.02 лв.

ИХТИОЛ / IHTIOLУНГВ. 10% 15ГР. ГФ" Ихтиол унгверт е предназначен за лечението на повърхностни, локални и възпалителни заболявания на кожата.Състав на Ихтиол унгвент 10% : В едни грам: Активна съставка: Ichthammol - 0.1 гр.Второстепенни съставки: ланолин, бял вазелин, цетостерилов алкохол...

Бърз преглед

КАНЕСПОР / CANESPOR КРЕМ 1% 15ГР

(0)
11.32 лв.

КАНЕСПОР / CANESPOR КРЕМ 1% 15ГРКанеспор 1% крем е широкоспектърен антимикотичен лекарствен продукт за външна употреба.Канеспор 1% крем съдържа активната съставка бифоназол и се препоръчва за лечение гъбични заболявания (микози) на кожата, причинени от дерматофити, гъбички, плесени и други фунги.Той е ефективен също и при повърхностни кандидози и е..

Бърз преглед

КАНЕСТЕН / KANESTEN КРЕМ 1% 20ГР

(0)
9.30 лв.

КАНЕСТЕН / KANESTEN КРЕМ 1% 20ГРКанестен крем съдържа  активната съставка клотримазол и се препоръчва за лечение гъбични заболявания (микози) на кожата и лигавиците, причинени от дерматофити, дрожди, плесени и други организми, и еритразма.При жените за лечение на гъбични инфекции на срамните устни и граничещите с тях области, и при мъже за леч..

Показани 1 от 15 | 33 (3 Страници)