Белези

Белези

Grid View:
Quickview

BIO-OIL / БИО-ОЙЛ 60МЛ

(0)
18.09 лв.

БИО-ОЙЛ 60мл / BIO-OIL Био-Ойл представлява специално масло грижа за кожата с изключително бързо абсорбиране, съдържащо революционна съставка - PurCellin Oil™, което е създадено, за да подпомогне подобряването вида на кожата с белези, стрии и пигментации. Високо ефективно е при стареене на кожата, неравномерен тен, суха и дехидратирана кожа...

Quickview

BIO OIL / БИО ОЙЛ 25МЛ

(0)
9.09 лв.

БИО ОЙЛ 25МЛBio-Oil е специален продукт-грижа за кожата, създаден, за да спомогне за подобряване на вида й при белези, стрии и неравномерен тен. Препоръчва се, също, за употреба срещу стареене и при дехидратация.Съдържа революционната съставка PurCellin Oil, която прави текстурата му лека. Това улеснява попиването му в кожата и осигурява равномерно..

Quickview

BIOTRADE SCAREX /СКАРЕКС ГЕЛ 15 МЛ

(0)
27.69 лв.

БИОТРЕЙД / БИОТРАДЕСКАРЕКС гел 15 мл Скарекс е силиконов гел за заличаване на белези и намаляване на зачервяването след лазерни процедури. Предназначен за белези предизвикани от травmи, хирургични операции, изгаряния и др. Той спомага за изравняването и изглаждането на белега, поддържайки еластичността и хидратацията на засегнатото място. Съдържащ..

Quickview

БЕЛЕКС / BELEX ГЕЛ 40МЛ

(0)
12.07 лв.

БЕЛЕКС / BELEX ГЕЛ 40МЛ. Белекс гел осигурява един нов подход в заличаването на белези и петна. Благодарение на действието на 2 уникални съставки от естествен произход, Белекс гел е особено ефективен във борбата с белезите...

Quickview

ВИТЕЛА / VITELA ИКТАМО КРЕМ 30Г.

(0)
14.59 лв.

ВИТЕЛА / VITELA ICTAMO КРЕМ 30г.Vitella Ictamo е лечебна паста предназначена за грижи за болезнени, раздразнени или с влошено качество участъци от кожата, включително площи, на които не трябва да използват мазила или кремове. Той е ценен от хора с различни видове кожни проблеми, като атопична екзема, акне, псориазис, себорея и периорален дерматит. ..

Quickview

КЕЛО-КОТ/ KELO KOT ГЕЛ 15ГР.

(0)
52.59 лв.

КЕЛО-КОТ/ KELO KOT ГЕЛ 15ГР. Кело-кот е силиконов гел за третиране на белези. Предназначен е за лечение на стари и нови хипертрофични и келоидни белези, получени в резултат на хирургични процедури, травми, рани и изгаряния. Помага за омекотяване, изравняване и изглаждане на белега...

Quickview

КОНТРАТУБЕКС / CONTRATUBEX ГЕЛ 20ГР.

(0)
15.94 лв.

КОНТРАТУБЕКС / CONTRATUBEX ГЕЛ 20ГР. КОНТРАКТУБЕКС гел е лекарствен продукт, който се използва за лечение на груби, свръхразрастнали, зачервени, подути, ограничаващи движението и козметични белези след операции, ампутации, наранявания и изгаряния. Контрактубек омекотява и изглажда втвърдена, свръхразрастнала, болезнена и козметично увредена кожна ..

Quickview

ТЕРЕЗИЕНОЙЛ МЕД / THERESIENOIL MED СПРЕЙ 5МЛ

(0)
24.08 лв.

ТЕРЕЗИЕН ОЙЛ МЕД спрей 5млПреди употреба на това медицинско изделие внимателно прочетете цялата листовка намираща се в опаковката, тъй като тя съдържа важна информация.Винаги използвайте продукта точно, както е описано в тази листовка или точно, както е предписано от Вашия лекар или фармацевт.Извадете и пазете листовката. Може да искате да я прочет..

Out Of Stock
Quickview

BIO OIL / БИО-ОЙЛ 125 МЛ.

(0)
31.69 лв.

БИО-ОЙЛ 125 МЛ. Био-ойл е продукт за кожа под формата на масло с изключително бързо абсорбиране. Той влияе много добре за подобряване вида и състоянието на кожата при: белези, стрии и пигментации. Притежава изразено действие при стареене на кожата, неравномерен тен и суха, дехидратирана кожа. Подходящ за нанасяне върху лице и тяло. Предлага се в у..

Out Of Stock
Quickview

ДЕРМАТИКС / DERMATIX СИЛИКОН ГЕЛ 6 Г.

(0)
31.57 лв.

ДЕРМАТИКС/DERMATIX СИЛИКОН ГЕЛ 6 Г.Силиконов гел за лечение на белези /цикатрикси/Какво е Дерматикс Ултра?• Дерматикс Ултра е прозрачен, бързосъхнещ силиконов гел за външна употреба, който нормализира водния баланс на кожата и помага за заздравяването й след оперативни интервенции, изгаряния и други наранявания.• Дерматикс Ултра е подходящ за плоск..

Showing 1 to 10 of 10 (1 Pages)