Белези

Белези

Табличен изглед:
Бърз преглед

BIO OIL / БИО ОЙЛ 25МЛ

(0)
6.69 лв.

БИО ОЙЛ 25МЛBio-Oil е специален продукт-грижа за кожата, създаден, за да спомогне за подобряване на вида й при белези, стрии и неравномерен тен. Препоръчва се, също, за употреба срещу стареене и при дехидратация.Съдържа революционната съставка PurCellin Oil, която прави текстурата му лека. Това улеснява попиването му в кожата и осигурява равномерно..

Бърз преглед

BIOTRADE SCAREX /СКАРЕКС ГЕЛ 15 МЛ

(0)
28.79 лв.

BIOTRADE SCAREX /СКАРЕКС ГЕЛ 15 МЛ♦ Заличава белези от операции, изгаряния, наранявания ♦ Създава невидим микро филм ♦ Ефикасен и безопасен ♦ Не дразни кожата Скарекс е силиконов гел за заличаване на белези и намаляване на зачервяването след лазерни процедури. Предназначен за белези предизвикани от травми, хирургични операции, изгаряния и др. ..

Бърз преглед

БЕЛЕКС / BELEX ГЕЛ 40МЛ

(0)
12.09 лв.

БЕЛЕКС / BELEX ГЕЛ 40МЛ. Белекс гел осигурява един нов подход в заличаването на белези и петна. Благодарение на действието на 2 уникални съставки от естествен произход, Белекс гел е особено ефективен във борбата с белезите...

Бърз преглед

КЕЛО-КОТ/ KELO KOT ГЕЛ 15ГР.

(0)
52.59 лв.

КЕЛО-КОТ/ KELO KOT ГЕЛ 15ГР. Кело-кот е силиконов гел за третиране на белези. Предназначен е за лечение на стари и нови хипертрофични и келоидни белези, получени в резултат на хирургични процедури, травми, рани и изгаряния. Помага за омекотяване, изравняване и изглаждане на белега...

Бърз преглед

КОНТРАТУБЕКС / CONTRATUBEX ГЕЛ 20ГР.

(0)
14.59 лв.

КОНТРАТУБЕКС / CONTRATUBEX ГЕЛ 20ГР. КОНТРАКТУБЕКС гел е лекарствен продукт, който се използва за лечение на груби, свръхразрастнали, зачервени, подути, ограничаващи движението и козметични белези след операции, ампутации, наранявания и изгаряния. Контрактубек омекотява и изглажда втвърдена, свръхразрастнала, болезнена и козметично увредена кожна ..

Временно изчерпан
Бърз преглед

BIO-OIL / БИО-ОЙЛ 60МЛ

(0)
12.99 лв.

БИО - ОЙЛ ЗА ЗАЛИЧАВАНЕ НА БЕЛЕЗИ И СТРИИ 60 мл Bio-Oil е специален продукт-грижа за кожата, създаден, за да спомогне за подобряване на вида й при белези, стрии и неравномерен тен. Препоръчва се, също, за употреба срещу стареене и при дехидратация.Съдържа революционната съставка PurCellin Oil, която прави текстурата му лека. Това улеснява попиване..

Временно изчерпан
Бърз преглед

BIO OIL / БИО-ОЙЛ 125 МЛ.

(0)
21.99 лв.

BIO OIL / БИО-ОЙЛ 125 МЛ. Bio-Oil е специален продукт-грижа за кожата, създаден, за да спомогне за подобряване на вида й при белези, стрии и неравномерен тен. Препоръчва се, също, за употреба срещу стареене и при дехидратация.Съдържа революционната съставка PurCellin Oil, която прави текстурата му лека. Това улеснява попиването му в кожата и осигур..

Временно изчерпан
Бърз преглед

ВИТЕЛА / VITELA ИКТАМО КРЕМ 30Г.

(0)
14.59 лв.

ВИТЕЛА / VITELA ICTAMO КРЕМ 30г.Vitella Ictamo е лечебна паста предназначена за грижи за болезнени, раздразнени или с влошено качество участъци от кожата, включително площи, на които не трябва да използват мазила или кремове. Той е ценен от хора с различни видове кожни проблеми, като атопична екзема, акне, псориазис, себорея и периорален дерматит. ..

Временно изчерпан
Бърз преглед

ДЕРМАТИКС / DERMATIX СИЛИКОН ГЕЛ 6 Г.

(0)
31.57 лв.

ДЕРМАТИКС/DERMATIX СИЛИКОН ГЕЛ 6 Г.Силиконов гел за лечение на белези /цикатрикси/Какво е Дерматикс Ултра?• Дерматикс Ултра е прозрачен, бързосъхнещ силиконов гел за външна употреба, който нормализира водния баланс на кожата и помага за заздравяването й след оперативни интервенции, изгаряния и други наранявания.• Дерматикс Ултра е подходящ за плоск..

Временно изчерпан
Бърз преглед

ТЕРЕЗИЕНОЙЛ МЕД / THERESIENOIL MED СПРЕЙ 5МЛ

(0)
24.08 лв.

ТЕРЕЗИЕН ОЙЛ МЕД спрей 5млПреди употреба на това медицинско изделие внимателно прочетете цялата листовка намираща се в опаковката, тъй като тя съдържа важна информация.Винаги използвайте продукта точно, както е описано в тази листовка или точно, както е предписано от Вашия лекар или фармацевт.Извадете и пазете листовката. Може да искате да я прочет..

Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)