Дерматологични раздразнения

Дерматологични раздразнения

Табличен изглед:
Бърз преглед

БЕПАНТЕН / BEPANTEN УНГВЕНТ 30ГР

(0)
9.29 лв.

БЕПАНТЕН / BEPANTEN УНГВЕНТ 30ГР. Bepanthen® Унгвент е специално създаден да се грижи дори и за най-нежната кожа като бебешката кожа и осигурява защита срещу причините за подсичане (обрив, причинен от пелени). Подходящ е и за грижа за гърдите на кърмещи жени.Защитава кожата от агресията на външни дразнители като създава прозрачен филм, който поз..

Бърз преглед

ВАЗЕЛИН ДЕРМАТИК 40ГР.

(0)
4.29 лв.

ВАЗЕЛИН / VASELINE ДЕРМАТИК 40ГР. АКActavis Vaseline Предпазва кожата от изсушаване.Омекотява и защитава кожата...

Бърз преглед

ВИТЕЛА / VITELA ИКТАМО КРЕМ 30Г.

(0)
12.99 лв.

ВИТЕЛА / VITELA ICTAMO КРЕМ 30г.Vitella Ictamo е лечебна паста предназначена за грижи за болезнени, раздразнени или с влошено качество участъци от кожата, включително площи, на които не трябва да използват мазила или кремове. Той е ценен от хора с различни видове кожни проблеми, като атопична екзема, акне, псориазис, себорея и периорален дерматит. ..

Бърз преглед

ДЕРМАЗИН / DERMAZIN КРЕМ 50ГР.

(0)
9.49 лв.

ДЕРМАЗИН / DERMAZIN КРЕМ 50ГР.Това лекарство се отпуска без лекарско предписание. Въпреки това, за да получите най-добри резултати от лечението, Вие трябва внимателно да спазвате инструкциите за употреба на лекарствения продукт.Ако се нуждаете от допълнителна информация или съвет...

Бърз преглед

ДЖИНДЖИРA / GINGIRA МЕДИКА СОЛ СПРЕЙ ЕМУЛСИЯ 30МЛ.

(0)
14.69 лв.

ДЖИНДЖИРА/ JINGEERAМЕДИКАСОЛ СПРЕЙ ЕМУЛСИЯ 30МЛ. Този продукт на българската компания Борола се използва за по-бързо зарастване на рани и премахване на цикатрикси. Джинджира Медикасол се препоръчва при травми, хирургическа намеса и изгаряния, целулит, фурункули, акне, козметични процедури, стрии от бременност, белези от Цезарово сечение, епизиотом..

Бърз преглед

ДЖИНДЖИРA / GINGIRA ЦИНК ПИРИТИОН СПРЕЙ 100 МЛ.

(0)
17.29 лв.

ДЖИНДЖИРА ЦИНК ПИРИТИОН СПРЕЙ 100 МЛ.КАЖЕТЕ СБОГОМ НА ВЪЗПАЛЕНАТА, СЪРБЯЩА И ЛЮЩЕЩА СЕ КОЖАКакво представлява?GinGira Zinc Pyrithione Spray е козметично средство, създадено специално за възпалена, суха, сърбяща и лющеща се кожа. Съчетанието на zinc pyrithione с хидратиращи и подхранващи компоненти, обединени под формата на спрей, прави препарата ун..

Бърз преглед

КРЕМ ПАВЛОВИЧА МАС

(0)
9.69 лв.

КРЕМ ПАВЛОВИЧА МАС Оригинална павловича мас с лайка на d-r Pavlovich e продукт с широко приложение. Много подходящ за суха кожа с възстановителен ефект при всякакви кожни раздразнения. Хидратира и защитава детската кожата от вредните външни влияния. Може да се ползва срещу подсичане и като успокояваща терапия след излагане на слънце. Предлага се в..

Бърз преглед

ЛИНОЛА ФЕТ / LINOLA FAT КРЕМ 50ГР.

(0)
10.69 лв.

ЛИНОЛА ФЕТ / LINOLA FATN КРЕМ 50ГР. Лекарствени продукти, съдържащи само Unsaturated fatty acids ( Ненаситени мастни киселини)..

Бърз преглед
Временно изчерпан
Бърз преглед

911 НАМАЗОЛЬ КРЕМ 100МЛ.

(0)
5.39 лв.

911 НАМАЗОЛЬ КРЕМ 100МЛ. Съдържа: салицилова киселина, сяра, карбамид, масло от чаено дърво и майорана.ДействиеСпециален препарат за борба със сухи мазоли и кожни втвърдявания. Салициловата киселина и карбамида размекват кожата на мазолестите образувания и плътната кожа на кожните втвърдявания и постепенно я отслойват - слой за слой. Маслата о..

Временно изчерпан
Бърз преглед

АЦЕРБИН / ACERBIN СПРЕЙ 80МЛ.

(0)
10.79 лв.

АЦЕРБИН / ACERBIN СПРЕЙ 80МЛ. Ацербин спрей на фармацевтичната компания Монтавит е лекарствен продукт- дермален разтвор със заздравяващо действие, който се прилага за лечение на повърхностни кожни наранявания като изгаряния, рани, слънчево изгаряне, попарвания /заливане с гореща вода/ и драскотини. Също така Ацербин представлява дезинфектант /анти..

Временно изчерпан
Бърз преглед

БЕПАНТЕН / BEPANTEN СЕНСИДЕРМ КРЕМ 20ГР

(0)
11.19 лв.

БЕПАНТЕН / BEPANTEN СЕНСИДЕРМ КРЕМ 20ГРСпециално създаден да успокоява сърбежа и зачервеняването при кожни раздразнения.  Представлява формула без кортизон, която комбинира бързия успокояващ ефект (до 30 минути) при сърбеж с този на възстановяване на кожата. Уникална ламеларна липидна технология за укрепване на защитната бариерна фун..

Временно изчерпан
Бърз преглед

ДЕРМАТИКС / DERMATIX СИЛИКОН ГЕЛ 6 Г.

(0)
31.57 лв.

ДЕРМАТИКС/DERMATIX СИЛИКОН ГЕЛ 6 Г.Силиконов гел за лечение на белези /цикатрикси/Какво е Дерматикс Ултра?• Дерматикс Ултра е прозрачен, бързосъхнещ силиконов гел за външна употреба, който нормализира водния баланс на кожата и помага за заздравяването й след оперативни интервенции, изгаряния и други наранявания.• Дерматикс Ултра е подходящ за плоск..

Временно изчерпан
Бърз преглед

ДЖИНДЖИРA / GINGIRA АЛБА СПРЕЙ 100МЛ.

(0)
17.29 лв.

ДЖИНДЖИРA / GINGEERA АЛБА СПРЕЙ 100МЛ. Успокояващ кожата спрей Джинджира е подходящ при раздразнена, възпалена, инфектирана и увредена кожа. Той помага за успокояване на кожни раздразнения и възпаления при: подсичане при бебета и възрастни; леки повърхностни наранявания, одрасквания и изгаряния; рани вследствие на дълго залежаване; сърбеж при алер..

Временно изчерпан
Бърз преглед

ТЕРЕЗИЕНОЙЛ / THERESIENOIL МЕД МАСЛО 15 МЛ

(0)
58.11 лв.

ТЕРЕЗИЕНОЙЛ МЕД 15мл/ THERESIENOILПреди употреба на това медицинско изделие внимателно прочетете цялата листовка намираща се в опаковката, тъй като тя съдържа важна информация.Винаги използвайте това медицинско изделие точно, както е описано в тази листовка или точно, както е предписано от Вашия лекар или фармацевт.Извадете и пазете листовката. Мож..

Показани 1 от 15 | 15 (1 Страници)