Дерматологични раздразнения

Дерматологични раздразнения

Табличен изглед:
Бърз преглед

БЕПАНТЕН / BEPANTEN СЕНСИДЕРМ КРЕМ 20ГР

(0)
13.67 лв.

БЕПАНТЕН / BEPANTEN СЕНСИДЕРМ КРЕМ 20ГРСпециално създаден да успокоява сърбежа и зачервеняването при кожни раздразнения.  Представлява формула без кортизон, която комбинира бързия успокояващ ефект (до 30 минути) при сърбеж с този на възстановяване на кожата. Уникална ламеларна липидна технология за укрепване на защитната бариерна фун..

Бърз преглед

БЕПАНТЕН / BEPANTEN УНГВЕНТ 30ГР

(0)
10.54 лв.

БЕПАНТЕН / BEPANTEN УНГВЕНТ 30ГР Bepanthen® Унгвент е специално създаден да се грижи дори и за най-нежната кожа като бебешката кожа и осигурява защита срещу причините за подсичане (обрив, причинен от пелени). Подходящ е и за грижа за гърдите на кърмещи жени.Защитава кожата от агресията на външни дразнители като създава прозрачен филм, който позвол..

Бърз преглед

ВАЗЕЛИН ДЕРМАТИК 40ГР

(0)
4.27 лв.

ВАЗЕЛИН ДЕРМАТИК 40ГРActavis Vaseline Предпазва кожата от изсушаване.Омекотява и защитава кожата...

Бърз преглед

ВИТЕЛА / VITELA ИКТАМО КРЕМ 30Г

(0)
18.23 лв.

ВИТЕЛА / VITELA ИКТАМО КРЕМ 30ГVitella Ictamo е лечебна паста предназначена за грижи за болезнени, раздразнени или с влошено качество участъци от кожата, включително площи, на които не трябва да използват мазила или кремове. Той е ценен от хора с различни видове кожни проблеми, като атопична екзема, акне, псориазис, себорея и периорален дерматит. Т..

Бърз преглед

ДЕРМАЗИН / DERMAZIN КРЕМ 50ГР

(0)
10.87 лв.

ДЕРМАЗИН / DERMAZIN КРЕМ 50ГРТова лекарство се отпуска без лекарско предписание. Въпреки това, за да получите най-добри резултати от лечението, Вие трябва внимателно да спазвате инструкциите за употреба на лекарствения продукт.Ако се нуждаете от допълнителна информация или съвет...

Бърз преглед

ДЖИНДЖИРA / GINGIRA АЛБА СПРЕЙ 100МЛ

(0)
19.66 лв.

ДЖИНДЖИРA / GINGIRA АЛБА СПРЕЙ 100МЛ Успокояващ кожата спрей Джинджира е подходящ при раздразнена, възпалена, инфектирана и увредена кожа. Той помага за успокояване на кожни раздразнения и възпаления при: подсичане при бебета и възрастни; леки повърхностни наранявания, одрасквания и изгаряния; рани вследствие на дълго залежаване; сърбеж при алерги..

Бърз преглед

ДЖИНДЖИРA / GINGIRA МЕДИКА СОЛ СПРЕЙ ЕМУЛСИЯ 30МЛ

(0)
15.29 лв.

ДЖИНДЖИРA / GINGIRA МЕДИКА СОЛ СПРЕЙ ЕМУЛСИЯ 30МЛ Този продукт на българската компания Борола се използва за по-бързо зарастване на рани и премахване на цикатрикси. Джинджира Медикасол се препоръчва при травми, хирургическа намеса и изгаряния, целулит, фурункули, акне, козметични процедури, стрии от бременност, белези от Цезарово сечение, епизиото..

Бърз преглед

КРЕМ ПАВЛОВИЧА МАС

(0)
10.73 лв.

КРЕМ ПАВЛОВИЧА МАС Оригинална павловича мас с лайка на d-r Pavlovich e продукт с широко приложение. Много подходящ за суха кожа с възстановителен ефект при всякакви кожни раздразнения. Хидратира и защитава детската кожата от вредните външни влияния. Може да се ползва срещу подсичане и като успокояваща терапия след излагане на слънце. Предлага се в..

Бърз преглед

ЛИНОЛА ФЕТ / LINOLA FAT КРЕМ 50ГР

(0)
12.08 лв.

ЛИНОЛА ФЕТ / LINOLA FAT КРЕМ 50ГР Листовка: информация за потребителяЛинола® Фет 0,815g/100g крем 0,815 g ненаситени мастни киселини (С18:2 мастни киселини) в 100 g крем Linola® Fett 0,815g/100g cream Unsaturated fatty acids (C18:2) Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да използвате това лекарство, тъй като тя съдържа важна..

Бърз преглед

ПРОПОЛИСОВ ВАЗЕЛИН 30 %7ГР

(0)
3.22 лв.

ПРОПОЛИСОВ ВАЗЕЛИН 30 %7ГР  Състав:Съдържа прополис - 30 %, ланолин, вазелин и пчелен восък.  Предназначение: Омекотяващо и успокояващо действие върху кожата на тялото. Производител: България..

Временно изчерпан
Бърз преглед

911 НАМАЗОЛЬ КРЕМ 100МЛ.

(0)
6.65 лв.

911 НАМАЗОЛЬ КРЕМ 100МЛ. Съдържа: салицилова киселина, сяра, карбамид, масло от чаено дърво и майорана.ДействиеСпециален препарат за борба със сухи мазоли и кожни втвърдявания. Салициловата киселина и карбамида размекват кожата на мазолестите образувания и плътната кожа на кожните втвърдявания и постепенно я отслойват - слой за слой. Маслата о..

Временно изчерпан
Бърз преглед

ДЕРМАТИКС / DERMATIX СИЛИКОН ГЕЛ 6 Г

(0)
30.49 лв.

ДЕРМАТИКС/DERMATIX СИЛИКОН ГЕЛ 6 ГСиликонов гел за лечение на белези /цикатрикси/Какво е Дерматикс Ултра?• Дерматикс Ултра е прозрачен, бързосъхнещ силиконов гел за външна употреба, който нормализира водния баланс на кожата и помага за заздравяването й след оперативни интервенции, изгаряния и други наранявания.• Дерматикс Ултра е подходящ за плоски..

Временно изчерпан
Бърз преглед

ДЖИНДЖИРA / GINGIRA ЦИНК ПИРИТИОН СПРЕЙ 100 МЛ

(0)
17.29 лв.

ДЖИНДЖИРA / GINGIRA ЦИНК ПИРИТИОН СПРЕЙ 100 МЛКАЖЕТЕ СБОГОМ НА ВЪЗПАЛЕНАТА, СЪРБЯЩА И ЛЮЩЕЩА СЕ КОЖАКакво представлява?GinGira Zinc Pyrithione Spray е козметично средство, създадено специално за възпалена, суха, сърбяща и лющеща се кожа. Съчетанието на zinc pyrithione с хидратиращи и подхранващи компоненти, обединени под формата на спрей, прави пре..

Временно изчерпан
Бърз преглед

ТЕРЕЗИЕНОЙЛ / THERESIENOIL МЕД МАСЛО 15 МЛ

(0)
58.11 лв.

ТЕРЕЗИЕНОЙЛ МЕД 15мл/ THERESIENOILПреди употреба на това медицинско изделие внимателно прочетете цялата листовка намираща се в опаковката, тъй като тя съдържа важна информация.Винаги използвайте това медицинско изделие точно, както е описано в тази листовка или точно, както е предписано от Вашия лекар или фармацевт.Извадете и пазете листовката. Мож..

Показани 1 от 14 | 14 (1 Страници)