Гъбички

Гъбички

Табличен изглед:
Бърз преглед

EКЗОДЕРИЛ СОЛУЦИО / EXODERIL SOL 10МЛ

(0)
10.69 лв.

EКЗОДЕРИЛ СОЛУЦИО / EXODERIL SOL 10МЛ Това лекарство се отпуска без лекарско предписание. Въпреки това, за да получите най-добри резултати от лечението, Вие трябва внимателно да спазвате инструкциите за употреба на лекарствения продукт. Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново. Ако се нуждаете от допълнителна информация ..

-10%
Бърз преглед

EКЗОДЕРИЛ СОЛУЦИО / EXODERIL SOL 20МЛ

(0)
18.29 лв. 20.39 лв.

EКЗОДЕРИЛ СОЛУЦИО / EXODERIL SOL 20МЛ Прочетете внимателно цялата листовка, тъй като тя съдържа важна за Вас информация. Това лекарство се отпуска без лекарско предписание. Въпреки това, за да получите най-добри резултати от лечението, Вие трябва внимателно да спазвате инструкциите за употреба на лекарствения продукт. Запазете тази листовка. М..

Бърз преглед

АНТИМИКО-АЦИД 50МЛ.

(0)
1.50 лв.

АНТИМИКО-АЦИД / ANTIMIKO ASID50МЛ. ХАнтимико-Ацид (Antimyco-Acid) на фармацевтичната компания Вета Фарма представлява лекарствен продукт с антимикотично и антисептично действие под формата на дермален разтвор, който се прилага външно при лечение на кандидози на кожата и дерматомикози...

Бърз преглед

ГАЛА САЛЕКС ЛОСИОН ПРОТИВ МАЗОЛИ И БРАДАВИЦИ 10МЛ.

(0)
5.59 лв.

ГАЛА САЛЕКС ЛОСИОН ПРОТИВ МАЗОЛИ И БРАДАВИЦИ 10МЛ.Предназначение: Подпомага възстановяването на първоначалния здрав вид на кожата от кокоши трън и твърди мазоли на стъпалата.Състав: Acidum salicylicum, Acidum lacticum, Oleum ricini, Colodium.Начин на употреба: Защитава се кожата около мазола с крем или вазелин. Нанася се тънък слой от лосиона върх..

Бърз преглед

ЕКЗОДЕРИЛ / EXODERIL 1% КРЕМ 15ГР.

(0)
9.99 лв.

ЕКЗОДЕРИЛ / EXODERIL 1% КРЕМ 15ГР. Листовка: информация за потребителяЕкзодерил 1% кремExoderil 1% creanНафтифинов хидрохлорид (Naftifine hydrochloride) Прочетете внимателно цялата листовка, тъй като тя съдържа важна за Вас информация Това лекарство се отпуска без лекарско предписание. Въпреки това, за да получите най-добри резултати от лечениет..

Бърз преглед

ЕКЗОДЕРИЛ EXODERIL 1% КРЕМ 30ГР.

(0)
14.69 лв.

ЕКЗОДЕРИЛ / EXODERIL1% КРЕМ 30ГР.ЛИСТОВКА: ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯЕкзодерил 1% крем Exoderil 1% creamНафтифинов хидрохлорид (Naftifine hydrochloride)Прочетете внимателно цялата листовка, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Това лекарство се отпуска без лекарско предписание. Въпреки това, за да получите най-добри резултати от лечението, Ви..

Бърз преглед

ЕКЗОДЕРИЛ МАКСИ / EXODERIL MAXI ЛАК 50МГ/МЛ.2.5МЛ.

(0)
32.99 лв.

EXODERIL MAXI / ЕКЗОДЕРИЛ МАКСИ ЛАК 50мг/мл.2.5мл.Листовка: информация за потребителяЕкзодерил Макси Лак 5% лечебен лак за нокти Exoderil Maxi Lak 5% medicated nail lacquerаморолфин (amorolfine)Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Винаги използвайте това лек..

-14%
Бърз преглед

ЕКЗОДЕРИЛ НЕЙЛНЪР / EXODERIL NAILNER 2В1 5МЛ

(0)
24.29 лв. 28.19 лв.

ЕКЗОДЕРИЛ / EXODERIL НЕЙЛНЪР ЛАК 2в1 5мл Екзодерил Nailner Лак 2 в 1 е показан за лечение на гъбични инфекции по ноктите, като същевременно подобрява външния им вид. Освен терапевтичен ефект лакът притежава и изсветляващ ефект, като по този начин гъбичките стават по-трудно забележими. Формулата е разработена така, че продуктът да проникне в нокът..

Бърз преглед

КАНЕСТЕН / KANESTEN КРЕМ 1% 20ГР

(0)
10.22 лв.

КАНЕСТЕН / KANESTEN КРЕМ 1% 20ГРКанестен крем съдържа  активната съставка клотримазол и се препоръчва за лечение гъбични заболявания (микози) на кожата и лигавиците, причинени от дерматофити, дрожди, плесени и други организми, и еритразма.При жените за лечение на гъбични инфекции на срамните устни и граничещите с тях области, и при мъже за леч..

-10%
Бърз преглед

ЛАМИЗИЛ / LAMIZIL КРЕМ 1% Х 30ГР.

(0)
18.99 лв. 21.19 лв.

ЛАМИЗИЛ / LAMIZIL КРЕМ 1% Х 30ГР. Ламизил Крем е противогъбичен лекарствен продукт, който действа като убива гъбичките, причинители на кожни инфекции. Гъбички по краката (tinea pedis) - гъбички между пръстите на краката и гъбички по стъпалото; Гъбички в ингвиналните области (tinea cruris); Гъбички по тялото - трихофития (tinea corporis); Кожна кан..

Бърз преглед

НИЗОРАЛ / NIZORAL ШАМПОАН 2% 100МЛ

(0)
20.29 лв.

НИЗОРАЛ 2% лечебен шампоан 100 мл Листовка: информация за потребителя Низорал 2% лечебен шампоанNizoral 2% Shampoo Кетоконазол/ketoconazole Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация. Винаги използвайте това лекарство точно както е описано в тази листовка или..

Бърз преглед

ФУНГИ КЛИЪР РАЗТВОР ПРОТИВ ГЪБИЧКИ ПО НОКТИТЕ 4МЛ ЕКОФАРМ

(0)
24.39 лв.

ФУНГИ КЛИЪР разтвор против гъбички по ноктите 4 мл ЕКОФАРМ За онихомикозата /Гъбична инфекция по ноктите/ Гъбичните инфекции по ноктите /познати още като онхомикози/ могат да засегнат както ноктите на краката, така и ноктите на ръцете. Това е относително широко разпространено заболяване. Най-честите общи симптоми са удебеляване и обезцветява..

Бърз преглед

ФУНГОФИН / FUNGOFIN КРЕМ 1% 15 ГР.

(0)
6.79 лв.

ФУНГОФИН КРЕМ 1% 15 ГР.Листовка: Информация за потребителяFungofin 1% creamФунгофин 1% кремТербинафинов хидрохлорид / Terbinafine hydrochlorideПрочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да използвате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Това лекарство се отпуска без лекарско предписание. Въпреки това, за да полу..

Бърз преглед

ФУНГОФИН / FUNGOFIN СПРЕЙ 1% 30МЛ

(0)
13.29 лв.

ФУНГОФИН / FUNGOFIN спрей 1% 30млЛИСТОВКА: ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯФунгофин 1% спрей за кожа, разтвор Fungofin 1% cutaneous spray, solution Тербинафинов хидрохлорид (Terbinafine hydrochloride)Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да използвате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Винаги използвайте това ле..

Временно изчерпан
Бърз преглед

ВАРТНЕР / WARTNER ГЕЛ ПРОТИВ ГЪБИЧКИ ПО НОКТИТЕ 7МЛ.

(0)
5.99 лв.

ВАРТНЕР ГЕЛ / WARTNER GELПРОТИВ ГЪБИЧКИ ПО НОКТИТЕ 7МЛ.Гелът за третиране на гъбички по ноктите действа срещу всички видове гъбички по ноктите и предотвратява разпространението им върху други нокти. Патентованата формула с тройно действие подпомага бързото възстановяване на нокътя и намалява обезцветяването му. Гелът не съдържа киселина, която може..

Показани 1 от 15 | 17 (2 Страници)