Гъбички

Гъбички

Табличен изглед:
Бърз преглед

EКЗОДЕРИЛ СОЛУЦИО / EXODERIL SOL 10МЛ

(0)
10.73 лв.

EКЗОДЕРИЛ СОЛУЦИО / EXODERIL SOL 10МЛ Това лекарство се отпуска без лекарско предписание. Въпреки това, за да получите най-добри резултати от лечението, Вие трябва внимателно да спазвате инструкциите за употреба на лекарствения продукт. Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново. Ако се нуждаете от допълнителна информация ..

Бърз преглед

EКЗОДЕРИЛ СОЛУЦИО / EXODERIL SOL 20МЛ

(0)
17.57 лв.

EКЗОДЕРИЛ СОЛУЦИО / EXODERIL SOL 20МЛ Прочетете внимателно цялата листовка, тъй като тя съдържа важна за Вас информация. Това лекарство се отпуска без лекарско предписание. Въпреки това, за да получите най-добри резултати от лечението, Вие трябва внимателно да спазвате инструкциите за употреба на лекарствения продукт. Запазете тази листовка. М..

Бърз преглед

АНТИМИКО-АЦИД 50МЛ

(0)
1.45 лв.

АНТИМИКО-АЦИД 50МЛАнтимико-Ацид (Antimyco-Acid) на фармацевтичната компания Вета Фарма представлява лекарствен продукт с антимикотично и антисептично действие под формата на дермален разтвор, който се прилага външно при лечение на кандидози на кожата и дерматомикози...

Бърз преглед

ГАЛА САЛЕКС ЛОСИОН ПРОТИВ МАЗОЛИ И БРАДАВИЦИ 10МЛ

(0)
8.00 лв.

ГАЛА САЛЕКС ЛОСИОН ПРОТИВ МАЗОЛИ И БРАДАВИЦИ 10МЛПредназначение: Подпомага възстановяването на първоначалния здрав вид на кожата от кокоши трън и твърди мазоли на стъпалата.Състав: Acidum salicylicum, Acidum lacticum, Oleum ricini, Colodium.Начин на употреба: Защитава се кожата около мазола с крем или вазелин. Нанася се тънък слой от лосиона върху ..

Бърз преглед

ЕКЗОДЕРИЛ / EXODERIL 1% КРЕМ 15ГР

(0)
9.97 лв.

ЕКЗОДЕРИЛ / EXODERIL 1% КРЕМ 15ГР Листовка: информация за потребителяЕкзодерил 1% кремExoderil 1% creanНафтифинов хидрохлорид (Naftifine hydrochloride) Прочетете внимателно цялата листовка, тъй като тя съдържа важна за Вас информация Това лекарство се отпуска без лекарско предписание. Въпреки това, за да получите най-добри резултати от лечението..

Бърз преглед

ЕКЗОДЕРИЛ EXODERIL 1% КРЕМ 30ГР

(0)
14.91 лв.

ЕКЗОДЕРИЛ EXODERIL 1% КРЕМ 30ГРЛИСТОВКА: ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯЕкзодерил 1% крем Exoderil 1% creamНафтифинов хидрохлорид (Naftifine hydrochloride)Прочетете внимателно цялата листовка, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Това лекарство се отпуска без лекарско предписание. Въпреки това, за да получите най-добри резултати от лечението, Вие ..

Бърз преглед

ЕКЗОДЕРИЛ МАКСИ / EXODERIL MAXI ЛАК 50МГ/МЛ.2.5МЛ

(0)
31.82 лв.

ЕКЗОДЕРИЛ МАКСИ / EXODERIL MAXI ЛАК 50МГ/МЛ.2.5МЛЛистовка: информация за потребителяЕкзодерил Макси Лак 5% лечебен лак за нокти Exoderil Maxi Lak 5% medicated nail lacquerаморолфин (amorolfine)Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Винаги използвайте това лека..

Бърз преглед

ЕКЗОДЕРИЛ НЕЙЛНЪР / EXODERIL NAILNER 2В1 5МЛ

(0)
23.17 лв.

ЕКЗОДЕРИЛ НЕЙЛНЪР / EXODERIL NAILNER 2В1 5МЛ Екзодерил Nailner Лак 2 в 1 е показан за лечение на гъбични инфекции по ноктите, като същевременно подобрява външния им вид. Освен терапевтичен ефект лакът притежава и изсветляващ ефект, като по този начин гъбичките стават по-трудно забележими. Формулата е разработена така, че продуктът да проникне в н..

Бърз преглед

КАНЕСТЕН / KANESTEN КРЕМ 1% 20ГР

(0)
10.92 лв.

КАНЕСТЕН / KANESTEN КРЕМ 1% 20ГРКанестен крем съдържа  активната съставка клотримазол и се препоръчва за лечение гъбични заболявания (микози) на кожата и лигавиците, причинени от дерматофити, дрожди, плесени и други организми, и еритразма.При жените за лечение на гъбични инфекции на срамните устни и граничещите с тях области, и при мъже за леч..

Бърз преглед

ЛАМИЗИЛ / LAMIZIL КРЕМ 1% Х 30ГР

(0)
19.66 лв.

ЛАМИЗИЛ / LAMIZIL КРЕМ 1% Х 30ГР Ламизил Крем е противогъбичен лекарствен продукт, който действа като убива гъбичките, причинители на кожни инфекции. Гъбички по краката (tinea pedis) - гъбички между пръстите на краката и гъбички по стъпалото; Гъбички в ингвиналните области (tinea cruris); Гъбички по тялото - трихофития (tinea corporis); Кожна канд..

-4%
Бърз преглед

НИЗОРАЛ / NIZORAL ШАМПОАН 2% 100МЛ

(0)
21.39 лв. 22.39 лв.

НИЗОРАЛ / NIZORAL ШАМПОАН 2% 100МЛ Листовка: информация за потребителя Низорал 2% лечебен шампоанNizoral 2% Shampoo Кетоконазол/ketoconazole Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация. Винаги използвайте това лекарство точно както е описано в тази листовка ил..

Бърз преглед

СЕБКЛЕР / SEBCLAIR КРЕМ 30МЛ.

(0)
22.51 лв.

СЕБКЛЕР / SEBCLER КРЕМ 30МЛ Снабден със силни противовъзпалителни и противогъбични свойства, специализираният крем Sebclair грижливо измива косата и скалпа, като се бори с признаците и симптомите на себореен дерматит, питириазис верзикулор и пърхот. Неговата иновативна формула се грижи да контролира най-честите симптоми на заболяванията на скалпа,..

Бърз преглед

ФУНГИ КЛИЪР РАЗТВОР ПРОТИВ ГЪБИЧКИ ПО НОКТИТЕ 4МЛ ЕКОФАРМ

(0)
23.74 лв.

ФУНГИ КЛИЪР разтвор против гъбички по ноктите 4 мл ЕКОФАРМ За онихомикозата /Гъбична инфекция по ноктите/ Гъбичните инфекции по ноктите /познати още като онхомикози/ могат да засегнат както ноктите на краката, така и ноктите на ръцете. Това е относително широко разпространено заболяване. Най-честите общи симптоми са удебеляване и обезцветява..

Бърз преглед

ФУНГОФИН / FUNGOFIN КРЕМ 1% 15 ГР.

(0)
8.16 лв.

ФУНГОФИН КРЕМ 1% 15 ГР.Листовка: Информация за потребителяFungofin 1% creamФунгофин 1% кремТербинафинов хидрохлорид / Terbinafine hydrochlorideПрочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да използвате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Това лекарство се отпуска без лекарско предписание. Въпреки това, за да полу..

Бърз преглед

ФУНГОФИН / FUNGOFIN СПРЕЙ 1% 30МЛ

(0)
11.39 лв.

ФУНГОФИН / FUNGOFIN спрей 1% 30млЛИСТОВКА: ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯФунгофин 1% спрей за кожа, разтвор Fungofin 1% cutaneous spray, solution Тербинафинов хидрохлорид (Terbinafine hydrochloride)Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да използвате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Винаги използвайте това ле..

Показани 1 от 15 | 17 (2 Страници)