Гъбички

Гъбички

Табличен изглед:
Бърз преглед

EКЗОДЕРИЛ СОЛУЦИО / EXODERIL SOL 10МЛ.

(0)
9.99 лв.

EКЗОДЕРИЛ СОЛУЦИО / EXODERIL SOL 10МЛ.  Това лекарство се отпуска без лекарско предписание. Въпреки това, за да получите най-добри резултати от лечението, Вие трябва внимателно да спазвате инструкциите за употреба на лекарствения продукт. Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново. Ако се нуждаете от допълнителна инфо..

Бърз преглед

EКЗОДЕРИЛ СОЛУЦИО / EXODERIL SOL 20МЛ.

(0)
17.39 лв.

EКЗОДЕРИЛ СОЛУЦИО / EXODERIL SOL 20МЛ.  Прочетете внимателно цялата листовка, тъй като тя съдържа важна за Вас информация. Това лекарство се отпуска без лекарско предписание. Въпреки това, за да получите най-добри резултати от лечението, Вие трябва внимателно да спазвате инструкциите за употреба на лекарствения продукт. Запазете тази лист..

Бърз преглед

АНТИМИКО-АЦИД 50МЛ.

(0)
1.24 лв.

АНТИМИКО-АЦИД / ANTIMIKO ASID50МЛ. ХАнтимико-Ацид (Antimyco-Acid) на фармацевтичната компания Вета Фарма представлява лекарствен продукт с антимикотично и антисептично действие под формата на дермален разтвор, който се прилага външно при лечение на кандидози на кожата и дерматомикози...

Бърз преглед

ГАЛА САЛЕКС ЛОСИОН ПРОТИВ МАЗОЛИ И БРАДАВИЦИ 10МЛ.

(0)
5.59 лв.

ГАЛА САЛЕКС ЛОСИОН ПРОТИВ МАЗОЛИ И БРАДАВИЦИ 10МЛ.Предназначение: Подпомага възстановяването на първоначалния здрав вид на кожата от кокоши трън и твърди мазоли на стъпалата.Състав: Acidum salicylicum, Acidum lacticum, Oleum ricini, Colodium.Начин на употреба: Защитава се кожата около мазола с крем или вазелин. Нанася се тънък слой от лосиона върх..

Бърз преглед

ЕКЗОДЕРИЛ / EXODERIL 1% КРЕМ 15ГР.

(0)
9.29 лв.

ЕКЗОДЕРИЛ / EXODERIL 1% КРЕМ 15ГР. Листовка: информация за потребителяЕкзодерил 1% кремExoderil 1% creanНафтифинов хидрохлорид (Naftifine hydrochloride) Прочетете внимателно цялата листовка, тъй като тя съдържа важна за Вас информация Това лекарство се отпуска без лекарско предписание. Въпреки това, за да получите най-добри резултати от лечениет..

Бърз преглед

ЕКЗОДЕРИЛ EXODERIL 1% КРЕМ 30ГР.

(0)
13.79 лв.

ЕКЗОДЕРИЛ / EXODERIL1% КРЕМ 30ГР.ЛИСТОВКА: ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯЕкзодерил 1% крем Exoderil 1% creamНафтифинов хидрохлорид (Naftifine hydrochloride)Прочетете внимателно цялата листовка, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Това лекарство се отпуска без лекарско предписание. Въпреки това, за да получите най-добри резултати от лечението, Ви..

Бърз преглед

ЕКЗОДЕРИЛ МАКСИ / EXODERIL MAXI ЛАК 50МГ/МЛ.2.5МЛ.

(0)
32.99 лв.

EXODERIL MAXI / ЕКЗОДЕРИЛ МАКСИ ЛАК 50мг/мл.2.5мл.Листовка: информация за потребителяЕкзодерил Макси Лак 5% лечебен лак за нокти Exoderil Maxi Lak 5% medicated nail lacquerаморолфин (amorolfine)Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Винаги използвайте това лек..

Бърз преглед

ЕКЗОДЕРИЛ НЕЙЛНЪР / EXODERIL NAILNER 2В1 5МЛ

(0)
23.59 лв.

ЕКЗОДЕРИЛ / EXODERIL НЕЙЛНЪР ЛАК 2в1 5мл Екзодерил Nailner Лак 2 в 1 е показан за лечение на гъбични инфекции по ноктите, като същевременно подобрява външния им вид. Освен терапевтичен ефект лакът притежава и изсветляващ ефект, като по този начин гъбичките стават по-трудно забележими. Формулата е разработена така, че продуктът да проникне в нокът..

Бърз преглед

КАНЕСПОР / CANESPOR КРЕМ 1% 15ГР

(0)
11.32 лв.

КАНЕСПОР / CANESPOR КРЕМ 1% 15ГРКанеспор 1% крем е широкоспектърен антимикотичен лекарствен продукт за външна употреба.Канеспор 1% крем съдържа активната съставка бифоназол и се препоръчва за лечение гъбични заболявания (микози) на кожата, причинени от дерматофити, гъбички, плесени и други фунги.Той е ефективен също и при повърхностни кандидози и е..

Бърз преглед

КАНЕСТЕН / KANESTEN КРЕМ 1% 20ГР

(0)
9.30 лв.

КАНЕСТЕН / KANESTEN КРЕМ 1% 20ГРКанестен крем съдържа  активната съставка клотримазол и се препоръчва за лечение гъбични заболявания (микози) на кожата и лигавиците, причинени от дерматофити, дрожди, плесени и други организми, и еритразма.При жените за лечение на гъбични инфекции на срамните устни и граничещите с тях области, и при мъже за леч..

Бърз преглед

ЛАМИЗИЛ / LAMIZIL КРЕМ 1% Х 30ГР.

(0)
18.69 лв.

ЛАМИЗИЛ / LAMIZIL КРЕМ 1% Х 30ГР. Ламизил Крем е противогъбичен лекарствен продукт, който действа като убива гъбичките, причинители на кожни инфекции. Гъбички по краката (tinea pedis) - гъбички между пръстите на краката и гъбички по стъпалото; Гъбички в ингвиналните области (tinea cruris); Гъбички по тялото - трихофития (tinea corporis); Кожна кан..

Бърз преглед

ФУНГОФИН / FUNGOFIN КРЕМ 1% 15 ГР.

(0)
6.49 лв.

ФУНГОФИН КРЕМ 1% 15 ГР.Листовка: Информация за потребителяFungofin 1% creamФунгофин 1% кремТербинафинов хидрохлорид / Terbinafine hydrochlorideПрочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да използвате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Това лекарство се отпуска без лекарско предписание. Въпреки това, за да полу..

Бърз преглед

ФУНГОФИН / FUNGOFIN СПРЕЙ 1% 30МЛ

(0)
10.99 лв.

ФУНГОФИН / FUNGOFIN спрей 1% 30млЛИСТОВКА: ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯФунгофин 1% спрей за кожа, разтвор Fungofin 1% cutaneous spray, solution Тербинафинов хидрохлорид (Terbinafine hydrochloride)Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да използвате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Винаги използвайте това ле..

Временно изчерпан
Бърз преглед

ВАРТНЕР / WARTNER ГЕЛ ПРОТИВ ГЪБИЧКИ ПО НОКТИТЕ 7МЛ.

(0)
5.99 лв.

ВАРТНЕР ГЕЛ / WARTNER GELПРОТИВ ГЪБИЧКИ ПО НОКТИТЕ 7МЛ.Гелът за третиране на гъбички по ноктите действа срещу всички видове гъбички по ноктите и предотвратява разпространението им върху други нокти. Патентованата формула с тройно действие подпомага бързото възстановяване на нокътя и намалява обезцветяването му. Гелът не съдържа киселина, която може..

Временно изчерпан
Бърз преглед

СЕБКЛЕР / SEBCLAIR КРЕМ 30МЛ.

(0)
24.66 лв.

СЕБКЛЕР / SEBCLER КРЕМ 30МЛ. Снабден със силни противовъзпалителни и противогъбични свойства, специализираният крем Sebclair грижливо измива косата и скалпа, като се бори с признаците и симптомите на себореен дерматит, питириазис верзикулор и пърхот. Неговата иновативна формула се грижи да контролира най-честите симптоми на заболяванията на скалпа..

Показани 1 от 15 | 15 (1 Страници)