Косопад

Косопад

Табличен изглед:
Бърз преглед

DUCRAY / ДЮКРЕ ANACAPS PROGRESSIVE 30 КАПСУЛИ

(0)
48.49 лв.

DUCRAY ANACAPS PROGRESSIVE / ДЮКРЕ АНАКАПС ПРОГРЕСИВ 30 КАПСУЛИКосата е съставена от един основен протеин - кератин, с конститутивна аминокиселина цистеин.Хроничните фактори (хормонални или съдови) могат да нарушат цикъла на възобновяване на космите, причинявайки прогресивни или повтарящи се периоди на косопад.Предназначение:Ори..

-15%
Бърз преглед

NATURE`S WAY АЛАЙВ / ALIVE КОСА, КОЖА И НОКТИ Х 60 КАПСУЛИ

(0)
24.30 лв. 28.59 лв.

АЛАЙВ / ALIVE КОСА, КОЖА И НОКТИ Х 60 КАПС Мултивитамините Алайв са създадени с комбинирана иновативна формула, в подкрепа на косата, кожата и ноктите, съдържаща хидролизиран колаген тип I, хиалуронова киселина, плодово-зеленчуков антиоксидантен комплекс, мултивитамини, силиций и минерали, с акцент върху витамините от В-групата и специално вър..

Бърз преглед
Бърз преглед

RENE FURTERER ВИТАЛФАН ПРОГРЕСИВ 30 КАПСУЛИ

(0)
48.99 лв.

ЛИХЕНСЕД / LICHENSED БАЛСАМОВ СИРОП ЗА КАШЛИЦА ЗА ВЪЗРАСТНИ 150 МЛМоже да отнеме време, преди да установите, че имате прогресивен косопад - ако за период от около 6 месеца забелязвате, че косата ви пада прогресивно (намирате косми по възлгавницата, по пода, върху четката за коса), то тогава може би страдате от прогресивен косопад. Тенденциозно при ..

Временно изчерпан
Бърз преглед

ПРИОРИН / PRIORIN Х 60 ТАБЛЕТКИ

(0)
54.99 лв.

ПРИОРИН / PRIORIN Х 60 ТАБЛЕТКИОписание на продукта: Уникална формула, която поддържа косата здрава.Хранителна добавка със захар. Коренът на косъма играе централа роля в растежа на косата, както и за поддържането на цвета. За поддържане на здрава коса е необходим оптимален прием на хранителни вещества. Биотинът е наричан още Витамин ..

Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)