Косопад при мъже

Косопад при мъже

Табличен изглед:
Бърз преглед

NATURE`S WAY АЛАЙВ / ALIVE КОСА, КОЖА И НОКТИ Х 60 КАПСУЛИ

(0)
28.59 лв.

NATURE`S WAY АЛАЙВ / ALIVE КОСА, КОЖА И НОКТИ Х 60 КАПСУЛИ Мултивитамините Алайв са създадени с комбинирана иновативна формула, в подкрепа на косата, кожата и ноктите, съдържаща хидролизиран колаген тип I, хиалуронова киселина, плодово-зеленчуков антиоксидантен комплекс, мултивитамини, силиций и минерали, с акцент върху витамините от В-групата..

Бърз преглед
Бърз преглед

НОВОФАН / NOVOFAN Х 60 КАПСУЛИ

(0)
41.29 лв.

НОВОФАН / NOVOFANКАПС. Х 60 Novophane капсули ще Ви помогнат в борбата с косопада и чупливите нокти. Радвайте се на здрава коса и красиви нокти! Поръчайте от Адонис!..

Бърз преглед

ПРИОРИН / PRIORIN Х 60 ТАБЛЕТКИ

(0)
60.69 лв.

ПРИОРИН / PRIORIN Х 60 ТАБЛЕТКИОписание на продукта: Уникална формула, която поддържа косата здрава.Хранителна добавка със захар. Коренът на косъма играе централа роля в растежа на косата, както и за поддържането на цвета. За поддържане на здрава коса е необходим оптимален прием на хранителни вещества. Биотинът е наричан още Витамин ..

Бърз преглед

ФИТОВАЛ / FITOVAL Х 60 КАПСУЛИ

(0)
12.79 лв.

ФИТОВАЛ / PHYTOVAL КАПС. Х 60Фитовал капсули на словенската фармацевтична компания KRKA е добавка към храната, която се препоръчва за прием от хора, които държат да имат здрава и красива коса. Капсулите Фитовал осигуряват биологично подхранване на тънката, слаба, суха и увредена коса! Чрез кръвообращението капсулите доставят на корените на косата а..

Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)