Косопад при мъже

Косопад при мъже

Grid View:
Quickview

NATURE`S WAY АЛАЙВ / ALIVE КОСА, КОЖА И НОКТИ Х 60 КАПСУЛИ

(0)
28.59 лв.

АЛАЙВ / ALIVE КОСА, КОЖА И НОКТИ Х 60 КАПС Съвременна формула срещу косопад, изтъняване на косъма, състарена кожа и чупливи нокти! Източник на силиций – минералът на красотата, който осигурява невероятни ползи за кожата и косата!..

Quickview
Quickview

НОВОФАН / NOVOFAN Х 60 КАПСУЛИ

(0)
36.79 лв.

НОВОФАН / NOVOFAN КАПС. Х 60 Novophane капсули ще Ви помогнат в борбата с косопада и чупливите нокти. Радвайте се на здрава коса и красиви нокти! Поръчайте от Адонис!..

Quickview

ПРИОРИН / PRIORIN Х 60 ТАБЛЕТКИ

(0)
55.09 лв.

ПРИОРИН / PRIORIN ТАБЛ. Х 60 Priorin на Байер е хранителна добавка, която се грижи косата на жената да бъде здрава, красива, жизнена и копринено мека. Приорин е със специално разработена подобрена формула, като към доказано работещите ù съставки е добавен Биотин, с който Приорин действа върху структурата на косъма още по-ефективно, възвръщайки бля..

Quickview

ФИТОВАЛ / FITOVAL Х 60 КАПСУЛИ

(0)
12.59 лв.

ФИТОВАЛ / PHYTOVAL КАПС. Х 60Фитовал капсули на словенската фармацевтична компания KRKA е добавка към храната, която се препоръчва за прием от хора, които държат да имат здрава и красива коса. Капсулите Фитовал осигуряват биологично подхранване на тънката, слаба, суха и увредена коса! Чрез кръвообращението капсулите доставят на корените на косата а..

Showing 1 to 5 of 5 (1 Pages)