Безсъние

Безсъние

Grid View:
Quickview

ABO PHARMA РУЕ Х 24 КАПСУЛИ

(0)
10.19 лв.

АБО ФАРМА / ABO PHARMA RUEРУЕ КАПС. Х 24 Або Руе на фармацевтичната компания Абофарма е продукт, предназначен за успокоение и подобряване на съня, както и при трудно заспиване и безсъние. Съдържа в оптимално съотношение комбинация от L-теанин и екстракти от корени на валериана и шишарки на хмел. Комбинацията от тези субстанции спомага за съкращав..

Quickview

FORTEX / ФОРТЕКС СЕДАТОН КАПСУЛИ Х 20

(0)
5.79 лв.

СЕДАТОН капс. х 20Иновативен комплекс с успокояващо (седативно) действие, съдържащ екстракти от маточина, хмел и валериана, с добавени витамин В6 и магнезий.Действие на активните съставки:Екстракти от билките маточина, хмел и валериана- имат успокояващ ефект при силна възбуда на нервната система. Допринасят за намаляване на безпокойството, тревожно..

Quickview

NATURAL FACTORS МЕЛАТОНИН 10МГ X 90 ТАБЛЕТКИ

(0)
12.99 лв.

МЕЛАТОНИН / MELATONIN 10мг x 90тб. NF Безопасна и ефективна алтернатива за постигане на спокоен сън от марката Natural Factors. Мелатонин допринася за правилната дейност на нервната система, благоприятства нормалните процеси на съня и регулира вътрешния биологичен часовник...

Quickview

NATURAL FACTORS МЕЛАТОНИН 3МГ*90 КАПСУЛИ

(0)
8.99 лв.

МЕЛАТОНИН 3МГ*90 NF Приемът на продукта като хранителна добавка нормализира синтеза на мелатонин и следователно благоприятства спокойния, качествен сън през нощта. Препоръчва се за по-възрастните хора, за често пътуващите хора, както и при подложените на силен стрес и работещите на смени. Функцията на мелатонина се изразя..

Quickview

NATURAL FACTORS МЕЛАТОНИН 5МГ Х 90 ТАБЛЕТКИ

(0)
9.99 лв.

МЕЛАТОНИН / MELATONIN 5МГ 90ТАБЛ NF Мелатонинът на Адифарм съдържа оптималната доза и скъсява времето за заспиване. Той е вещество, което естествено се синтезира в мозъка и регулира нормалния биологичен цикъл сън - бодърстване. С възрастта количеството му в организма намалява и това води до различни нарушения в съня. ейства благоприятно на качеств..

Quickview

WALMARK / ВАЛМАРК МЕЛАТОНИН PLUS 3МГ.X30 ТАБЛЕТКИ

(0)
8.69 лв.

МЕЛАТОНИН PLUS тбл.3мг.x30 WALMARKХранителната добавка "Мелатонин плюс" се препоръчва за хора, които пътуват често, работят на смени, подложени са на стрес или умствено напрежение. Продуктът релаксира нервната система, намалява времето, необходимо за заспиване, и контролира биоритъма на циклите на сън и бодърстване. Съдържа мелатонин и е подходящ з..

Quickview

ДОРМИКИНД / DORMIKIND Х 150 ТАБЛЕТКИ

(0)
10.09 лв.

ДОРМИКИНД ТАБЛЕТКИ Х 150Листовка:Информация за потребителяДОРМИКИНД таблеткиDORMHQND tabletsПрочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да използвате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Винаги използвайте това лекарство точно както е описано в тази листовка или както Ви е казал Вашият лекар или фармацевт.Запазет..

Quickview

ДОРМИПЛАНТ / DORMIPLANT ТАБЛЕТКИ Х 50

(0)
14.19 лв.

ДОРМИПЛАНТ /DORMIPLANT ТАБЛ. Х 50" Дормиплант представлява немски лекарствен продукт на растителна основа под формата на таблетки, който се прилага успешно при безпокойство, нервност и смущения на съня. Екстрактът от валериана упражнява седативен eфeкт, като нaй-aктивнaтa съcтaвкa, на кoятo се дължи това действие, е т.нар. валеранон. Популярното ет..

Quickview

МЕЛАТОНИН / MELATONIN 1 МГ. Х 60 ТАБЛЕТКИ

(0)
7.39 лв.

МЕЛАТОНИН ТАБЛЕТКИ 1 МГ. Х 60ЗА ЗДРАВ СЪН И ДЪЛГА МЛАДОСТСънят е абсолютно необходим за здравето на човека. Когато той спи в организма се извършват различни процеси. Освен че много от органите и системите почиват, тялото се презарежда за следващия ден. Много важни хормони се отделят по време на сън. От друга страна, сънят през нощта е проява на син..

Quickview

МЕЛАТОНИН / MELATONIN RELAX ПЛЮС 3МГ. Х 60 ТАБЛЕТКИ

(0)
5.69 лв.

МЕЛАТОНИН / MELATONIN RELAX ПЛЮС ТАБЛ. 3МГ. Х 60 Neomeda HealthLine Melatonin Relax Plus е хранителна добавка за употреба при нужда от повлияване на състояния като безсъние и стрес. Комбинираният препарат Мелатонин Релакс Плюс освен мелатонин съдържа и витамин В6 и екстракт от маточина, които имат познати и отдавна използвани свойства за подпомага..

Quickview

МЕЛАТОНИН / MELATONIN ЛИКУИД РАЗТВОР 50 МЛ

(0)
13.38 лв.

МЕЛАТОНИН / MELATONIN ЛИКУИД Р-Р 50 МЛ Мелатонинът се произвежда под въздействие на зрителния нерв от епифизната жлеза, като постепенно започва да се освобождава с настъпване на вечерта и нощта. Производството и впоследствие освобождаването на мелатонина, следва естествен циркаден ритъм, поради което неговата концентрация през деня е незначителна..

Quickview

НЕВРИТОГЕН / NEVRITOGEN Х 30 ТАБЛЕТИ

(0)
22.39 лв.

НЕВРИТОГЕН NEVRITOGENТАБ. Х 30 Neuritogen подпомага нормалното функциониране на нервната система и оказва антиоксидантно действие. Съдържа лецитин, куркумин, ресвератрол, екстракт от Magnifera Indica, чер пипер и витамини В2 и В6, които са под лесноусвоима за организма форма. Предлага се в удобна опаковка от 30 таблетки...

Quickview

НЕВРОСТАБ / NEVROSTAB X 30 КАПСУЛИ

(0)
7.09 лв.

НЕВРОСТАБ / NEVROSTABКАПС. X 30 АДИ Невростаб представлява комбинация от няколко билки с успокояващо действие под формата на капсули.Невростаб е подходяща за прием при безсъние, раздразнителност, тревожност, напрежение, стрес и нервна възбуда...

Quickview

НЕОДОРМ / NEODORM MR 233МГ. Х 10 ТАБЛЕТКИ

(0)
5.99 лв.

НЕОДОРМ / NEODIRM MR ТАБЛ. 233МГ. Х 10 Neodorm MR представлява специална хрантиелна добавка, която подкрепя нервната система и спомага за спокоен и качествен сън, благодарение на ефективната комбинация от мелатонин, 5-хидрокситриптофан, л-теанин, ГАБА, екстракт от пасифлора, магнезий и витамин B6. Неодорм МР е подходящ за хора, които страдат от тр..

Showing 1 to 15 of 33 (3 Pages)