Безсъние

Безсъние

Табличен изглед:
Бърз преглед

ABO PHARMA РУЕ Х 24 КАПСУЛИ

(0)
10.19 лв.

ABO PHARMA РУЕ Х 24 КАПСУЛИКапсули за подобряване на съня и за успокоение на нервната система. Предназначение:АБОФАРМА АБО РУЕ съдържа в оптимално съотношение комбинация от L-теанин и екстракти от корени на валериана и шишарки на хмел. Тази комбинация влияе положително върху централната нервна система, като понижава възбудимостта й, допринася..

Бърз преглед

FORTEX / ФОРТЕКС СЕДАТОН КАПСУЛИ Х 20

(0)
7.39 лв.

СЕДАТОН капс. х 20Иновативен комплекс с успокояващо (седативно) действие, съдържащ екстракти от маточина, хмел и валериана, с добавени витамин В6 и магнезий.Действие на активните съставки:Екстракти от билките маточина, хмел и валериана- имат успокояващ ефект при силна възбуда на нервната система. Допринасят за намаляване на безпокойството, тревожно..

Бърз преглед

NATURAL FACTORS МЕЛАТОНИН 10МГ X 90 ТАБЛЕТКИ

(0)
12.99 лв.

МЕЛАТОНИН / MELATONIN 10мг x 90тб. NF Безопасна и ефективна алтернатива за постигане на спокоен сън от марката Natural Factors. Мелатонин допринася за правилната дейност на нервната система, благоприятства нормалните процеси на съня и регулира вътрешния биологичен часовник...

Бърз преглед

NATURAL FACTORS МЕЛАТОНИН 3МГ*90 КАПСУЛИ

(0)
8.99 лв.

МЕЛАТОНИН 3МГ*90 NF Приемът на продукта като хранителна добавка нормализира синтеза на мелатонин и следователно благоприятства спокойния, качествен сън през нощта. Препоръчва се за по-възрастните хора, за често пътуващите хора, както и при подложените на силен стрес и работещите на смени. Функцията на мелатонина се изразя..

Бърз преглед

NATURAL FACTORS МЕЛАТОНИН 5МГ Х 90 ТАБЛЕТКИ

(0)
9.99 лв.

NATURAL FACTORS МЕЛАТОНИН 5МГ Х 90 ТАБЛЕТКИ С напредване на възрастта или под действие на различни други фактори /чести пътувания, стрес/, синтезът на мелатонин намалява. В резултат на нова нивата на стрес се покачват, имунитетът отслабва, активират се процесите на стареене и качеството на съня се влошава.Човек става раздразнителен, чувства по..

Бърз преглед

WALMARK / ВАЛМАРК МЕЛАТОНИН PLUS 3МГ.X30 ТАБЛЕТКИ

(0)
7.27 лв.

МЕЛАТОНИН PLUS тбл.3мг.x30 WALMARKХранителната добавка "Мелатонин плюс" се препоръчва за хора, които пътуват често, работят на смени, подложени са на стрес или умствено напрежение. Продуктът релаксира нервната система, намалява времето, необходимо за заспиване, и контролира биоритъма на циклите на сън и бодърстване. Съдържа мелатонин и е подходящ з..

Бърз преглед

АНСИОДЕП / ANSIODEP Х 30 КАПСУЛИ

(0)
15.47 лв.

АНСИОДЕП / ANSIODEOT КАПС. Х 30 Ансиодеп на Зона Фарма е с балансирана формула от ново поколение, която подпомага нормалното функциониране на нервната система и осигурява здрав и спокоен сън. Ансиодеп намалява чувството на отпадналост и умора при стрес. Също така Ансиодеп се използва и при безсъние. Продуктът е на билкова основа, с доказан произхо..

Бърз преглед

ДОРМИКИНД / DORMIKIND Х 150 ТАБЛЕТКИ

(0)
10.09 лв.

ДОРМИКИНД ТАБЛЕТКИ Х 150Листовка:Информация за потребителяДОРМИКИНД таблеткиDORMHQND tabletsПрочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да използвате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Винаги използвайте това лекарство точно както е описано в тази листовка или както Ви е казал Вашият лекар или фармацевт.Запазет..

Бърз преглед

ДОРМИПЛАНТ / DORMIPLANT ТАБЛЕТКИ Х 50

(0)
14.24 лв.

ДОРМИПЛАНТ /DORMIPLANT ТАБЛ. Х 50" Дормиплант представлява немски лекарствен продукт на растителна основа под формата на таблетки, който се прилага успешно при безпокойство, нервност и смущения на съня. Екстрактът от валериана упражнява седативен eфeкт, като нaй-aктивнaтa съcтaвкa, на кoятo се дължи това действие, е т.нар. валеранон. Популярното ет..

Бърз преглед

МЕЛАТОНИН / MELATONIN 1 МГ. Х 60 ТАБЛЕТКИ

(0)
7.29 лв.

МЕЛАТОНИН ТАБЛЕТКИ 1 МГ. Х 60ЗА ЗДРАВ СЪН И ДЪЛГА МЛАДОСТСънят е абсолютно необходим за здравето на човека. Когато той спи в организма се извършват различни процеси. Освен че много от органите и системите почиват, тялото се презарежда за следващия ден. Много важни хормони се отделят по време на сън. От друга страна, сънят през нощта е проява на син..

Бърз преглед

МЕЛАТОНИН / MELATONIN ЛИКУИД РАЗТВОР 50 МЛ

(0)
12.73 лв.

МЕЛАТОНИН / MELATONIN ЛИКУИД Р-Р 50 МЛ Мелатонинът се произвежда под въздействие на зрителния нерв от епифизната жлеза, като постепенно започва да се освобождава с настъпване на вечерта и нощта. Производството и впоследствие освобождаването на мелатонина, следва естествен циркаден ритъм, поради което неговата концентрация през деня е незначителна..

Бърз преглед

НЕВРИТОГЕН / NEVRITOGEN Х 30 ТАБЛЕТИ

(0)
19.49 лв.

НЕВРИТОГЕН NEVRITOGENТАБ. Х 30 Neuritogen подпомага нормалното функциониране на нервната система и оказва антиоксидантно действие. Съдържа лецитин, куркумин, ресвератрол, екстракт от Magnifera Indica, чер пипер и витамини В2 и В6, които са под лесноусвоима за организма форма. Предлага се в удобна опаковка от 30 таблетки...

Бърз преглед

НЕВРОСТАБ / NEVROSTAB X 30 КАПСУЛИ

(0)
8.14 лв.

НЕВРОСТАБ / NEVROSTABКАПС. X 30 АДИ Невростаб представлява комбинация от няколко билки с успокояващо действие под формата на капсули.Невростаб е подходяща за прием при безсъние, раздразнителност, тревожност, напрежение, стрес и нервна възбуда...

Бърз преглед

НОВАНАЙТ / NOVANIGHT Х 16 ТАБЛЕТКИ

(0)
12.49 лв.

НОВАНАЙТ / NOVANIGHT  Х 16 таблетки Иновативна хранителна добавка с тройно действие. Не предизвиква пристрастяване или зависимост. Помага за по-лесно заспиване, намалява събужданията през нощта и подобрява възстановителните качества на съня. Уникалната по рода си формула съдържа екстракти от пасифлора, маточина, калифорнийски мак, мелато..

Бърз преглед

РЕЛАКСА / RELAXA ТАБЛЕТКИ 500МГ. X 100 ХЕРБАМЕДИКА

(0)
9.19 лв.

РЕЛАКСА / RELAXAТАБЛ. 500МГ. X 100 ХЕРБАМЕДИКА " ВРЕЛАКСА ТАБЛ 500МГ X 100 ХЕРБА МЕДИКА / RELAXA TABL 500MG X 100. Билков продукт, благоприятно повлияващ функциите на нервната система...

Показани 1 от 15 | 33 (3 Страници)