Безсъние

Безсъние

Табличен изглед:
Бърз преглед

FORTEX / ФОРТЕКС СЕДАТОН КАПСУЛИ Х 20

(0)
8.54 лв.

СЕДАТОН капс. х 20Иновативен комплекс с успокояващо (седативно) действие, съдържащ екстракти от маточина, хмел и валериана, с добавени витамин В6 и магнезий.Действие на активните съставки:Екстракти от билките маточина, хмел и валериана- имат успокояващ ефект при силна възбуда на нервната система. Допринасят за намаляване на безпокойството, тревожно..

Бърз преглед

АНСИОДЕП / ANSIODEP Х 30 КАПСУЛИ

(0)
16.81 лв.

АНСИОДЕП / ANSIODEP Х 30 КАПСУЛИ Ансиодеп на Зона Фарма е с балансирана формула от ново поколение, която подпомага нормалното функциониране на нервната система и осигурява здрав и спокоен сън. Ансиодеп намалява чувството на отпадналост и умора при стрес. Също така Ансиодеп се използва и при безсъние. Продуктът е на билкова основа, с доказан произх..

Бърз преглед

ДОРМИКИНД / DORMIKIND Х 150 ТАБЛЕТКИ

(0)
13.67 лв.

ДОРМИКИНД / DORMIKIND Х 150 ТАБЛЕТКИЛистовка:Информация за потребителяДОРМИКИНД таблеткиDORMHQND tabletsПрочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да използвате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Винаги използвайте това лекарство точно както е описано в тази листовка или както Ви е казал Вашият лекар или фарма..

Бърз преглед

ДОРМИПЛАНТ / DORMIPLANT ТАБЛЕТКИ Х 50

(0)
15.95 лв.

ДОРМИПЛАНТ / DORMIPLANT ТАБЛЕТКИ Х 50 Дормиплант представлява немски лекарствен продукт на растителна основа под формата на таблетки, който се прилага успешно при безпокойство, нервност и смущения на съня. Екстрактът от валериана упражнява седативен eфeкт, като нaй-aктивнaтa съcтaвкa, на кoятo се дължи това действие, е т.нар. валеранон. Популярното..

Бърз преглед

ЛУНЕСТИЛ Х 15 КАПСУЛИ

(0)
17.85 лв.

ЛУНЕСТИЛ Х 15 КАПСУЛИLunestil за сън х15 капсули Stada е хранителна добавка, която съдейства за постигането на по-качествен и продължителен сън. Създадена е по иновативна дуо-капсулната технология, която обединява две капсули в една. Лунестил за сън х15 капсули Стада представлява комбинация от 4 активни съставки - масло от лавандула, екстракт ..

Бърз преглед

МЕЛАТОНИН / MELATONIN 1 МГ. Х 60 ТАБЛЕТКИ

(0)
8.54 лв.

МЕЛАТОНИН / MELATONIN 1 МГ. Х 60 ТАБЛЕТКИЗА ЗДРАВ СЪН И ДЪЛГА МЛАДОСТСънят е абсолютно необходим за здравето на човека. Когато той спи в организма се извършват различни процеси. Освен че много от органите и системите почиват, тялото се презарежда за следващия ден. Много важни хормони се отделят по време на сън. От друга страна, сънят през нощта е п..

Бърз преглед

НЕВРОСТАБ / NEVROSTAB X 30 КАПСУЛИ

(0)
9.68 лв.

НЕВРОСТАБ / NEVROSTAB X 30 КАПСУЛИ Описание:Хранителната добавка Невростаб на фирма Адифарм представлява комбинация от няколко билки с успокояващо действие под формата на капсули.Тя е подходяща за прием при безсъние, раздразнителност, тревожност, напрежение, стрес и нервна възбуда.Активните съставки са стандартизирани екстракти от 90% Валериана, Г..

Бърз преглед

НОВАНАЙТ / NOVANIGHT Х 16 ТАБЛЕТКИ

(0)
13.86 лв.

НОВАНАЙТ / NOVANIGHT  Х 16 таблетки Иновативна хранителна добавка с тройно действие. Не предизвиква пристрастяване или зависимост. Помага за по-лесно заспиване, намалява събужданията през нощта и подобрява възстановителните качества на съня. Уникалната по рода си формула съдържа екстракти от пасифлора, маточина, калифорнийски мак, мелато..

Бърз преглед

РЕЛАКСОФИТОЛ / RELAXOPHYTOL Х 30 КАПСУЛИ

(0)
26.12 лв.

РЕЛАКСОФИТОЛ / RELAXOPHYTOL Х 30 КАПСУЛИНарушенията на съня, тревожните и депресивни състояния засягат огромна част от хората и водят до намаляване на работоспособността и до влошаване качеството им на живот. Те могат да бъдат провокирани от различни стресови фактори. Научните изследвания, пък, установяват общи невробиологични основи между тях. Так..

Бърз преглед

РЕЛАМАКС Б6 / RELAMAXB6 Х 30 ТАБЛЕТКИ

(0)
12.82 лв.

РЕЛАМАКС Б6 / RELAMAXB6 Х 30 ТАБЛЕТКИ Реламакс за спокоен сън се предлага под формата на таблетки, които съдържат комбинация от витамин Б6, магнезий и екстракт от маточина. Подпомага успокояването и заспиването, също така допринася за поддържане на нормалните функции на нервната система. Предлага се в удобно опаковка от 30 таблетки...

Бърз преглед

РЕМОТИВ / REMOTIV Х 30 ТАБЛЕТКИ

(0)
19.79 лв.

РЕМОТИВ / REMOTIV Х 30 ТАБЛЕТКИВРемотив на Евофарма представлява лекарствен продукт на билкова основа със седативно действие под формата на таблетки, който се прилага в случай на: лабилно настроение, потиснатост, вътрешно безпокойство, страх, състояние на напрегнатост, неспокоен сън и трудно заспиване...

Бърз преглед

РЕСКЮ / RESQUE НАЙТ КАПКИ 10МЛ

(0)
24.79 лв.

РЕСКЮ / RESQUE НАЙТ КАПКИ 10МЛ Рескю Найт е хранителна добавка на д-р Бах под формата на капки, подходящи за хора, страдащи от проблеми със съня, тревожност, трудно заспиване, или често будене през нощта, за деца, които се струхуват да спят сами, като действа успокояващо и стабилизиращо на психиката. Капките Рескю на д-р Бах са натурална грижа, ус..

Бърз преглед

СЕДАКУР ФОРТЕ / SEDACUR ФОРТЕ Х 50 ТАБЛЕТКИ

(0)
15.02 лв.

СЕДАКУР ФОРТЕ / SEDACUR ФОРТЕ Х 50 ТАБЛЕТКИSedacur Forte представлява лекарствен продукт без лекарско предписание, съдържащ сухи екстракти на валериана, хмел и маточина, който се използва за симптоматично лечение при повишена нервна възбуди мост и леки нарушения в съня. Седакур форте е сънотворен и седативен лекарствен продукт от растителен произхо..

Бърз преглед

СЛИЙП / SLEEP Х 30 ТАБЛЕТИ

(0)
13.20 лв.

СЛИЙП / SLEEP Х 30 ТАБЛЕТИ Слийп на марката Ботаник е с високоефективна формула, която обхваща всички аспекти около добрият сън. Калифорнийският мак, който се съдържа в продукта, релаксира ума и подпомага лесното заспиване и пълноценния сън. Екстрактът от Маточина допринася за нормалния сърдечен ритъм, подкрепя нервната система и успокоява напреже..

Бърз преглед

УРИМИЛ / URIMIL ПЛЮС КАПСУЛИ Х 30

(0)
24.12 лв.

УРИМИЛ / URIMIL ПЛЮС КАПСУЛИ Х 30 Уримил Плюс подпомага функциите на периферната нервна система, фокусирайки се върху кръста и гърба. Съдържа 7 важни хранителни вещества, които съдействат за регенерирането на увредените неврони. Повлиява болки в кръста и гърба, причинени от: травми, хирургиески интервенции, грип, вирусни заболявания и инфекции, иш..

Показани 1 от 15 | 27 (2 Страници)