Безсъние

Безсъние

Табличен изглед:
Бърз преглед

ABO PHARMA РУЕ Х 24 КАПСУЛИ

(0)
10.89 лв.

ABO PHARMA РУЕ Х 24 КАПСУЛИКапсули за подобряване на съня и за успокоение на нервната система. Предназначение:АБОФАРМА АБО РУЕ съдържа в оптимално съотношение комбинация от L-теанин и екстракти от корени на валериана и шишарки на хмел. Тази комбинация влияе положително върху централната нервна система, като понижава възбудимостта й, допринася..

Бърз преглед

NATURAL FACTORS МЕЛАТОНИН 10МГ X 90 ТАБЛЕТКИ

(0)
13.19 лв.

NATURAL FACTORS МЕЛАТОНИН 10МГ X 90 ТАБЛЕТКИ Естествен продукт за пълноценен и здрав сън! Действие:  С напредване на възрастта или под действие на различни други фактори /чести пътувания, стрес/, синтезът на мелатонин намалява. В резултат на това нивата на стрес се покачват, имунитетът отслабва, активират се процесите на стареене и качество..

Бърз преглед

NATURAL FACTORS МЕЛАТОНИН 3МГ Х90 КАПСУЛИ

(0)
11.79 лв.

NATURAL FACTORS МЕЛАТОНИН 3МГ Х90 КАПСУЛИ Мелатонинът е хормон, който по естествен начин се произвежда от епифизната жлеза. Той е важна част от биологичния часовник, отговорен за циркадния ритъм и подготвящ тялото за съня. Предназначение: Възстановява нормалния циркаден ритъм на съня и удължава продължителността му; Скъсява времето, необходим..

-9%
Бърз преглед

NATURAL FACTORS МЕЛАТОНИН 5МГ Х 90 ТАБЛЕТКИ

(0)
10.79 лв. 11.89 лв.

NATURAL FACTORS МЕЛАТОНИН 5МГ Х 90 ТАБЛЕТКИ С напредване на възрастта или под действие на различни други фактори /чести пътувания, стрес/, синтезът на мелатонин намалява. В резултат на нова нивата на стрес се покачват, имунитетът отслабва, активират се процесите на стареене и качеството на съня се влошава.Човек става раздразнителен, чувства по..

Бърз преглед

WALMARK / ВАЛМАРК МЕЛАТОНИН PLUS 3МГ.X30 ТАБЛЕТКИ

(0)
7.79 лв.

МЕЛАТОНИН PLUS тбл.3мг.x30 WALMARKХранителната добавка "Мелатонин плюс" се препоръчва за хора, които пътуват често, работят на смени, подложени са на стрес или умствено напрежение. Продуктът релаксира нервната система, намалява времето, необходимо за заспиване, и контролира биоритъма на циклите на сън и бодърстване. Съдържа мелатонин и е подходящ з..

Бърз преглед

АНСИОДЕП / ANSIODEP Х 30 КАПСУЛИ

(0)
15.65 лв.

АНСИОДЕП / ANSIODEOT КАПС. Х 30 Ансиодеп на Зона Фарма е с балансирана формула от ново поколение, която подпомага нормалното функциониране на нервната система и осигурява здрав и спокоен сън. Ансиодеп намалява чувството на отпадналост и умора при стрес. Също така Ансиодеп се използва и при безсъние. Продуктът е на билкова основа, с доказан произхо..

Бърз преглед

ДОРМИКИНД / DORMIKIND Х 150 ТАБЛЕТКИ

(0)
11.29 лв.

ДОРМИКИНД ТАБЛЕТКИ Х 150Листовка:Информация за потребителяДОРМИКИНД таблеткиDORMHQND tabletsПрочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да използвате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Винаги използвайте това лекарство точно както е описано в тази листовка или както Ви е казал Вашият лекар или фармацевт.Запазет..

Бърз преглед

ДОРМИПЛАНТ / DORMIPLANT ТАБЛЕТКИ Х 50

(0)
14.29 лв.

ДОРМИПЛАНТ /DORMIPLANT ТАБЛ. Х 50" Дормиплант представлява немски лекарствен продукт на растителна основа под формата на таблетки, който се прилага успешно при безпокойство, нервност и смущения на съня. Екстрактът от валериана упражнява седативен eфeкт, като нaй-aктивнaтa съcтaвкa, на кoятo се дължи това действие, е т.нар. валеранон. Популярното ет..

Бърз преглед

МЕЛАТОНИН / MELATONIN 1 МГ. Х 60 ТАБЛЕТКИ

(0)
7.99 лв.

МЕЛАТОНИН ТАБЛЕТКИ 1 МГ. Х 60ЗА ЗДРАВ СЪН И ДЪЛГА МЛАДОСТСънят е абсолютно необходим за здравето на човека. Когато той спи в организма се извършват различни процеси. Освен че много от органите и системите почиват, тялото се презарежда за следващия ден. Много важни хормони се отделят по време на сън. От друга страна, сънят през нощта е проява на син..

Бърз преглед

МЕЛАТОНИН / MELATONIN ЛИКУИД РАЗТВОР 50 МЛ

(0)
13.00 лв.

МЕЛАТОНИН / MELATONIN ЛИКУИД Р-Р 50 МЛ Мелатонинът се произвежда под въздействие на зрителния нерв от епифизната жлеза, като постепенно започва да се освобождава с настъпване на вечерта и нощта. Производството и впоследствие освобождаването на мелатонина, следва естествен циркаден ритъм, поради което неговата концентрация през деня е незначителна..

Бърз преглед

НЕВРОСТАБ / NEVROSTAB X 30 КАПСУЛИ

(0)
7.27 лв.

НЕВРОСТАБ / NEVROSTABКАПС. X 30 АДИ Невростаб представлява комбинация от няколко билки с успокояващо действие под формата на капсули.Невростаб е подходяща за прием при безсъние, раздразнителност, тревожност, напрежение, стрес и нервна възбуда...

Бърз преглед

НОВАНАЙТ / NOVANIGHT Х 16 ТАБЛЕТКИ

(0)
12.49 лв.

НОВАНАЙТ / NOVANIGHT  Х 16 таблетки Иновативна хранителна добавка с тройно действие. Не предизвиква пристрастяване или зависимост. Помага за по-лесно заспиване, намалява събужданията през нощта и подобрява възстановителните качества на съня. Уникалната по рода си формула съдържа екстракти от пасифлора, маточина, калифорнийски мак, мелато..

Бърз преглед

РЕЛАМАКС Б6 / RELAMAXB6 Х 30 ТАБЛЕТКИ

(0)
9.14 лв.

РЕЛАМАКС / RELAMAXB6 ТАБЛ. Х 30 Реламакс за спокоен сън се предлага под формата на таблетки, които съдържат комбинация от витамин Б6, магнезий и екстракт от маточина. Подпомага успокояването и заспиването, също така допринася за поддържане на нормалните функции на нервната система. Предлага се в удобно опаковка от 30 таблетки...

Бърз преглед

РЕМОТИВ / REMOTIV Х 30 ТАБЛЕТКИ

(0)
20.49 лв.

РЕМОТИВ / REMOTIVТАБЛ. Х 30ВРемотив на Евофарма представлява лекарствен продукт на билкова основа със седативно действие под формата на таблетки, който се прилага в случай на: лабилно настроение, потиснатост, вътрешно безпокойство, страх, състояние на напрегнатост, неспокоен сън и трудно заспиване...

Бърз преглед

РЕСКЮ / RESQUE НАЙТ КАПКИ 10МЛ

(0)
24.32 лв.

МАГНЕМАТРИКС / MAGNEMATRIXТБ Х 30 Рескю Найт е хранителна добавка на д-р Бах под формата на капки, подходящи за хора, страдащи от проблеми със съня, тревожност, трудно заспиване, или често будене през нощта, за деца, които се струхуват да спят сами, като действа успокояващо и стабилизиращо на психиката. Капките Рескю на д-р Бах са натурална грижа..

Показани 1 от 15 | 33 (3 Страници)