Очи и уши

Очи и уши

Табличен изглед:
Бърз преглед

ABO PHARMA LACRIMILA / ЛАКРИМИЛА КАПКИ ЗА ЗАЧЕРВЕНИ ОЧИ МОНОДОЗИ Х 10

(0)
16.69 лв.

ABO PHARMA LACRIMILA / ЛАКРИМИЛА КАПКИ ЗА ЗАЧЕРВЕНИ ОЧИ МОНОДОЗИ Х 10Капки за очи за цялото семейство. LACRIMILLA е иновативен фито-продукт, който предпазва, овлажнява и успокоява раздразнените очи. Предназначен е както за профилактика, така и за лечение на зачервени и уморени очи. Лесен за употреба, под формата на удобни монодози в стерилни флако..

Бърз преглед

ABO PHARMA АБОВИЗИН / ABOVISION Х 15 КАПСУЛИ

(0)
10.09 лв.

ABO PHARMA АБОВИЗИН / ABOVISION Х 15 КАПСУЛИОбогатена формула с лутеин, зеаксантин, черна боровинка, цинк, Витамин Е и Витамин С. Предназначение: ABOVision e комбинация от естествени антиоксиданти - черна боровинка, лутеин, зеаксантин, Витамин С и Витамин Е, към която е добавен важният минерал Цинк. Цинкът допринася за поддържането на нормално зре..

-20%
Бърз преглед

LUTEIN FORTE / WITH ZEAXANTHIN 30 ГЕЛ КАПСУЛИ, 30 ДОЗИ

(0)
9.56 лв. 11.95 лв.

LUTEIN FORTE / WITH ZEAXANTHIN 30 ГЕЛ КАПСУЛИ, 30 ДОЗИOstroVit Lutein Forte / with Zeaxanthin е хранителна добавка, която цели да подобри и предпази зрението, като за целта ни доставя две от каротеноидните хранителни вещества, които преобладават в окото. Тези вещества присъстват естествено в ретината и поддържат здрави очите, притежават и много доб..

-20%
Бърз преглед

LUTEIN FORTE / WITH ZEAXANTHIN 60 ГЕЛ КАПСУЛИ, 60 ДОЗИ

(0)
15.96 лв. 19.95 лв.

LUTEIN FORTE / WITH ZEAXANTHIN 60 ГЕЛ КАПСУЛИ, 60 ДОЗИ OstroVit Lutein Forte / with Zeaxanthin е хранителна добавка, която цели да подобри и предпази зрението, като за целта ни доставя две от каротеноидните хранителни вещества, които преобладават в окото. Тез..

Бърз преглед

А-ЦЕРУМЕН / A-CERUMEN КАПКИ ЗА УШИ 2МЛ. Х 10 БР.

(0)
20.72 лв.

А-ЦЕРУМЕН / A-CERUMEN КАПКИ ЗА УШИ 2МЛ. Х 10 БР.Ухото е сложен орган, състоящ се от три отделни части /външно, средно и вътрешно ухо/. Благодарение на него ние чуваме.Външният слухов проход, свързващ ушната мида с тъпанчето, е покрит с мастни жлези, които произвеждат ушна кал - лепкава и много мазна субстанция, с жълто-кафеникав цвят.КАКВА Е РОЛЯТА..

Бърз преглед

АКУСТОН / AKUSTON СПРЕЙ ЗА УШИ 15 МЛ

(0)
11.59 лв.

АКУСТОН СПРЕЙ ЗА УШИ 15 мл АкусТон спрей съдържа съставки, които разтварят остатъчната ушна кал във външния слухов канал, като позволяват поддържането на добра хигиена на ушите. Използва се за: Разтваряне на остатъчната ушна кал. Предотвратяване на запушване на ушите от натрупване на ушна кал. Позволява поддържане на добра хигиена на ушите в..

Бърз преглед

АУДИ СПРЕЙ / AUDI SPRAY ЗА ВЪЗРАСТНИ 50МЛ.

(0)
13.59 лв.

АУДИСПРЕЙ / AUDISPRAYЗА ВЪЗРАСТНИ 50МЛ. АУДИСПРЕЙ /AUDISPRAY - разтвор за уши на швейцарката марка Laboratoires Diepharmex е напълно безвреден продукт, който нежно отстранява излишъка от ушна кал, прах и други замърсявания в ухото като по този начин възпрепятства образуването на ушна тапа. Аудиспрей прави излишна употребата на клечки за уши, с к..

Бърз преглед

БЛЕФАГЕЛ / BLEPHA GEL СТЕРИЛЕН ГЕЛ Х 30ГР

(0)
21.89 лв.

БЛЕФАГЕЛ / BLEPHAGELСТЕРИЛЕН ГЕЛ Х 30ГРЛистовкаBlephagel Блефагел Стерилен гел за ежедневно почистване на клепачи и мигли. Хипоалергичен, офталмологично тестван. Не съдържа консерванти, парабени, алкохол и аромати.Опаковка: Стерилен почистващ гел за клепачи и мигли 30 g вPolydose airless™ туба.Съставки: Вода, полоксамер 188, PEG-90, карбомер, натри..

Бърз преглед

БЛЕФАРЕТЕ /BLEPHARETE КЪРПИ ПОЧИСТВАЩИ ЗА ОЧИ Х 30

(0)
21.79 лв.

БЛЕФАРЕТЕ /BLEPHARETE КЪРПИ ПОЧИСТВАЩИ ЗА ОЧИ Х 30 Kърпичките Blefarette са предназначени за ежедневно и цялостно почистване на деликатната зона около очите. Те са особено подходящи за третиране на блефарити, които представляват възпаления по ръба на клепача. Изработени от мек нетъкан текстил, напоен със съставки, които хидратират и почистват клеп..

Бърз преглед

ВАКСОЛ / VAXOL СПЕЙ ЗА УШИ 10МЛ.

(0)
12.67 лв.

ВАКСОЛ / VAXOL СПЕЙ ЗА УШИ 10МЛ. Ваксол е ефективен метод за почистване и омекотяване на втвърдената ушна кал. Подходящ е за всички възрасти и е лесен за приложение.Специално разработен анатомичен апликатор предпазва от нараняване на тъпанчевата мембрана...

Бърз преглед

ВЕДИКСИН МАКС ТАБЛЕТКИ Х 30

(0)
15.59 лв.

ВЕДИКСИН МАКС ТАБЛ. Х 30Ведиксин Макс е хранителна добавка с благоприятно влияние върху здравето на очите и по-специално - лещата и макулата. Подобрява нощното зрение. Подходящ е при Синдром на уморените очи и работа с компютър.Активни съставки:Лутеин - каротеноид с благоприятно влияние върху ретината. Натрупва се основно в лещата и макулата. Ефект..

Бърз преглед

ВИЗИКОД / VISICODE 3ГР Х 30 САШЕТА

(0)
25.69 лв.

ВИЗИКОД / VISICODEСАШЕ 3ГР Х 30ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБАМоля, прочетете внимателно инструкциите, преди да приемете Визикод сашета.Какво е Визикод?Визикод очи е хранителна добавка във формата на разтворим прах за приготвяне на напитка с приятен плодов вкус.Основната активна съставка е специалният комплекс lutemax®2020 - балансирана комбинация от лутеин..

Бърз преглед

ВИЗИКОД / VISICODE СИРОП ЗА ОЧИ 120 МЛ

(0)
17.09 лв.

ВИЗИКОД / VISICODEСИРОП ЗА ОЧИ 120 МЛИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБАМоля, прочетете внимателно инструкциите, преди да приемете Визикод сироп за очи.Какво е Визикод?Визикод сироп за очи е хранителна добавка в течна форма, предназначен за деца над 3 годишна възраст.Основната активна съставка е специалният комплексlutemax®2020- балансирана комбинация отлутеин ..

Бърз преглед

ВИЗИН / VISINE КОЛИР 15МЛ.

(0)
11.49 лв.

ВИЗИН / VISINE КОЛИР 15МЛ.Това лекарство се отпуска без лекарско предписание. Въпреки това, за да получите най-добри резултати от лечението, Вие трябва внимателно да спазвате инструкциите за употреба на лекарствения продукт...

Бърз преглед
Показани 1 от 15 | 85 (6 Страници)