Кърпички за очи и очила

Кърпички за очи и очила

Табличен изглед:
Бърз преглед

EVENT / ЕВЕНТ MAKE-UP С ВИТАМИН E

(0)
1.21 лв.

EVENT / ЕВЕНТ MAKE-UP С ВИТАМИН EEvent Make-up Почистващи мокри кърпи за грим за нормална до комбинирана кожа с витамин E са страхотни мокри кърпички за почистване на замърсявания и грим от лицето. Евент мокри кърпички за почистване на грим са изработени от фин нетъкан текстил и са подходящи за нормална до комбинирана кожа. Кърпичките са ..

Бърз преглед

БЛЕФА / BLEPHA CLEAN КЪРПИЧКИ Х 20

(0)
19.26 лв.

БЛЕФА / BLEPHA CLEAN КЪРПИЧКИ Х 20 Блефаклийн представляват преимпрегнирани стерилни тампони с лосион за почистване, който е с висока поносимост от кожата, за ежедневна хигиена на клепачи и чувствителна кожа. Благодарение на усъвършенствения си състав, този съвременен продукт не само почиства кожата, но и овлажнява и външните слоеве на епидермиса..

Бърз преглед

БЛЕФАРЕТЕ /BLEPHARETE КЪРПИ ПОЧИСТВАЩИ ЗА ОЧИ Х 30

(0)
24.05 лв.

БЛЕФАРЕТЕ /BLEPHARETE КЪРПИ ПОЧИСТВАЩИ ЗА ОЧИ Х 30 Kърпичките Blefarette са предназначени за ежедневно и цялостно почистване на деликатната зона около очите. Те са особено подходящи за третиране на блефарити, които представляват възпаления по ръба на клепача. Изработени от мек нетъкан текстил, напоен със съставки, които хидратират и почистват клеп..

Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)