Кърпички за очи и очила

Кърпички за очи и очила

Табличен изглед:
Бърз преглед

EVENT / ЕВЕНТ MAKE-UP С ВИТАМИН E

(0)
1.19 лв.

ЕВЕНТ / EVENT"MAKE-UP" С ВИТ.E Event Make-up Face & Eyes Vitamin E са висококачествени мокри кърпи, които са предназначени за лицето и очите, обогатени са с витамин Е и отлично почистват замърсяванията и вредните естества от кожата. Съдържащите се съставки действат изключително благоприятно и деликатно, успокояват зачервяванията и не предизвикват ..

Бърз преглед

БЛЕФА / BLEPHA CLEAN КЪРПИЧКИ Х 20

(0)
15.19 лв.

БЛЕФАКЛИЙН / BLEPHACLEAN КЪРПИЧКИ Х 20 Блефаклийн представляват преимпрегнирани стерилни тампони с лосион за почистване, който е с висока поносимост от кожата, за ежедневна хигиена на клепачи и чувствителна кожа. Благодарение на усъвършенствения си състав, този съвременен продукт не само почиства кожата, но и овлажнява и външните слоеве на епидер..

Бърз преглед

БЛЕФАРЕТЕ /BLEPHARETE КЪРПИ ПОЧИСТВАЩИ ЗА ОЧИ Х 30

(0)
17.50 лв.

БЛЕФАРЕТЕ /BLEPHARETE КЪРПИ ПОЧИСТВАЩИ ЗА ОЧИ Х 30 Kърпичките Blefarette са предназначени за ежедневно и цялостно почистване на деликатната зона около очите. Те са особено подходящи за третиране на блефарити, които представляват възпаления по ръба на клепача. Изработени от мек нетъкан текстил, напоен със съставки, които хидратират и почистват клеп..

Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)