Насекоми и вредители

Насекоми и вредители

Табличен изглед:
-25%
Бърз преглед

BIOTRADE REPELEX / РЕПЕЛЕКС СПРЕЙ ЛОСИОН 50 МЛ

(0)
5.47 лв. 7.29 лв.

BIOTRADE REPELEX / РЕПЕЛЕКС СПРЕЙ ЛОСИОН 50 МЛЛосион, отблъскващ насекоми - комари, кърлежи, бълхи. Неговото продължително действие осигурява 6-часова защита на кожата от ухапвания. Лесен и удобен за нанасяне. Съдържа DEET - най-ефективният и широкоспектърен в света агент за отблъскване на насекоми, разработен по поръчка на Американското министерст..

Бърз преглед

RAT / РАТ БИЛЕН СРЕЩУ ГРИЗАЧИ

(0)
2.33 лв.

ОТРОВА ЗА МИШКИ РАТ БИЛЕНГотова за употреба родентицидна примамка за контрол числеността на синантропни гризачи - домашна мишка и сив плъх, под формата на палети. Може да се използва около (до 0,5 м от стените) и вътре в сгради.Начин на употреба: Преди да започнете третиране с отровната примамка, извършете оглед на заразената зона. По този начин ще..

Бърз преглед

БИО КИЛ / BIO KILL СПРЕЙ 500 МЛ.

(0)
13.49 лв.

BIO KILL / БИО КИЛ СПРЕЙ 500 МЛ.Прочетете внимателно етикета на биоцидния препарат!За да избегнете рискове за околната среда и човешкото здраве, спазвайте инструкцията за употреба!Активно вещество: перметрин 0,25%.Разрешение за пускане на пазара: № 0159-1/07.07.2006;Лице, което пуска на пазара препарата: Камакс Инженеринг ООД, България.Вид на биоци..

Бърз преглед

БОЧКО РЕПЕЛЕНТ ПРОТИВ УХАПВАНЕ ОТ НАСЕКОМИ 1+ 120МЛ. 3512

(0)
7.49 лв.

БОЧКО / BOCHKO РЕПЕЛЕНТ П-В УХАПВАНЕ ОТ НАСЕКОМИ 1+ 120МЛ. 3512 С добавено масло от евкалипт цитрудора, известно със способностите си да отблъсква кръвосмучещи насекоми. С едно напръскване ще се радвате на весели игри, спокоен сън и лежерни разходки на открито. Лосионът против ухапване от насекоми Бочко е биоциден продукт, осигуряващ превенция ср..

Бърз преглед

КИЛТОКС / KILLTOX ЛЕТЯЩИ И ПЪЛЗЯЩИ 500МЛ.

(0)
5.19 лв.

КИЛТОКС / KILLTOXЛЕТЯЩИ И ПЪЛЗЯЩИКилтокс Спрей е ефикасен продукт, за да прогоните пълзящи и летящи насекоми от вашия дом. Ако все още не сте успели да намерите средството, за да се справите с пълзящите и летящите насекоми, които ви притесняват, използвайте спрея Килтокс. Ако ви трябва спрей против мравки, то това е точният продукт за Вас! Освен в ..

Бърз преглед

РАЙД ПЪЛНИТЕЛ ЗА ИЗПАРИТЕЛ ДВОЕН

(0)
17.29 лв.

РАЙД / RAID ПЪЛНИТЕЛ ЗА ИЗПАРИТЕЛ ДВОЕНРазгледайте и другите продукти от категорията Инсектициди. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, ..

Бърз преглед

РАЙД СПИРАЛИ П-В ЛЕТЯЩИ X 10

(0)
5.79 лв.

РАЙД / RAIDСПИРАЛИ П-В ЛЕТЯЩИ X 10 Raid Outdoor Spiral са спирали, предназначени да осигурят дълготрайна защита срещу насекоми на открити места. Една спирала може да издържа до 6 часа, също така защитата зависи от силата на вятъра...

Бърз преглед

РАЙД СПРЕЙ ЛЕТЯЩИ 400МЛ.

(0)
7.35 лв.

РАЙД / RAID СПРЕЙ ЛЕТЯЩИ 400МЛ." Аерозол спрей на марката Джонсън, със супер бързо действие, който унищожава всички летящи насекоми, благодарение на ефективната си формула, като същевременно оставя приятен аромат във въздуха. Ефективна 8-часова защита, дори и при отворен прозорец. Област на приложение: инсектицид за борба с мухи, комари, тигрови к..

Временно изчерпан
Бърз преглед

RAT / РАТ БИТЕКС СРЕЩУ ГРИЗАЧИ

(0)
2.13 лв.

РАТ БИТЕКС СРЕЩУ ГРИЗАЧИпрепарат предназначен за професионална и масова употребаСъдържание: Бромадиолон 0,005%, Bittex NF 0,001 (денатониум бензоат)Рат битекс е готова отровна примамка за контрол на вредните гризачи. Рат битекс е подходящ за приложение на сухи места. За мишки: поставят се по 10-15гр. пелети РАТ битекс през 5-10 метра в зависимост о..

Временно изчерпан
Бърз преглед

RAT / РАТ ВЕНОМ СРЕЩУ ГРИЗАЧИ

(0)
2.35 лв.

РАТ ВЕНОМ СРЕЩУ ГРИЗАЧИПелетизирана примамка.Приложение: за борба с плъхове и мишки.Активно вещество: Бромадиолон– 0.005%, денатониум бензоат – 0.001%.Начин на употреба: за мишки- поставят се по 10-15 гр. пелети Rat веном през 2 до 5 метра в зависимост от заселеността. за плъхове - поставят се по 30– 50 гр. пелети през 5 до 10 метра в зависимост от..

Временно изчерпан
Бърз преглед

RAT / РАТ ПЕПЪР СРЕЩУ ГРИЗАЧИ

(0)
2.68 лв.

РАТ ПЕПЪР СРЕЩУ ГРИЗАЧИГотова за употреба родентицидна примамка под формата на пелети, блокчета и паста за контрол на синантропни гризачи - сив плъх и домашна мишка.Може да се употребява вътре в сгради и около тях (до 0,5 метра от стените им).Активно вещество: бродифакум - 0,0025 гр./ 100 гр.Инструкции:Преди началото на третиране с отровна примамка..

Временно изчерпан
Бърз преглед

БРОС / BROS АЕРОЗОЛ ПРОТИВ КОМАРИ И КЪРЛЕЖИ 90МЛ

(0)
7.02 лв.

BROS / БРОС АЕРОЗОЛ ПРОТИВ КОМАРИ И КЪРЛЕЖИ 90МЛСпреят ефективно отблъсква комари, дори тропически (до 8 часа), кърлежи (до 4 часа) и черни мухи (до 6 часа).Начин на употреба: Разклатете флакона. Пръскайте на около 15 см разстояние. Препаратът се прилага върху дрехите и откритите части на кожата, предразположени към ухапвания. В случай, че желаете ..

Временно изчерпан
Бърз преглед

БРОС / BROS ИЗПАРИТЕЛ + ТАБЛЕТКИ ЗА ДЕЦА

(0)
9.39 лв.

BROSИЗПАРИТЕЛ+ТАБЛЕТКИ ЗА ДЕЦАЕлектрически изпарител с течен ТАБЛЕТКИ с цел контрол на комарите и защита на помещението от насекоми, влизащи отвън. Има действие дори и при отворени прозорци и включено осветление. Защита на помещения до 20 м²(ок. 50 м³) за 60 нощи при използване 8 ч. на ден. Оптимална защита след 30 мин. след включване на устройство..

Временно изчерпан
Бърз преглед

БРОС / BROS ЛОСИОН ПРОТИВ КОМАРИ И КЪРЛЕЖИ 100МЛ

(0)
7.09 лв.

BROS / БРОС АЕРОЗОЛ ПРОТИВ КОМАРИ И КЪРЛЕЖИ 100МЛСпреят ефективно отблъсква комари, дори тропически (до 8 часа), кърлежи (до 4 часа) и черни мухи (до 6 часа).Начин на употреба: Разклатете флакона. Пръскайте на около 15 см разстояние. Препаратът се прилага върху дрехите и откритите части на кожата, предразположени към ухапвания. В случай, че желаете..

Временно изчерпан
Бърз преглед

БРОС / BROS ЛОСИОН ПРОТИВ КОМАРИ И КЪРЛЕЖИ 50МЛ

(0)
5.09 лв.

BROS / БРОС АЕРОЗОЛ ПРОТИВ КОМАРИ И КЪРЛЕЖИ 50МЛСпреят ефективно отблъсква комари, дори тропически (до 8 часа), кърлежи (до 4 часа) и черни мухи (до 6 часа).Начин на употреба: Разклатете флакона. Пръскайте на около 15 см разстояние. Препаратът се прилага върху дрехите и откритите части на кожата, предразположени към ухапвания. В случай, че желаете ..

Показани 1 от 15 | 19 (2 Страници)