Насекоми и вредители

Насекоми и вредители

Табличен изглед:
Бърз преглед

БОЧКО МУЛТИПРОТЕКТ РЕПЕЛЕНТ ЛИМОН 120МЛ

(0)
7.54 лв.

БОЧКО МУЛТИПРОТЕКТ РЕПЕЛЕНТ ЛИМОН 120МЛ БОЧКО Репелент Мулти протект Лосион против ухапване от насекоми лимон 120mlЕтилбутилацетил аминопропионат - 20 g/100 g, масло от евкалипт цитрудора, хидратирано, циклизирано - 0,1 g/100 g.Област на приложение:Репелент, който защитава срещу комари и кърлежи до 8 часа.Категория на потребителите: масоваОписание..

Бърз преглед

BIOTRADE REPELEX / РЕПЕЛЕКС СПРЕЙ ЛОСИОН 50 МЛ

(0)
7.00 лв.

BIOTRADE REPELEX / РЕПЕЛЕКС СПРЕЙ ЛОСИОН 50 МЛЛосион, отблъскващ насекоми - комари, кърлежи, бълхи. Неговото продължително действие осигурява 6-часова защита на кожата от ухапвания. Лесен и удобен за нанасяне. Съдържа DEET - най-ефективният и широкоспектърен в света агент за отблъскване на насекоми, разработен по поръчка на Американското министерст..

Бърз преглед

RAT / РАТ БИЛЕН СРЕЩУ ГРИЗАЧИ

(0)
2.29 лв.

ОТРОВА ЗА МИШКИ РАТ БИЛЕНГотова за употреба родентицидна примамка за контрол числеността на синантропни гризачи - домашна мишка и сив плъх, под формата на палети. Може да се използва около (до 0,5 м от стените) и вътре в сгради.Начин на употреба: Преди да започнете третиране с отровната примамка, извършете оглед на заразената зона. По този начин ще..

Бърз преглед

RAT / РАТ БИТЕКС СРЕЩУ ГРИЗАЧИ

(0)
2.59 лв.

РАТ БИТЕКС СРЕЩУ ГРИЗАЧИпрепарат предназначен за професионална и масова употребаСъдържание: Бромадиолон 0,005%, Bittex NF 0,001 (денатониум бензоат)Рат битекс е готова отровна примамка за контрол на вредните гризачи. Рат битекс е подходящ за приложение на сухи места. За мишки: поставят се по 10-15гр. пелети РАТ битекс през 5-10 метра в зависимост о..

Бърз преглед

БИО КИЛ / BIO KILL СПРЕЙ 500 МЛ

(0)
12.73 лв.

БИО КИЛ / BIO KILL СПРЕЙ 500 МЛПрочетете внимателно етикета на биоцидния препарат!За да избегнете рискове за околната среда и човешкото здраве, спазвайте инструкцията за употреба!Активно вещество: перметрин 0,25%.Разрешение за пускане на пазара: № 0159-1/07.07.2006;Лице, което пуска на пазара препарата: Камакс Инженеринг ООД, България.Вид на биоцид..

Бърз преглед

БОЧКО РЕПЕЛЕНТ ПРОТИВ УХАПВАНЕ ОТ НАСЕКОМИ 1+ 120МЛ. 3512

(0)
7.27 лв.

БОЧКО РЕПЕЛЕНТ ПРОТИВ УХАПВАНЕ ОТ НАСЕКОМИ 1+ 120МЛ. 3512 С добавено масло от евкалипт цитрудора, известно със способностите си да отблъсква кръвосмучещи насекоми. С едно напръскване ще се радвате на весели игри, спокоен сън и лежерни разходки на открито. Лосионът против ухапване от насекоми Бочко е биоциден продукт, осигуряващ превенция срещу ком..

Бърз преглед

КИЛТОКС / KILLTOX ЛЕТЯЩИ И ПЪЛЗЯЩИ 500МЛ

(0)
4.90 лв.

КИЛТОКС / KILLTOX ЛЕТЯЩИ И ПЪЛЗЯЩИ 500МЛКилтокс Спрей е ефикасен продукт, за да прогоните пълзящи и летящи насекоми от вашия дом. Ако все още не сте успели да намерите средството, за да се справите с пълзящите и летящите насекоми, които ви притесняват, използвайте спрея Килтокс. Ако ви трябва спрей против мравки, то това е точният продукт за Вас! О..

Бърз преглед

РАЙД ПЪЛНИТЕЛ ЗА ИЗПАРИТЕЛ ДВОЕН

(0)
15.73 лв.

РАЙД ПЪЛНИТЕЛ ЗА ИЗПАРИТЕЛ ДВОЕНРазгледайте и другите продукти от категорията Инсектициди. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоци..

Бърз преглед

РАЙД СПИРАЛИ П-В ЛЕТЯЩИ X 10

(0)
5.27 лв.

РАЙД СПИРАЛИ П-В ЛЕТЯЩИ X 10 Raid Outdoor Spiral са спирали, предназначени да осигурят дълготрайна защита срещу насекоми на открити места. Една спирала може да издържа до 6 часа, също така защитата зависи от силата на вятъра...

Временно изчерпан
Бърз преглед

RAT / РАТ ВЕНОМ СРЕЩУ ГРИЗАЧИ

(0)
2.35 лв.

РАТ ВЕНОМ СРЕЩУ ГРИЗАЧИПелетизирана примамка.Приложение: за борба с плъхове и мишки.Активно вещество: Бромадиолон– 0.005%, денатониум бензоат – 0.001%.Начин на употреба: за мишки- поставят се по 10-15 гр. пелети Rat веном през 2 до 5 метра в зависимост от заселеността. за плъхове - поставят се по 30– 50 гр. пелети през 5 до 10 метра в зависимост от..

Временно изчерпан
Бърз преглед

RAT / РАТ ПЕПЪР СРЕЩУ ГРИЗАЧИ

(0)
2.68 лв.

РАТ ПЕПЪР СРЕЩУ ГРИЗАЧИГотова за употреба родентицидна примамка под формата на пелети, блокчета и паста за контрол на синантропни гризачи - сив плъх и домашна мишка.Може да се употребява вътре в сгради и около тях (до 0,5 метра от стените им).Активно вещество: бродифакум - 0,0025 гр./ 100 гр.Инструкции:Преди началото на третиране с отровна примамка..

Временно изчерпан
Бърз преглед

БРОС / BROS АЕРОЗОЛ ПРОТИВ КОМАРИ И КЪРЛЕЖИ 90МЛ

(0)
7.02 лв.

BROS / БРОС АЕРОЗОЛ ПРОТИВ КОМАРИ И КЪРЛЕЖИ 90МЛСпреят ефективно отблъсква комари, дори тропически (до 8 часа), кърлежи (до 4 часа) и черни мухи (до 6 часа).Начин на употреба: Разклатете флакона. Пръскайте на около 15 см разстояние. Препаратът се прилага върху дрехите и откритите части на кожата, предразположени към ухапвания. В случай, че желаете ..

Временно изчерпан
Бърз преглед

БРОС / BROS ИЗПАРИТЕЛ + ТАБЛЕТКИ ЗА ДЕЦА

(0)
9.39 лв.

БРОС / BROS ИЗПАРИТЕЛ + ТАБЛЕТКИ ЗА ДЕЦАЕлектрически изпарител с течен ТАБЛЕТКИ с цел контрол на комарите и защита на помещението от насекоми, влизащи отвън. Има действие дори и при отворени прозорци и включено осветление. Защита на помещения до 20 м²(ок. 50 м³) за 60 нощи при използване 8 ч. на ден. Оптимална защита след 30 мин. след включване на ..

Временно изчерпан
Бърз преглед

БРОС / BROS ЛОСИОН ПРОТИВ КОМАРИ И КЪРЛЕЖИ 100МЛ

(0)
7.09 лв.

BROS / БРОС АЕРОЗОЛ ПРОТИВ КОМАРИ И КЪРЛЕЖИ 100МЛСпреят ефективно отблъсква комари, дори тропически (до 8 часа), кърлежи (до 4 часа) и черни мухи (до 6 часа).Начин на употреба: Разклатете флакона. Пръскайте на около 15 см разстояние. Препаратът се прилага върху дрехите и откритите части на кожата, предразположени към ухапвания. В случай, че желаете..

Временно изчерпан
Бърз преглед

БРОС / BROS ЛОСИОН ПРОТИВ КОМАРИ И КЪРЛЕЖИ 50МЛ

(0)
5.09 лв.

BROS / БРОС АЕРОЗОЛ ПРОТИВ КОМАРИ И КЪРЛЕЖИ 50МЛСпреят ефективно отблъсква комари, дори тропически (до 8 часа), кърлежи (до 4 часа) и черни мухи (до 6 часа).Начин на употреба: Разклатете флакона. Пръскайте на около 15 см разстояние. Препаратът се прилага върху дрехите и откритите части на кожата, предразположени към ухапвания. В случай, че желаете ..

Показани 1 от 15 | 20 (2 Страници)