Рани и изгаряния

Рани и изгаряния

Табличен изглед:
Бърз преглед

URGO / УРГО АКВАФИЛМ 2 РАЗМЕРА X 10БР.

(0)
5.69 лв.

УРГО / URGOАКВАФИЛМ 2 РАЗМЕРА X 10Когато имате нужда от продължителна (няколко часа) защита на повърхностни рани при контакт с вода (море, басейн, вана, сауна и др.). Aquafilm е ултра тънък хипоалергенен пластир за максимален комфорт, който прилепва добре от четирите страни и изглежда като отблясък върху кожата. Благодарение на изключително гъвкави..

Бърз преглед

АЦЕРБИН / ACERBIN МАЗ 30 ГР.

(0)
10.43 лв.

АЦЕРБИН МАЗ 30 ГР.Прочетете Внимателно цялата листовка, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Това лекарство се отпуска без предписание. Въпреки това трябва да използвате Ацербин маз внимателно, за да получите най-добри резултати от лечението. Запазете тази листовка. Може да имате нужда да я прочетете отново. Ако се нуждаете от допълнителна и..

Бърз преглед

БИЛЕ ВАЗЕЛИН ПРОТИВ ПОДСИЧАНЕ И ИЗГАРЯНЕ 40МЛ

(0)
4.99 лв.

БИЛЕ ВАЗЕЛИН П-В ПОДСИЧАНЕ И ИЗГАРЯНЕ Bile Regenerating Cream Vaseline for Cutting and Burning е висококачествен регенериращ крем-вазелин, който е специално разработен за подсичане и изгаряния. Страхотната формула облекчава раздразнените зони, като ги подхранва в дълбочина, хидратира ги и ги укрепва. Активните съставки подобряват еластичността и д..

Бърз преглед

ДЕРМОДРИН / DERMODRIN МАЗ 30 ГР.

(0)
6.29 лв.

ДЕРМОДРИН МАЗ 30 ГР.ЛИСТОВКА: ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯDERMODRIN 20 mg/g ointment ДЕРМОДРИН 20 mg/g мазАктивно вещество: 1 g маз съдържа 20 mg дифенхидраминов хидрохлоридПрочетете внимателно цялата листовка, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Това лекарство се отпуска без лекарско предписание. Въпреки това, за да получите най-добри резулта..

Бърз преглед

ДЕФЛАМОЛ / DEFLAMOL УНГВЕНТ 18ГР. СФ

(0)
5.01 лв.

ДЕФЛАМОЛ / DEFLAMOLУНГВ. 18ГР. СФДефламол маз на фармацевтичната компания Софарма е дерматологичен лекарствен продукт с изразено епителотонично действие, който се прилага при слънчеви, термични и химически изгаряния 1-П степен. Също така Дефламол се използва и като протективно и емолиентно средство при суха и раздразнена кожа (вкл. дренажи, илеосто..

Бърз преглед

ДЕФЛАМОЛ / DEFLAMOL УНГВЕНТ Х 40 ГР

(0)
8.41 лв.

ДЕФЛАМОЛ унгвент 350 IU/400 IU/г 40 г ЛИСТОВКА: ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ Дефламол 350IU/400 IU/g маз Deflamol 350 IU/400 IU/g ointment ретинол палмитат/ергокалциферол Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете използвате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация. Винаги използвайте това лекарство точно както е..

Бърз преглед

ПАНТЕНОЛ / PANTENOL OMEGA VITA ГЕЛ 5% 50Г.

(0)
12.11 лв.

Помага за заздравяване на кожата след слънчеви и термични изгаряния. Успокоява раздразненията, намалява зачервяванията и облекчава усещането за парене. Подпомага естествената регенерация на увредения епидермис. Омекотява засегнатите области и елиминира неприятните усещания при изгарянеНачин на употреба:·       ..

Бърз преглед

ПАНТЕНОЛ / PANTENOL ПЯНА 5% СПРЕЙ 150МЛ.

(0)
9.59 лв.

Помага за заздравяване на кожата след слънчеви и термични изгаряния. Успокоява раздразненията, намалява зачервяванията и облекчава усещането за парене. Подпомага естествената регенерация на увредения епидермис. Омекотява засегнатите области и елиминира неприятните усещания при изгарянеНачин на употреба:·       ..

Бърз преглед

ПРОНТОЗАН / PRONTOSAN РАЗТВОР 350МЛ.

(0)
23.35 лв.

ПРОНТОЗАН / PRONTOSANСОЛ. 350МЛ. B Braun Prontosan Wound Irrigation Solution e медицинско изделие, безцветен стерилен почистващ разтвор базиран на полиексанид и бетаин. Пронтозан се използва за почистване на рани и зоната около тях. Приложим е още за почистване и дезинфектация на остри и хронични язви, изгаряния от степени 1 и 2. Отличава се с вис..

Бърз преглед

РИВАНОЛ / RIVANOL 1000МЛ Х

(0)
6.08 лв.

РИВАНОЛ / RIVANOL 1000МЛ Х Преди употреба прочетете внимателно указанията за употреба.Не използвайте при свръхчувствителност към някоя от съставките.Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от деца и пряка слънчева светлина.Съхранявайте при температура под 25..

Бърз преглед

РИВАНОЛ / RIVANOL 100МЛ. АП

(0)
1.52 лв.

РИВАНОЛ / RIVANOL100МЛ. АП"PH5 КРЕМ ЗА РЪЦЕ 75МЛ. 63154Риванол Химакс Фарма 0.1% разтвор за кожаЕтакридинов лактат /Rivanol Chemax Pharma 0.1 % cut. solutionEthacridine lactateПрочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да използвате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Това лекарство се отпуска без лекарско п..

Бърз преглед

РИВАНОЛ / RIVANOL УНГВЕНТ 1% 15ГР. ГФ

(0)
4.32 лв.

РИВАНОЛ / RIVANOLУНГВ. 1% 15ГР. ГФ Приложим за лечение и профилактика на кожни наранявания, като: рани, изгаряния, язви, пиодермии,вторични инфектирани дерматози и др. Риванолът е под формата на маз. Предлага се в опаковка от 15 грама...

Бърз преглед

ЦИКАТРИДИНА / CICATRIDINA СПРЕЙ 125МЛ.

(0)
24.44 лв.

ЦИКАТРИДИНА / CIKATRIDINA СПРЕЙ 125МЛ. Cicatridina на Натурфарма е лекарствен продукт, който се използва като съпътстващо лечение при възстановителни процеси на повърхностни и дълбоки рани (охлузвания, разкъсни рани, хирургични рани, декубитални наранявания и язви, изгаряния). При впръскване върху наранена кожа,се раздел..

Временно изчерпан
Бърз преглед

URGO / УРГО МИЕЩ СЕ ПЛАСТИР 3 РАЗМЕРА X 20БР.

(0)
3.39 лв.

УРГО / URGOМИЕЩ WASHABLE 3 РАЗМЕРА X 20 Урго Миещ се пластир съдържа антисептично вещество, който предпазва повърхностните рани от замърсяване и инфектиране. При прилагане не залепва благодарение на специалния филм, който покрива марлята. Хипоалергенна, микроперфорирана, позволява на раната и кожата да дишат. Защитава раната, пази я от контакт с в..

Временно изчерпан
Бърз преглед

URGO / УРГО РАЗТВОР ЗА ПРОМИВКИ С ХЛОРХЕКСИДИН 5МЛ Х 12 ДОЗИ

(0)
6.69 лв.

УРГО / URGO ХЛОРХЕКСИДИН РАЗТВОР Х 12 БР 5МЛ Урго Хлорхексидин е антибактериален разтвор с широк спектър на действие и с дълготраен ефект, който почиства добре раните. Той е добре поносим и от чувствителна кожа, като не съдържа алкохол и затова не щипе. Рзтворът е безцветен и не оцветява кожата и не цапа дрехите...

Показани 1 от 15 | 22 (2 Страници)