Афти и гъбички

Афти и гъбички

Табличен изглед:
Бърз преглед

URGO / УРГО ПРИ АФТИ ФИЛМОГЕЛ 6МЛ

(0)
14.68 лв.

УРГО / URGO ПРИ АФТИ ФИЛМОГЕЛ 6МЛ Урго филмогел при афти e с доказана ефективност, който се нанася локално, директно върху афтата в устната кухина, като образува тънък и мек прозрачен течен пластир. Защитният филм действа до 4 часа.Моментално и дълготрайно облекчава болката.Устойчив на храна и течности (слюнка, вода и др.)Една опакова е достатъчна..

Временно изчерпан
Бърз преглед

АБОКА / ABOCA ОРОБЕН ГЕЛ ЗА УСТА 15МЛ

(0)
15.01 лв.

АБОКА / ABOCA ОРОБЕН ГЕЛ ЗА УСТА 15МЛ Oroben гел за уста е специфичен адювант за терапия при афти, повтарящи се стоматити и възпалени венци. Може да се използва и при малки лезии в устата, дължащи се например на стоматологично лечение или използване на ортодонтски апарати и протези. Може да се използва при деца над 3 години. Безвреден при евентуал..

Временно изчерпан
Бърз преглед

АНАФТИН / ANAFTIN ГЕЛ 12% 8МЛ

(0)
10.58 лв.

АНАФТИН / ANAFTIN ГЕЛ 12% 8МЛ Anaftin® Gel облекчава болката, причинена от ранички в устната кухина, като афтозен стоматит, афтозни язви, както и появата на ранички, причинени от скоби, брекети и неудобни зъбни протези. Как работи:Anaftin® Gel съдържа поливинилпиролидон (PVP) и хиалуронова киселина, които образуват защитен слой, покриващ отв..

Временно изчерпан
Бърз преглед

АНАФТИН / ANAFTIN СПРЕЙ 15 МЛ

(0)
12.97 лв.

АНАФТИН / ANAFTIN СПРЕЙ 15 МЛ Anaftin® Spray облекчава болката, причинена от ранички в устната кухина, като афтозен стоматит, афтозни язви, както и появата на ранички, причинени от скоби, брекети и неудобни зъбни протези. Как работи:Anaftin® Spray съдържа поливинилпиролидон (PVP) и хиалуронова киселина, които образуват защитен слой, покриващ отво..

Временно изчерпан
Бърз преглед

АФТАМЕД / AFTAMED ГЕЛ 15МЛ

(0)
13.29 лв.

АФТАМЕД / AFTAMEDГЕЛ 15МЛЗаздравява увредената устна лигавица и съкращава времето за излекуването й. Бързо облекчава болката.Раните на устната лигавица /афти/ са с възпалителен характер и включват поява на болезнено нараняване на лигавицата. Медицинското изделие Афтамед е специална форма за бързо облекчаване на болката, което се демонстрира в клин..

Временно изчерпан
Бърз преглед

АФТАМЕД / AFTAMED СПРЕЙ 20МЛ

(0)
13.10 лв.

АФТАМЕД / AFTAMED СПРЕЙ 20МЛ Раните на устната лигавица /афти/ са с възпалителен характер и включват поява на болезнено нараняване на лигавицата. Афтамед е специална форма за бързо облекчаване на болката, което се демонстрира в клинични наблюдения, стимулира оздравяването на раната, като повишава естествените възстановителни процеси и намалява бро..

Временно изчерпан
Бърз преглед

АФТЕКС / AFTEX ГЕЛ 20МЛ.

(0)
11.79 лв.

АФТЕКС / AFTEXГЕЛ 20МЛ. Успокоява и защитава. Съставките на Афтекс гел подпомагат организма в борбата му с болката, инфекцията, отока, трудното възстановяване, свързани с нарушение на целостта на устната лигавица. He щипе, не съдържа етилов алкохол. Предлага се в удобна опаковка от 20 мл...

Временно изчерпан
Бърз преглед

ДАКТАРИН ГЕЛ 2% ОРАЛ 40ГР

(0)
13.10 лв.

ДАКТАРИН / DACTARIN ОРАЛ ГЕЛ 2% 40ГРЛистовка: информация за потребителяДактарин 20 mg/g перорален гелDaktarin 20 mg/g oral gelМиконазол (miconazole)Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Винаги използвайте това лекарство точно както е описано в тази листовка и..

Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)