Афти и гъбички

Афти и гъбички

Grid View:
Quickview

АНАФТИН / ANAFTIN ГЕЛ 12% 8МЛ

(0)
9.09 лв.

АНАФТИН ГЕЛ / ANAFTIN GEL 12% 8МЛ ANAFTIN GEL предаставлява продукт, предназначен за приложение при наличие на единични афти и локализирани ранички в устната кухина. Анафтин гел съдържа съставката поливинилпиролидон (PVP), благодарение на която покрива раната със защитен филм, в следствие на което оголените нервни окончания на раните (афтите) оста..

Quickview

АНАФТИН / ANAFTIN СПРЕЙ 15 МЛ

(0)
11.99 лв.

АНАФТИН / ANAFTIN СПРЕЙ 15 МЛ ANAFTIN Spray предаставлява продукт, предназначен за прилагане при наличие на множество афти или такива на труднодостъпни места. Анафтин спрей е снабден с дълъг накрайник, благодарение на който се осигурява точно приложение на местата, където са локализирани раничките, дори когато те са в задната част на устата. Проду..

Quickview

ДАКТАРИН ГЕЛ 2% ОРАЛ 40ГР.

(0)
11.89 лв.

ДАКТАРИН / DACTARIN ОРАЛ ГЕЛ 2% 40ГР.Листовка: информация за потребителяДактарин 20 mg/g перорален гелDaktarin 20 mg/g oral gelМиконазол (miconazole)Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Винаги използвайте това лекарство точно както е описано в тази листовка..

Quickview

АФТАМЕД / AFTAMED ГЕЛ 15МЛ

(0)
13.29 лв.

АФТАМЕД / AFTAMEDГЕЛ 15МЛЗаздравява увредената устна лигавица и съкращава времето за излекуването й. Бързо облекчава болката.Раните на устната лигавица /афти/ са с възпалителен характер и включват поява на болезнено нараняване на лигавицата. Медицинското изделие Афтамед е специална форма за бързо облекчаване на болката, което се демонстрира в клин..

Quickview

АФТЕКС / AFTEX ГЕЛ 20МЛ.

(0)
11.35 лв.

АФТЕКС / AFTEXГЕЛ 20МЛ. Успокоява и защитава. Съставките на Афтекс гел подпомагат организма в борбата му с болката, инфекцията, отока, трудното възстановяване, свързани с нарушение на целостта на устната лигавица. He щипе, не съдържа етилов алкохол. Предлага се в удобна опаковка от 20 мл...

Out Of Stock
Quickview

URGO / УРГО ПРИ АФТИ ФИЛМОГЕЛ 6МЛ

(0)
12.79 лв.

УРГО / URGO ПРИ АФТИ ФИЛМОГЕЛ 6МЛ. Урго филмогел при афти e с доказана ефективност, който се нанася локално, директно върху афтата в устната кухина, като образува тънък и мек прозрачен течен пластир. Защитният филм действа до 4 часа.Моментално и дълготрайно облекчава болката.Устойчив на храна и течности (слюнка, вода и др.)Една опакова е достатъчн..

Out Of Stock
Quickview

АФТАМЕД / AFTAMED СПРЕЙ 20МЛ

(0)
13.10 лв.

АФТАМЕД / AFTAMED СПРЕЙ 20МЛ Раните на устната лигавица /афти/ са с възпалителен характер и включват поява на болезнено нараняване на лигавицата. Афтамед е специална форма за бързо облекчаване на болката, което се демонстрира в клинични наблюдения, стимулира оздравяването на раната, като повишава естествените възстановителни процеси и намалява бро..

Showing 1 to 7 of 7 (1 Pages)