Холистична медицина

Холистична медицина

Grid View:
Quickview

БАЛСАМ ЗЛАТНА ЗВЕЗДА Х 10

(0)
7.75 лв.

БАЛСАМ ЗЛАТНА ЗВЕЗДА Х 10Golden star balm е гъст балсам, съдържащ комбинация от натурални масла, който се използва, като ароматерапевтично средство при настинки, главоболие, гадене или за облекчаване на неразположения при спортни натоварвания. Балсамът Златна звезда или Виетнамско чудо е уникална комбинация от стандартизирани екстракти на виетнамск..

Quickview

ГАТО 600 / GATO 600 КОТЕШКИ НОКЪТ Х 30 КАПСУЛИ

(0)
14.09 лв.

ГАТО 600 / GATO 600КОТЕШКИ НОКЪТ КАПС. Х 30 Гато 600 на производителя Doleran pharma е продукт, който допринася за нормалната функция на имунната система благодарение на съдържащия се в съствава му чист екстракт от котешки нокът. Този хранителна добавка притежава антиоксидантен и противовъзпалителен ефект, подкрепя здравето на ставите, имунната ф..

Quickview

ХИМАЛАЯ АЮРСЛИМ / HIMALAYA AURSLIM Х 60 КАПСУЛИ

(0)
8.89 лв.

АЮРСЛИМ / . AURSLIMКАПСХ 60 ХИМАЛАЯПодпомага намаляването на теглото и допринася за намаляване на холестерола и нивата на триглицеридите. Уникална билкова формула, която подкрепя регулирането метаболизма на липидите и е показала отлични резултати при контролиране на теглото.Garcinia cambogia спомага за ограничаване натрупването на мазнини. Balsamo..

Out Of Stock
Quickview

TIANBING BRAND ESSNETIAL BALM ТИГРОВА МАЗ Х 20

(0)
0.17 лв.

ТИГРОВА МАЗ Х 20При хреми, грип, бронхити, ставни и мускулни заболявания...

Out Of Stock
Quickview

АЛОЕ ЕКСТРАКТ АМПУЛИ 1 МЛ. Х 10

(0)
11.49 лв.

АЛОЕ ЕКСТРАКТ АМПУЛИ 1 МЛ. Х 10ИМУНОСТИМУЛАТОРХранителна добавкаБЕЗ КОНСЕРВАНТИ И ОЦВЕТИТЕЛИПоказания:Водният ЕКСТРАКТ АЛОЕ в ампули е традиционен и добре познат продукт. За разлика от другите хранителни добавки, съдържащи алое, той е получен по принципно различен метод и е от субстанция, отговаряща на Европейската фармакопея. Физиологичната му акт..

Out Of Stock
Quickview

ТИБЕТСКИ БИЛКОВ БАЛСАМ С МУМИЙО 75 МЛ.

(0)
9.20 лв.

ТИБЕТСКИ БАЛСАМ С МУМИЙО ТУБА 75 МЛ.Тибетски билков балсам с мумио" е един продукт, който съчетава уникалните качества на мумиото, ценни растителни екстракти, студенопресовани базисни масла и етерични масла в специфична комбинация, въздействащи по естествен начин - бързо и интензивно. Запазени са ценните компоненти на маслата като лецитин, витамин ..

Out Of Stock
Quickview

ТИКВЕНО СЕМЕ + ПЧЕЛЕН ПРАШЕЦ Х 30 КАПСУЛИ

(0)
13.19 лв.

ТИКВЕНО СЕМЕ+ПЧ.ПРАШЕЦ Х 30 Espara Pumpkin Seed + Bee pollen е хранителна добавка, съдържаща екстракт от тиквено семе, пчелен прашец, върбовка, коприва, екстракт от палма - трион и витамин Е, която подпомага функцията на пикочно-половата система и простатната жлеза, подкрепя мъжката потентност, допринася за запазване на сексуалната активност и ок..

Showing 1 to 15 of 18 (2 Pages)