Храносмилателна система

Храносмилателна система

Grid View:
Quickview

ABO PHARMA ФЛОРА 10 ПРОБИОТИК С 10 МЛРД ЖИВИ БАКТЕРИИ Х 15 КАПСУЛИ

(0)
9.99 лв.

АБО ФАРМА/ ABO PHARMA ФЛОРА 10 пробиотик с 10 млрд живи бактерии капс х 15 AБО ФАРМА Flora 10 е синбиотик, който подпомага нормалното функциониране на хрaносмилателната система и стомашните неразположения, като съчетава пробиотици и пребиотици за двойно по-голяма сила и защита на организма...

-15%
Quickview
-15%
Quickview

ABOCA / АБОКА МЕЛИЛАКС МИКРОКЛИЗМА ЗА ВЪЗРАСТНИ 10ГР. Х 6

(0)
17.42 лв. 20.49 лв.

АБОКА / ABOCCAМЕЛИЛАКС МИКРОКЛИЗМА ЗА ВЪЗРАСТНИ 10ГР. Х 6 Мелилакс е иновативна микроклизма на основата на мед, която обединява балансиращото очистително действие със защитното и успокоително действие по отношение на ректалната лигавица, полезно за контрастиране на неприятни усещания, раздразнението и възпалението, които се проявяват в случай на ..

-15%
Quickview

ABOCA / АБОКА МЕЛИЛАКС МИКРОКЛИЗМА ЗА ДЕЦА 5ГР. Х 6

(0)
14.95 лв. 17.59 лв.

АБОКА / ABOCCAМЕЛИЛАКС МИКРОКЛИЗМА ЗА ДЕЦА 5ГР. Х 6 Мелилакс микроклизма за деца се използва за лечение на запек при кърмачета и деца, в случаи на висцерална свръхчувствителност (синдром на раздразнените черва), хемороиди и фисури. Продуктът намалява дразненето, дискомфорта и възпалението, които се проявяват в случай на запек, като спомага за осво..

-15%
Quickview

ABOCA / АБОКА НЕОБИАНАЦИД Х 45 ТАБЛЕТКИ

(0)
16.14 лв. 18.99 лв.

АБОКА НЕОБИАНАЦИД / ABOCA NEOBIOANACID ТАБЛ. Х 45 НеоБианацид при киселини и рефлукс е продукт на италианската фармацевтична компания Aboca, съдържа Poliprotect – синергичен молекулен комплекс от полизахариди (получени от Aloe Vera, Malva sylvestris и Althaea officinalis) и естествени минерали, които успокоява и защитава лигавицата на стомаха и хр..

Quickview

NATURE`S WAY NATURALAX / НАТУРАЛАКС С АЛОЕ ВЕРА 430МГ. Х 20 КАПСУЛИ

(0)
5.99 лв.

НАТУРАЛАКС 3 / NATURALAX 3 С АЛОЕ ВЕРА 430МГ./20 КАПС. Затруднено изхождане, подут корем, усещане за тежест, придружено с болка и често отделяне на газове… Това са досадните симптоми при запек – състояние, което ако продължи дълго във времето, води до натрупване на токсини в тялото, отпадналост, проблеми с кожата и др...

Quickview

АКТИВЕН ВЪГЛЕН 0,25 Х 20 ТАБЛЕТКИ

(0)
3.27 лв.

АКТИВЕН ВЪГЛЕН ТАБЛЕТКИ 0,25 Х 20ЛИСТОВКААКТИВЕН ВЪГЛЕН CARBO ACTIVATUSПродукт, съдържащ активен въглен от растителен произход, неразтворим във вода, спирт и други разтворители и биологични течности. Не проявява химична активност и напълно се елиминира от организма за 24 - 48 часа.Количествен и качествен състав:активен въглен - 0.25 гр.;картофено н..

Quickview

АНТИМОНИУМ КРУДУМ 15 СН / ANTIMONUM CRUDUM 15 СН

(0)
3.89 лв.

АНТИМОНИУМ / ANTIMONIUMКРУДУМ 15 СН Bоiron Antimonium crudum 15CH представлява хомеопатичен лекарствен продукт под формата на гранули, специално създаден за лечебно въздействие при преяждане и лошо храносмилане. Антимониум крудум е монопрепарат на Боарон от антимонов трисулфид, който е сиво – черен кристален прах разтворим във воден разтвор на кал..

Quickview

БИЗАКОДИЛ / BIZALAX ТАБЛЕТКИ 5МГ. Х 30

(0)
2.49 лв.

БИЗАЛАКС / BIZALAXТАБЛ. 5МГ. Х 30 АКБизилакс е лекарствен продукт под формата на таблетки, който притежава слабителен ефект и се прилага при различни състояния като: констипация (запек), подготовка за диагностични процедури, пре- и постоперативно лечение, както и необходимост за улесняване на изхождането (дефекацията) при хемороиди, анални фистули..

Quickview

БИЗАКОДИЛ/BIZACODIL СУПОЗИТОРИИ 10МГ. Х 6

(0)
4.84 лв.

БИЗАКОДИЛ / BIZACODILСУП. 10МГ. Х 6" Краткотрайно симптоматично лечение на констипация от различен произход, обусловена от хипотония и вяла перисталтика на дебелото черво...

Quickview

БИЗАКОДИЛ/BIZACODIL СУПОЗИТОРИИ 5 МГ.Х6 БР.

(0)
3.79 лв.

БИЗАКОДИЛ / BIZACODIL СУП. 5МГ. Х 6Бизакодил на фармацевтичната компания Софарма е лекарствен продукт под формата на супозитории със слабително, очистително действие, който се прилага при запек. Бизакодил стимулира перисталтиката на дебелото черво чрез пряко действие върху нервните окончания на чревната лигавица. Бизакодил се използва за краткотрай..

Quickview

БИО БАЛАНС / BIO BALANCE БЕЙБИ + ВИТАМИН Д КАПКИ 30 ДОЗИ

(0)
13.89 лв.

БИО БАЛАНС / BIO BALANCEБЕЙБИ КАПКИ 30ДОЗИ + ВИТАМИН ДХранителната добавка Био Баланс Бейби е пробиотик с витамин Д 3, под формата на капки, специално създадена за новородени и кърмачета с колики. Тя е синбиотик от последно поколение, който съдържа пребиотик и пробиотични култури. Подпомага регулирането и поддържането на нормалното състояние на чре..

Quickview

БИО БАЛАНС / BIO BALANCE САШЕТИ Х 10

(0)
11.49 лв.

БИО БАЛАНС / BIO BALANCEСАШЕТИ Х 10 Пробиотиците съдържат полезни бактерии, които се заселват в стомашно-чревния тракт и подпомагат ефективното функциониране на храносмилателната система. Те са живи организми, уязвими от въздействието на околната среда и жизнеспособността им лесно се засяга. За максимален ефект от пробиотиците е от съществено знач..

-16%
Quickview

БИО ГАЙА / BIOGAIA ТАБЛЕТКИ Х 10 - ЛИМОН

(0)
10.29 лв. 12.29 лв.

БИОГАЙА/BIOGAIA ТАБЛЕТКИ Х 10 - ЛИМОНСъстав:Активна съставка:1 таблетка съдържа 100 милиона жиВи активни Lactobacillus reuteri Protectis.Други съставки: изомалтоза, ксилитол, захарни естери на мастни киселини, хидрогенирано палмово масло, аромат на лимон, лимонена киселина.Енергийна стойност:1,1 калории в 1 таблета.Какво са пробиотиците?Пробиотицит..

Showing 1 to 15 of 88 (6 Pages)