Диария

Диария

Grid View:
-15%
Quickview

ИМОДИУМ / IMODIUM 2МГ. Х 6 КАПСУЛИ

(0)
4.99 лв. 5.89 лв.

ИМОДИУМ / IMODIUMКАПС. 2МГ. Х 6 Какво представлява ИМОДИУМ и за какво се използваПри диария ИМОДИУМ втвърдява изпражненията и намалява честотата на дефекациите.Вие бихте могли да приемате ИМОДИУМ при внезапно настъпила (остра) диария или при продължаваща дълго време (хронична) диария.Имодиум е част от групата на лекарствата против диария, противо..

Quickview

ИМОМЕД / IMOMED 2 МГ. Х 10 ТАБЛЕТКИ

(0)
4.31 лв.

ИМОМЕД ТАБЛЕТКИ 2 МГ. Х 10Листовка: информация за потребителя ИМОМЕД 2 mg таблетки IMOMED 2mg tablets Лоперамидов хидрохлорид (Loperamide hydrochloride)Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Винаги приемайте това лекарство точно както е описано в тази листовка..

-14%
Quickview

ЛОПЕДИУМ / LOPEDIUM 2МГ. Х 10 КАПСУЛИ

(0)
4.99 лв. 5.79 лв.

ЛОПЕДИУМ / LOPEDIUMКАПС. 2МГ. Х 10" Лопедиум на фармацевтичната компания Сандоз е лекарствен продукт под формата на капсули, който се използва за симптоматично лечение на разстройство (диария), когато не е възможно причината за диарията да се лекува директно и за облекчаване на стомашния дискомфорт. Продължителният прием на Лопедиум следва да бъд..

-11%
Quickview
Quickview

СТОПЕРАН / STOPERAN ЗА ДЕЦА Х 10 САШЕТА

(0)
7.99 лв.

СТОПЕРАН ЗА ДЕЦА сашета х 10 - USP Подходящ за деца и бебета над 6 месеца, Стоперан се приема при стомашно-чревни неразположения, диария и при прием на антибиотици. Той е специално разработен синбиотичен продукт, който съдържа два висококачествени и научно проучени пробиотични щама в комбинация с пребиотици – фруктоолигоз..

-15%
Quickview

СТОПЕРОЛ / STOPEROLХИДРА С ВКУС НА ЯГОДА САШЕ Х 12

(0)
8.49 лв. 9.99 лв.

СТОПЕРОЛ / STOPEROLХИДРА С ВКУС НА ЯГОДА САШЕ Х 12 Stoperol Hydra на US Pharmacia е електролитна напитка под формата на прах за перорален разтвор, която се използва за хидратиране на организма и го снабдява с изгубените при обезводняване вещества – подходящ при повръщане, интензивни физически натоварвания, потене и диария. Може да се приема заедно..

Quickview

ТАЗЕКТАН ДУО / TASEKTAN DUO 250МГ Х 12 САШЕТА

(0)
13.79 лв.

ТАЗЕКТАН ДУО сашета 250мг х 12Тазектан® ДУОсе използва за възстановяване на физиологичната функция на чревната стена, както и за предотвратяване и облекчаване на дисбактериоза от различен вид и произход. Предназначен е за профилактика и лечение на стомашно-чревни нарушения, като диария и други свързани с нея симптоми, подуване и болки в корема, в р..

Quickview

ХИДРАТИН АЛФА / HIDRATIN ALFA Х 8 САШЕТА

(0)
3.02 лв.

ХИДРАТИН АЛФА сашета X 8Хранителна добавкаСъстав в едно саше: 4.1 грама:глюкоза 2.7 грама;натриев цитрат 0.58 грама;натриев хлорид 0.52 грама;калиев хлорид 0.3 грама.Разтворът да се използва не по-късно от 24 часа след приготвянето му.За оводняване на организма и възстановяване на електролитния баланс:При състояния, свързани със загуба на течности;..

Out Of Stock
Quickview

АБОКА / ABOCA ЛЕНОДИАР Х 12 САШЕТА

(0)
10.69 лв.

АБОКА / ABOCCAЛЕНОДИАР Х 12 САШЕТА Ленодиар педиатрик е продукт, подходящ при диария от различен произход, предназначен за възрастни и деца над 1 година. Той допринася за намаляване на диаричните изхождания, като същевременно щади функцията на червата. Диарията е състояние, което се свързва с дразнене и възпаление на чревната лигавица, дължащо с..

Out Of Stock
Quickview

ДИАРИНО / DIARINO ORS Х 10

(0)
7.79 лв.

ДИАРИНО / DARINOORS Х 10 Диарино е хранителна добавка, която съдържа живи лиофилизирани дрожди Saccharomyces cerevisiae var boulardii, и орални рехидратиращи соли, които помагат за поддържането на водния и електролитния баланс при остри състояния на диария. Предлага се в икономична опаковка от 10 сашета...

Out Of Stock
Quickview

ЕНТЕРОЛ / ENTEROL 250МГ. Х 10 КАПСУЛИ

(0)
7.49 лв.

ЕНТЕРОЛ / ENTEROLКАПС. 250МГ. Х 10Enterol на фармацевтичната компания Биокодекс представлява лекарствен антидиариен продукт под формата на капсули, който се прилага при лечение на остра инфекциозна диария при възрастни и деца, както и за профилактика и лечение на колит и диария, причинени от антибиотиочно лечение. Също така Ентерол се използва кат..

Out Of Stock
Quickview

ЕНТЕРОЛ / ENTEROL 250МГ. Х 10 ПРАХЧЕТА

(0)
8.47 лв.

ЕНТЕРОЛ / ENTEROLПРАХЧЕТА 250МГ. Х 10 Това лекарство се отпуска без лекарско предписание. Въпреки това, за да получите най-добри резултати от лечението, Вие трябва внимателно да спазвате инструкциите за употреба на лекарствения продукт...

Out Of Stock
Quickview

СМЕКТА / SMECTA GO Х12 САШЕТА

(0)
10.02 лв.

СМЕКТА GO сашет х12 КУТИЯ Smecta Go е високоефективна и бързодействаща формула, която спира и лекува остра диария, хронична диария и стомашна болка. Лечението на остра диария при деца трябва да се комбинира с прилагането на орален разтвор за рехидратиране, за да се предотврати дехидратация (загуба на течност)...

Showing 1 to 13 of 13 (1 Pages)