Диария

Диария

Табличен изглед:
Бърз преглед

АБОКА / ABOCA ЛЕНОДИАР Х 12 САШЕТА

(0)
16.99 лв.

АБОКА / ABOCCAЛЕНОДИАР Х 12 САШЕТА Ленодиар педиатрик е продукт, подходящ при диария от различен произход, предназначен за възрастни и деца над 1 година. Той допринася за намаляване на диаричните изхождания, като същевременно щади функцията на червата. Диарията е състояние, което се свързва с дразнене и възпаление на чревната лигавица, дължащо с..

Бърз преглед

ГАСТРОВАЛ / GASTROVAL Х 15 КАПСУЛИ

(0)
7.79 лв.

ГАСТРОВАЛ / GASTROVAL Х 15 КАПСУЛИ Хранителна добавкаСъдържа натурални активни ензими и растителни екстракти за добро храносмилане.GASTROVAL е оригинален продукт от естествени ензими и растителни екстракти, съдържащ активни вещества с комплексно действие за подобряване на храносмилането.Продуктът е ефективен поради балансирания състав на активни в..

Бърз преглед

ДИАРОСТАД 2 МГ Х10 КАПСУЛИ

(0)
5.79 лв.

ДИАРОСТАД 2 МГ Х10 КАПСУЛИ СТАДА Листовка: информация за потребителя ДИАРОСТАД 2 mg твърди капсулиDIAROSTAD 2 mg capsules, hard Лоперамидов хидрохлорид (Loperamide hydrochloride) Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация. Винаги приемайте това лекарство точн..

-12%
Бърз преглед

ИМОДИУМ / IMODIUM 2МГ. Х 6 КАПСУЛИ

(0)
4.99 лв. 5.69 лв.

ИМОДИУМ капсули 2 мг * 6 Листовка: информация за пациента ИМОДИУМ 2 mg твърди капсули IMODIUM 2 mg capsules, hard Лоперамидов хидрохлорид (loperamide hydrochloride) Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация. Винаги използвайте това лекарство точно както е..

Бърз преглед

ИМОМЕД / IMOMED 2 МГ. Х 10 ТАБЛЕТКИ

(0)
4.36 лв.

ИМОМЕД ТАБЛЕТКИ 2 МГ. Х 10Листовка: информация за потребителя ИМОМЕД 2 mg таблетки IMOMED 2mg tablets Лоперамидов хидрохлорид (Loperamide hydrochloride)Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Винаги приемайте това лекарство точно както е описано в тази листовка..

-12%
Бърз преглед

ЛОПЕДИУМ / LOPEDIUM 2МГ Х 10 КАПСУЛИ

(0)
5.29 лв. 5.99 лв.

ЛОПЕДИУМ / LOPEDIUM 2МГ. Х 10 КАПСУЛИ Листовка: информация за потребителяЛопедиум 2 mg твърди Lopedium 2 mg hard capsulesЛоперамидов хидрохлорид (Loperamide hydrochloride)Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Запазете тази листовка. Може да се наложи да я пр..

-7%
Бърз преглед

СМЕКТА / SMECTA КУТИЯ Х10 САШЕТА

(0)
6.89 лв. 7.39 лв.

СМЕКТА / SMECTA КУТИЯ х10 сашета Листовка: информация за потребителя СМЕКТА 3 g прах за перорална суспензияSMECTA 3 g powder for oral suspensionдиосмектит (diosmectite) Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация. Винаги приемайте това лекарство точно както е..

Временно изчерпан
Бърз преглед

ДИАРИНО / DIARINO ORS Х 10

(0)
7.79 лв.

ДИАРИНО / DARINOORS Х 10 Диарино е хранителна добавка, която съдържа живи лиофилизирани дрожди Saccharomyces cerevisiae var boulardii, и орални рехидратиращи соли, които помагат за поддържането на водния и електролитния баланс при остри състояния на диария. Предлага се в икономична опаковка от 10 сашета...

Временно изчерпан
Бърз преглед

ЕНТЕРОЛ / ENTEROL 250МГ. Х 10 КАПСУЛИ

(0)
7.49 лв.

ЕНТЕРОЛ / ENTEROLКАПС. 250МГ. Х 10Enterol на фармацевтичната компания Биокодекс представлява лекарствен антидиариен продукт под формата на капсули, който се прилага при лечение на остра инфекциозна диария при възрастни и деца, както и за профилактика и лечение на колит и диария, причинени от антибиотиочно лечение. Също така Ентерол се използва кат..

Временно изчерпан
Бърз преглед

ЕНТЕРОЛ / ENTEROL 250МГ. Х 10 ПРАХЧЕТА

(0)
8.47 лв.

ЕНТЕРОЛ / ENTEROLПРАХЧЕТА 250МГ. Х 10 Това лекарство се отпуска без лекарско предписание. Въпреки това, за да получите най-добри резултати от лечението, Вие трябва внимателно да спазвате инструкциите за употреба на лекарствения продукт...

Временно изчерпан
Бърз преглед

СМЕКТА / SMECTA GO Х12 САШЕТА

(0)
10.02 лв.

СМЕКТА GO сашет х12 КУТИЯ Smecta Go е високоефективна и бързодействаща формула, която спира и лекува остра диария, хронична диария и стомашна болка. Лечението на остра диария при деца трябва да се комбинира с прилагането на орален разтвор за рехидратиране, за да се предотврати дехидратация (загуба на течност)...

Временно изчерпан
Бърз преглед

СТОПЕРАН / STOPERAN ЗА ДЕЦА Х 10 САШЕТА

(0)
7.99 лв.

СТОПЕРАН ЗА ДЕЦА сашета х 10 - USP Подходящ за деца и бебета над 6 месеца, Стоперан се приема при стомашно-чревни неразположения, диария и при прием на антибиотици. Той е специално разработен синбиотичен продукт, който съдържа два висококачествени и научно проучени пробиотични щама в комбинация с пребиотици – фруктоолигоз..

Временно изчерпан
Бърз преглед

СТОПЕРОЛ / STOPEROLХИДРА С ВКУС НА ЯГОДА САШЕ Х 12

(0)
9.99 лв.

СТОПЕРОЛ ХИДРА ЯГОДА саше * 12 Хранителна добавка, която подпомага: Нормалната хидратация на човешкия организъм; Поддържането на физиологични нива на електролитния баланс. Стоперол Хидра съдържа оптимални нива електролити и глюкоза, необходими за ефективна хидратация на организма.Може да се приема заедно с температуропонижаващи продукти, ан..

Временно изчерпан
Бърз преглед

ТАЗЕКТАН ДУО / TASEKTAN DUO 250МГ Х 12 САШЕТА

(0)
13.95 лв.

ТАЗЕКТАН ДУО сашета 250мг х 12Тазектан® ДУОсе използва за възстановяване на физиологичната функция на чревната стена, както и за предотвратяване и облекчаване на дисбактериоза от различен вид и произход. Предназначен е за профилактика и лечение на стомашно-чревни нарушения, като диария и други свързани с нея симптоми, подуване и болки в корема, в р..

Временно изчерпан
Бърз преглед

ХИДРАТИН АЛФА / HIDRATIN ALFA Х 8 САШЕТА

(0)
3.51 лв.

ХИДРАТИН АЛФА сашета X 8Хранителна добавкаСъстав в едно саше: 4.1 грама:глюкоза 2.7 грама;натриев цитрат 0.58 грама;натриев хлорид 0.52 грама;калиев хлорид 0.3 грама.Разтворът да се използва не по-късно от 24 часа след приготвянето му.За оводняване на организма и възстановяване на електролитния баланс:При състояния, свързани със загуба на течности;..

Показани 1 от 15 | 15 (1 Страници)