Аксесоари

Аксесоари

Табличен изглед:
-14%
Бърз преглед

SCHOLL / ШОЛ ГЕЛАКТИВ ДАМСКИ СТЕЛКИ ЗА РАБОТА

(0)
21.49 лв. 24.99 лв.

ШОЛ / SCHOLL ГЕЛАКТИВ ДАМСКИ СТЕЛКИ ЗА РАБОТА Защо да използвате Scholl GelActiv - стелки за работа? Двойният слой гел доказано ефективно поема малките сътресения при ходене и помага за намаляване на натиска върху краката за дълъг период от време. По-меката пяна намалява напрежението в предната част на стъпалото на местата, където е нужно. Подплъ..

-17%
Бърз преглед

SCHOLL / ШОЛ ГЕЛАКТИВ ЖЕНИ СТЕЛКИ СПОРТ

(0)
21.49 лв. 25.99 лв.

ШОЛ / SCHOLLГЕЛАКТИВ ЖЕНИ СТЕЛКИ СПОРТ Scholl Gel Activ представляват стелки за спорт за жени, които намаляват тежестта върху стъпалата по време на фитнес тренировка или друг вид спорт, за да имате енергия и сила за по-дълго време. Стелките са подходящи за всички номера обувки, те се препоръчват особено при спортисти или активно спортуващи хора. Б..

-7%
Бърз преглед

SCHOLL / ШОЛ ГЕЛАКТИВ МЪЖКИ СТЕЛКИ ЗА ВСЕКИ ДЕН

(0)
21.49 лв. 23.19 лв.

ШОЛ / SCHOLL ГЕЛАКТИВ МЪЖКИ СТЕЛКИ ЗА ВСЕКИ ДЕН Двойният слой гел доказано ефективно поема малките сътресения при ходене и помага за намаляването на натиска при ходене и ежедневните дейности. По-твърдият гел осигурява опора на свода на стъпалото и петата, а мекият гел придава превъзходно омекотяване и поема сътресението върху стъпалото...

-22%
Бърз преглед

SCHOLL / ШОЛ ГЕЛАКТИВ МЪЖКИ СТЕЛКИ ЗА РАБОТА

(0)
21.49 лв. 27.39 лв.

ШОЛ / SCHOLL ГЕЛАКТИВ МЪЖКИ СТЕЛКИ ЗА РАБОТА Двойният слой гел доказано ефективно поема малките сътресения при ходене и помага за намаляване на натиска върху краката за дълъг период от време. По-меката пяна намалява напрежението в предната част на стъпалото на местата, където е нужно. Подплънката с пяна предоставя повече удобства за свода, а сини..

-17%
Бърз преглед

SCHOLL / ШОЛ ГЕЛАКТИЕ МЪЖЕ СТЕЛКИ СПОРТ

(0)
21.49 лв. 25.99 лв.

ШОЛ / SCHOLLГЕЛАКТИЕ МЪЖЕ СТЕЛКИ СПОРТ Идеални за спортни обувки, гел стелките Scholl Activе Sport позволяват усвояване на тежестта и олекотяват въздействието върху стъпалата, за да се движите с удоволствие още по-дълго време. Изключително мекият син гел под петата намалява напрежението по време на тренировка. Средната част на стелката, намираща ..

Бърз преглед

SCHOLL / ШОЛ ДАМСКИ СТЕЛКИ ОТВОРЕНИ ОБУВКИ

(0)
24.59 лв.

ШОЛ / SHOLLДАМСКИ СТЕЛКИ ОТВОРЕНИ ОБУВКИ За пълни комфорт и удoволствие от нoсенето на любимитe отворени обyвки, през топлите летни дни, използвайте стелките за обувки на марката ШОЛ. Те са изработени от ултра тънък гел слой, който е дискретно скрит и прецизно оформен, прилепват трайно към подметката на обувката и не позволяват приплъзване на стъп..

Бърз преглед

SCHOLL / ШОЛ ПРОЗРАЧНИ ВЪЗГЛАВНИЧКИ ЗА ПЕТИ ПАРТИ ФИЙТ

(0)
11.79 лв.

ШОЛ / SCHOLLПРОЗРАЧНИ ВЪЗГЛАВНИЧКИ ЗА ПЕТИ ПАРТИ ФИЙТ Scholl Party Feet Възглавнички за проблемни точки са предназначени за защита от натиск и триене на ходилата, омекотяват при стъпване, като същевременно с това предотвратяват плъзгането на краката в обувките и създават усещане за комфорт. Силиконовите възглавнички са създадени от специална проз..

Бърз преглед

SCHOLL / ШОЛ ПРОЗРАЧНИ ВЪЗГЛАВНИЧКИ ЗА ПЕТИ СИЛИКОН ПАРТИ ФИЙТ

(0)
11.89 лв.

ШОЛ / SCHOLL ПРОЗРАЧНИ ВЪЗГЛАВНИЧКИ ЗА ПЕТИ СИЛИКОН ПАРТИ ФИЙТ Парещото усещане във възглавничките на стъпалата може наистина да развали удоволствието от носенето на високи токове. За съжаление, то няма да изчезне преди да свалите обувките си. Тази част на стъпалото се превръща в изключително възпалена и чувствителна зона, а при неравна повърхност..

Бърз преглед

SCHOLL / ШОЛ ПРОЗРАЧНИ ВЪЗГЛАВНИЧКИ ЗА СТЪПАЛА ПАРТИ ФИЙТ

(0)
11.79 лв.

ШОЛ / SCHOLL ПРОЗРАЧНИ ВЪЗГЛАВНИЧКИ ЗА СТЪПАЛА ПАРТИ ФИЙТ Scholl Party Feetm Ultra Slim Invisible Gel Cushions представлява стелки за пети, които осигуряват невидима защита за зоната на стъпалата, омекотяват при стъпване, като същевременно с това предотвратяват плъзгането на краката в обувките и създават усещане за комфорт. Страхотните силиконови ..

Бърз преглед

SCHOLL / ШОЛ СТЕЛКИ ВСЕКИДНЕВНИ ЗА ТОКЧЕТА

(0)
22.49 лв.

ШОЛ / SHOLL СТЕЛКИ ВСЕКИДНЕВ. ТОКЧЕТА Благодарение на мекият гел на свода на стъпалото, те облекчават натиска върху предната част на стъпалото осигурявайки допълнителен комфорт. Специалният материал, от който са изработени стелките, както и малките издутини по повръхността им не позволява приплъзване. Ултра-мекият гел облекчава натиска, за да усе..

Бърз преглед

SCHOLL / ШОЛ СТЕЛКИ РАВНИ ОБУВКИ

(0)
21.69 лв.

ШОЛ / SHOLL СТЕЛКИ РАВНИ ОБУВКИ Допълнителен комфорт за равни обувки. Стелките са проектирани специално за тесни ниски обувки. Снабдени са с подобни на възглавничка подплънки, които поемат натиска под петите, придавайки усещане за лекота през целия ден. Стелките са проектирани и създадени от специалисти в грижата за краката. Дизайнът им не позвол..

Бърз преглед

КАПКОМЕР X 1

(0)
37.44 лв.

..

Бърз преглед

МАГНУМ / MAGNUM ГРЕБЕН ГВАЯКОВО ДЪРВО 304

(0)
16.90 лв.

МАГНУМ / MAGNUMГРЕБЕН ГВАЯКОВО ДЪРВО 304 Изборът на подходяща четка или гребен е много важно, за да имате здрав скалп и красива коса. Ето защо Magnum създадоха серията продукти Natural, произведени само от естествени материали - кост и гваяково дърво*. Четките и гребените правят косата мека, без да я наелектризират; оздравяват скалпа; действат ан..

Бърз преглед

МАГНУМ / MAGNUM ГЪБА ЗА БАНЯ ОВАЛ МАСАЖНА 159

(0)
1.99 лв.

VALERIANAМАКС ТАБЛ. 200МГ. Х 20 МЕДИКА Успокоява нервната система, отстранява чувството на в напрежение, премахва раздразнителността, безпокойството, емоциите, скъсява времето за настъпването на съня и подобрява неговото качество...

Показани 1 от 15 | 71 (5 Страници)