Аксесоари

Аксесоари

Табличен изглед:
Бърз преглед

SCHOLL / ШОЛ ГЕЛАКТИВ ДАМСКИ СТЕЛКИ ЗА РАБОТА

(0)
28.29 лв.

ШОЛ / SCHOLL ГЕЛАКТИВ ДАМСКИ СТЕЛКИ ЗА РАБОТА Защо да използвате Scholl GelActiv - стелки за работа? Двойният слой гел доказано ефективно поема малките сътресения при ходене и помага за намаляване на натиска върху краката за дълъг период от време. По-меката пяна намалява напрежението в предната част на стъпалото на местата, където е нужно. Подплъ..

Бърз преглед

SCHOLL / ШОЛ ГЕЛАКТИВ ЖЕНИ СТЕЛКИ СПОРТ

(0)
26.09 лв.

ШОЛ / SCHOLLГЕЛАКТИВ ЖЕНИ СТЕЛКИ СПОРТ Scholl Gel Activ представляват стелки за спорт за жени, които намаляват тежестта върху стъпалата по време на фитнес тренировка или друг вид спорт, за да имате енергия и сила за по-дълго време. Стелките са подходящи за всички номера обувки, те се препоръчват особено при спортисти или активно спортуващи хора. Б..

Бърз преглед

SCHOLL / ШОЛ ГЕЛАКТИВ МЪЖКИ СТЕЛКИ ЗА ВСЕКИ ДЕН

(0)
21.19 лв.

ШОЛ / SCHOLL ГЕЛАКТИВ МЪЖКИ СТЕЛКИ ЗА ВСЕКИ ДЕН Двойният слой гел доказано ефективно поема малките сътресения при ходене и помага за намаляването на натиска при ходене и ежедневните дейности. По-твърдият гел осигурява опора на свода на стъпалото и петата, а мекият гел придава превъзходно омекотяване и поема сътресението върху стъпалото...

Бърз преглед

SCHOLL / ШОЛ ГЕЛАКТИВ МЪЖКИ СТЕЛКИ ЗА РАБОТА

(0)
24.99 лв.

ШОЛ / SCHOLL ГЕЛАКТИВ МЪЖКИ СТЕЛКИ ЗА РАБОТА Двойният слой гел доказано ефективно поема малките сътресения при ходене и помага за намаляване на натиска върху краката за дълъг период от време. По-меката пяна намалява напрежението в предната част на стъпалото на местата, където е нужно. Подплънката с пяна предоставя повече удобства за свода, а сини..

Бърз преглед

SCHOLL / ШОЛ ПРОЗРАЧНИ ВЪЗГЛАВНИЧКИ ЗА ПЕТИ ПАРТИ ФИЙТ

(0)
11.79 лв.

ШОЛ / SCHOLLПРОЗРАЧНИ ВЪЗГЛАВНИЧКИ ЗА ПЕТИ ПАРТИ ФИЙТ Scholl Party Feet Възглавнички за проблемни точки са предназначени за защита от натиск и триене на ходилата, омекотяват при стъпване, като същевременно с това предотвратяват плъзгането на краката в обувките и създават усещане за комфорт. Силиконовите възглавнички са създадени от специална проз..

Бърз преглед

SCHOLL / ШОЛ ПРОЗРАЧНИ ВЪЗГЛАВНИЧКИ ЗА ПЕТИ СИЛИКОН ПАРТИ ФИЙТ

(0)
11.89 лв.

ШОЛ / SCHOLL ПРОЗРАЧНИ ВЪЗГЛАВНИЧКИ ЗА ПЕТИ СИЛИКОН ПАРТИ ФИЙТ Парещото усещане във възглавничките на стъпалата може наистина да развали удоволствието от носенето на високи токове. За съжаление, то няма да изчезне преди да свалите обувките си. Тази част на стъпалото се превръща в изключително възпалена и чувствителна зона, а при неравна повърхност..

Бърз преглед

SCHOLL / ШОЛ СТЕЛКИ ВСЕКИДНЕВНИ ЗА ТОКЧЕТА

(0)
22.49 лв.

ШОЛ / SHOLL СТЕЛКИ ВСЕКИДНЕВ. ТОКЧЕТА Благодарение на мекият гел на свода на стъпалото, те облекчават натиска върху предната част на стъпалото осигурявайки допълнителен комфорт. Специалният материал, от който са изработени стелките, както и малките издутини по повръхността им не позволява приплъзване. Ултра-мекият гел облекчава натиска, за да усе..

Бърз преглед

SCHOLL / ШОЛ СТЕЛКИ РАВНИ ОБУВКИ

(0)
21.69 лв.

ШОЛ / SHOLL СТЕЛКИ РАВНИ ОБУВКИ Допълнителен комфорт за равни обувки. Стелките са проектирани специално за тесни ниски обувки. Снабдени са с подобни на възглавничка подплънки, които поемат натиска под петите, придавайки усещане за лекота през целия ден. Стелките са проектирани и създадени от специалисти в грижата за краката. Дизайнът им не позвол..

Бърз преглед
Бърз преглед

МАГНУМ / MAGNUM ГРЕБЕН ГВАЯКОВО ДЪРВО 304

(0)
16.90 лв.

МАГНУМ / MAGNUMГРЕБЕН ГВАЯКОВО ДЪРВО 304 Изборът на подходяща четка или гребен е много важно, за да имате здрав скалп и красива коса. Ето защо Magnum създадоха серията продукти Natural, произведени само от естествени материали - кост и гваяково дърво*. Четките и гребените правят косата мека, без да я наелектризират; оздравяват скалпа; действат ан..

Бърз преглед

МАГНУМ / MAGNUM ГРЕБЕН ДЪРВЕН DS-001

(0)
1.80 лв.

МАГНУМ / MAGNUMГРЕБЕН ДЪРВЕН DS-001Magnum Natural Дървен гребен за коса е предназначен за лесно и безпроблемно разресване на косата. Продуктовата серия Magnum Natural предлага разнообразни аксесоари и инструменти, изработени от естествени хипоалергенни материали, за качествено и деликатно поддържане и грижа на косата и кожата. Гребенът за коса от ..

Бърз преглед

МАГНУМ / MAGNUM ГРЕБЕН КРУШОВО ДЪРВО С ДРЪЖКА

(0)
1.80 лв.

МАГНУМ / MAGNUM ГРЕБЕН КРУШОВО ДЪРВО С ДРЪЖКА" Страна на произход: Италия...

Бърз преглед

МАГНУМ / MAGNUM ГЪБА МРЕЖЕСТА ЗА БАНЯ 45ГР. 145

(0)
1.99 лв.

МАГНУМ / MAGNUM ГЪБА МРЕЖЕСТА ЗА БАНЯ 45ГР. 145 Истинските морски гъби се използват още от времето на Римската империя. След 700 милиона години еволюция те притежават редица предимства пред изкуствените си аналози – не абсорбират миризми, хипоалергенни са, притежават естествена мекота и устойчивост на разкъсване, способност да абсорбират и освобо..

Бърз преглед

МАГНУМ / MAGNUM НЕСЕСЕР РОЗОВ

(0)
26.49 лв.

МАГНУМ / MAGNUMНЕСЕСЕР РОЗОВ Несесер - розов, малък. 6 части...

Бърз преглед

МАГНУМ / MAGNUM ПЯСЪЧНА ПИЛА 12СМ 087

(0)
2.90 лв.

MAGNUM / МАГНУМПЯСЪЧНА ПИЛА 12СМ 087 Magnum Feel The Style Пясъчна пила за нокти е предназначена за поддържане на перфектна форма на нокътя със съвършен завършек, специално създадена за прецизно изравняване на маникюра, в резултат на което ноктите са гладки и в изряден външен вид. Продуктовата серия Magnum Feel The Style, предлага изделия, разрабо..

Показани 1 от 15 | 71 (5 Страници)