Апарати за кръвно

Апарати за кръвно

Grid View:
Quickview

Laica BM7003 Автоматичен апарат за кръвно налягане за китка с Bluetooth

(0)
99.00 лв.

С Автоматичен апарат за кръвно налягане за китка Laica BM7003 с Bluetooth ще измервате бързо, лесно и точно вашето кръвно налягане. Апарата е снабден с голям и лесен за четене LCD дисплей и удобен бутон ON/OFF за включване и изключване. ..

-12%
Quickview

OMRON АПАРАТ ЗА КРЪВНО М3

(0)
119.99 лв. 135.99 лв.

Omron M3 HEM-7131-E представлява невероятен напълно автоматичен апарат за мерене на кръвно налягане, който предлага бързо, лесно, удобно и максимално точно измерване само чрез натискането на един бутон. M3 е проектиран със специален LCD цифров дисплей, показващ три реда с големи и лесно четливи цифри. Омрон М3 ХЕМ-7131-Е е със сензор за индикация п..

Quickview

HARTMANN VEROVAL АПАРАТ ВЕРОВАЛ РЪКА 22-42СМ

(0)
110.39 лв.

ХАРТМАН / HARTMANN VEROVALАПАРАТ ВЕРОВАЛ ръка 22-42см Hartmann Veroval Upper Arm Blood Pressure Monitor представлява апарат за бързо и лесно измерване на кръвно налягане и пулс, който разпознава и показва нарушения в сърдечния ритъм (аритмии). Апаратът Veroval® за измерване на кръвно налягане на китката е тестван и признат като продукт с най-висо..

Quickview

HARTMANN VEROVAL АПАРАТ ЗА КРЪВНО DUOCONTROL M 925504

(0)
129.69 лв.

АПАРАТ ВЕРОВАЛ / VEROVAL DuoControl M 925504 Напълно автоматичният апарат за кръвно налягане Веровал е специално разработен за хора, които редовно трябва да следят стойностите на кръвното си налягане и за тези, които страдат от неравномерен сърдечен ритъм (аритмия). Апаратът за кръвно е клинично валидиран и признат от Европейската асоциация по хип..

Quickview

HARTMANN VEROVAL АПАРАТ ЗА КРЪВНО КИТКА 925324

(0)
83.99 лв.

АПАРАТ Veroval китка 925324Напълно автоматичен апарат за китка, базиран на осцилометричния метод за измерване на кръвтоно налягане. Veroval е клинично валидиран за точно измерване на кръвното налягане и пулса, като също така разпознава и показва нарушения в сърдечния ритъм (аритмии).Характеристики:Голям дисплей за лесно разчитане на измерените стой..

Quickview

MICROLIFE АПАРАТ ЗА КРЪВНО AG1-20

(0)
22.79 лв.

АПАРАТ ЗА КРЪВНО MICROLIFE / МИКРОЛАЙФ AG1-20 Високото артериално налягане е предупредителен етап за някои от най-опасните болести, но днес то може да бъде контролирано. Измервайте редовно своето артериално налягане, така че да можете да го лекувате в точния момент...

Quickview

MICROLIFE АПАРАТ ЗА КРЪВНО BP A3L COMFORT

(0)
145.89 лв.

АПАРАТ МИКРОЛАЙФ / MICROLIFEBP A3L COMFORTСпецификации на продукта:Автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане;Предупреждава за аритмия;PAD технология за точно измерване дори и при наличието на аритмия;IMT режим - апаратът измерва кръвното в момента на напомпване на маншета за по-бърза и по-комфортна процедура;MAM технология;Памет за 99 стой..

Quickview

MICROLIFE АПАРАТ ЗА КРЪВНО ЗА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ BP AG1-30

(0)
33.19 лв.

МИКРОЛАЙФ/MICROLIFE АПАРАТ ЗА КРЪВНО BP AG1-30..

Quickview

MICROLIFE АПАРАТ ЗА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ BP A3 PLUS

(0)
165.19 лв.

МИКРОЛАЙФ / MICROLIFE АПАРАТ BP A3 Plus Автоматичният апарат за измерване на кръвно налягане Microlife BP А3 PLUS е създаден със иновативна технология, която открива причината за тромбообразуване и инсулт (предсърдно мъждене). Подходящ за хора, които се грижат за себе си и искат да контролират риска от мозъчен инсулт, предизвикан от тромб. С цел д..

Quickview

MICROLIVE 3G CONICAL МАШОН ЗА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ M-L ТВЪРД

(0)
26.59 лв.

МИКРОЛАЙФ МАШОН / MICROLIFE3G CONICAL M-L твърд Microlife Spare cuff for Measuring pressure е мек маншет с размер M-L 22-42 cm, част от гамата широки маншети с марка Микролайф, които са подходящи както за нормални, така и за големи ръце. Анатомичната им форма осигурява по-лесно поставяне и точност. Широките маншети Microlife се предлагат с мека и ..

Quickview

OMRON / ОМРОН АПАРАТ ЗА КРЪВНО М3 COMFORT

(0)
123.09 лв.

OMRON / ОМРОН АПАРАТ ЗА КРЪВНО М3 COMFORT..

Quickview

OMRON / ОМРОН АПАРАТ ЗА КРЪВНО М6 КОМФОРТ

(0)
155.89 лв.

ОМРОН / OMRONАПАРАТ ЗА КРЪВНО М6 КОМФОРТ Описание на Omron M6 Comfort HEM-7321-E Automatic Blood Pressure Monitor / Омрон М6 Комфорт ХЕМ-7321-Е Автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане...

Quickview

OMRON / ОМРОН АС АДАПТОР УНИВЕРСАЛЕН HHP-CM01

(0)
15.29 лв.

OMRON / ОМРОН АС АДАПТОР УНИВЕРСАЛЕН HHP-CM01..

Quickview

OMRON АПАРАТ ЗА КРЪВНО М7

(0)
159.99 лв.

Автоматочният апарат за кръвно налягане Омрон М7 Intelli е създаден с AFIB технология за разпознаване на аритмията Предсърдно мъждене по време на измерване. Подходящ за превенция на сърдечно съдови инциденти – инфаркт и инсулт. С технология Intelli Sense, която отчита индивидуалните характеристики на всеки потребител. Има твърд манше..

Showing 1 to 15 of 27 (2 Pages)