Апарати за кръвно налягане

Апарати за кръвно налягане

Табличен изглед:
Бърз преглед

HARTMANN VEROVAL АПАРАТ ВЕРОВАЛ РЪКА 22-42СМ

(0)
110.39 лв.

ХАРТМАН / HARTMANN VEROVALАПАРАТ ВЕРОВАЛ ръка 22-42см Hartmann Veroval Upper Arm Blood Pressure Monitor представлява апарат за бързо и лесно измерване на кръвно налягане и пулс, който разпознава и показва нарушения в сърдечния ритъм (аритмии). Апаратът Veroval® за измерване на кръвно налягане на китката е тестван и признат като продукт с най-висо..

Бърз преглед

HARTMANN VEROVAL АПАРАТ ЗА КРЪВНО DUOCONTROL M 925504

(0)
129.69 лв.

АПАРАТ ВЕРОВАЛ / VEROVAL DuoControl M 925504 Напълно автоматичният апарат за кръвно налягане Веровал е специално разработен за хора, които редовно трябва да следят стойностите на кръвното си налягане и за тези, които страдат от неравномерен сърдечен ритъм (аритмия). Апаратът за кръвно е клинично валидиран и признат от Европейската асоциация по хип..

Бърз преглед

HARTMANN VEROVAL АПАРАТ ЗА КРЪВНО КИТКА 925324

(0)
83.99 лв.

АПАРАТ Veroval китка 925324Напълно автоматичен апарат за китка, базиран на осцилометричния метод за измерване на кръвтоно налягане. Veroval е клинично валидиран за точно измерване на кръвното налягане и пулса, като също така разпознава и показва нарушения в сърдечния ритъм (аритмии).Характеристики:Голям дисплей за лесно разчитане на измерените стой..

Бърз преглед

LAICA BM2604 АПАРАТ ЗА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ

(0)
89.00 лв.

Апарат за кръвно налягане Laica BM2604 Апарат за кръвно налягане Laica BM2604 е автоматичен апарат за измерване на кръвното налягане над лакътя. Laica Апарат за кръвно налягане BM2604 – лесен за употреба и иновативен апарат за кръвно. Технология Advanced technology за по-бързо и точно измерване. Оборудван със среден размер маншет (М)  за ..

Бърз преглед

LAICA BM2605 АПАРАТ ЗА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ

(0)
119.00 лв.

Апарат за кръвно налягане Laica BM2605 Апарат за кръвно налягане Laica BM2605 е автоматичен апарат за измерване на кръвното налягане над лакътя  и пулс. Технология Advanced technology за по-бързо и точно измерване Оборудван със маншет  за ръка с обиколка на бицепс в отпуснато състояние: 22 cm до 42 cm Захранване от батерии, ниска ко..

Бърз преглед

LAICA BM7002 АВТОМАТИЧЕН АПАРАТ ЗА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ С МАНШОН С BLUETOOTH

(0)
149.00 лв.

LAICA BM7002 АВТОМАТИЧЕН АПАРАТ ЗА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ С МАНШОН С BLUETOOTH С напълно автоматичният апарат за кръвно налягане Laica BM7002 ще измервате бързо, лесно и точно вашето кръвно налягане. Апарата е снабден с удобен маншон за ръка, голям и лесен за четене LCD дисплей и удобен бутон ON/OFF за включване и изключване. Апарата за кръвно налягане р..

Бърз преглед

LAICA BM7003 АВТОМАТИЧЕН АПАРАТ ЗА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ ЗА КИТКА С BLUETOOTH

(0)
99.00 лв.

LAICA BM7003 АВТОМАТИЧЕН АПАРАТ ЗА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ ЗА КИТКА С BLUETOOTHАвтоматичен апарат за кръвно налягане за китка Laica BM7003 с Bluetooth ще измервате бързо, лесно и точно вашето кръвно налягане. Апарата е снабден с голям и лесен за четене LCD дисплей и удобен бутон ON/OFF за включване и изключване. Апарата за кръвно налягане разполага с ..

Бърз преглед

MICROLIFE АПАРАТ ЗА КРЪВНО AG1-20

(0)
22.79 лв.

АПАРАТ ЗА КРЪВНО MICROLIFE / МИКРОЛАЙФ AG1-20 Високото артериално налягане е предупредителен етап за някои от най-опасните болести, но днес то може да бъде контролирано. Измервайте редовно своето артериално налягане, така че да можете да го лекувате в точния момент...

Бърз преглед

MICROLIFE АПАРАТ ЗА КРЪВНО BP A3L COMFORT

(0)
145.89 лв.

АПАРАТ МИКРОЛАЙФ / MICROLIFEBP A3L COMFORTСпецификации на продукта:Автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане;Предупреждава за аритмия;PAD технология за точно измерване дори и при наличието на аритмия;IMT режим - апаратът измерва кръвното в момента на напомпване на маншета за по-бърза и по-комфортна процедура;MAM технология;Памет за 99 стой..

Бърз преглед

MICROLIFE АПАРАТ ЗА КРЪВНО ЗА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ BP AG1-30

(0)
33.19 лв.

МИКРОЛАЙФ/MICROLIFE АПАРАТ ЗА КРЪВНО BP AG1-30..

Бърз преглед

MICROLIFE АПАРАТ ЗА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ BP A3 PLUS

(0)
165.19 лв.

МИКРОЛАЙФ / MICROLIFE АПАРАТ BP A3 Plus Автоматичният апарат за измерване на кръвно налягане Microlife BP А3 PLUS е създаден със иновативна технология, която открива причината за тромбообразуване и инсулт (предсърдно мъждене). Подходящ за хора, които се грижат за себе си и искат да контролират риска от мозъчен инсулт, предизвикан от тромб. С цел д..

Бърз преглед
Бърз преглед

MICROLIVE 3G CONICAL МАШОН ЗА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ M-L ТВЪРД

(0)
26.59 лв.

МИКРОЛАЙФ МАШОН / MICROLIFE3G CONICAL M-L твърд Microlife Spare cuff for Measuring pressure е мек маншет с размер M-L 22-42 cm, част от гамата широки маншети с марка Микролайф, които са подходящи както за нормални, така и за големи ръце. Анатомичната им форма осигурява по-лесно поставяне и точност. Широките маншети Microlife се предлагат с мека и ..

Бърз преглед

OMRON / ОМРОН АПАРАТ ЗА КРЪВНО М3 HEM-7154-E

(0)
121.79 лв.

OMRON АПАРАТ ЗА КРЪВНО М3 HEM-7154-E Ръководство за употреба Напълно автоматичен апарат за измерване на кръвното налягане над лакътя. Характеристики:  Технология IntelliSense™ (Интелисенс);  Универсален маншет с обхват на ръката над лакътя 22-42 см;  Индикация за високо кръвно налягане чрез светлини;  Индикатор за н..

Бърз преглед

OMRON / ОМРОН АПАРАТ ЗА КРЪВНО М6 КОМФОРТ HEM-7360-E

(0)
155.89 лв.

OMRON / ОМРОН АПАРАТ ЗА КРЪВНО М6 КОМФОРТ HEM-7360-E Ръководство за употребаАпаратът M6 Comfort позволява бързо и точно измерване на кръвното налягане.M6 Comfort съдържа технологията „интелигентен маншет за увиване“, която дава 360 градуса точност за да получите точни резултати във всяка позиция около бицепса. Характеристики:• Пре..

Показани 1 от 15 | 30 (2 Страници)