Апарати за кръвно налягане

Апарати за кръвно налягане

Табличен изглед:
Бърз преглед

HARTMANN VEROVAL / ХАРТМАН ВЕРОВАЛ ДУО КОНТРОЛ АПАРАТ ЗА КРЪВНО ЗА РЪКА 22-32СМ 925504

(0)
144.39 лв.

HARTMANN VEROVAL DUOCONTROL / ХАРТМАН ВЕРОВАЛ ДУО КОНТРОЛ АПАРАТ ЗА КРЪВНО ЗА РЪКА 22-32СМ 925504Апарат за кръвно налягане за измерване на ръката над лакътя- Hartmann Veroval duo control M. Уникалната DUO SENSOR технология комбинира два професионални метода на измерване: Осцилометричен и този на Коротков. Докато повечето автоматични апар..

Бърз преглед

OMRON / ОМРОН АПАРАТ ЗА КРЪВНО М3 HEM-7154-E

(0)
131.76 лв.

OMRON / ОМРОН АПАРАТ ЗА КРЪВНО М3 HEM-7154-E Напълно автоматичен апарат за измерване на кръвното налягане над лакътя. Характеристики:  Технология IntelliSense™ (Интелисенс);  Универсален маншет с обхват на ръката над лакътя 22-42 см;  Индикация за високо кръвно налягане чрез светлини;  Индикатор за неравномерен пулс; &n..

-5%
Бърз преглед

OMRON HEARTGUIDE ЧАСОВКНИК ЗА ИЗМЕРВАНЕ НА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ

(0)
1,211.25 лв. 1,275.00 лв.

OMRON HEARTGUIDE ЧАСОВКНИК ЗА ИЗМЕРВАНЕ НА КРЪВНО НАЛЯГАНЕOMRON HeartGuide е първият КЛИНИЧНО ТОЧЕН АПАРАТ ЗА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ - проектиран като ръчен часовник и РЕГИСТРИРАН КАТО МЕДИЦИНСКО ИЗДЕЛИЕ. Заедно с придружаващото приложение OMRON connect, HeartGuide предоставя мощна технология, която прави проследяването и управлението на кръвното налягане..

Бърз преглед

SENDO АПАРАТ ЗА КРЪВНО АДВАНС 3

(0)
159.99 лв.

АПАРАТ ЗА КРЪВНО SENDO / СЕНДО АДВАНС 3 Сендо Адванс 3 хидра е автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане и пулс, който осигурява лесен и удобен начин за самостоятелно измерване на кръвното налягане в домашни условия, с натискането на един бутон. Sendo Advance 3 Hira е висококачествен апарат за измерване, притежаващ функцията Хидра, коя..

Бърз преглед

OMRON / ОМРОН ПРОФЕСИОНАЛЕН АПАРАТ ЗА КРЪВНО HBP-1120-E

(0)
514.84 лв.

OMRON / ОМРОН ПРОФЕСИОНАЛЕН АПАРАТ ЗА КРЪВНО HBP-1120-EАпарат за кръвно Omron HBP-1120-E e професионален апарат за кръвно налягане предназначен за горната част на ръката.HBP-1120 е специално проектиран за използване в професионални условия и е клинично доказан, че дава бързи и надеждни резултати през целия ден.Оборудван с изключително издръжлива по..

Бърз преглед

OMRON / ОМРОН ПРОФЕСИОНАЛЕН АПАРАТ ЗА КРЪВНО HBP-1320-E

(0)
755.14 лв.

OMRON / ОМРОН ПРОФЕСИОНАЛЕН АПАРАТ ЗА КРЪВНО HBP-1320-EАпаратът за кръвно налягане Omron HBP-1320 е предназначез за използване основно в лекарски кабинети и медицински заведения. Моделът разполага с два режима на работа - осцилометричен режим и режим на ръчна аускусия.Оборудван е със система, която изключва апарата при движение, за да се премахне в..

Бърз преглед

OMRON / ОМРОН АПАРАТ ЗА КРЪВНО М6 КОМФОРТ HEM-7360-E

(0)
177.26 лв.

OMRON / ОМРОН АПАРАТ ЗА КРЪВНО М6 КОМФОРТ HEM-7360-E Ръководство за употребаАпаратът M6 Comfort позволява бързо и точно измерване на кръвното налягане.M6 Comfort съдържа технологията „интелигентен маншет за увиване“, която дава 360 градуса точност за да получите точни резултати във всяка позиция около бицепса. Характеристики:• Предотвр..

Бърз преглед

HARTMAN VEROVAL / ХАРТМАНАПАРТАТ ЗА КРЪВНО ВЕРОВАЛ КОМПАКТ ПЛЮС 925104

(0)
103.64 лв.

HARTMAN VEROVAL / ХАРТМАНАПАРТАТ ЗА КРЪВНО ВЕРОВАЛ КОМПАКТ ПЛЮС 925104Апаратът за измерване на кръвно налягане за ръката над лакътя от Хартман Веровал Плюс осигурява бързо и лесно автоматично измерване. Апаратът разпознава и показва нарушения в сърдечния ритъм (аритмии) и открива предсърдно мъждене благодарение на Afib инфикатора. Снабден с те..

Бърз преглед

HARTMANN VEROVAL / ХАРТМАН ВЕРОВАЛ КОМПАКТ ЗА РЪКА 925424

(0)
85.49 лв.

HARTMANN VEROVAL COMPACT / ХАРТМАН ВЕРОВАЛ КОМПАКТ ЗА РЪКА 925424Специално разработен прецизен и изцяло автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане на ръката над лакътя. С компактни размери и лесен за употреба. Подходящ за ежедневно наблюдение и упражняване на контрол над стойностите, включително и при диагностицирана аритмия.Характеристики:..

Бърз преглед

MICROLIFE АПАРАТ ЗА КРЪВНО BP A3L COMFORT

(0)
145.91 лв.

АПАРАТ МИКРОЛАЙФ / MICROLIFEBP A3L COMFORTСпецификации на продукта:Автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане;Предупреждава за аритмия;PAD технология за точно измерване дори и при наличието на аритмия;IMT режим - апаратът измерва кръвното в момента на напомпване на маншета за по-бърза и по-комфортна процедура;MAM технология;Памет за 99 стой..

Бърз преглед

MICROLIFE АПАРАТ ЗА КРЪВНО ЗА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ BP AG1-30

(0)
31.63 лв.

MICROLIFE АПАРАТ ЗА КРЪВНО ЗА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ BP AG1-30 1. Въведение1.1 Модел1.2 Важни указания за самостоятелно измерване на кръвното налягане2. Важна информация относно кръвното налягане и неговото измерване2.1 Как възниква високото или ниското налягане?2.2 Кое налягане е нормално?2.3 Какво да се прави, ако редовно се отчита високо или ниско нал..

Бърз преглед

OMRON / ОМРОН АПАРАТ ЗА КРЪВНО М2 АВТОМАТ HEM-7143-E

(0)
92.24 лв.

OMRON / ОМРОН АПАРАТ ЗА КРЪВНО М2 АВТОМАТ HEM-7143-E Omron M2 2022 е автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане с памет за 30 измервания.Бърз, надежден и прецизен, той е идеалното устройство за домашна употреба.Omron M2 открива наличието на аритмия и съобщава за това със символ на екрана.Ще ви предупреди и ако маншета е хлабаво по..

Бърз преглед

OMRON / ОМРОН АПАРАТ ЗА КРЪВНО М3 COMFORT HEM-7155-E

(0)
132.14 лв.

OMRON M3 comfort е клинично утвърден монитор за кръвно налягане, който улеснява проследяването на хипертонията у дома. Точността на измерването се гарантира от уникалния Intelli Wrap маншет на Omron, който не изисква специално позициониране спрямо артерията. Индикаторите за правилно поставен маншет и индикатора за движение на тялото, ви п..

Бърз преглед

SENDO SMART 2 АПАРАТ ЗА КРЪВНО ЗА КИТКА

(0)
99.99 лв.

SENDO SMART 2 АПАРАТ ЗА КРЪВНО ЗА КИТКА Електронен апарат Sendo Smart 2 е предназначен за измерване на кръвното налягане в домашни условия. С компактен дизайн, поради което е изключително подходящ за употреба и по време на път. Лесен за употреба - само с натискането на един бутон на дисплеят се визуализират резултатите с ясни и големи цифри. Модел..

Бърз преглед

SENDO АПАРАТ ЗА КРЪВНО ПРИМО ЗА САМОСТОЯТЕЛНО ИЗМЕРВАНЕ

(0)
44.99 лв.

АПАРАТ ЗА КРЪВНО SENDO PRIMO / СЕНДО ПРИМО ЗА САМОСТ.ИЗМЕРВАНЕ Sendo Primo е механичен апарат за измерване на кръвно налягане на японския прооизводител Сендо. Той е подходящ за любителите на класическото самостоятелно измерване на кръвното налягане в домашни условия с помощта на помпа и прикачен стетоскоп, удобен за точно поставяне с една ръка...

Показани 1 от 15 | 36 (3 Страници)