Тестове за бременност

Тестове за бременност

Табличен изглед:
Бърз преглед

PRESTO ТЕСТ ЗА РАННА БРЕМЕННОСТ

(0)
4.99 лв.

PRESTO  ТЕСТ ЗА РАННА БРЕМЕННОСТТест ПРЕСТО е идеален за установяване на ранна бременност. Работи като отчита нивото на HCG (хорион гонадотропин), хормон който се отделя в урината, веднага след зачеване. В опаковката се съдържат 2 касети - първата се използва 7 дни след половия акт, а втората на първия ден след закъснението на цикъла, за да по..

Бърз преглед

SURE CHECK STREAMER ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ

(0)
9.99 лв.

ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ SURE CHECK STREAMERНовият Surecheck е спациално изработен за да бъде:ТОЧЕН: Новият Surecheck е разработен с ULTRA GOLD технология, за да постигне над 99% точност.СИГУРЕН: Наличието на контролна линия (с) показва, че тестът работи.УДОБЕН: Ново поколение тест за бременност, за още по-удобна употреба.1 ТЕСТВ теста е използвана техно..

Бърз преглед

SURE CHECK ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ

(0)
4.99 лв.

ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ SURE CHECKУлтра Голд технологията позволява отчитане на точен резултат дори при нива на киселинност на урината под Ph 6. Абсорбиращият накрайник на теста дава възможност за преминаване на нужното количество урина за отчитане на валиден резултат и гарантира хигиеничност при тестването. По различното при новия тест за бременност Su..

Временно изчерпан
Бърз преглед

CLEAR ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ЛЕНТА

(0)
1.99 лв.

CLEAR ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ЛЕНТА Независимо дали се опитвате да заченете, или имате съмнения, че сте бременна – Clear&Simple ще ви помогне да откриете максимално бързо своите отговори. Наясно сме колко стресиращо понякога може да бъде планирането на бебе. Ето защо всеки от нашите продукти преминава редица лабораторни тестове, преди да достигне до..

Временно изчерпан
Бърз преглед

CLEAR ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ПИСАЛКА

(0)
5.09 лв.

ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ПИСАЛКА CLEARCLEAR hCG тест - ПИСАЛКА е тестово устрйство за детерминиране на хормона hCG (Човешки хорионичен гонадотропин - Human Chorionic Gonadotropin) в спесимени от урина.Начин на употреба:1. За да започнете тестването, отворете запечатаното фолио. Извадете тестовото устройство от запечатаното фолио.2. Хванете кръглия край н..

Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)