Тестове за бременност

Тестове за бременност

Grid View:
Quickview

CLEAR ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ЛЕНТА

(0)
1.99 лв.

ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ЛЕНТА CLEARКлиър Тест - Лента за ранно установяване на бременност на американския производител Cortez Diagnostics Inc представлява специален тест-лента за установяване на бременност в начален етап. Тестът се прилага само за 3 минути след седмия ден от зачеването. Създаден е по иновативна американска биотехнология и дава точност н..

Quickview

PRESTO ТЕСТ ЗА РАННА БРЕМЕННОСТ

(0)
4.69 лв.

ТЕСТ ЗА РАННА БРЕМЕННОСТ ПРЕСТО/PRESTO Тест ПРЕСТО е идеален за установяване на ранна бременност. Работи като отчита нивото на HCG (хорион гонадотропин), хормон който се отделя в урината, веднага след зачеване. В опаковката се съдържат 2 касети - първата се използва 7 дни след половия акт, а втората на първия ден след закъснението на цикъла, за да ..

Quickview

SURE CHECK STREAMER ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ

(0)
6.29 лв.

ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ SURE CHECK STREAMERНовият Surecheck е спациално изработен за да бъде:ТОЧЕН: Новият Surecheck е разработен с ULTRA GOLD технология, за да постигне над 99% точност.СИГУРЕН: Наличието на контролна линия (с) показва, че тестът работи.УДОБЕН: Ново поколение тест за бременност, за още по-удобна употреба.1 ТЕСТВ теста е използвана техно..

Quickview

SURE CHECK ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ

(0)
3.49 лв.

ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ SURE CHECKУлтра Голд технологията позволява отчитане на точен резултат дори при нива на киселинност на урината под Ph 6. Абсорбиращият накрайник на теста дава възможност за преминаване на нужното количество урина за отчитане на валиден резултат и гарантира хигиеничност при тестването. По различното при новия тест за бременност Su..

Out Of Stock
Quickview

CLEAR ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ПИСАЛКА

(0)
5.09 лв.

ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ПИСАЛКА CLEARCLEAR hCG тест - ПИСАЛКА е тестово устрйство за детерминиране на хормона hCG (Човешки хорионичен гонадотропин - Human Chorionic Gonadotropin) в спесимени от урина.Начин на употреба:1. За да започнете тестването, отворете запечатаното фолио. Извадете тестовото устройство от запечатаното фолио.2. Хванете кръглия край н..

Showing 1 to 5 of 5 (1 Pages)