Тестове за наркотици

Тестове за наркотици

Табличен изглед:
Бърз преглед

CLEAR ТЕСТ ЛЕНТА ЗА МАРИХУАНА

(0)
4.16 лв.

CLEAR ТЕСТ ЛЕНТА ЗА МАРИХУАНАИмунахроматографски едностъпков ин витро тест за THC на марката Клиър. Тестът е предназначен за качествено определяне на THC и неговите метаболити в проби за изследване от човешката урина. Може да бъде определено наличието на 11-nor-Δ9-THC-9-COOH в човешката урина над граничното ниво от 50 ng/ml. Този тест не е оценяван..

Временно изчерпан
Бърз преглед

CLEAR ТЕСТ ЗА АМФЕТАМИНИ ЛЕНТА

(0)
2.69 лв.

ТЕСТ ЗА АМФЕТАМИНИ ЛЕНТА CLEARЗа качествена оценка на амфетамин в урината на човека до 3 дни след употреба.За in vitro диагностика и ползването й в съдебната медицинаПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБАТеста за амфетамин в началния си етап се базира имунохроматографически на теста in vitro. Предназначен е за определяне и колчиствено детерминиране на амфетаминит..

Временно изчерпан
Бърз преглед

CLEAR DOA COMBO 6 ТЕСТ ЗА НАРКОТИЦИ ПАНЕЛ

(0)
20.65 лв.

CLEAR DOA COMBO 6  ТЕСТ ЗА НАРКОТИЦИ ПАНЕЛЗа качествена оценка на опиати (морфин, хероин), дрога, лекарства и метаболитността им в урината на човека.За in vitro диагностика и ползването й в съдебната медицина Препоръчителна употреба Този тест в началния си етап се базира на теста in vitro Предназначен е за определяне на количествата опиатни ..

Временно изчерпан
Бърз преглед

CLEAR ТЕСТ ЗА ХЕРОИН, МОРФИН ЛЕНТА

(0)
2.49 лв.

CLEAR ТЕСТ ЗА ХЕРОИН, МОРФИН ЛЕНТА   Препоръчителна употреба : Опиат теста е базиран върху ин витро теста. Предназначен е да определи количеството на опиати и техните метаболити в спесимена на човешката урина. Опиати и техните метаболити могат да бъдат открити в урината след приемане на хероин, морфин, кодеин или маково семе. С теста се..

Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)