Тестове за наркотици

Тестове за наркотици

Grid View:
Out Of Stock
Quickview

CLEAR ТЕСТ ЗА АМФЕТАМИНИ ЛЕНТА

(0)
2.69 лв.

ТЕСТ ЗА АМФЕТАМИНИ ЛЕНТА CLEARЗа качествена оценка на амфетамин в урината на човека до 3 дни след употреба.За in vitro диагностика и ползването й в съдебната медицинаПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБАТеста за амфетамин в началния си етап се базира имунохроматографически на теста in vitro. Предназначен е за определяне и колчиствено детерминиране на амфетаминит..

Out Of Stock
Quickview

CLEAR DOA COMBO 6 ТЕСТ ЗА НАРКОТИЦИ ПАНЕЛ

(0)
20.65 лв.

ТЕСТ ЗА НАРКОТИЦИ CLEAR DOA COMBO-6-ПАНЕЛ Clear DOA Combo-6 Test Surestep Drug Screen Panel e тест предназначен за определяне на количествата опиатни и наркотични субстанции в специмени на човешка урина. Тестът е предназначен за едновременно изследване за амфетамин, метадон, кокаин, метамфетамин, опиати (хероин, морфин, кодеин), марихуана. Всяка к..

Out Of Stock
Quickview

CLEAR ТЕСТ ЗА ХЕРОИН, МОРФИН ЛЕНТА

(0)
2.49 лв.

ТЕСТ ЗА ХЕРОИН,МОРФИН ЛЕНТА CLEARClear Test Heroine Codeine Morphine Surestep Drug Screen e тест за установяване наличието на опиати, като хероин, кодеин и морфин, и техните метаболити в човешката урина. Предлага се във вариянт тест ленти. Тестът е разработен на базата на ин витро теста. Предназначен е да определи количеството на опиати и техните м..

Showing 1 to 3 of 3 (1 Pages)