Тестове за наркотици

Тестове за наркотици

Табличен изглед:
Временно изчерпан
Бърз преглед

CLEAR ТЕСТ ЗА АМФЕТАМИНИ ЛЕНТА

(0)
2.69 лв.

ТЕСТ ЗА АМФЕТАМИНИ ЛЕНТА CLEARЗа качествена оценка на амфетамин в урината на човека до 3 дни след употреба.За in vitro диагностика и ползването й в съдебната медицинаПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБАТеста за амфетамин в началния си етап се базира имунохроматографически на теста in vitro. Предназначен е за определяне и колчиствено детерминиране на амфетаминит..

Временно изчерпан
Бърз преглед

CLEAR DOA COMBO 6 ТЕСТ ЗА НАРКОТИЦИ ПАНЕЛ

(0)
20.65 лв.

CLEAR DOA COMBO 6  ТЕСТ ЗА НАРКОТИЦИ ПАНЕЛЗа качествена оценка на опиати (морфин, хероин), дрога, лекарства и метаболитността им в урината на човека.За in vitro диагностика и ползването й в съдебната медицина Препоръчителна употреба Този тест в началния си етап се базира на теста in vitro Предназначен е за определяне на количествата опиатни ..

Временно изчерпан
Бърз преглед

CLEAR ТЕСТ ЗА ХЕРОИН, МОРФИН ЛЕНТА

(0)
2.49 лв.

ТЕСТ ЗА ХЕРОИН,МОРФИН ЛЕНТА CLEARClear Test Heroine Codeine Morphine Surestep Drug Screen e тест за установяване наличието на опиати, като хероин, кодеин и морфин, и техните метаболити в човешката урина. Предлага се във вариянт тест ленти. Тестът е разработен на базата на ин витро теста. Предназначен е да определи количеството на опиати и техните м..

Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)