Тест ленти за глюкомер

Тест ленти за глюкомер

Табличен изглед:
Бърз преглед

BIONIM / БИОНИМ ТЕСТ ЛЕНТИ ЗА ГЛЮКОМЕР GS550 X 50

(0)
25.26 лв.

BIONIM / БИОНИМ  ТЕСТ ЛЕНТИ ЗА ГЛЮКОМЕР GS550 X 50Подходящи за апарат за измерване на кръвна захар BIONIME GM 550. Опаковка: 50 броя тест ленти. Производител: Bionime Corporation, Тайван...

Бърз преглед

WELLION CALLA ТЕСТ ЛЕНТИ X 50

(0)
20.70 лв.

ТЕСТ ЛЕНТИ WELLION®CALLA X 50 Тест лентите Wellion CALLA са предназначени за използване с апарати за кръвна захар Wellion CALLA с цел количествено определяне нивото на кръвна захар в капка прясна капилярна кръв...

Бърз преглед

АКУ ЧЕК / ACCU CHECK АКТИВ ТЕСТ ЛЕНТИ X 50

(0)
20.23 лв.

АКУ ЧЕК / ACCU CHECKАКТИВ ТЕСТ ЛЕНТИ X 50 Тест-лентите Accu-Chek Active на немската фирма Roche са предназначени за глюкомер Accu-Chek Active. Предлагат бързо и лесно накапване на кръвта, като има предупреждение за изтичане срока на годност на тест-лентата. Под-дозова детекция позволява откриване на по-малко от необходимото количество кръв за те..

Бърз преглед

КОДФРИ / CODEFREE ТЕСТ ЛЕНТИ X 50

(0)
22.22 лв.

КОДФРИ / CODEFREE ТЕСТ ЛЕНТИ X 50 Тест лентите не се нуждаят от въвеждане на код или поставяне на чип в глюкомера SD Codefree. Информацията за всяка партида е вградена в тест лентите. Тест лентите използват широк златен електрод за по-голяма точност. Сравнение с широко разпространените тест ленти с въглеродни електроди, тест лентите със златен ел..

Бърз преглед

КОНТУР ПЛЮС / CONTOUR ТЕСТ ЛЕНТИ X 50

(0)
19.29 лв.

КОНТУР ПЛЮС ТЕСТ ЛЕНТИ X 50 Тест-ленти Contour plus са предназначени за самостоятелно тестване, проследяване и контролиране на кръвната захар и са създадени за съвместно използване с глюкомер Контур плюс на Bayer, като са изключително лесни за употреба, осигуряват висока прецизност и са готови за извършване на тест веднага след изваждане от опаков..

Временно изчерпан
Бърз преглед

BIONIM / БИОНИМ ТЕСТ ЛЕНТИ ЗА ГЛЮКОМЕР GS100 X 50

(0)
23.17 лв.

BIONIM / БИОНИМ  ТЕСТ ЛЕНТИ ЗА ГЛЮКОМЕР GS100 X 50Тест лентите Бионайм притежават патентована конструкция със златното покритие на електродите, което осигурява най-висока точност при всяко измерване на кръвната захар. Изработени от специална твърда пластмаса, която не позволява огъване и широко оребрено място за хващане. Тест ле..

Временно изчерпан
Бърз преглед

АКУ ЧЕК / ACCU CHECK ПЕРФОРМА ТЕСТ ЛЕНТИ X 50

(0)
21.18 лв.

АКУ ЧЕК / ACCU CHECKПЕРФОРМА ТЕСТ ЛЕНТИ X 50 Тест ленти Аку Чек Перформа представляват инструмент за самоконтрол и проследяване на точен резултат за измерване на кръвна захар. Тест лентите са част от системата, която притежава механизъм за контрол Глюкомер Аку Чек Перформа. Тест лентите работят с 6 златни електрода, които са толкова бързи, че дор..

Временно изчерпан
Бърз преглед

БИО НАЙМ / BIONIME RIGHTEST GS 100 ТЕСТ ЛЕНТИ X 100

(0)
42.19 лв.

БИО НАЙМ / BIONIME RIGHTEST GS 100 ТЕСТ ЛЕНТИ X 100 Системата за контрол на нивото на глюкоза в кръвта Rightest е предназначена за използване от лица, страдащи от захарен диабет. Тази система се прилага за количествено измерване нивото на глюкоза в цялостната капилярна кръв и помага да се наблюдава ефективността на лечение на болните със захарен д..

Временно изчерпан
Бърз преглед

ОМНИТЕСТ / OMNITEST ПЛЮС ЛЕНТИ Х 50

(0)
25.79 лв.

ОМНИТЕСТ / OMNITEST ПЛЮС ЛЕНТИ Х 50 Предназначение:Тест-лентите Omnitest®plus трябва да се използват само с глюкомер Omnitest®plus за количествено измерване на глюкоза в прясна капилярна цяла кръв. Системата Omnitest ®plus е калибрирана за плазма, за да дава възможност за лесно сравняване на резултатите с лабораторните методи. Тест-лентите Omn..

Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)