Тестове за коронавирус

Тестове за коронавирус

Табличен изглед:
Бърз преглед

АНТИГЕНЕН ТЕСТ ЗА КОРОНА ВИРУС

(0)
9.59 лв.

БЪРЗ АНТИГЕНЕН ТЕСТ ЗА КОРОНАВИРУС / COVID-19 (ТАМПОН) x 1 REALY TECH Бърз антиген тест-касета (тампон) за коронавирус (SARS-Cov-2) Опаковката съдържа: Бърз тест за коронавирусен антиген при назофаренгиален и орофаренгеален секрет. Предназначение Тестът за антиген на коронавирус (SARS-Cov-2) (тампон) е диагностичен, с цел откриване на коронави..

Бърз преглед

АНТИГЕНЕН ТЕСТ ЗА КОРОНА ВИРУС В ХРАЧКА

(0)
12.99 лв.

Бърз тест за откриване на CoVid-19 е подходящ за качествено откриване на нов коронавирус в проби от храчки / гърло / изпражненияТой осигурява помощ при диагностицирането на инфекция с новия коронавирус.Комплектът за откриване на антиген COVID-19 е имунохроматографски мембранен анализ, който използва силно чувствителни моноклонални антитела за откри..

Бърз преглед

БЪРЗ ТЕСТ ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ НА АНТИТЕЛА КЪМ КОРОНАВИРУС CLUNGENE

(0)
5.99 лв.

БЪРЗ ТЕСТ ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ НА АНТИТЕЛА КЪМ КОРОНАВИРУС CLUNGENE Предназначение Касетата за бърз антигенен тест за COVID-19 е имуноанализ на латералния поток, предназначен за качествено откриване на SARS-CoV-2 нуклеокапсидни антигени в назофарингеален тампон и орофарингеален тампон от лица, за които техният лекар има подозрения, че са болни от COVID-..

Временно изчерпан
Бърз преглед
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)