Ампули за коса

Ампули за коса

Табличен изглед:
Бърз преглед

VICHY / ВИШИ AMINEXIL 5 АМПУЛИ ЗА МЪЖЕ Х21

(0)
109.55 лв.

ВИШИ / VICHIAMINEXIL 5 АМПУЛИ ЗА МЪЖЕ х21 Този продукт на френската марка Виши представлява интензивна терапия против косопад, който е специално създаден за мъже. Той предотвратява косопада, подхранва косата и стимулира растежа. Благодарение на своите 5 активни съставки за подсилено действие, ампулите на Vichy заздравяват косъма и подпомагат зак..

Бърз преглед

VICHY / ВИШИ AMINEXIL АМПУЛИ ЗА ЖЕНИ КЛИНИК Х21

(0)
109.55 лв.

ВИШИ / VICHIAMINEXIL АМПУЛИ ЗА ЖЕНИ КЛИНИК Х21 Vichy Dercos Aminexil ампули против косопад за жени е терапия, която действа в 5 насоки. Продуктът е идеален за жени, чийто косопад е постоянен или се повтаря периодично.Тази грижа е истинска иновация, тъй като е формулирана на базата на Aminexil Clinical 5 Complex - комплекс с доказана клинична ефик..

Бърз преглед

РЕВАЛИД / REVALID ТОНИК ЗА КОСА 30МЛ Х 4 АМПУЛИ

(0)
42.12 лв.

РЕВАЛИД / REVALID ТОНИК ЗА КОСА 30МЛ Х 4 АМПУЛИRevalid®Тоник за коса е енергизираща формула, съдържаща кофеин, която забавя стареенето на фоликулите, предотвратява косопада и стимулира растежа на косата. Нежното масажиращо действие при нанасяне на тоника допринася за стимулиране на кръвната циркулация и храненето на космените фоликули. Кофеинът заз..

Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)