Ампули за коса

Ампули за коса

Табличен изглед:
Бърз преглед

VICHY / ВИШИ AMINEXIL 5 АМПУЛИ ЗА МЪЖЕ Х21

(0)
109.49 лв.

ВИШИ / VICHIAMINEXIL 5 АМПУЛИ ЗА МЪЖЕ х21 Този продукт на френската марка Виши представлява интензивна терапия против косопад, който е специално създаден за мъже. Той предотвратява косопада, подхранва косата и стимулира растежа. Благодарение на своите 5 активни съставки за подсилено действие, ампулите на Vichy заздравяват косъма и подпомагат зак..

Бърз преглед

VICHY / ВИШИ AMINEXIL АМПУЛИ ЗА ЖЕНИ КЛИНИК Х21

(0)
109.39 лв.

ВИШИ / VICHIAMINEXIL АМПУЛИ ЗА ЖЕНИ КЛИНИК Х21 Vichy Dercos Aminexil ампули против косопад за жени е терапия, която действа в 5 насоки. Продуктът е идеален за жени, чийто косопад е постоянен или се повтаря периодично.Тази грижа е истинска иновация, тъй като е формулирана на базата на Aminexil Clinical 5 Complex - комплекс с доказана клинична ефик..

-30%
Бърз преглед

КЛОРАН / KLORANE СЕРУМ С ХИНИН И ОРГАНИЧЕН ЕДЕЛВАЙС 100МЛ

(0)
62.71 лв. 89.59 лв.

КЛОРАН / KLORANE СЕРУМ С ХИНИН И ОРГАНИЧЕН ЕДЕЛВАЙС 100МЛОписание:Klorane Серум против косопад с хинин и еделвайс е продукт, който е създаден за всеки тип косопад. Действа върху скалпа и подпомага възстановяването на силата и жизнеността на косата с помощта на своите активни съставки - хинин, органичен еделвайс и витамин B. Хининът подсилва захваща..

Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)