Балсами

Балсами

Табличен изглед:
-30%
Бърз преглед

KLORANE БАЛСАМ С МАСЛО ОТ КУПУАСУ 200МЛ

(0)
17.07 лв. 24.39 лв.

KLORANE ШАМПОАН С МАСЛО ОТ КУПУАСУ 200МЛТози балсам с Органични масло от Купуасу осигурява дълбоко подхранване и възстановява фибрите на косата от корените до краищата. Оставя косата по-лесна за oформяне. Идеален за укротяване на чуплива, къдрава или непокорна коса.Съвет: За най-сухите типове коса може да се използва и като измивен балсам вместо ре..

-30%
Бърз преглед

KLORANE ПОДХРАНВАЩ БАЛСАМ ЗА СУХА КОСА С МАСЛО ОТ КУПУАСУ 200МЛ

(0)
17.07 лв. 24.39 лв.

KLORANE ПОДХРАНВАЩ БАЛСАМ ЗА СУХА КОСА С МАСЛО ОТ КУПУАСУ 200МЛПОДХРАНВАЩ И ВЪЗСТАНОВЯВАЩ БАЛСАМ ЗА КОСА с органично масло от купуасуБалсамът за коса с Органично масло от Купуасу разплита, дълбоко подхранва и възстановява косата до самите краища. Косата е по-силна и лесна за оформяне, с дълготраен блясък и мекота. Перфектен за укротяване на чуплива..

-30%
Бърз преглед

КЛОРАН / KLORANE БАЛСАМ С ХИНИН И ОРГАНИЧЕН ЕДЕЛВАЙС 200МЛ

(0)
18.26 лв. 26.09 лв.

КЛОРАН / KLORANE БАЛСАМ С ХИНИН И ОРГАНИЧЕН ЕДЕЛВАЙС 200МЛРазплитането е основна стъпка в ритуала за красива коса, а уморената коса е склонна към накъсване при разресване. Предназначен за изтощена коса или като допълваща грижа при ритуал за косопад, балсамът укрепва косата, за да ограничи накъсванията по време на разресване. Ревитализирана, косат e..

Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)