Стилизиращи продукти за коса

Стилизиращи продукти за коса

Табличен изглед:
-15%
Бърз преглед

NIVEA / НИВЕА ЛАК ЗА КОСА DIAMOND GLOSS 250 МЛ.

(0)
5.77 лв. 6.79 лв.

НИВЕА/NIVEA ЛАК ЗА КОСА DIAMOND GLOSS 250 МЛ.Nivea Diamond Gloss Care е специално разработен лак за бляскава коса с екстра силна фиксация, предназначен за ежедневна употреба, който дълготрайно фиксира косата и я дарява с неотразим блясък. Уникалната му формула е богата на Витамин В3, която има подхранващо действие и прическата ви изглежда естествен..

-15%
Бърз преглед

NIVEA / НИВЕА ЛАК ЗА КОСА VOLUME SENSATION 250МЛ.

(0)
5.94 лв. 6.99 лв.

НИВЕА / NIVEA ЛАК ЗА КОСА VOLUME SENSATION NIVEA Лак за коса Volume Care с екстра силна фиксация. Дълготрайно фиксира прическата, като запазва красотата на косата. Леката иновативна формула, формира въздушни балончета между отделните косми и придава обем от самите корените на косата. Финият дифузер спомага за ефективна фиксация, без да утежнява ко..

Бърз преглед

RENE FURTERER ВОЛЮМЕА ПЯНА ЗА КОСА

(0)
23.59 лв.

РЕНЕ / RENEВОЛЮМЕА ПЯНА ЗА КОСА" Натуралния екстракт от каруба създава дълготраен обем.Почистващите агенти са с неутрално pH и са нежни, без да увреждат косъма.Шампоана придава повече обем и гъвкавост през целия ден на фината коса, без да лишава косъма от необходимите му хранителни вещества. От корена до върха косата е перфектно гладка и с дълго..

Временно изчерпан
-15%
Бърз преглед

NIVEA / НИВЕА ЛАК ЗА КОСА MEGA STRONG 250МЛ.

(0)
5.52 лв. 6.49 лв.

НИВЕА / NIVEA ЛАК ЗА КОСА MEGA STRONG 250МЛ. Nivea Ultra Strong е специално разработен лак за коса за 24 часова мега силна фиксация, предназначен за ежедневна употреба, който дълготрайно фиксира косата и осигурява перфектен завършек на вашата прическа. Уникалната му формула е богата на креатин и пантенол, която защитава косата от увреждане и спома..

Временно изчерпан
-15%
Бърз преглед

NIVEA / НИВЕА ЛАК ЗА КОСА ULTRA STRONG 250 МЛ.

(0)
5.52 лв. 6.49 лв.

НИВЕА/NIVEA ЛАК ЗА КОСА ULTRA STRONG 250 МЛ.Nivea Ultra Strong Styling Spray е специално разработен лак за коса с ултра силна фиксация, предназначен за ежедневна употреба, който дълготрайно фиксира косата, като запазва красотата и естествения ѝ вид. Уникалната му формула е богата на ценни съставки и витамин В3, която подхранва косата и придава есте..

Временно изчерпан
-15%
Бърз преглед

NIVEA / НИВЕА ПЯНА ЗА КОСА MEGA STRONG 250МЛ.

(0)
5.26 лв. 6.19 лв.

НИВЕА / NIVEAПЯНА ЗА КОСА MEGA STRONG 250МЛ. Пяна за коса с подхранващо, заздравяващо и защитно действие. Дълготрайно фиксира и придава обем. Подхранващите й съставки се активират от топлината, осигурявайки приятно усещане и предпазване от топлинни увреждания. Регенерира, не изсушава и заздравява косата за до 24 часова фиксация. Отстранява се лесн..

Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)