Гъбички по ноктите

Гъбички по ноктите

Grid View:
Quickview

SVR / СВР XERIAL 40 КРЕМ ЗА НОКТИ 10МЛ.

(0)
30.09 лв.

СВР КСЕРИАЛ / SVR XERIAL 40 КРЕМ ЗА НОКТИ 10МЛ. ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Удебелени и повредени нокти. Xerial 40 изглажда и предпазва ноктите от външни агресии чрез регулиране на гъбична флора.АКТИВНИ СЪСТАВКИ: Чиста урея 40%: изглажда ноктите /ръце, крака/.НАЧИН НА УПОТРЕБА: Нанася се с помощта на специално създадения апликатор. Използва се самостоятелно и..

Quickview

ВАРТНЕР / WARTNER ГЕЛ ПРОТИВ ГЪБИЧКИ ПО НОКТИТЕ 7МЛ.

(0)
5.99 лв.

ВАРТНЕР ГЕЛ / WARTNER GELПРОТИВ ГЪБИЧКИ ПО НОКТИТЕ 7МЛ.Гелът за третиране на гъбички по ноктите действа срещу всички видове гъбички по ноктите и предотвратява разпространението им върху други нокти. Патентованата формула с тройно действие подпомага бързото възстановяване на нокътя и намалява обезцветяването му. Гелът не съдържа киселина, която може..

Quickview

ГАЛА САЛЕКС ЛОСИОН ПРОТИВ МАЗОЛИ И БРАДАВИЦИ 10МЛ.

(0)
5.59 лв.

ГАЛА САЛЕКС ЛОСИОН ПРОТИВ МАЗОЛИ И БРАДАВИЦИ 10МЛ.Предназначение: Подпомага възстановяването на първоначалния здрав вид на кожата от кокоши трън и твърди мазоли на стъпалата.Състав: Acidum salicylicum, Acidum lacticum, Oleum ricini, Colodium.Начин на употреба: Защитава се кожата около мазола с крем или вазелин. Нанася се тънък слой от лосиона върх..

Quickview

НОВО-НЕЙЛ / NOVO-NAIL ЕМТРИКС 10МЛ.

(0)
34.09 лв.

NOVO-NAIL / НОВО-НЕЙЛ ЕМТРИКС 10МЛНово-Нейл Емтрикс е продукт, предназначен за лечение на онихомикоза (гъбична инфекция на ноктите) или псориазис. Подобрява външния вид на ноктите, които са деформирани или с променен цвят.Притежава физичен кератолитичен ефект. Разрушава клетките на гъбичките, причиняващи инфекции. Изглажда нежно външните слоеве на ..

-0%
Quickview

ПОЛИНЕЙЛ / POLINAIL ЛЕЧЕБЕН ЛАК ЗА НОКТИ 80МГ./Г. 3.3МЛ.

(0)
27.99 лв. 27.99 лв.

ПОЛИНЕЙЛ / POLINAIL ЛЕЧЕБЕН ЛАК ЗА НОКТИ 80МГ./Г. 3.3МЛ.  Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация. Винаги използвайте това лекарство, точно както е описано в тази листовка или както Ви е казал Вашия лекар или фармацевт. Запазете тази листовка. Може да..

Out Of Stock
Quickview

SCHOLL / ШОЛ СИСТЕМА СРЕЩУ ГЪБИЧКИ ПО НОКТИТЕ

(0)
19.59 лв.

ШОЛ / SCHOLL СИСТЕМА СРЕЩУ ГЪБИЧКИ ПО НОКТИТЕ Продукт на марката ШОЛ, който ефективно премахва 99.9% от гъбичките по ноктите, помага за предотвратяване на разпространението на инфекцията и нейното повторение. Формула с дискретна, лесна за ползване и уникално проектираната система, разработена за проникване в ноктите и убиване на гъбичките в зароди..

Showing 1 to 6 of 6 (1 Pages)