Гъбички по ноктите

Гъбички по ноктите

Табличен изглед:
Бърз преглед

SCHOLL / ШОЛ СИСТЕМА СРЕЩУ ГЪБИЧКИ ПО НОКТИТЕ

(0)
19.59 лв.

ШОЛ / SCHOLL СИСТЕМА СРЕЩУ ГЪБИЧКИ ПО НОКТИТЕ Продукт на марката ШОЛ, който ефективно премахва 99.9% от гъбичките по ноктите, помага за предотвратяване на разпространението на инфекцията и нейното повторение. Формула с дискретна, лесна за ползване и уникално проектираната система, разработена за проникване в ноктите и убиване на гъбичките в зароди..

Бърз преглед

SVR / СВР XERIAL 40 КРЕМ ЗА НОКТИ 10МЛ.

(0)
30.09 лв.

СВР КСЕРИАЛ / SVR XERIAL 40 КРЕМ ЗА НОКТИ 10МЛ. ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Удебелени и повредени нокти. Xerial 40 изглажда и предпазва ноктите от външни агресии чрез регулиране на гъбична флора.АКТИВНИ СЪСТАВКИ: Чиста урея 40%: изглажда ноктите /ръце, крака/.НАЧИН НА УПОТРЕБА: Нанася се с помощта на специално създадения апликатор. Използва се самостоятелно и..

Бърз преглед

ГАЛА САЛЕКС ЛОСИОН ПРОТИВ МАЗОЛИ И БРАДАВИЦИ 10МЛ.

(0)
5.59 лв.

ГАЛА САЛЕКС ЛОСИОН ПРОТИВ МАЗОЛИ И БРАДАВИЦИ 10МЛ.Предназначение: Подпомага възстановяването на първоначалния здрав вид на кожата от кокоши трън и твърди мазоли на стъпалата.Състав: Acidum salicylicum, Acidum lacticum, Oleum ricini, Colodium.Начин на употреба: Защитава се кожата около мазола с крем или вазелин. Нанася се тънък слой от лосиона върх..

Бърз преглед

НОВО-НЕЙЛ / NOVO-NAIL ЕМТРИКС 10МЛ.

(0)
34.19 лв.

NOVO-NAIL / НОВО-НЕЙЛ ЕМТРИКС 10МЛНово-Нейл Емтрикс е продукт, предназначен за лечение на онихомикоза (гъбична инфекция на ноктите) или псориазис. Подобрява външния вид на ноктите, които са деформирани или с променен цвят.Притежава физичен кератолитичен ефект. Разрушава клетките на гъбичките, причиняващи инфекции. Изглажда нежно външните слоеве на ..

Бърз преглед

ПОЛИНЕЙЛ / POLINAIL ЛЕЧЕБЕН ЛАК ЗА НОКТИ 80МГ/Г 3.3МЛ.

(0)
28.99 лв.

ПОЛИНЕЙЛ ЛЕЧЕБЕН ЛАК ЗА НОКТИ 3.3 мл Листовка: информация за потребителяПолинейл 80 mg/g лечебен лак за ноктиPolinail 80 mg/g medicated nail lacquerЦиклопирокс (Ciclopirox)За употреба над 18 годишна възраст Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация. Винаги и..

Временно изчерпан
Бърз преглед

ВАРТНЕР / WARTNER ГЕЛ ПРОТИВ ГЪБИЧКИ ПО НОКТИТЕ 7МЛ.

(0)
5.99 лв.

ВАРТНЕР ГЕЛ / WARTNER GELПРОТИВ ГЪБИЧКИ ПО НОКТИТЕ 7МЛ.Гелът за третиране на гъбички по ноктите действа срещу всички видове гъбички по ноктите и предотвратява разпространението им върху други нокти. Патентованата формула с тройно действие подпомага бързото възстановяване на нокътя и намалява обезцветяването му. Гелът не съдържа киселина, която може..

Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)