Дезодоранти за крака

Дезодоранти за крака

Табличен изглед:
Бърз преглед

ФУТГАРД / FOOTGUARD ДЕЗОДОРАНТ ЗА КРАКА

(0)
5.63 лв.

ФУТГАРД / FOOTGUARD ДЕЗОДОРАНТ ЗА КРАКАФут Гард Дезодорант спрей е ефикасен лек спрей за крака, който предотвратява изпотяването и премахва неприятния мирис от краката. С дезодориращо и охлаждащо действие. Поема излишната влага, придава сухота и комфорт на краката. Предлага се в опаковка от 180 мл...

Бърз преглед

ФУТГАРД / FOOTGUARD ДЕЗОДОРАНТ ЗА ОБУВКИ

(0)
4.03 лв.

ФУТГАРД / FOOTGUARD ДЕЗОДОРАНТ ЗА ОБУВКИ Разгледайте и другите продукти от категорията Лош мирис и изпотяване на крака. Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран маги..

Временно изчерпан
Бърз преглед

НОВАРИКС / NOVARIX ГЕЛ 100МЛ

(0)
15.03 лв.

НОВАРИКС / NOVARICKSГЕЛ 100МЛ.Прочетете внимателно тази листовка преди да започнете употребата на NOVARIX GEL.Съдържание:I. Какво е NOVARIX GEL?II. За кого е предназначен?III. Начин на употреба и дозировка на NOVARIX GELIV. Препоръки за комплексна грижа за кракатаV. СъхранениеI КАКВО E NOVARIX GEL?NOVARIX GEL е препарат за външна употреба (за мазан..

Временно изчерпан
Бърз преглед

ФУУТ ГАРД / FOOT GUARD РЕЛАКС ДЕО СПРЕЙ ЗА КРАКА 100МЛ.

(0)
3.99 лв.

ФУТ ГАРД / FOOT GUARDРЕЛАКС ДЕО СПРЕЙ ЗА КРАКА 100МЛ. Дезодорант-спреят от серията с грижа за краката Foot Guard Relax на Кокона Козметикс, е ефикасен лек спрей за крака, който предотвратява изпотяването и премахва неприятния мирис от краката. С дезодориращо и охлаждащо действие. С две активни съставки:..

Временно изчерпан
Бърз преглед

ФУУТ ГАРД / FOOT GUARD РЕЛАКС ДЕО СПРЕЙ ЗА ОБУВКИ 100МЛ

(0)
3.29 лв.

ФУТ ГАРД / FOOT GUARDРЕЛАКС ДЕО СПРЕЙ ЗА ОБУВКИ 100МЛ. Разгледайте и другите продукти от категорията Грижа за краката. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални ..

Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)