Дезодоранти за крака

Дезодоранти за крака

Grid View:
Quickview

НОВАРИКС / NOVARIX ГЕЛ 100МЛ.

(0)
13.39 лв.

НОВАРИКС / NOVARICKSГЕЛ 100МЛ.Прочетете внимателно тази листовка преди да започнете употребата на NOVARIX GEL.Съдържание:I. Какво е NOVARIX GEL?II. За кого е предназначен?III. Начин на употреба и дозировка на NOVARIX GELIV. Препоръки за комплексна грижа за кракатаV. СъхранениеI КАКВО E NOVARIX GEL?NOVARIX GEL е препарат за външна употреба (за мазан..

Quickview

ФУТГАРД / FOOTGUARD ДЕЗОДОРАНТ ЗА ОБУВКИ

(0)
3.49 лв.

ФУТГАРД / FOOTGUARD ДЕЗОДОРАНТ ЗА ОБУВКИ Разгледайте и другите продукти от категорията Лош мирис и изпотяване на крака. Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран маги..

Quickview

ФУУТ ГАРД / FOOT GUARD РЕЛАКС ДЕО СПРЕЙ ЗА КРАКА 100МЛ.

(0)
3.99 лв.

ФУТ ГАРД / FOOT GUARDРЕЛАКС ДЕО СПРЕЙ ЗА КРАКА 100МЛ. Дезодорант-спреят от серията с грижа за краката Foot Guard Relax на Кокона Козметикс, е ефикасен лек спрей за крака, който предотвратява изпотяването и премахва неприятния мирис от краката. С дезодориращо и охлаждащо действие. С две активни съставки:..

Out Of Stock
Quickview

ФУТГАРД / FOOTGUARD ДЕЗОДОРАНТ ЗА КРАКА

(0)
5.29 лв.

ФУТГАРД ДЕЗОДОРАНТ ЗА КРАКА Фут Гард Дезодорант спрей е ефикасен лек спрей за крака, който предотвратява изпотяването и премахва неприятния мирис от краката. С дезодориращо и охлаждащо действие. Поема излишната влага, придава сухота и комфорт на краката. Предлага се в опаковка от 180 мл...

Out Of Stock
Quickview

ФУУТ ГАРД / FOOT GUARD РЕЛАКС ДЕО СПРЕЙ ЗА ОБУВКИ 100МЛ.

(0)
3.29 лв.

ФУТ ГАРД / FOOT GUARDРЕЛАКС ДЕО СПРЕЙ ЗА ОБУВКИ 100МЛ. Разгледайте и другите продукти от категорията Грижа за краката. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални ..

Showing 1 to 5 of 5 (1 Pages)