Мултифункционални масла

Мултифункционални масла

Табличен изглед:
Бърз преглед

BIO OIL / БИО ОЙЛ 25МЛ

(0)
6.69 лв.

БИО ОЙЛ 25МЛBio-Oil е специален продукт-грижа за кожата, създаден, за да спомогне за подобряване на вида й при белези, стрии и неравномерен тен. Препоръчва се, също, за употреба срещу стареене и при дехидратация.Съдържа революционната съставка PurCellin Oil, която прави текстурата му лека. Това улеснява попиването му в кожата и осигурява равномерно..

Бърз преглед

NUXE МУЛТИФУНКЦИОНАЛНО МАСЛО СЪС ЗЛАТНИ ЧАСТИЦИ 100МЛ.

(0)
57.39 лв.

НУКС / NUXEМУЛТИФУНКЦИОНАЛНО МАСЛО СЪС ЗЛАТНИ ЧАСТИЦИ 100МЛ. Маслото е предназначено за лице, тяло, коса. Уникално съчетание и висока концентрация на 6 благородни масла и витамин Е - подхранва, възстановява и омекотява кожата на лицето и тялото, добавя блясък и еластичност на косата с едно единствено нанасяне. Бързо се абсорбира. Подходящо за всек..

Временно изчерпан
Бърз преглед

BIO-OIL / БИО-ОЙЛ 60МЛ

(0)
12.99 лв.

БИО - ОЙЛ ЗА ЗАЛИЧАВАНЕ НА БЕЛЕЗИ И СТРИИ 60 мл Bio-Oil е специален продукт-грижа за кожата, създаден, за да спомогне за подобряване на вида й при белези, стрии и неравномерен тен. Препоръчва се, също, за употреба срещу стареене и при дехидратация.Съдържа революционната съставка PurCellin Oil, която прави текстурата му лека. Това улеснява попиване..

Временно изчерпан
Бърз преглед

BIO OIL / БИО-ОЙЛ 125 МЛ.

(0)
21.99 лв.

BIO OIL / БИО-ОЙЛ 125 МЛ. Bio-Oil е специален продукт-грижа за кожата, създаден, за да спомогне за подобряване на вида й при белези, стрии и неравномерен тен. Препоръчва се, също, за употреба срещу стареене и при дехидратация.Съдържа революционната съставка PurCellin Oil, която прави текстурата му лека. Това улеснява попиването му в кожата и осигур..

Временно изчерпан
Бърз преглед

NUXE МУЛТИФУНКЦИОНАЛНО СУХО МАСЛО ПРОДИЖО 100МЛ +КРЕМ ПРОДИЖО БУУСТ 15МЛ

(0)
50.09 лв.

НУКС / NUXEМУЛТИФУНКЦИОНАЛНО СУХО МАСЛО ПРОДИЖО 100МЛ +КРЕМ ПРОДИЖО БУУСТ 15МЛ Ежедневни дамски превръзки на марката Дискрийт. С нежен дискретен аромат на водна лилия, тези превръзки осигуряват отлична защита, комфорт и сигурност на дамите в продължение на часове. Много тънки, изработени от нежна дишаща материя, която на повърхността си наподобява..

Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)