Eпилация и депилация

Eпилация и депилация

Табличен изглед:
Бърз преглед

VEET / ВИЙТ ПЮЪР ЛЕНТИ ЗА ЛИЦЕ ЗА ЧУВСТВИТЛНА КОЖА Х 20 БРОЯ

(0)
13.58 лв.

VEET / ВИЙТ ПЮЪР ЛЕНТИ ЗА ЛИЦЕ ЗА ЧУВСТВИТЛНА КОЖА Х 20 БРОЯVeet Hair Minimizer Waxstrips восъчни ленти за депилация на чувствителна кожа, които предоставят дълготрайна гладкост до 28 дни. Обогатени са с естествено арганово масло, което овлажнява и хидратира кожата. Епилиращите ленти за тяло са лесни и удобни за употреба дори и при много ..

Бърз преглед

ЕЛЕА / ELEA БЪРЗОДЕЙСТВАЩ КРЕМ ДЕПИЛАТОАР ЗА МЪЖЕ 150ГР

(0)
5.12 лв.

ЕЛЕА / ELEA БЪРЗОДЕЙСТВАЩ КРЕМ ДЕПИЛАТОАР ЗА МЪЖЕ 150ГРElea Sport Speed-Up Hair Removing Body Cream е депилиращ крем за мъже, който съдейства за отстраняването на излишното окосмение в рамките на 5 минути. Изключително удобен е при подготовка за спорт, фитнес, състезание или плаж, тъй като ви помага да се епилирате бързо, ефикасно и безболезнено. Е..

Бърз преглед

GILETTE / ЖИЛЕТ VENUS 2 ЕДНОДНЕВКА

(0)
1.61 лв.

GILLETTE /ЖИЛЕТ VENUS 2 ЕДНОДНЕВКА Марката Gillette е водеща в производството на самобръсначки и козметика за бръснене. Компанията е основана през 1895 г. и нейната първа цел е била да произведе перфектния нож за бръснене. В наши дни, портфолиото на марката включва разнообразни продукти за мъже и за жени, които улесняват..

Бърз преглед

GILETTE / ЖИЛЕТ ВЕНУС 3+ЕДНОДНЕВКА(РОЗОВА)

(0)
2.27 лв.

GILETTE / ЖИЛЕТ ВЕНУС 3+ЕДНОДНЕВКА(РОЗОВА)Gillette Venus Sensitive е самобръсначка, създадена специално за деликатната женска кожа. Осигурява лесно и безупречно бръснене. Удобната форма на дръжката пасва идеално на всяка женска ръка, а грапавото покритие е гаранция за контрол при всяко движение. Заоблената форма на ножчето следва извивките на тялот..

Бърз преглед

GILETTE / ЖИЛЕТ ВЕНУС TREASURES РОЗОВ 3 В ОП

(0)
14.24 лв.

ЖИЛЕТ / GILLETTE ВЕНУС TREASURES РОЗОВ 3 В ОП Венус Трежърс осигуряват безопасно бръснене благодарение на въртящата се глава и три остри ножчета. Ножчетата са облицовани с меки подложки за да се плъзгат върху кожата без драскотини и раздразнения. Въртящата се глава улеснява маневрирането около трудните за обработка места, като глезените и коленете..

Бърз преглед

VEET / ВИЙТ КРЕМ ЗА НОРМАЛНА КОЖА 100МЛ

(0)
10.54 лв.

ВИЙТ / VEETКРЕМ ЗА НОРМАЛНА КОЖА 100МЛКрем депилатоар на марката Вийт, който подхранва и омекотява и напълно отстранява нежеланото окосмяване само за 3 минути. Специално създаден да направи Вашата кожа нежна, гладка и дълбоко подхранена. С лек аромат на жасмин, мляко от лотос и нова технология, която гарантира, че няма да се усеща остатъчна неприят..

Бърз преглед

VEET / ВИЙТ КРЕМ ЗА СУХА И НОРМАЛНА КОЖА 400МЛ

(0)
26.31 лв.

ВИЙТ / VEET КРЕМ ЗА СУХА И НОРМАЛНА КОЖА 400МЛ Крем депилатоар, който осигурява ефективно отстраняване на нежеланото окосмяване само за 3 минути. Специално създаден за суха кожа, съдържа мляко от карите и лилия и оставя вашата кожа нежна, гладка и дълбоко подхранена, за да се чувствате желана. Времето на действие на крема зависи от плътността на ..

Бърз преглед

VEET / ВИЙТ КРЕМ ЗА ЧУСТВИТЕЛНА КОЖА 400МЛ

(0)
26.31 лв.

ВИЙТ / VEETКРЕМ ЗА ЧУСТВИТЕЛНА КОЖА 400МЛ Veet Hair Removal Cream Sensitive е депилиращ крем за чувствителна кожа с възхитителен аромат и гладка текстура, който напълно отстранява космите и хидратира кожата до 24 часа. Ефективната му формула с подхранващ комплекс съдържа двойно повече овлажняващи съставки. Продуктът на Вийт е с нова технология, к..

Бърз преглед

VEET / ВИЙТ ЛЕНТИ ЗА ТЯЛО NATURAL INSPIRATIONS Х 12

(0)
12.15 лв.

ВИЙТ/ VEET ЛЕНТИ ЗА ТЯЛО NATURAL INSPIRATIONS Х 12 Ленти за отстраняване на косъмчета по лицето на марката Вийт, идеални за малки и фини зони, като горната устна, бузите или брадичката, с екстракт от Арганово масло, което oмекотява и хидратиращи компоненти, за да бъде кожата Ви още по-красива и гладка. Резултати са два пъти по-дълготрайни спрямо б..

Бърз преглед

VEET / ВИЙТ ЛЕНТИ ЗА ТЯЛО ПЮР 40БР

(0)
23.74 лв.

VEET / ВИЙТ ЛЕНТИ ЗА ТЯЛО ПЮР 40БР Дълготраен резултат - насладете се на гладка кожа до 4 седмици. Ефикасно действа дори и върху къси косъмчета от 2 мм!  По-лесно и удобно от всякога - с тази формула отстранявате ефикасно нежеланите косъмчета, дори и да не сте опитни в приложението. ГРИЖА ЗА ВАШАТА КОЖА - ленти  VEET са безцветни ..

Бърз преглед

VEET / ВИЙТ ЛЕНТИ ЗА ТЯЛО ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА Х 20

(0)
15.86 лв.

ВИЙТ/VEET ЛЕНТИ ЗА ТЯЛО ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА Х 20Veet Hair Minimizer Waxstrips восъчни ленти за депилация на чувствителна кожа, които предоставят дълготрайна гладкост до 28 дни. Обогатени са с естествено арганово масло, което овлажнява и хидратира кожата. Епилиращите ленти за тяло са лесни и удобни за употреба дори и при много къси косъмчета, а специа..

Бърз преглед

VEET / ВИЙТ ЛЕНТИ ЗА ЧУВСТВИТЕЛНИ ЗОНИ Х 16

(0)
14.34 лв.

ВИЙТ/VEET ЛЕНТИ ЗА ЧУВСТВИТЕЛНИ ЗОНИ Х 16Предназначени за бикини линия и подмишници. Подходящи за чувствителна кожа.Благодарение на Veet Bikini & Underarm Wax Strips можете да носите каквото искате, когато искате и да бъдете уверени в постигането на идеални резултати. Гел-формулата с технология Easy-Gelwax премахва космите от корена. Съхраняваг..

Бърз преглед

ДЖАНКАР КОЛА МАСКА КАРА - ТЕЧНА

(0)
1.99 лв.

ДЖАНКАР КОЛА МАСКА КАРА - ТЕЧНА Указания за работа: 1. Нанесете малка част от съдържанието с помощта на ножче - шпатула върху желаното място. 2. Залепете приложената лента, като притиснете леко. 3. Издърпайте с рязко движение лентата по посока, обратна на растежа на косъма. 4. Една лента се използва многократно. ВАЖНО! За прецизно и качествен..

Бърз преглед

ЕЛЕА / ELEA ДЕПИЛИРАЩИ ЛЕНТИ ЗА ТЯЛО Х 20

(0)
6.64 лв.

ЕЛЕА / ELEA ДЕПИЛИРАЩИ ЛЕНТИ ЗА ТЯЛО Х 20 Elea Hair Removing Strips Body Argan Oil са депилиращи ленти за тяло с масло от арган, подходящи за всяка кожа, дори и най-чувствителната. Продуктът на Елеа е лесен и удобен за употреба дори и при много къси косъмчета. Депилиращите ленти за тяло бързо, ефикасно и безболезнено отстраняват нежеланото окосмяв..

Бърз преглед

ЕЛЕА / ELEA ДЕПИЛИРАЩИ ХИПОАЛЕРГЕННИ ЛЕНТИ ТЯЛО 16БР +БАЛСАМ

(0)
7.21 лв.

ЕЛЕА / ELEA ДЕПИЛИРАЩИ ХИПОАЛЕРГЕННИ ЛЕНТИ ТЯЛО 16БР +БАЛСАМ Новите депилиращи ленти за лице ELEA за бърз, лесен и удобен метод за премахване на нежеланото окосмяване. Осигуряват дълготраен ефект (до 4 седмици) и оставят кожата мека и гладка с приятен свеж аромат...

Показани 1 от 15 | 35 (3 Страници)