Eпилация и депилация

Eпилация и депилация

Табличен изглед:
Бърз преглед

GILETTE / ЖИЛЕТ VENUS 2 ЕДНОДНЕВКА

(0)
23.88 лв.

GILLETTE /ЖИЛЕТ VENUS 2 ЕДНОДНЕВКА Марката Gillette е водеща в производството на самобръсначки и козметика за бръснене. Компанията е основана през 1895 г. и нейната първа цел е била да произведе перфектния нож за бръснене. В наши дни, портфолиото на марката включва разнообразни продукти за мъже и за жени, които улесняват..

Бърз преглед

GILETTE / ЖИЛЕТ ВЕНУС 3+ЕДНОДНЕВКА(РОЗОВА)

(0)
2.69 лв.

GILETTE / ЖИЛЕТ ВЕНУС 3+ЕДНОДНЕВКА(РОЗОВА)Gillette Venus Sensitive е самобръсначка, създадена специално за деликатната женска кожа. Осигурява лесно и безупречно бръснене. Удобната форма на дръжката пасва идеално на всяка женска ръка, а грапавото покритие е гаранция за контрол при всяко движение. Заоблената форма на ножчето следва извивките на тялот..

Бърз преглед

GILETTE / ЖИЛЕТ САМОБР.ЪСНАЧКА EMBRACE

(0)
16.19 лв.

ЖИЛЕТ / GILLETTEСАМОБРЪСНАЧКА EMBRACE Gillette Venus Snap Extra Smooth е дамска самобръсначка в компактни размери, специално създадена за деликатната женска кожа, която осигурва лесно и прецизно бръснене. Удобната и елегантна форма на дръжката пасва идеално на всяка женска ръка, а грапавото покритие гарантира контрол върху всяко движение. Бръсне..

Бърз преглед

VEET / ВИЙТ КРЕМ ЗА НОРМАЛНА КОЖА 100МЛ.

(0)
11.09 лв.

ВИЙТ / VEETКРЕМ ЗА НОРМАЛНА КОЖА 100МЛ.Крем депилатоар на марката Вийт, който подхранва и омекотява и напълно отстранява нежеланото окосмяване само за 3 минути. Специално създаден да направи Вашата кожа нежна, гладка и дълбоко подхранена. С лек аромат на жасмин, мляко от лотос и нова технология, която гарантира, че няма да се усеща остатъчна неприя..

Бърз преглед

VEET / ВИЙТ КРЕМ ЗА СУХА И НОРМАЛНА КОЖА 400МЛ.

(0)
21.09 лв.

ВИЙТ / VEET КРЕМ ЗА СУХА И НОРМАЛНА КОЖА 400МЛ. Крем депилатоар, който осигурява ефективно отстраняване на нежеланото окосмяване само за 3 минути. Специално създаден за суха кожа, съдържа мляко от карите и лилия и оставя вашата кожа нежна, гладка и дълбоко подхранена, за да се чувствате желана. Времето на действие на крема зависи от плътността на..

Бърз преглед

VEET / ВИЙТ КРЕМ ЗА ЧУСТВИТЕЛНА КОЖА 100МЛ.

(0)
11.09 лв.

ВИЙТ / VEETКРЕМ ЗА ЧУСТВИТЕЛНА КОЖА 100МЛ. Депилиращ крем за чувствителна кожа на марката Вийт, който отстранява нежеланото окосмяване, за да бъде Вашата кожа гладка, мека и без неприятното усещане от наболи косъмчета. Високо съдържание на овлажняващи съставки като с Алое Вера и витамин Е, които ефективно хидратират кожата до 24 часа. Не остава не..

Бърз преглед

VEET / ВИЙТ ЛЕНТИ ЗА ТЯЛО NATURAL INSPIRATIONS Х 12

(0)
13.99 лв.

ВИЙТ/ VEET ЛЕНТИ ЗА ТЯЛО NATURAL INSPIRATIONS Х 12 Ленти за отстраняване на косъмчета по лицето на марката Вийт, идеални за малки и фини зони, като горната устна, бузите или брадичката, с екстракт от Арганово масло, което oмекотява и хидратиращи компоненти, за да бъде кожата Ви още по-красива и гладка. Резултати са два пъти по-дълготрайни спрямо б..

Бърз преглед

VEET / ВИЙТ ЛЕНТИ ЗА ТЯЛО НОРМАЛНА КОЖА Х 20

(0)
15.59 лв.

ВИЙТ / VEETЛЕНТИ ЗА ТЯЛО НОРМАЛНА КОЖА Х 20" С Veet восъчните ленти, можете лесно и бързо да отстраните неприятното окосмяване и да се насладите на гладкост на кожа, която продължава до четири седмици. Те са специално формулирани с масло от шиа(карите), известно със своите овлажняващи свойства и ароматизирано с Бери, за да отговаря на нуждите на ..

Бърз преглед

VEET / ВИЙТ ЛЕНТИ ЗА ТЯЛО ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА Х 20

(0)
15.59 лв.

ВИЙТ/VEET ЛЕНТИ ЗА ТЯЛО ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА Х 20Veet Hair Minimizer Waxstrips восъчни ленти за депилация на чувствителна кожа, които предоставят дълготрайна гладкост до 28 дни. Обогатени са с естествено арганово масло, което овлажнява и хидратира кожата. Епилиращите ленти за тяло са лесни и удобни за употреба дори и при много къси косъмчета, а специа..

Бърз преглед

VEET / ВИЙТ ЛЕНТИ ЗА ЧУВСТВИТЕЛНИ ЗОНИ Х 16

(0)
12.79 лв.

ВИЙТ/VEET ЛЕНТИ ЗА ЧУВСТВИТЕЛНИ ЗОНИ Х 16Предназначени за бикини линия и подмишници. Подходящи за чувствителна кожа.Благодарение на Veet Bikini & Underarm Wax Strips можете да носите каквото искате, когато искате и да бъдете уверени в постигането на идеални резултати. Гел-формулата с технология Easy-Gelwax премахва космите от корена. Съхраняваг..

Бърз преглед

ДЖАНКАР КОЛА МАСКА КАРА - СТУДЕНА

(0)
1.09 лв.

ДЖАНКАР КОЛА МАСКА КАРА - СТУДЕНАПриложение:Поставете маската на студено за няколко минути. Ако се нуждаете от малко парче, отрежете с ножица. Оформете топче и го мачкайте с пръсти, докато получите златиста лепкава маса. Разстелете я върху кожата, като я притискате. Издърпайте по посока, обратна на растежа на космите. Ако маската е много мека, разс..

Бърз преглед

ЕЛЕА / ELEA ДЕПИЛИРАЩИ ЛЕНТИ ЗА ТЯЛО Х 20

(0)
6.29 лв.

ЕЛЕА / ELEA ДЕПИЛИРАЩИ ЛЕНТИ ЗА ТЯЛО Х 20 Elea Hair Removing Strips Body Argan Oil са депилиращи ленти за тяло с масло от арган, подходящи за всяка кожа, дори и най-чувствителната. Продуктът на Елеа е лесен и удобен за употреба дори и при много къси косъмчета. Депилиращите ленти за тяло бързо, ефикасно и безболезнено отстраняват нежеланото окосмя..

Бърз преглед

ЕЛЕА / ELEA КРЕМ ДЕПИЛАТОАР ЗА ТЯЛО 120ГР.

(0)
3.09 лв.

ЕЛЕА/ELEA КРЕМ-ДЕПИЛАТОАР ЗА ТЯЛОС депилатоара обезкосмяването става бързо и безболезнено.Начин на употреба:Нанася се плътен и равномерен слой върху окосмената част на краката. След 5-10 минути кремът се отстранява с шпатулката срещу посоката на косъма, а кожата се измива обилно с вода. След подсушаване се нанася крем-балсам след депилиране, който ..

Бърз преглед

СЕНС / SENSE САМОБРЪСНАЧКИ ЖЕНИ

(0)
17.34 лв.

САМОБРЪСНАЧКИ ЖЕНИ СЕНС / SENSE Самобръсначка за еднократна употреба от серията "Gillеttе Bluе 3", с три остриета, за безопасно и гладко бръснене.Създадена за мъже с чувствителна кожа, специалната овлажняваща лента отделя 3 пъти по-голямо количество лубрикант, в сравнение с другите самобръсначки от същата серия...

Временно изчерпан
Бърз преглед

GILETTE / ЖИЛЕТ ВЕНУС TREASURES ОРАНЖЕВ 3 В ОП

(0)
11.79 лв.

ЖИЛЕТ / GILLETTEВЕНУС TREASURES ОРАНЖЕВ 3 В ОП Венус Трежърс осигуряват безопасно бръснене благодарение на въртящата се глава и три остри ножчета. Ножчетата са облицовани с меки подложки за да се плъзгат върху кожата без драскотини и раздразнения. Въртящата се глава улеснява маневрирането около трудните за обработка места, като глезените и коленет..

Показани 1 от 15 | 31 (3 Страници)