Колики

Колики

Табличен изглед:
Бърз преглед

ABO PHARMA / АБО ФАРМА АБОКОЛИКЕН + ЛАЙКА КАПКИ 7МЛ

(0)
16.81 лв.

ABO PHARMA / АБО ФАРМА АБОКОЛИКЕН + ЛАЙКА КАПКИ 7МЛ   Хранителна добавка за по - добро разграждане на лактозата Какво представлява ABOKOLIKEN капки за бебета? Основната съставка в ABOKOLIKEN е ЛАКТАЗА - естествено съдържащ се в човешкия организъм ензим. ABOKOLIKEN съдържа масло от Копър и масло от Колоцинт под формата на силно разреден..

Бърз преглед

ЕСПУМИЗАН / ESPUMISAN L ЕМУЛСИЯ 30МЛ

(0)
8.07 лв.

ЕСПУМИЗАН / ESPUMISAN L ЕМУЛСИЯ 30МЛ Espumisan L е лекарствено средство против подуване и чувство на тежест в корема. Повишеното образуване и натрупване на газове в стомаха и червата във вид на дребномехурчеста пяна води до неприятни оплаквания, като подуване и чувство на тежест в корема. Това е причина и за колики у кърмачето, които са чести опл..

Бърз преглед

КАМИЛИЯ / CAMILIA КОЛИК БЕЙБИ Х10 1МЛ ПЕРОРАЛЕН РАЗТВОР

(0)
11.01 лв.

КАМИЛИЯ / CAMILIA КОЛИК БЕЙБИ Х10 1МЛ ПЕРОРАЛЕН РАЗТВОР Листовка: информация за пациента КАМИЛИЯ КОЛИК БЕЙБИ перорален разтвор Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Винаги приемайте това лекарство точно както е описано в тази листовка или както Ви е казал ..

Временно изчерпан
Бърз преглед

БЕКУТАН КИДС ВИТС АНТИКОЛИК КАПКИ 30МЛ

(0)
20.29 лв.

БЕКУТАН КИДС ВИТС АНТИКОЛИК КАПКИ 30МЛBecutan KIDS VITS anticolic е медицинско изделие под формата на капки, предназначено за лечение при подуване и газообразни колики при кърмачета, деца и възрастни. Бекутан КИДС ВИТС Антиколик капки се прилага при стомашно-чревен метеоризъм, диспептични разстройства. Предлага се в опаковка от 30 мл. Алкалоид ЕОО..

Временно изчерпан
Бърз преглед

БОБОТИК / BOBOTIC ФОРТЕ 30 МЛ

(0)
9.65 лв.

БОБОТИК / BOBOTIC ФОРТЕ 30 МЛБоботик Форте е предназначен за употреба при кърмачета над 28-дневна възраст и деца до 12-годишна възраст за облекчаване на симптоми, като колики, подуване, тежест, уригване и стомашно разстройство, свързани с натрупването на газове в стомашно-чревния тракт. Като помощно средство при подготовка на кърмачета над 28-дневн..

Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)