Колики

Колики

Табличен изглед:
Бърз преглед

ЕСПУМИЗАН / ESPUMISAN L ЕМУЛСИЯ 30МЛ.

(0)
6.29 лв.

ЕСПУМИЗАН Л / ESPUMISAN LЕМУЛСИЯ 30МЛ." Espumisan L е лекарствено средство против подуване и чувство на тежест в корема. Повишеното образуване и натрупване на газове в стомаха и червата във вид на дребномехурчеста пяна води до неприятни оплаквания, като подуване и чувство на тежест в корема. Това е причина и за колики у кърмачето, които са чести..

Временно изчерпан
Бърз преглед

ABO PHARMA / АБО ФАРМА АБОКОЛИКЕН + ЛАЙКА КАПКИ 7МЛ

(0)
15.39 лв.

ABO PHARMA / АБО ФАРМА АБОКОЛИКЕН + ЛАЙКА КАПКИ 7МЛ   Хранителна добавка за по - добро разграждане на лактозата Какво представлява ABOKOLIKEN капки за бебета? Основната съставка в ABOKOLIKEN е ЛАКТАЗА - естествено съдържащ се в човешкия организъм ензим. ABOKOLIKEN съдържа масло от Копър и масло от Колоцинт под формата на силно разреден..

Временно изчерпан
Бърз преглед

БОБОТИК / BOBOTIC ФОРТЕ 30 МЛ.

(0)
9.65 лв.

БОБОТИК / BOBOTICФОРТЕ СУСП. 30 мл.Боботик Форте е предназначен за употреба при кърмачета над 28-дневна възраст и деца до 12-годишна възраст за облекчаване на симптоми, като колики, подуване, тежест, уригване и стомашно разстройство, свързани с натрупването на газове в стомашно-чревния тракт. Като помощно средство при подготовка на кърмачета над 28..

Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)