Храносмилателно неразположение

Храносмилателно неразположение

Табличен изглед:
Бърз преглед

ЛИНЕКС / LIINEX BABY КАПКИ 8МЛ

(0)
18.04 лв.

ЛИНЕКС / LIINEX BABY КАПКИ 8МЛЗа формиране и поддържане баланса на чревната микрофлора.Бифидобактериите се считат за важни през ранните етапи от развитието на бебето. Те поддържат здравословния алкално-киселинен баланс, помагащ за правилното функциониране на храносмилателните ензими и подобряват имунитета.Приемът на бифидобактерии е полезен за физи..

Бърз преглед

САНКОЛИК / SANCOLIC КАПКИ 15 МЛ

(0)
29.44 лв.

САНКОЛИК / SANCOLIC КАПКИ 15 МЛ Санколик капки на производителя Ecopharm е продукт, предназначен да облекчи коликите, които са резултат от събиране на газове в храносмилателната система на бебетата. Той е изцяло натурален и безвреден, подобрява храносмилането и подпомага естественото освобождаване на натрупалите се газове. Комбинацията от съставки..

Бърз преглед

ТАЗЕКТАН / TASECTAN 250МГ. Х20 САШЕТА

(0)
16.43 лв.

ТАЗЕКТАН / TASECTANСАШЕ 250МГ. Х 20 Това е продукт на австрийския производител Montavit, който представлява медицинско изделие при диария за кърмачета и деца за възстановяване физиологичната функция на чревната стена. Tasectan контролира и намалява симптомите на диария от различен произход, като чести дефекации и напрежение в корема, а ефектът се ..

Временно изчерпан
Бърз преглед

ЛАКТОФЛОР / LACTOFLOR КИДС САШЕТА Х 10

(0)
8.17 лв.

ЛАКТОФЛОР / LACTOFLOR КИДС САШЕТА Х 10 Преди употреба, прочети внимателно!ПРАХООБРАЗЕН ПРОБИОТИК, ЛЕСНО РАЗТВОРИМ ВЪВ ВОДА Лактофлор Кидс е специално разработен пробиотичен продукт за малки деца. Съдържа внимателно селектирани видове млечнокисели бактерии, съдейства за нормалното храносмилане и усвояването на полезните вещества от храната.Деликатн..

Временно изчерпан
Бърз преглед

ЛИНЕКС / LINEX BABY Х20 САШЕТИ

(0)
21.79 лв.

ЛИНЕКС / LINEX BABY Х20 САШЕТИ Linex Baby е специално създадена хранителна добавка за бебета и деца, съдържаща пробиотик, който спомага за поддържането на баланса на чревната микрофлора, правилно храносмилане и висок имунитет. Линекс Бейби съдържа живи лиофилизирани млечно-кисели бактерии от вида Bifidobacterium, които възстановяват здравето на чр..

Временно изчерпан
Бърз преглед

СТОПЕРАН / STOPERAN ЗА ДЕЦА Х 10 САШЕТА

(0)
7.99 лв.

СТОПЕРАН / STOPERAN ЗА ДЕЦА  Х 10 САШЕТА Подходящ за деца и бебета над 6 месеца, Стоперан се приема при стомашно-чревни неразположения, диария и при прием на антибиотици. Той е специално разработен синбиотичен продукт, който съдържа два висококачествени и научно проучени пробиотични щама в комбинация с пребиотици – ф..

Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)