Биберони, залъгалки, аксесоари за хранене

Биберони, залъгалки, аксесоари за хранене

Табличен изглед:
Бърз преглед

CAMERA / КАМЕРА ОРТОДОНТЕН БИБЕРОН ЗАЛЪГАЛКА L

(0)
5.00 лв.

CAMERA / КАМЕРА ОРТОДОНТЕН БИБЕРОН ЗАЛЪГАЛКА LМатериал:Бибероните Camera са произведени от прозрачен силикон с висока разтегливост - не се напуква, не залепва, без мирис и нитрозамини, които причиняват рак. Този биберон - залъгалка е предназначен за бебета на възраст от 0 до 3 месеца.  За безопасността на Вашето дете:Внимание: Проверявайте с..

Бърз преглед

АВЕНТ / AVENT COSMO ЗАЛЪГАЛКА

(0)
12.46 лв.

AVENT COSMO ЗАЛЪГАЛКАХарактеристики: • Залъгалки 100% силико; • Гъвкавата основа е удобна за бебешкото лице и подходяща за бебета до 3 месеца; • Произведени от чист медицински силикон; • Кръгъл биберон; • Лесна за хващане дръжка; • Специално проектирани за осигуряване на естественото развитие на бебешките зъби и венци; • Произведени в САЩ. Комплект..

-25%
Бърз преглед

АВЕНТ / AVENT NATURAL ДРАКОН ШИШЕ 260МЛ

(0)
17.24 лв. 22.99 лв.

AVENT / АВЕНТ NATURALБУТИЛКА.260.ДРАКОНPhilips Avent Шише за хранене Natural 240ml - стъклено е подходящо за употреба от самото раждане на бебето. Двойната анти-колик клапа помага за намаляване на коликите и дискомфорта в коремчето, като пропуска въздухът обратно в шишето и го държи далеч от стомахчето.Биберонът е с широка периферия, която наподобя..

-25%
Бърз преглед

АВЕНТ / AVENT NATURAL ЕДНОРОГ ШИШЕ 260МЛ

(0)
17.24 лв. 22.99 лв.

AVENT / АВЕНТ NATURALБУТИЛКА.260.ЕДНОРОГPhilips Avent Шише за хранене Natural 240ml - стъклено е подходящо за употреба от самото раждане на бебето. Двойната анти-колик клапа помага за намаляване на коликите и дискомфорта в коремчето, като пропуска въздухът обратно в шишето и го държи далеч от стомахчето.Биберонът е с широка периферия, която наподоб..

Бърз преглед

АВЕНТ / AVENT ULTRA AIR НОЩНА ЗАЛЪГАЛКА 18М+ Х 2БР

(0)
15.19 лв.

АВЕНТ / AVENT ULTRA AIR НОЩНА ЗАЛЪГАЛКА 18М+ Х 2БРPhilips Avent Ultra Air Night Ортодонтична залъгалка нощна за момче 6-18М x2 бр представлява силиконова залъгалка, подходяща за бебета от 6 до 18 месеца. Залъгалките Авент Ултра Еър нощни са с уникален дизайн, създаден да допуска максимален въздушен поток, така че чувствител..

Бърз преглед

АВЕНТ / AVENT БИБЕРОН NATURAL 3M+ С ТРИ ПОЗИЦИИ 2 БРОЯ

(0)
14.55 лв.

АВЕНТ / AVENT БИБЕРОН NATURAL 3M+ С ТРИ ПОЗИЦИИ 2 БРОЯ Биберонът Philips AVENT Thick Feed е идеален за "бебешки ястия" с по-плътна консистенция, като зърнени храни или супи. Отличава с иновативен дизайн с венчелистчетата, наподобяващ майчина гръд, за лесно комбиниране на кърмене и хранене с шише. Изработен е от мек чист силикон от медицински клас...

Бърз преглед

АВЕНТ / AVENT БИБЕРОН NATURAL ЗА ГЪСТИ ХРАНИ 2 БРОЯ 6М+

(0)
14.10 лв.

АВЕНТ/ AVENT БИБЕРОН NATURAL ЗА ГЪСТИ ХРАНИ 2 БРОЯ 6М+ Биберонът Philips AVENT Thick Feed е идеален за "бебешки ястия" с по-плътна консистенция, като зърнени храни или супи. Отличава с иновативен дизайн с венчелистчетата, наподобяващ майчина гръд, за лесно комбиниране на кърмене и хранене с шише. Изработен е от мек чист силикон от медицински клас...

Бърз преглед

АВЕНТ / AVENT БИБЕРОНИ CLASSIC+ MEDIUM 3 ДУПКИ/3М+ Х 2 БРОЯ

(0)
13.09 лв.

АВЕНТ/AVENT БИБЕРОНИ CLASSIC+ MEDIUM 3 ДУПКИ/3М+ Х 2 БРОЯAvent Classic Medium Биберон с три дупки е предназначен за деца над 3 месеца, специално съзададен да предостави на вашето бебе удобно и пълноценно хранене. Благодарение на ръбестата си повърхност биберонът предлага безопасно засмукване с цел непрекъснато и комфортно хранене. Avent Classic Биб..

Бърз преглед

АВЕНТ / AVENT БИБЕРОНИ NATURAL MEDIUM С 3Д../3М.+ Х 2

(0)
14.55 лв.

АВЕНТ / AVENTБИБЕРОНИ NATURAL MEDIUM С 3Д../3М.+ Х 2 07341 Характеристики: Биберон с 3 дупки; Естествен начин за хранене с шише; Вградена иновативна двойна анти-колик клапа; Бибероните Philips AVENT Natural са изработени от мек, чист медицински силикон и със своите венчелистчета имитират гърдата по форма и функция. Използва се с Шише за хранене P..

Бърз преглед

АВЕНТ / AVENT БИБЕРОНИ NATURAL ЗА НОВОРОДЕНО С 1Д./0М.+ Х 2

(0)
14.10 лв.

АВЕНТ / AVENT БИБЕРОНИ NATURAL ЗА НОВОРОДЕНО С 1Д./0М.+ Х 2 07321 AVENT / АВЕНТ БИБЕРОНИ SLOW 2 ДУПКИ 1М+ Х 2..

Бърз преглед

АВЕНТ / AVENT БИБЕРОНИ НОВОРОДЕНО 1 ДУПКА/0М+ Х 2

(0)
13.09 лв.

АВЕНТ/AVENT БИБЕРОНИ НОВОРОДЕНО 1 ДУПКА/0М+ Х 2- Супер мек за здравословно, активно хранене- Клинично доказано намалява коликите - Вградена клапаБибероните Авент са изработени от мек, чист, медицински силикон и имитират гърдата по форма и функция.Кърмените бебета приемат по-лесно Биберона Авент и доволни се връщат към гърдата. Комбинацията между къ..

-25%
Бърз преглед

АВЕНТ / AVENT БУТИЛКА НАТУРАЛ КИТ

(0)
17.24 лв. 22.99 лв.

AVENT / АВЕНТБУТИЛКА НАТУРАЛ КИТ Xapaĸтepиcтиĸи:• Ecтecтвeнo зacyĸвaнe – Бибepoнът c шиpoĸa пepифepия, нaпoдoбявaщ фopмaтa нa гъpдaтa, yлecнявa ĸoмбиниpaнeтo нa ĸъpмeнe и xpaнeнe c шишe.• Униĸaлни "лиcтeнцa" – "Лиcтeнцaтa" вътpe в бибepoнa гo пpaвят пo-мeĸ и гъвĸaв, бeз дa ce cвивa пpи пoлзвaнe. Baшeтo бeбe щe ce paдвa нa..

Бърз преглед

АВЕНТ / AVENT ЗАЛ.0-6КЛ.ЖИВ.X2 B

(0)
14.91 лв.

АВЕНТ / AVENT ЗАЛ.0-6КЛ.ЖИВ.x2 B Някой път просто се нуждаете от малко спокойствие. И то бързо. За да ви помогнем да успокоите вашето бебе бързо и нежно, проектирахме Soothie: залъгалка, която ви позволява да предложите естествения комфорт на вашия пръст в същото време..

Бърз преглед

АВЕНТ / AVENT ЗАЛЪГАЛКА 6142

(0)
15.19 лв.

AVENT ЗАЛЪГАЛКА 6142 Успокойте детето си с биберон, който позволява на кожата да диша и поддържа здравословно орално развитие. ultra air 18 M+ разполага с по-големи отвори за въздух, за да се запази чувствителната кожа мека и суха, и допълнително твърдо зърно за растящи зъби и венци...

Бърз преглед

АВЕНТ / AVENT ЗАЛЪГАЛКА 6159

(0)
15.19 лв.

AVENT ЗАЛЪГАЛКА 6159 Успокойте детето си с биберон, който позволява на кожата да диша и поддържа здравословно орално развитие. ultra air 18 M+ разполага с по-големи отвори за въздух, за да се запази чувствителната кожа мека и суха, и допълнително твърдо зърно за растящи зъби и венци...

Показани 1 от 15 | 62 (5 Страници)