Биберони, залъгалки, аксесоари за хранене

Биберони, залъгалки, аксесоари за хранене

Табличен изглед:
Бърз преглед

CAMERA / КАМЕРА СТЪКЛЕНО ШИШЕ 120МЛ

(0)
8.19 лв.

CAMERA / КАМЕРА СТЪКЛЕНО ШИШЕ 120МЛБебешкото шишенце за хранене е направено от висококачествено стъкло, не токсично, устойчиво до 140 °С. Важно: Преди всяко използване, шишето трябва да се стерилизира във вряща вода за 3-5 минути. Производител: Китай..

Бърз преглед

NUK / НУК БИБЕРОН ЗА ХРАНА КАУЧУК L 0-6M 701.240

(0)
3.89 лв.

НУК / NUL БИБЕРОН ЗА ХРАНА КАУЧУК L 0-6M 701.240 NUK FIRST CHOICE биберон храна каучук 0-6м,р-р L - подходящ за гъсти храни.От консистенцията на храната зависи какъв размер биберон да ползвате. S, M или L отговарят на различни големини на отвора. Това е особено важно да се спазва, за да се приеме течността бавно и на капки, а не да се излива в уст..

Бърз преглед

АВЕНТ / AVENT COSMO ЗАЛЪГАЛКА

(0)
10.99 лв.

AVENT COSMO ЗАЛЪГАЛКАХарактеристики: • Залъгалки 100% силико; • Гъвкавата основа е удобна за бебешкото лице и подходяща за бебета до 3 месеца; • Произведени от чист медицински силикон; • Кръгъл биберон; • Лесна за хващане дръжка; • Специално проектирани за осигуряване на естественото развитие на бебешките зъби и венци; • Произведени в САЩ. Комплект..

Бърз преглед

АВЕНТ / AVENT NATURAL ДРАКОН ШИШЕ 260МЛ.

(0)
17.59 лв.

AVENT / АВЕНТ NATURALБУТИЛКА.260.ДРАКОНPhilips Avent Шише за хранене Natural 240ml - стъклено е подходящо за употреба от самото раждане на бебето. Двойната анти-колик клапа помага за намаляване на коликите и дискомфорта в коремчето, като пропуска въздухът обратно в шишето и го държи далеч от стомахчето.Биберонът е с широка периферия, която наподобя..

Бърз преглед

АВЕНТ / AVENT NATURAL ЕДНОРОГ ШИШЕ 260МЛ.

(0)
17.59 лв.

AVENT / АВЕНТ NATURALБУТИЛКА.260.ЕДНОРОГPhilips Avent Шише за хранене Natural 240ml - стъклено е подходящо за употреба от самото раждане на бебето. Двойната анти-колик клапа помага за намаляване на коликите и дискомфорта в коремчето, като пропуска въздухът обратно в шишето и го държи далеч от стомахчето.Биберонът е с широка периферия, която наподоб..

Бърз преглед

АВЕНТ / AVENT БИБЕРОНИ CLASSIC+ MEDIUM 3 ДУПКИ/3М+ Х 2 БРОЯ

(0)
12.39 лв.

АВЕНТ/AVENT БИБЕРОНИ CLASSIC+ MEDIUM 3 ДУПКИ/3М+ Х 2 БРОЯAvent Classic Medium Биберон с три дупки е предназначен за деца над 3 месеца, специално съзададен да предостави на вашето бебе удобно и пълноценно хранене. Благодарение на ръбестата си повърхност биберонът предлага безопасно засмукване с цел непрекъснато и комфортно хранене. Avent Classic Биб..

Бърз преглед

АВЕНТ / AVENT БИБЕРОНИ FAST 4 ДУПКИ 6М+ Х 2

(0)
9.79 лв.

АВЕНТ/AVENT БИБЕРОНИ FAST 4 ДУПКИ 6М+ Х 2- Уникалната форма наподобяваща гърдата и отвора в основата на биберона позволяват на въздуха да се връща обратно в бутилката, а не в стомаха на бебето;- не се получава вакуум и така бебето може да се храни продължително без да поема въздух. Всеобщо убеждение е, че въздухът който поемат бебетата при хранене ..

Бърз преглед

АВЕНТ / AVENT БИБЕРОНИ NATURAL ЗА НОВОРОДЕНО С 1Д./0М.+ Х 2

(0)
11.99 лв.

АВЕНТ / AVENT БИБЕРОНИ NATURAL ЗА НОВОРОДЕНО С 1Д./0М.+ Х 2 07321 AVENT / АВЕНТ БИБЕРОНИ SLOW 2 ДУПКИ 1М+ Х 2..

Бърз преглед

АВЕНТ / AVENT БИБЕРОНИ НОВОРОДЕНО 1 ДУПКА/0М+ Х 2

(0)
9.79 лв.

АВЕНТ/AVENT БИБЕРОНИ НОВОРОДЕНО 1 ДУПКА/0М+ Х 2- Супер мек за здравословно, активно хранене- Клинично доказано намалява коликите - Вградена клапаБибероните Авент са изработени от мек, чист, медицински силикон и имитират гърдата по форма и функция.Кърмените бебета приемат по-лесно Биберона Авент и доволни се връщат към гърдата. Комбинацията между къ..

Бърз преглед

АВЕНТ / AVENT БИБЕРОНИ ТРИ ПОЗИЦИИ 3М+ Х 2

(0)
10.09 лв.

АВЕНТ/AVENT БИБЕРОНИ ТРИ ПОЗИЦИИ 3М+ Х 2Мек силиконов биберон с прорез. Осигурява бърз приток и е подходящ за по-гъсти течности. Има различна пропускливост, която се променя чрез завъртане на биберона. Променя се като I, II или III се постави към носа на бебето...

Бърз преглед

АВЕНТ / AVENT БУТИЛКА НАТУРАЛ КИТ

(0)
17.59 лв.

AVENT / АВЕНТБУТИЛКА НАТУРАЛ КИТ Xapaĸтepиcтиĸи:• Ecтecтвeнo зacyĸвaнe – Бибepoнът c шиpoĸa пepифepия, нaпoдoбявaщ фopмaтa нa гъpдaтa, yлecнявa ĸoмбиниpaнeтo нa ĸъpмeнe и xpaнeнe c шишe.• Униĸaлни "лиcтeнцa" – "Лиcтeнцaтa" вътpe в бибepoнa гo пpaвят пo-мeĸ и гъвĸaв, бeз дa ce cвивa пpи пoлзвaнe. Baшeтo бeбe щe ce paдвa нa..

Бърз преглед

АВЕНТ / AVENT ЗАЛЪГАЛКА 6142

(0)
13.99 лв.

AVENT ЗАЛЪГАЛКА 6142 Успокойте детето си с биберон, който позволява на кожата да диша и поддържа здравословно орално развитие. ultra air 18 M+ разполага с по-големи отвори за въздух, за да се запази чувствителната кожа мека и суха, и допълнително твърдо зърно за растящи зъби и венци...

Бърз преглед

АВЕНТ / AVENT ЗАЛЪГАЛКА 6159

(0)
14.29 лв.

AVENT ЗАЛЪГАЛКА 6159 Успокойте детето си с биберон, който позволява на кожата да диша и поддържа здравословно орално развитие. ultra air 18 M+ разполага с по-големи отвори за въздух, за да се запази чувствителната кожа мека и суха, и допълнително твърдо зърно за растящи зъби и венци...

Бърз преглед

АВЕНТ / AVENT ЗАЛЪГАЛКА ULTRA AIR ДИНО 0-6М. Х 2

(0)
13.49 лв.

"АВЕНТ / AVENT ЗАЛЪГАЛКА ULTRA AIR ДИНО 0-6М. Х 2 Залъгалката Авент Ултра Еър позволява на бебешката кожа да диша, благодарение на 4те си по-големи въздушни отвора, които помагат кожата на бебето да остане по-суха по време на успокояване. Невероятният дизайн на биберона е направен със заоблени ръбове, които доставят комфор на вас и вашето бебе. ..

Бърз преглед

АВЕНТ / AVENT ЗАЛЪГАЛКА ULTRA AIR ДЪРВО 0-6М. Х 2

(0)
13.99 лв.

"АВЕНТ / AVENTЗАЛЪГАЛКА ULTRA AIR ДЪРВО 0-6М. Х 2 AVENT ОРТОДОНТИЧНА ЗАЛЪГАЛКА УЛТРА СОФТ 0-6М БУХАЛЧЕ Ортодонтичните залъгалки на Авент ултра софт са много меки с картинки, подходящи за бебета от 0 до 6 месеца, с биберон съобразен с естественото развитие на небцето, зъбките и венците на бебето. Залъгалките могат да се стерилизират, което ги прав..

Показани 1 от 15 | 61 (5 Страници)