Биберони, залъгалки, аксесоари за хранене

Биберони, залъгалки, аксесоари за хранене

Табличен изглед:
Бърз преглед

CAMERA / КАМЕРА СТЪКЛЕНО ШИШЕ 120МЛ

(0)
8.59 лв.

CAMERA / КАМЕРА СТЪКЛЕНО ШИШЕ 120МЛБебешкото шишенце за хранене е направено от висококачествено стъкло, не токсично, устойчиво до 140 °С. Важно: Преди всяко използване, шишето трябва да се стерилизира във вряща вода за 3-5 минути. Производител: Китай..

-20%
Бърз преглед

АВЕНТ / AVENT COSMO ЗАЛЪГАЛКА

(0)
10.95 лв. 13.69 лв.

AVENT COSMO ЗАЛЪГАЛКАХарактеристики: • Залъгалки 100% силико; • Гъвкавата основа е удобна за бебешкото лице и подходяща за бебета до 3 месеца; • Произведени от чист медицински силикон; • Кръгъл биберон; • Лесна за хващане дръжка; • Специално проектирани за осигуряване на естественото развитие на бебешките зъби и венци; • Произведени в САЩ. Комплект..

-25%
Бърз преглед

АВЕНТ / AVENT NATURAL ДРАКОН ШИШЕ 260МЛ.

(0)
14.99 лв. 19.99 лв.

AVENT / АВЕНТ NATURALБУТИЛКА.260.ДРАКОНPhilips Avent Шише за хранене Natural 240ml - стъклено е подходящо за употреба от самото раждане на бебето. Двойната анти-колик клапа помага за намаляване на коликите и дискомфорта в коремчето, като пропуска въздухът обратно в шишето и го държи далеч от стомахчето.Биберонът е с широка периферия, която наподобя..

-25%
Бърз преглед

АВЕНТ / AVENT NATURAL ЕДНОРОГ ШИШЕ 260МЛ.

(0)
14.99 лв. 19.99 лв.

AVENT / АВЕНТ NATURALБУТИЛКА.260.ЕДНОРОГPhilips Avent Шише за хранене Natural 240ml - стъклено е подходящо за употреба от самото раждане на бебето. Двойната анти-колик клапа помага за намаляване на коликите и дискомфорта в коремчето, като пропуска въздухът обратно в шишето и го държи далеч от стомахчето.Биберонът е с широка периферия, която наподоб..

Бърз преглед

АВЕНТ / AVENT БИБЕРОН NATURAL 3M+ С ТРИ ПОЗИЦИИ 2 БРОЯ

(0)
14.49 лв.

АВЕНТ / AVENT БИБЕРОН NATURAL 3M+ С ТРИ ПОЗИЦИИ 2 БРОЯ Биберонът Philips AVENT Thick Feed е идеален за "бебешки ястия" с по-плътна консистенция, като зърнени храни или супи. Отличава с иновативен дизайн с венчелистчетата, наподобяващ майчина гръд, за лесно комбиниране на кърмене и хранене с шише. Изработен е от мек чист силикон от медицински клас...

Бърз преглед

АВЕНТ / AVENT БИБЕРОН NATURAL ЗА ГЪСТИ ХРАНИ 2 БРОЯ 6М+

(0)
13.49 лв.

АВЕНТ/ AVENT БИБЕРОН NATURAL ЗА ГЪСТИ ХРАНИ 2 БРОЯ 6М+ Биберонът Philips AVENT Thick Feed е идеален за "бебешки ястия" с по-плътна консистенция, като зърнени храни или супи. Отличава с иновативен дизайн с венчелистчетата, наподобяващ майчина гръд, за лесно комбиниране на кърмене и хранене с шише. Изработен е от мек чист силикон от медицински клас...

Бърз преглед

АВЕНТ / AVENT БИБЕРОНИ CLASSIC+ MEDIUM 3 ДУПКИ/3М+ Х 2 БРОЯ

(0)
12.39 лв.

АВЕНТ/AVENT БИБЕРОНИ CLASSIC+ MEDIUM 3 ДУПКИ/3М+ Х 2 БРОЯAvent Classic Medium Биберон с три дупки е предназначен за деца над 3 месеца, специално съзададен да предостави на вашето бебе удобно и пълноценно хранене. Благодарение на ръбестата си повърхност биберонът предлага безопасно засмукване с цел непрекъснато и комфортно хранене. Avent Classic Биб..

Бърз преглед

АВЕНТ / AVENT БИБЕРОНИ НОВОРОДЕНО 1 ДУПКА/0М+ Х 2

(0)
12.39 лв.

АВЕНТ/AVENT БИБЕРОНИ НОВОРОДЕНО 1 ДУПКА/0М+ Х 2- Супер мек за здравословно, активно хранене- Клинично доказано намалява коликите - Вградена клапаБибероните Авент са изработени от мек, чист, медицински силикон и имитират гърдата по форма и функция.Кърмените бебета приемат по-лесно Биберона Авент и доволни се връщат към гърдата. Комбинацията между къ..

-25%
Бърз преглед

АВЕНТ / AVENT БУТИЛКА НАТУРАЛ КИТ

(0)
11.99 лв. 15.99 лв.

AVENT / АВЕНТБУТИЛКА НАТУРАЛ КИТ Xapaĸтepиcтиĸи:• Ecтecтвeнo зacyĸвaнe – Бибepoнът c шиpoĸa пepифepия, нaпoдoбявaщ фopмaтa нa гъpдaтa, yлecнявa ĸoмбиниpaнeтo нa ĸъpмeнe и xpaнeнe c шишe.• Униĸaлни "лиcтeнцa" – "Лиcтeнцaтa" вътpe в бибepoнa гo пpaвят пo-мeĸ и гъвĸaв, бeз дa ce cвивa пpи пoлзвaнe. Baшeтo бeбe щe ce paдвa нa..

Бърз преглед

АВЕНТ / AVENT ЗАЛЪГАЛКА 6142

(0)
15.69 лв.

AVENT ЗАЛЪГАЛКА 6142 Успокойте детето си с биберон, който позволява на кожата да диша и поддържа здравословно орално развитие. ultra air 18 M+ разполага с по-големи отвори за въздух, за да се запази чувствителната кожа мека и суха, и допълнително твърдо зърно за растящи зъби и венци...

Бърз преглед

АВЕНТ / AVENT ЗАЛЪГАЛКА 6159

(0)
15.39 лв.

AVENT ЗАЛЪГАЛКА 6159 Успокойте детето си с биберон, който позволява на кожата да диша и поддържа здравословно орално развитие. ultra air 18 M+ разполага с по-големи отвори за въздух, за да се запази чувствителната кожа мека и суха, и допълнително твърдо зърно за растящи зъби и венци...

Бърз преглед

АВЕНТ / AVENT НОЩНА ЗАЛЪГАЛКА.0-6.761.G

(0)
14.49 лв.

AVENT НОЩНА ЗАЛЪГАЛКА / АВЕНТ НОЩНА ЗАЛЪГАЛКА Успокойте бебето си по време на лягане с нощната залъгалка Classic на Philips Avent: нашата светеща в тъмното дръжка улеснява откриването й през нощта. Ортодонтският ни сгъваем биберон се съобразява с естественото орално развитие на вашето бебе по време на сън...

Бърз преглед

АВЕНТ / AVENT ЧАША ПИНГВИН 12+ МОМЧЕ 260МЛ.

(0)
16.59 лв.

AVENT / АВЕНТ ЧАША ПИНГВИН 12+ 260МЛ МОМЧЕХарактеристики:• Наклонен улей намалява накланянето на главата.• Меки помощни ръкохватки за малки ръчички.• Тази чаша е направена от материали без бисфенол-A.• Всички части са подходящи за съдомиялна машина, което дава удобство.• Хигиенична капачка, за да запази чашата чиста в движение.Вместимост: 260 мл.По..

Бърз преглед

АВЕНТ / AVENT ЧАША СЪС СИЛИКОНОВ НАКРАЙНИК 6+ 200МЛ.

(0)
11.79 лв.

АВЕНТ / AVENT ЧАША СЪС СИЛИКОНОВ НАКРАЙНИК 6+ 200МЛ Чашата със сламка Philips Avent Bendy с ергономични дръжки е идеална за първи глътки от сламка и позволява здравословно развитие на устата. Меката гъвкава сламка е нежна към венците,а леката и малка на размер чаша е идеална за първи глътки със сламка.Вместимост: 200 мл....

Бърз преглед

АВЕНТ / AVENT ЧАША СЪС СЛАМКА 9 МЕСЕЦА+

(0)
17.49 лв.

АВЕНТ / AVENTЧАША СЪС СЛАМКА 9 МЕСЕЦА+ Чашата Bendy от Avent е с мека силиконова сламка, която е нежна към венците на детето и се огъва, така че да достигне лесно до течността, което позволява на детето да пие в естествено положение. Сламката разполага с вграден клапан против изтичане за предотвратяване на разливане. Капачката на панта предпазва с..

Показани 1 от 15 | 61 (5 Страници)