Бременност и раждане

Бременност и раждане

Табличен изглед:
Бърз преглед

ABO PHARMA VITAMAM / ВИТАМАМ Х 30 ТАБЛЕТКИ

(0)
11.19 лв.

АБОФАРМА ВИТАМАМ таблетки * 30 Хранителна добавка Предназначение: VITAMAM e специално създадена формула за бременни жени от витамини, минерали и микроелементи. Допринасят за нормалния растеж на тъканите у майката по време на бременност, за нормалната функция на имунната система, за намаляване на чувството на умора и отпадналост, за защитата на кл..

-20%
Бърз преглед

FOLIC ACID 400 MCG 90 ТАБЛЕТКИ, 90 ДОЗИ

(0)
10.36 лв. 12.95 лв.

FOLIC ACID 400 MCG 90 ТАБЛЕТКИ, 90 ДОЗИOstroVit Folic Acid (Фолиева Киселина) е водноразтворим витамин от B комплекса, който подпомага изграждането на здрави клеткиВодно разтворим означава, че Витамин B-9 не се задържа дълго време в тялото и трябва да се приема ежедневно, за да се поддържат необходимите нива.Витамин B-9 е един от витамините, при ко..

Бърз преглед

АВЕНТ / AVENT ПОДПЛЪНКИ ЗА ГЪРДИ Х 60

(0)
13.39 лв.

АВЕНТ / AVENT ПОДПЛЪНКИ ЗА ГЪРДИ Х 60 • Teĸcтypaтa във вид нa пчeлнa питa, изĸлючитeлнo тънĸaтa aбcopбиpaщa cъpцeвинa и дишaщaтa и нeпpoтичaщa ĸoнcтpyĸция ви ĸapaт дa yceщaтe cyxoтa и ĸoмфopт пpeз дeня и нoщтa;..

Бърз преглед

ЕЛЕВИТ / ELEVIT КАПСУЛИ Х 30

(0)
33.19 лв.

ЕЛЕВИТ / ELEVIT КАПСУЛИ Х 30 ELEVIT®  е формула от мултивитамини и минерали, специално разработена за подготовка за зачеване и периода на бременност. Спомага за покриване на повишените нужди от хранителни вещества както на майката, така и на бебето. Осигурява необходимата хранителна подкрепа за силен организъм, който да поддържа здравословнот..

Временно изчерпан
Бърз преглед

ВИТАБИОТИКС / VITABIOTICS ПРЕГНАКЕР НОВА МАМА Х 56 ТАБЛЕТКИ

(0)
29.39 лв.

ВИТАБИОТИКС / VITABIOTICSПРЕГНАКЕР НОВА МАМА ТАБЛ. Х 56 Прегнакеър Нова Мама е пълноценна подкрепа за периода след бременността. Пълноценната формула е внимателно балансирана от микронутриенти, които подпомагат възстановяването нивата на витамините и минералите в организма на родилата жена. Със съдържание на Витамин В12 и желязо, които намалява..

Временно изчерпан
Бърз преглед

ФЕРОФОЛГИН / FERROFOLGYN Х 20 САШЕТА

(0)
28.17 лв.

ФЕРОФОЛГИН сашета Х 20Хранителна добавка с подсладител.Ферофолгин е комбинирана формула, съдържаща желязо, фолиева киселина и витамини D, В6, В12 и С. Специално създадена е да помага на организма по време на бременност и кърмене, при менорагия, намалена чревна абсорбция и хронични кръвотечения. Ферофолгин се отличава с висока бионаличност на желязо..

Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)