Витамини за бременни и кърмачки

Витамини за бременни и кърмачки

Табличен изглед:
Бърз преглед

ABO PHARMA VITAMAM / ВИТАМАМ Х 30 ТАБЛЕТКИ

(0)
11.19 лв.

АБОФАРМА ВИТАМАМ таблетки * 30 Хранителна добавка Предназначение: VITAMAM e специално създадена формула за бременни жени от витамини, минерали и микроелементи. Допринасят за нормалния растеж на тъканите у майката по време на бременност, за нормалната функция на имунната система, за намаляване на чувството на умора и отпадналост, за защитата на кл..

Бърз преглед

ВИТАБИОТИКС / VITABIOTICS ПРЕГНАКЕЪР ПЛЮС ОМЕГА 3 Х 28 ТАБЛЕТКИ + Х 28 КАПСУЛИ

(0)
39.49 лв.

ПРЕГНАКЕЪР/PREGNACARE PLUS OMEGA - 3 таблетки Х 28 + капсули Х 28Преди забременяване, по време на бременността и кърменетоЕднакво добър както за майката, така и за дететоПрегнакеър Плюс представлява комбинация 2 в 1 на таблетки - водеща хранителна добавка, подходяща при бременност и високо качествени Омега-3 капсули в удобна опаковка.Прегнакеър Плю..

Бърз преглед

ЕЛЕВИТ / ELEVIT КАПСУЛИ Х 30

(0)
33.19 лв.

ЕЛЕВИТ / ELEVIT КАПСУЛИ Х 30 ELEVIT®  е формула от мултивитамини и минерали, специално разработена за подготовка за зачеване и периода на бременност. Спомага за покриване на повишените нужди от хранителни вещества както на майката, така и на бебето. Осигурява необходимата хранителна подкрепа за силен организъм, който да поддържа здравословнот..

Бърз преглед

ТОП ФОЛАТ / TOP FOLATE Х 60 КАПСУЛИ

(0)
21.19 лв.

ТОП ФОЛАТ / TOP FOLAT КАПС. Х 60 Top Folate представлява специална хранителна добавка на Nuvita, съдържаща (6S)-5-Метилтетрахидрофолат (МТХФ), патентован под името Quatrefolic, която действа благотворно върху здравето на сърдечно-съдовата система и функцията на нервната система, а приема ѝ по време на бременност намалява риска от вродени дефекти..

Бърз преглед
Бърз преглед

ФОЛАЦИД / FOLACID 0,4 МГ. Х 120 ТАБЛЕТКИ

(0)
5.99 лв.

ФОЛАЦИД ТАБЛЕТКИ 0,4 МГ. Х 120 HEALTHYFolacid® съдържа препоръчителната дневна доза фолиева киселина, която всяка жена трябва да приема поне един месец преди забременяване и в първите месеци на развитие на плода.Редовния прием на фолиева киселина, като тази във Folacid® може да намали риска от развитие на сериозни вродени дефекти на гръбначния стъ..

Временно изчерпан
Бърз преглед

ВИТАБИОТИКС / VITABIOTICS ПРЕГНАКЕР НОВА МАМА Х 56 ТАБЛЕТКИ

(0)
29.39 лв.

ВИТАБИОТИКС / VITABIOTICSПРЕГНАКЕР НОВА МАМА ТАБЛ. Х 56 Прегнакеър Нова Мама е пълноценна подкрепа за периода след бременността. Пълноценната формула е внимателно балансирана от микронутриенти, които подпомагат възстановяването нивата на витамините и минералите в организма на родилата жена. Със съдържание на Витамин В12 и желязо, които намалява..

Временно изчерпан
Бърз преглед

ЛАКТИЛ / LACTYL Х 56 КАПСУЛИ

(0)
25.79 лв.

ЛАКТИЛ / LACTYL КАПС. Х 56 Лактил улеснява кърменето чрез стимулиране действието на естрогените и пролактина, които са от съществено значение за продукцията на майчино мляко. Лактил стимулира сукането на кърмачето и придава приятен вкус на майчиното мляко. Също така, продуктът подпомага доброто храносмилане на кърмачето и намалява подуването и обр..

Временно изчерпан
Бърз преглед

НЕОФОЛИК МЕТА / NEOPHOLIC META 0.4 МГ. Х 90 ТАБЛЕТКИ

(0)
11.59 лв.

НЕОФОЛИК МЕТА/NEOPHOLIC METAПрочетете тази листовка внимателно, преди да започнете вземането на препарата.Пазете тази листовка. Може да ви се наложи да я прочетете отново.Ако имате допълнителни въпроси, попитайте вашия лекар.Този препарат няма претенциите да лекува, но приемането му осигурява задоволяването на дневните ви нужди от фолиева киселина...

Временно изчерпан
Бърз преглед

ПРЕГНАКЕЪР / PREGNACARE ORIGINAL Х 30 ТАБЛЕТКИ

(0)
26.49 лв.

ПРЕГНАКЕР/PREGNACARE ORIGINAL ТАБЛЕТКИ Х 30Хранителна добавка30 таблетки; 19 витамини, минерали, фолиева киселина.Преди забременяване, по време на бременността и кърменето. PREGNACARE е внимателно разработен, за да подпомогне изискванията за подходяща диета при опити за забременяване, по време на цялата бременност, чак до нейния край и по време на ..

Временно изчерпан
Бърз преглед

ПРЕГНАКЕЪР / PREGNACARE ПО ВРЕМЕ НА КЪРМЕНЕ 84 ТАБЛЕТКИ + 56 КАПСУЛИ

(0)
41.19 лв.

ПРЕГНАКЕР / PREGNACAREПО ВРЕМЕ НА КЪРМЕНЕ 84ТАБЛ/56КАПС Създаден от експерти, Прегнакеър осигурява здравословни и балансирани нива на витамини и минерали. Продуктът съдържа всички необходими съставки за жените след периода на раждането, като набавя допълнително количество калций и мастни киселини. Определените съставки играят важна роля по време н..

Временно изчерпан
Бърз преглед

ПРЕГНАКЕЪР МАКС/ PREGNACARE MAX X 56 ТАБЛЕТКИ + 28 КАПСУЛИ

(0)
41.89 лв.

ПРЕГНАКЕЪР/ PREGNACARE МАКС Хранителна добавка за периода на бременност на марката Vitabiotics, която доставя 400 mcg фолиева киселина под формата на Л-метил фолат, което е активната форма на фолиевата киселина, готова за усвояване от организма, която има по - висока степен на сигурност в профилактиката на дефекта на невралната тръба (ДНТ). Изклю..

Временно изчерпан
Бърз преглед
Временно изчерпан
Бърз преглед
Временно изчерпан
Бърз преглед

ФЕМИБИОН / FEMIBION 1 ТАБЛЕТКИ Х 30

(0)
17.89 лв.

ФЕМИБИОН 1 / FEMIBION 1 ТАБЛ. Х 30 Фемибион® 1 витамини за бременни на немската фармацевтична компания Мерк е хранителна добавка за бременни, която се препоръчва за нормалното развитие на бебето до края на третия месец на бременността. Желателно е приемът на Фемибион® 1 да започне от момента на планиране на бременността и да продължи до края на т..

Показани 1 от 15 | 16 (2 Страници)