Адаптирани млека

Адаптирани млека

Табличен изглед:
Бърз преглед

APTAMIL / АПТАМИЛ АДАПТИРАНО МЛЯКО 400ГР.

(0)
16.49 лв.

АПТАМИЛ КОМФОРТ 1 400 г NUTRICIA Мляко за кърмачета за лесно храносмилане, от раждането до шестия месец Важно: Кърменето е най-доброто за Вашето бебе! Aptamil comfort 1 трябва да се използва само след препоръка на медицински специалист. Следвайте стриктно инструкциите за приготвяне на млякото. Никога не оставяйте Вашето бебе само по време на хр..

Бърз преглед

APTAMIL / АПТАМИЛ АДАПТИРАНО МЛЯКО  2 2 800ГР. PRONUTRA+

(0)
34.39 лв.

APTAMIL / АПТАМИЛ АДАПТИРАНО МЛЯКО  2 2 800ГР. PRONUTRA+Аптамил 2 съдържа Pronutra - патентована смес от пребиотични олигозахариди + аминокиселини с клинично доказан ефект. Важна забележка: Кърменето е най-добро за бебето! Аптамил 2 Пронутра трябва да се ползва само след консултация с лекар.Важно за здравето на Вашето бебе е да следвате стр..

Бърз преглед

APTAMIL / АПТАМИЛ АР АДАПТИРАНО МЛЯКО 400ГР.

(0)
21.79 лв.

APTAMIL / АПТАМИЛ АР АДАПТИРАНО МЛЯКО 400ГР.Aptamil 1 A. R. е диетична храна за специални медицински цели, предназначена за диетотерапия при регургитации. Те са често срещано смущение при кърмачетата, но млеката със специфични съставки може да помогнат за облекчаване на дискомфорта. Съставът на APTAMIL 1 A. R. е специално разработен да намалява теж..

Бърз преглед

APTAMIL / АПТАМИЛ КОМФОРТ 1 PROEXPERT 400ГР.

(0)
21.39 лв.

APTAMIL / АПТАМИЛ КОМФОРТ 1 PROEXPERT 400ГР.Мляко за кърмачета от раждането до 6-ия месец с уникална пребиотична смес scGOS/IcFOS.Избор на мляко за Вашето Бебе.Aptamil 1 е пълноценно мляко за кърмачета, специално създадено, за да задоволи изцяло хранителните потребности на Вашето бебе през първите 6 месеца след раждането, в случаите, когато не е къ..

Бърз преглед

APTAMIL / АПТАМИЛ ПРЕМАТЮР АДАПТИРАНО МЛЯКО 400ГР.

(0)
22.29 лв.

APTAMIL /АПТАМИЛ ПРЕМАТЮР АДАПТИРАНО МЛЯКО 400ГР.Aptamil Premature с Pronatura + е пълноценно мляко на прах, предназначено специално за хранене под лекарско наблюдение на недоносени деца, родени с ниско тегло. Неговият състав е адаптиран към техните специфични хранителни потребности. В състава на мазнините на Aptamil Prenature са включени дълговери..

Бърз преглед

APTAMIL /АПТАМИЛ 2 АДАПТИРАНО МЛЯКО 400ГР.

(0)
17.39 лв.

АПТАМИЛ / APTAMIL 2 АДАПТ.МЛЯКО 400ГР. Аптамил Kомфорт 2 е преходно мляко за кърмачета с по-гъста консистенция, специално създадено за комфорт на храносмилането и добро здраве на Вашето бебе. При използване на Aptamil Comfort 2 е възможно да забележите, че изпражненията на Вашето бебе са по-меки и по-светли на цвят, в сравнение с тези на бебета, х..

Бърз преглед

APTAMIL /АПТАМИЛ 3 АДАПТИРАНО МЛЯКО 400ГР.

(0)
16.59 лв.

АПТАМИЛ 3 / APTAMIL 3АДАПТ. МЛЯКО 400ГР. Адаптираното мляко на прах Аптамил Пронутра Адванс е предназначено за деца над 12-месечна възраст. С балансиран хранителен състав, който задоволява специфичните хранителни нужди на малкото дете, необходими за неговия правилен и здравословен растеж и развитие. Специалната му формула е пригодена, така че да ..

Бърз преглед

APTAMIL /АПТАМИЛ LF АДАПТИРАНО МЛЯКО 400ГР.

(0)
16.89 лв.

APTAMIL /АПТАМИЛ LF АДАПТИРАНО МЛЯКО 400ГР.Пълноценно мляко за деца с лактозен интолеранс и диариен синдром, от раждането.Важно: Най-добрата храна за кърмачето е майчиното мляко! APTAMIL Lactose Free се прилага само по лекарско предписание! APTAMIL Lactose Free  е специално мляко за хранене на деца с диариен синдром и лактозен интолеранс. По..

Бърз преглед

APTAMIL /АПТАМИЛ АДАПТИРАНО МЛЯКО ХА 1 ПРО ЕКСПЕРТ 400ГР.

(0)
19.79 лв.

APTAMIL ХА / АПТАМИЛ 1 ПРО ЕКСПЕРТ 400ГР.Aptamil Premature с Pronatura + е пълноценно мляко на прах, предназначено специално за хранене под лекарско наблюдение на недоносени деца, родени с ниско тегло. Неговият състав е адаптиран към техните специфични хранителни потребности. В състава на мазнините на Aptamil Prenature са включени дълговерижни поли..

Бърз преглед

HIPP 2097 ХИП 3 КОМБИОТИК МЛЯКО ЗА МАЛКИ ДЕЦА 500ГР.

(0)
20.29 лв.

ХИП 2097 / HIPP 3 КОМБИОТИК МЛЯКО ЗА МАЛКИ ДЕЦА 500гр. Сварете прясна питейна вода и я оставете да се охлади до 40-50°C. Налейте нужното количество преварена вода, топла или студена, в нормална или преходна чаша. Напълнете дозиращата лъжица и я изравнете с нож. Прибавете необходимото количество Hipp 3 "Комбиотик" Junior към водата. Разбъркайте и а..

Бърз преглед

HIPP 2144 МЛЯКО КОМБИОТИК HA 1 - 350 ГР.

(0)
24.99 лв.

ХИП / HIPP2144 МЛЯКО КОМБИОТИК HA 1 - 350 ГР Специално разработено хипоалергенно адаптирано мляко за бебета и малки деца с уникална формула и био състав на HIPP. Осигурява всички важни витамини, минерали и хранителни вещества. Лесно смилаемо и добре засищащо...

Бърз преглед

HIPP 2475 БИО КОМБИОТИК 2 350ГР.

(0)
17.99 лв.

ХИП / HIPP 2475 БИО КОМБИОТИК 2 350ГР. Hipp Combiotic 2 Преходно мляко за кърмачета е изключително засищащо и лесно смилаемо, предназначено за деца над 6 месеца. То съдържа разнообразие от естествени пробиотични култури и дълговерижни полиненаситените мастни киселини омега 3 и 6, които са жизнено необходими за нормалното развитие на вашето бебе. ..

Бърз преглед

LACTANA BIO / ЛАКТАНА БИО КИНДЕР 500ГР

(0)
19.79 лв.

НАУ КАЛ-МАГ Х120 КАПСУЛИ Now Foods Cal-Mag Caps е хранителна добавка, комбинираща минералите калций и магнезий с витамин Д, цинк, мед, манган, бор и комплекс от други важни минерали. Калцият е от изключително значение при формирането и възстановяването на костите и зъбите, а също така има важна роля за съкращаването на мускулните, съсирването на ..

Бърз преглед

NAN / НАН A.R. АДАПТИРАНО МЛЯКО 400ГР.

(0)
24.59 лв.

НАН A.R. АДАПТ.МЛЯКО Млякото за кърмачета NAN A.R. е сгъстен с нишесте за увеличена стабилност на стомашно съдържимото и е базиран на частично хидролизиран белтък за спомагане на лесното храносмилане. То осигурява необходимите хранителни вещества за оптималното физическо и ментално развитие на Вашето бебе. Спомага също за намаляване риска от алерг..

Бърз преглед

NAN / НАН H.A. АДАПТИРАНО МЛЯКО 400Г.

(0)
24.59 лв.

НАН H.A. адапт.мляко 400г. Този продукт на марката Nestle представлява хипоалергенно мляко на прах за кърмачета от момента на раждането. NAN Н.А. осигурява необходимите хранителни вещества за оптималното развитие на бебето и намалява риска от алергии през първите месеци от живота. Специално създаден за кърмачета с генетична предразположеност към р..

Показани 1 от 15 | 23 (2 Страници)