Каши

Каши

Табличен изглед:
Бърз преглед

APTAMIL / АПТАМИЛ АДАПТИРАНО МЛЯКО ПРЕГОМИН /ADC/ 400ГР

(0)
30.93 лв.

APTAMIL  / АПТАМИЛ АДАПТИРАНО МЛЯКО ПРЕГОМИН /ADC/ 400ГРNutricia се гордее с над 120 години опит в храненето в ранните етапи на живота. Пионер е в изследванията на кърмата в продължение на 40 години. Благодарение на своя ентусиазиран екип от над 500 експерти и учени, успешно установява как да подпомогне развитието на бебето.Aptamil Pregomin Al..

Бърз преглед

HIPP 2897 БИО ИНСТАНТНА КАША С ТИКВА 200ГР

(0)
7.09 лв.

HIPP 2897 БИО ИНСТАНТНА КАША С ТИКВА 200ГРHipp Био многозърнеста инстантна каша с тиква е питателна храна с нежен вкус, предназначена за деца над 6 месеца. Тя е от многозърнести култури, безмлечна е и без добавена захар, добре засищаща и лесно смилаема. Произведена със суровини от био земеделие кашата от Хип е без добавени оцветители, консерванти и..

Бърз преглед

HIPP 3017 БЕЗМЛЕЧНА ИНСТАНТНА КАША С ОВЕС 200ГР

(0)
7.63 лв.

HIPP 3017 БЕЗМЛЕЧНА ИНСТАНТНА КАША С ОВЕС 200ГРHipp Био каша овес е питателна храна с нежен вкус, предназначена за деца над 4 месеца. Кашата от овес е безмлечна и без добавена захар, добре засищаща и лесно смилаема. Произведена със суровини от био земеделие кашата от Хип е без добавени оцветители, консерванти и изкуствени аромати, съгласно закона.С..

Бърз преглед

HIPP 5509 БИО КАША ГРИС,ЯБЪЛКИ,ПРАСКОВИ

(0)
3.81 лв.

HIPP 5509 БИО КАША ГРИС,ЯБЪЛКИ,ПРАСКОВИHipp Лека нощ Био грис с млечна смес, ябълки и праскови е органична бебешка каша, предназначена за бебета над 4 месеца. Тя е добре засищаща, обогатена с калций и витамини А, B1 и D, които са важни за здравословното развитие и растеж на бебето. Кашата е направена от 100% органични продукти, без добавени ар..

Бърз преглед

HIPP 5515 БИО КАША ЛЕКА НОЩ ГРИС 190ГР

(0)
3.72 лв.

HIPP 5515 БИО КАША ЛЕКА НОЩ ГРИС 190ГРHipp Лека нощ млечна каша с пшеничен грис е органична бебешка каша, предназначена за бебета над 4 месеца. Тя е добре засищаща, обогатена с калций и витамини А, B1 и D, които са важни за здравословното развитие и растеж на бебето. Кашата не съдържа добавена захар, няма добавени ароматизанти, консервант..

Бърз преглед

PLASMON / ПЛАЗМОН КАША 4 ЗЪРНА ЗА ДЕЦА ОТ 4-ТИЯ МЕСЕЦ X 230ГР

(0)
8.00 лв.

PLASMON / ПЛАЗМОН КАША 4 ЗЪРНА 230ГР 2621Plasmon Kаша 4 зърна е здравословна и питателна храна, специално създадена за деца от 4-тия месец. Тя е с високо съдържание на ненаситени мазнини и витамини, които допринасят за оптималното развитие на децата...

Бърз преглед

PLASMON / ПЛАЗМОН КАША ПШЕНИЧЕН ГРИС 230ГР 2620

(0)
6.45 лв.

PLASMON / ПЛАЗМОН КАША ПШЕНИЧЕН ГРИС 230ГР 2620Подходяща възраст: 4+м;Опаковка: 230 гр.;Без глутен;Кремообразна консистенция, без бучки;Съставките са естествени източници на фибри;С калции и витамин В;Деликатен вкус, подходящ за първите ястия при захранване на бебето;Екологични продукти;Произведено в Италия...

Бърз преглед

МИЛУПА / MILUPA МЛЕЧНА ПЛОДОВА КАША 250Г

(0)
7.73 лв.

МИЛУПА МЛЕЧНА ПЛОДОВА КАША 250ГМлечната каша страчетела е детска храна на зърнена основа, която осигурява хранителни вещества и енергия, нужни на малките деца за техния растеж и развитие. Кашите на Милупа за деца след 12-тия месец внасят нова различна консистенция за Вашето дете, което е готово да дъвче и приема по-твърди храни. Млечните каши Милуп..

Временно изчерпан
Бърз преглед

BLEVIT / БЛЕВИТ ПЛЮС КОЛА КАО 12М 300ГР

(0)
6.09 лв.

BLEVIT / БЛЕВИТ ПЛЮС КОЛА КАО 12М 300ГРBLEVIT Безмлечна каша Кола као с бифидус ефект е вкусна каша, съдържаща брашна от ориз, овес, ечемик, ръж и пшеница, разградени до декстроза. Вкусът на какао е любим на всички деца, поради което кашата ще достави истинско удоволствие на вашето дете! Съдържащите се Фруктоолигозахариди представляват растителни з..

Временно изчерпан
Бърз преглед

HIPP 2961 ХИП БИО ИНСТАНТНА МЛЕЧНА КАША ЛЕКА НОЩ С БАНА И СУХАР 250 ГР

(0)
8.09 лв.

ХИП / HIPP2961 БИО ИНСТАНТНА МЛЕЧНА КАША ЛЕКА НОЩ С БАНА И СУХАР 250 ГР Hipp Био инстантна каша ''Лека нощ'' с банан и сухар е засищаща храна с нежен вкус, предназначена за деца от 4-ия месец. Кашата ''Лека нощ'' е с преходно мляко, което отговаря на възрастта на вашето бебе и без добавена захар, но със сладък вкус от естествената сладост от плодо..

Временно изчерпан
Бърз преглед

HIPP 2965 ХИП БИО ИНСТАНТНА МЛЕЧНА КАША ЛЕКА НОЩ С БИСКВИТИ 250 ГР

(0)
8.82 лв.

HIPP / ХИП 2965 БИО ИНСТАНТНА МЛЕЧНА КАША ЛЕКА НОЩ С БИСКВИТИ 250 ГР Hipp Био инстантна каша ''Лека нощ'' с бисквити е засищаща храна с нежен вкус, предназначена за деца от 6-ия месец. Кашата ''Лека нощ'' е с преходно мляко, което отговаря на възрастта на вашето бебе и без добавена захар, но със сладък вкус от естествената сладост от плодовете. Hi..

Временно изчерпан
Бърз преглед

HUMANA / ХУМАНА МЛЕЧНА КАША 5-ЗЪРНА С БИСКВИТКА ОТ 6-ИЯ МЕСЕЦ 200 ГР

(0)
6.90 лв.

HUMANA / ХУМАНА МЛЕЧНА КАША 5-ЗЪРНА С БИСКВИТКА ОТ 6-ИЯ МЕСЕЦ 200 ГРHumana Milk Cereal 5-Cereals with Biscuit представлява зърнено-млечна каша със бисквити предназначена за малки деца след 6 месеца, която е изключително вкусна и полезна. Кашата съдържа мляко спрямо енергийните потребности на децата, което обогатява менюто на малките деца с цен..

Временно изчерпан
Бърз преглед

HUMANA / ХУМАНА МЛЕЧНА КАША С ЕЛДА И ЯБЪЛКА 200 ГР

(0)
7.89 лв.

HUMANA / ХУМАНА МЛЕЧНА КАША С ЕЛДА И ЯБЪЛКА 200 ГР Кашата е съобразена с нуждите на растежа. Подходяща е за употреба след 6-тия месец. С добавени важни витамини и минерали и мляко, съобразено с възрастта. Не съдържа глутен. Без добавени захар, консерванти и оцветители. Начин на употреба: Преварете питейна вода. Оставете да се охлади до 50 гра..

Временно изчерпан
Бърз преглед

LACTANA BIO / ЛАКАТАНА БИО МЛЕЧНА БИО КАША С ПЛОДОВЕ ОТ 6 МЕСЕЦ 200 ГР

(0)
6.19 лв.

LACTANA BIO / ЛАКАТАНА БИО МЛЕЧНА БИО КАША С ПЛОДОВЕ ОТ 6 МЕСЕЦ 200 ГРВкусният плодов прах от биологични ябълка, банан и портокал придава на тази млечна каша приятен плодов вкус. Съдържа пробиотични бифидобактерии. Осигурява разнообразие в менютоНе съдържа изкуствени ароматиНе съдържа добавени оцветители и консервантиСъстав:34% Follow-on Milk (Skim..

Временно изчерпан
Бърз преглед

NAN /НАН 4 АДАПТИРАНО МЛЯКО 400ГР

(0)
16.69 лв.

NAN /НАН 4 АДАПТИРАНО МЛЯКО 400ГР Висококачествено мляко за малки деца Важна забележка: Майчината кърма е най-добрата храна за бебето и кърменето трябва да продължи възможно най-дълго. Преди да решите дали да използвате преходно мляко за малки деца, консултирайте се с Вашия лекар за съвет.Малките деца преминават през периода на интензивен растеж..

Показани 1 от 15 | 20 (2 Страници)