Напитки и чай

Напитки и чай

Табличен изглед:
Бърз преглед

BEKLEY ORGANICS БЕБЕШКИ УСПОКОИТЕЛЕН ЧАЙ ОТ МЕСЕЦ 0+ Х 20

(0)
4.13 лв.

BEKLEY ORGANICS БЕБЕШКИ УСПОКОИТЕЛЕН ЧАЙ ОТ МЕСЕЦ 0+ Х 20Предназначен да облекчи бебешкото стомахче и да успокои бебето, ако е превъзбудено. Beckley е специална комбинация от внимателно подбрани традиционно доказани съставки. Подходящ е за бебета и малки деца. Облекчава газове и колики, действа успокоително на по-ексцентричните бебета преди сън. Из..

Бърз преглед

HIPP 3600 БИО ЧАЙ КОПЪР Х 20 ПАКЕТЧЕТА

(0)
4.94 лв.

HIPP 3600 БИО ЧАЙ КОПЪР Х 20 ПАКЕТЧЕТАHipp Био чай от копър е приятна и освежаваща напитка, предназначена  за кърмачета от първата седмица. Той е подходящ за допълнително набавяне на течности при повишено изпотяване или за утоляване на жаждата след като детето започне да се захранва. Hipp Био чай е съставен от 100% натурални съставки,&nbs..

Бърз преглед

HIPP 3643 ЧАЙ ЕКСТРАКТ КОМФОРТ

(0)
4.31 лв.

HIPP 3643 ЧАЙ ЕКСТРАКТ КОМФОРТ Съдържа билкова смес от Анасон, Кимион и Копър. Без добавена захар. Подобрява храносмилането и успокоява при колики. Утолява жаждата при повишена телесна температура и загуба на течности. Състав: Био екстракт от Копър, био екстракт от Анасон, био екстракт от Кимион. Не съдържа глутен. Без добавена захар. Х..

Бърз преглед

HIPP ORS 200 НАПИТКА ОТ МОРКОВИ И ОРИЗ 200 МЛ. 2300

(0)
2.51 лв.

ХИП ОРС/HIPP ORS 200 НАПИТКА ОТ МОРКОВИ И ОРИЗ 200 МЛ. 2300Hipp ORS 200 Диетична напитка на базата на моркови и ориз е готов за пиене разтвор за рехидратация, предназначен за деца над 4 месеца. Напитката е произведена от естествени съставки и дава възможност за лечение на диарията по естествен път. Hipp ORS 200 Диетична напитка на базата на моркови..

Бърз преглед

HIPP БИО НАПИТКА ОТ ПРАСКОВИ 200 МЛ. 8042

(0)
2.69 лв.

ХИП/HIPP БИО НАПИТКА ОТ ПРАСКОВИ 200 МЛ. 8042Hipp Био нектар от праскови е висококачествен продукт, предназначен за деца от 4 месечна възраст. Той е произведен от 100% натурални съставки, които допринасят за обогатяването на вкусовете на детето, имат ниска киселинност и затова са идеално пригодени към чувствителния организъм на Вашето бебе. Сокове..

Бърз преглед

HIPP БИО СОК ОТ КРУШИ 200 МЛ. 8032

(0)
2.69 лв.

ХИП/HIPP БИО СОК ОТ КРУШИ 200 МЛ. 8032Hipp Био сок от круши е висококачествен продукт, предназначен за деца от 4 месечна възраст. Той е произведен от 100% натурални съставки, които допринасят за обогатяването на вкусовете на детето, имат ниска киселинност и затова са идеално пригодени към чувствителния организъм на Вашето бебе. Соковете са подходящ..

Бърз преглед

HIPP БИО СОК ОТ МЕКА ЯБЪЛКА 200 МЛ. 8012

(0)
2.78 лв.

ХИП/HIPP БИО СОК ОТ МЕКА ЯБЪЛКА 200 МЛ. 8012Hipp Био сок мека ябълка е висококачествен продукт, предназначен за деца над 4 месечна възраст. Той е произведен от 100% натурални съставки, които допринасят за обогатяването на вкусовете на детето, имат ниска киселинност и затова са идеално пригодени към чувствителния организъм на Вашето бебе. Соковете с..

Бърз преглед

HIPP МАМА БИО ЧАЙ ЗА КЪРМАЧКИ Х 20 2345

(0)
6.20 лв.

ХИП/HIPP МАМА БИО ЧАЙ ЗА КЪРМАЧКИ Х 20 2345HiPP Mama био чай за кърмачки представлява смес от подбрани билки със свеж лимонов вкус и е предназначен да задоволи конкретните изисквания на женския организъм в края на бременността и кърменето. Съставът му се състои от специално селектирани билки, които стимулират лактацията. HiPP Mama био чай за кърмач..

Бърз преглед

HIPP СОК ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ 200 МЛ. 8003

(0)
2.69 лв.

ХИП/HIPP СОК ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ 200 МЛ. 8003Hipp Био сок от червени плодове е висококачествен продукт, предназначен за деца от 4 месечна възраст. Той е произведен от 100% натурални съставки, които допринасят за обогатяването на вкусовете на детето, имат ниска киселинност и затова са идеално пригодени към чувствителния организъм на Вашето бебе. Соко..

Бърз преглед

БЕБЕВИТА / BEBEVITA НАПИТКА МЕКИ ЯБЪЛКИ

(0)
3.50 лв.

БЕБЕВИТА / BEBEVITA НАПИТКА МЕКИ ЯБЪЛКИ Този продукт на марката Бебивита представлява сок от меки ябълки, който е предназначен за бебета над 4 месечна възраст. Сокът Bebivita е със 100% натурални съставки, които допринасят за обогатяването на вкусовете на детето. С ниска киселинност, пригоден към чувствителния организъм на бебето. Съдържа витамин ..

Бърз преглед

БИОПРОГРАМА БИОБРОНХО ЧАЙ ФИЛТЪР Х 20

(0)
1.34 лв.

БИОПРОГРАМА БИОБРОНХО ЧАЙ ФИЛТЪР Х 20  Биопрограма Чай Биобронхо е натурален продукт, комбиниращ полезното действие на няколко билки с изразени свойства за подпомагане на свободното дишане. Този трапезен чай е съставен от букет от лечебни растения, препоръчвани при простудни заболявания, хронични бронхити, магарешка кашлица, бронхиална астма и..

Бърз преглед

БЛЕВИТ / BLEVIT РАЗХЛАБВАЩ ЧАЙ

(0)
13.58 лв.

БЛЕВИТ / BLEVIT РАЗХЛАБВАЩ ЧАЙ ВКсилогел се използва за спомагателно лечение при остър ринит с вирусен или бактериален произход, остър или хронично обострящ се синузит, алергичен ринит, отитис медия катаралис акута - с цел възстановяване на проходимостта на Евстахиевата тръба, облекчава хремата. Лекарството е под формата на гел, което допълнително..

Бърз преглед

БЛЕВИТ / BLEVIT СЪН ЧАЙ

(0)
11.51 лв.

БЛЕВИТ / BLEVIT СЪН ЧАЙ ВBlevit Чай Суеньо е предназначен за бебета и деца, специално създаден при нарушения на съня. Разтворимите екстракти от липа, маточина и лайка имат успокояващо и спазмолитично действие и допринасят за спокоен и приятен сън. Независимо дали причините за проблемите със съня се дължат на лошо храносмилане или поради нервност и ..

Бърз преглед

БЛЕВИТ / BLEVIT ЧАЙ ЗА ХРАНОСМИЛАНЕ

(0)
11.51 лв.

БЛЕВИТ/BLEVIT ЧАЙ ЗА ХРАНОСМИЛАНЕBlevit Чай Дигест (Храносмилане) е предназначен за бебета и деца, специално създаден за облекчение на храносмилатени нарушения и дискомфорт като колики и метеоризъм. Чаят от Blevit съдържа натурални екстракти от копър и лайка, които улесняват изхвърлянето на натрупани газове, имат спазмолитично действие и облекчават..

Бърз преглед

БРОНХО ПАМ / BRONCHO PAM ЧАЙ GREEN TEAС ЕХИНАЦЕЯ /ЗЕЛЕН/

(0)
5.03 лв.

БРОНХО ПАМ / BRONCHO PAM ЧАЙ GREEN TEAС ЕХИНАЦЕЯ /ЗЕЛЕН/ ЧАЙ БРОНХО ПАМ / BRONCHO PAM GREEN TEAС ЕХИНАЦЕЯ /ЗЕЛЕН/..

Показани 1 от 15 | 30 (2 Страници)