Напитки и чай

Напитки и чай

Табличен изглед:
Бърз преглед

HIPP 3600 БИО ЧАЙ КОПЪР Х 20 ПАКЕТЧЕТА

(0)
5.29 лв.

ХИП / HIPP3600 БИО ЧАЙ КОПЪР ПАКЕТЧЕТА Х 20 Hipp Био чай от копър е приятна и освежаваща напитка, предназначена за кърмачета от първата седмица. Той е подходящ за допълнително набавяне на течности при повишено изпотяване или за утоляване на жаждата след като детето започне да се захранва. Hipp Био чай е съставен от 100% натурални съставки, успо..

Бърз преглед

HIPP 8022 СОК МУЛТИВИТАМИН 200МЛ.

(0)
2.49 лв.

ХИП / HIPP 8022 СОК МУЛТИВИТАМИН 200МЛ. Био сок Мултифрут е предназначен за деца от 4 месечна възраст. Произведен е от 100% натурални съставки, които допринасят за обогатяването на вкусовете на детето, имат ниска киселинност и затова са идеално пригодени към чувствителния организъм на Вашето бебе. Соковете са подходящ източник на витамини при прех..

Бърз преглед

HIPP ORS 200 НАПИТКА ОТ МОРКОВИ И ОРИЗ 200 МЛ. 2300

(0)
2.69 лв.

ХИП ОРС/HIPP ORS 200 НАПИТКА ОТ МОРКОВИ И ОРИЗ 200 МЛ. 2300Hipp ORS 200 Диетична напитка на базата на моркови и ориз е готов за пиене разтвор за рехидратация, предназначен за деца над 4 месеца. Напитката е произведена от естествени съставки и дава възможност за лечение на диарията по естествен път. Hipp ORS 200 Диетична напитка на базата на моркови..

Бърз преглед

HIPP БИО СОК ОТ КРУШИ 200 МЛ. 8032

(0)
2.89 лв.

ХИП/HIPP БИО СОК ОТ КРУШИ 200 МЛ. 8032Hipp Био сок от круши е висококачествен продукт, предназначен за деца от 4 месечна възраст. Той е произведен от 100% натурални съставки, които допринасят за обогатяването на вкусовете на детето, имат ниска киселинност и затова са идеално пригодени към чувствителния организъм на Вашето бебе. Соковете са подходящ..

Бърз преглед

HIPP БИО СОК ОТ МЕКА ЯБЪЛКА 200 МЛ. 8012

(0)
2.89 лв.

ХИП/HIPP БИО СОК ОТ МЕКА ЯБЪЛКА 200 МЛ. 8012Hipp Био сок мека ябълка е висококачествен продукт, предназначен за деца над 4 месечна възраст. Той е произведен от 100% натурални съставки, които допринасят за обогатяването на вкусовете на детето, имат ниска киселинност и затова са идеално пригодени към чувствителния организъм на Вашето бебе. Соковете с..

Бърз преглед

БИОПРОГРАМА БИОБРОНХО ЧАЙ ФИЛТЪР Х 20

(0)
1.49 лв.

ЧАЙ БИОБРОНХО / BRONCHOBIO TEAФИЛТЪР Х 20 БП" Биопрограма Чай Биобронхо е натурален продукт, комбиниращ полезното действие на няколко билки с изразени свойства за подпомагане на свободното дишане. Този трапезен чай е съставен от букет от лечебни растения, препоръчвани при простудни заболявания, хронични бронхити, магарешка кашлица, бронхиална астм..

Бърз преглед

БЛЕВИТ / BLEVIT РАЗХЛАБВАЩ ЧАЙ

(0)
12.69 лв.

БЛЕВИТ / BLEVIT РАЗХЛАБВАЩ ЧАЙ" ВКсилогел се използва за спомагателно лечение при остър ринит с вирусен или бактериален произход, остър или хронично обострящ се синузит, алергичен ринит, отитис медия катаралис акута - с цел възстановяване на проходимостта на Евстахиевата тръба, облекчава хремата. Лекарството е под формата на гел, което допълнителн..

Бърз преглед

ЧАЙ БЕБЕЗАН ФИЛТЪР Х 20 ЕВЕЛИН

(0)
2.79 лв.

ЧАЙ БЕБЕЗАН ФИЛТЪР Х 20 ЕВЕЛИНРазгледайте и другите продукти от категорията Чай филтър. Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви..

Бърз преглед

ЧАЙ БЕКЛИ ЗА УКРЕПВАНЕ НА ИМУНИТЕТА 2М+ X 20 ПАКЕТЧЕТА

(0)
4.59 лв.

ЧАЙ БЕКЛИ ЗА УКРЕПВАНЕ НА ИМУНИТЕТА 2М+ 20 ПАК. Bekley Чай за укрепване на имунитета е предназначен да подпомогне защитните сили на организма при бебета и малки деца. Специалната комбинация от традиционно утвърдени билки са отгледани в екологично чисти райони и са естествен източник на витамин А, С, и Е, калций и калий. В случай че бебето е кърме..

Бърз преглед

ЧАЙ БЕКЛИ ПЛОДОВ 4М+ 20 ПАКЕТЧЕТА

(0)
4.49 лв.

ЧАЙ БЕКЛИ / ПЛОДОВ 4М+ 20 ПАК. Bekley Храносмилателен чай е предназначен за бебета и деца, специално създаден за облекчение на храносмилателни нарушения и дискомфорт като колики и метеоризъм. Той е съставен от добре балансирана комбинация от билки, които облекчават болките, причинени от колики в стомаха, като подпомагат освобождаването на газове и..

Бърз преглед

ЧАЙ БЕКЛИ ХРАНОСМИЛАТЕЛЕН 0М+ Х 20

(0)
4.59 лв.

ЧАЙ БЕКЛИ ХРАНОСМИЛАТЕЛЕН 0М+ Х 20Специално предназначен да подпомогне храносмилателния процес при бебета и малки деца. Bekley e специална комбинация от традиционно доказани билки, внимателно подбрани и отгледани в екологично чисти райони. Успокоява болките при колики в стомаха, подпомагайки освобождаването на газове. При кърмачки е подходящо чаят ..

Бърз преглед

ЧАЙ БИОПРОГРАМА ФИЛТЪР ПРИ ДИАБЕТ+КАНЕЛА Х 20

(0)
1.49 лв.

ЧАЙ ФИЛТЪР ПРИ ДИАБЕТ+КАНЕЛА Х 20 БИОПРОГРАМАПрепоръчва се при захарен диабет.Състав:Стрък черна боровинка, стрък камшик, листа бреза, стрък глухарче, царевична коса, бобови шушулки, листа мента и канелени кори.Ефект: Понижава нивото на захарта в кръвта.Начин на употреба:1 пакетче чай се запарва с 250 мл вода 5-10 минути.Пие се 3 пъти дневно преди ..

Временно изчерпан
Бърз преглед

BEKLEY ORGANICS БЕБЕШКИ УСПОКОИТЕЛЕН ЧАЙ ОТ МЕСЕЦ 0+ Х 20

(0)
4.19 лв.

BEKLEY ORGANICS БЕБЕШКИ УСПОКОИТЕЛЕН ЧАЙ ОТ МЕСЕЦ 0+ Х 20Предназначен да облекчи бебешкото стомахче и да успокои бебето, ако е превъзбудено. Beckley е специална комбинация от внимателно подбрани традиционно доказани съставки. Подходящ е за бебета и малки деца. Облекчава газове и колики, действа успокоително на по-ексцентричните бебета преди сън. Из..

Временно изчерпан
Бърз преглед

HIPP 3620 БИО ПЛОДОВ ЧАЙ 30ГР. ФИЛТЪР

(0)
5.19 лв.

ХИП / HIPP 3620 БИО ПЛОДОВ ЧАЙ ПАКЕТЧЕТА 30ГР. Hipp Био плодов чай е приятна и освежаваща напитка, предназначена за деца над 4 месеца. Той е подходящ за допълнително набавяне на течности при повишено изпотяване или за утоляване на жаждата след като детето започне да се захранва. Hipp Био чай е съставен от 100% натурални съставки, той е без добаве..

Временно изчерпан
Бърз преглед

HIPP 3643 ЧАЙ ЕКСТРАКТ КОМФОРТ

(0)
4.49 лв.

ХИП / HIPP 3643 ЧАЙ ЕКСТРАКТ КОМФОРТ Hipp Био Първи чай Комфорт за деца е приятна и освежаваща напитка, предназначена за кърмачета от първата седмица. Той е подходящ за допълнително набавяне на течности при повишено изпотяване или за утоляване на жаждата след като детето започне да се захранва. Hipp Био чай е съставен от 100% натурални съставки -..

Показани 1 от 15 | 30 (2 Страници)