Пулсоксиметри

Пулсоксиметри

Табличен изглед:
Бърз преглед

LAICA EA1007 ПУЛСОКСИМЕТЪР

(0)
79.00 лв.

Laica EA1007 Уред за измерване нивото на кислород в кръвта и сърдечния пулс – пулсоксиметър Laica Уред за измерване на кислорода в кръвта и сърдечния пулс EA1007 е специализиран уред за измерване на параметри свързани със здравния статус. С този уред ще може да измерваш насищането на кислород в кръвта и състоянието на сърдечния ритъм. Важни харак..

Бърз преглед

ТЕРМАКС / TERMAX CONTEC ПУЛСОКСИМЕТЪР

(0)
38.99 лв.

ТЕРМАКС / TERMAX CONTEC ПУЛСОКСИМЕТЪР модел CMS50DПулсовият оксиметър може да се използва за измерване на импулсното насищане на кислорода и честотата на пулса през пръста. Използва се в семейство, болница, обществено здравеопазване, грижи в спорта (може да се използва преди или след спортуване и не се препоръчва да се използва устройството по..

Временно изчерпан
Бърз преглед

BERRY / БЕРИ ПУЛСОКСИМЕТЪР

(0)
50.29 лв.

Измерване пулса и нивото на кислород в кръвта...

Временно изчерпан
Бърз преглед

MICROLIFE ПУЛСОКСИМЕТЪР OXY 200

(0)
78.49 лв.

МИКРОЛАЙФ ПУЛСОКСИМЕТЪР OXY 200MICROLIFE ПУЛСОКСИМЕТЪР OXY 200 Идеален за лесно, ефикасно и бързо измерване Предназначението на пръстовия пулсоксиметър е за дългосрочно изследване на сатурацията на кислород в кръвта (SpO2) и честотата на пулса на възрастни, юноши, деца и бебета в домашна и клинична / болнична среда. Един от най-важните жизнени па..

Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)