Пулсоксиметри

Пулсоксиметри

Табличен изглед:
Бърз преглед

LAICA EA1007 ПУЛСОКСИМЕТЪР

(0)
79.00 лв.

Laica EA1007 Уред за измерване нивото на кислород в кръвта и сърдечния пулс – пулсоксиметър Laica Уред за измерване на кислорода в кръвта и сърдечния пулс EA1007 е специализиран уред за измерване на параметри свързани със здравния статус. С този уред ще може да измерваш насищането на кислород в кръвта и състоянието на сърдечния ритъм. Важни харак..

Бърз преглед

MICROLIFE ПУЛСОКСИМЕТЪР OXY 200

(0)
80.45 лв.

МИКРОЛАЙФ ПУЛСОКСИМЕТЪР OXY 200 Идеален за лесно, ефикасно и бързо измерване Предназначението на пръстовия пулсоксиметър е за дългосрочно изследване на сатурацията на кислород в кръвта (SpO2) и честотата на пулса на възрастни, юноши, деца и бебета в домашна и клинична / болнична среда. Един от най-важните жизнени параметри на човешкото тяло е сат..

Временно изчерпан
Бърз преглед

BERRY / БЕРИ ПУЛСОКСИМЕТЪР

(0)
17.79 лв.

BERRY / БЕРИ ПУЛСОКСИМЕТЪР Измерване пулса и нивото на кислород в кръвта...

Временно изчерпан
Бърз преглед

MICROLIFE ПУЛСОКСИМЕТЪР OXY 300

(0)
90.69 лв.

MICROLIFE / МИКРОЛАЙФ ПУЛСОКСИМЕТЪР OXY 300 Идеален за лесно, ефикасно и бързо измерване Предназначението на пръстовия пулсоксиметър е за дългосрочно изследване на сатурацията на кислород в кръвта (SpO2) и честотата на пулса на възрастни, юноши, деца и бебета в домашна и клинична / болнична среда. Един от най-важните жизнени параметри на чов..

Временно изчерпан
Бърз преглед

SENDO АПАРАТ ЗА КРЪВНО АДВАНС 3 + ПУЛСОКСИМЕТЪР

(0)
159.99 лв.

SENDO АПАРАТ ЗА КРЪВНО АДВАНС 3 + ПУЛСОКСИМЕТЪРПромо Комплект Апарат за кръвно Sendo Advance 3 с HIRA технология + пулс оксиметър включва:Апарат за кръвно Sendo Advance 3 с HIRA технология + Уред за измерване нивото на кислород в кръвта и сърдечния пулс IMDK C101A2 Fingertip Pulse OximeterСендо апарат за кръвно Sendo Advance 3 за измерване на кръвн..

Временно изчерпан
Бърз преглед

ТЕРМАКС / TERMAX CONTEC ПУЛСОКСИМЕТЪР

(0)
36.74 лв.

ТЕРМАКС / TERMAX CONTEC ПУЛСОКСИМЕТЪР модел CMS50DПулсовият оксиметър може да се използва за измерване на импулсното насищане на кислорода и честотата на пулса през пръста. Използва се в семейство, болница, обществено здравеопазване, грижи в спорта (може да се използва преди или след спортуване и не се препоръчва да се използва устройството по..

Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)