Контрацепция

Контрацепция

Табличен изглед:
Бърз преглед

DUREX / ДЮРЕКС CLASSIC Х 12

(0)
11.89 лв.

ПРЕЗЕРВАТИВ ДЮРЕКС / DUREX CLASSIC Х 12Презервативи Класик на марката Дюрекс са лесни за поставяне, изработени от прозрачен естествен латекс, с лубрикант и завършват с резервоар. Кутията съдържа 12 индивидуално опаковани презервативи в херметически запечатени пакетчета. Всички презервативи са сертифицирани по CE, тествани по електронен път и 100% е..

Бърз преглед

DUREX / ДЮРЕКС FEEL INTIMATE Х 12

(0)
13.99 лв.

ПРЕЗЕРВАТИВ ДЮРЕКС/ DUREX FEEL INTIMATE Х 12Този продукт на тайландската марка Durex представлява супер фини презервативи, с допълнителен лубрикант за по-нежно усещане. Те са с анатомична форма "Easy-on" и завършват с резервоар. Дюрекс Фийл Интимейт са прозрачни и лубрикирани презервативи от естествен латекс с високо качество за осигуряване на доп..

Бърз преглед

DUREX / ДЮРЕКС FEEL THIN XXL 10

(0)
13.89 лв.

ПРЕЗЕРВАТИВ DUREX FEEL THIN XXL ЗА ГОЛЕМИ 10 брХарактеристики:Латексови презервативиc по-голям размер за несравним комфорт.Изключително големи - размерXXL.С куполообразно връхче.Прозрачни и лубрикирани.От естествен каучук.Номинална ширина: 57 mm.Без аромат.100% електронно и дерматологично тествани.Материал: латекс.Важно:Прочетете внимателно инструк..

Бърз преглед

DUREX / ДЮРЕКС FEEL THIN Х 10

(0)
13.89 лв.

DUREX ПРЕЗ. FEEL THIN SLIM FIT EASY ON Х 10Характеристики:Латексови презервативиc по-голям размер за несравним комфорт.Изключително големи.С форма Easy-On.С куполообразно връхче.Прозрачни и лубрикирани.От естествен каучук.Номинална ширина:52.5 mm.Без аромат.100% електронно и дерматологично тествани.Материал: латекс.Важно:Прочетете внимателно инстр..

Бърз преглед

DUREX / ДЮРЕКС NATURALS H2O ЛУБРИКАНТ 100МЛ

(0)
20.49 лв.

ДУРЕКС НАТУРАЛС ЛУБРИКАНТ H2O 100 мл Durex Naturals H2O е лубрикант на водна основа, с изцяло натурални съставки. Деликатния му състав облекчава вагиналната сухота и успокоява при сексуален дискомфорт. Лубрикантът е дерматологично тестван, с щадящо PH, без парабени, изкуствени аромати и пигменти. Съвместим е с нелатексови и латексови презервативи...

Бърз преглед

DUREX / ДЮРЕКС NATURALS ЛУБРИКАНТ SENSITIVE 100МЛ

(0)
20.49 лв.

ДУРЕКС НАТУРАЛС ЛУБРИКАНТ ЕКСТРА СЕНЗИТИВ 100 мл Дурекс Екстра Сензитив е деликатен, натурален лубрикант, спомагащ за успокояване при сексуален дискомфорт. Изработен е от 100% натурални съставки, подходяща за вагинален, анален и орален секс. Съвместим е с презервативи от латекс от естествен каучук и презервативи от полиизопрен. Той не е контр..

Бърз преглед

DUREX / ДЮРЕКС REAL FEEL X 10

(0)
14.49 лв.

ПРЕЗЕРВАТИВ ДЮРЕКС / DUREX REAL FEEL X 10 Марката Durex предлага презервативи и лубриканти, които са изработени от най-качествени и надеждни материали, за да осигурят безопасни и приятни интимни контакти. Всеки отделен презерватив се тества електронно, а мостри от всяка партида се надуват с въздух, за да се провери тяхната здравина. Марката произв..

Бърз преглед

DUREX / ДЮРЕКС XL X 3

(0)
4.99 лв.

DUREX / ДЮРЕКС XL X 3  Презервативите DUREX INVISIBLE XL са изработени от естествен латекс. Те са най-тънките презервативи, предлагащи се от марката DUREX. Проектирани са да повишат максимално чувствителността, осигурявайки оптимална защита и безопасност. Те са идеален избор за мъже, които се нуждаят от по-голям размер от нормалния. Класическ..

Бърз преглед

DUREX / ДЮРЕКС ГЕЛ ИНТЕНЗ.10МЛ

(0)
15.49 лв.

ДЮРЕКС / DUREX ГЕЛ ИНТЕНЗ.10мл Durex Intense Orgasmic Gel е революционен стимулиращ гел, предназначен за по-интензивен дамски оргазъм! Специална формула на гела ще предизвика чувствени вълни на затопляне, охлаждане и изтръпване, които ще повишат чувствеността на интимната зона и тя ще изпита изключително интензивно удоволствие. До 20 разтърсващи ..

Бърз преглед

DUREX / ДЮРЕКС ГЕЛ РИЪЛ ФИЙЛ 50МЛ. /ЗЛАТЕН/

(0)
12.59 лв.

ДЮРЕКС / DUREX ГЕЛ РИЪЛ ФИЙЛ 50МЛ. /ЗЛАТЕН/ Копринено гладък и приятен на допир лубрикант на марката Дюрекс. Силиконова база, която не изсъхва, така че съвсем малко количество от лубриканта е достатъчно, за да облекчи вагиналната сухота и дискомфорта в интимните зони. Real Feel е част от изцяло нова гама лубриканти създадени така, че да Ви доставя..

Бърз преглед

DUREX / ДЮРЕКС ЛУБРИКАНТ PERF GLIDE- 50МЛ.

(0)
12.59 лв.

ДЮРЕКС / DUREX ЛУБРИКАНТ PERF GLIDE- 50мл. Силиконов лубрикант от Дюрекс. Play Perfect Glide издържа по - дълго от тези на водните основа, за да можете да се забавлявате, без да спирате. Лубрикантите Durex Play не просто дават допълнително овлажняване - те могат да затоплят, погъделичкат и събудят желанието. Безопасни и съвместими с презервативи...

Бърз преглед

DUREX / ДЮРЕКС ЛУБРИКАНТ PLAY CHERRY 50МЛ. /ЧЕРВЕН/

(0)
9.99 лв.

DUREX / ДЮРЕКС ЛУБРИКАНТ PLAY CHERRY 50МЛ. /ЧЕРВЕН/Лубрикант с копринено нежна консистенция и аромат на череша. Завъртете помпата за да отворите опаковката. Изстискайте малко количество от продукта и го нанесете върху желаните участъци. При необходимост използвайте допълнително лубрикант. Идеален е за употреба с презервативи Дурекс, може да се нана..

Бърз преглед

DUREX / ДЮРЕКС ПРЕЗЕРВАТИВИ CLASSIC Х 3

(0)
3.59 лв.

ПРЕЗЕРВАТИВ DUREX / ДЮРЕКС CLASSIC Х 3" Durex Classic / Дюрекс Класик презервативи са лесни за поставяне, изработени от прозрачен естествен латекс, с лубрикант и завършват с резервоар...

Бърз преглед

DUREX / ДЮРЕКС ПРЕЗЕРВАТИВИ EXTRA SAFE Х 3

(0)
3.59 лв.

ПРЕЗЕРВАТИВ ДЮРЕКС/DUREX EXTRA SAFE Х 3Характеристики:Прозрачни, малко по-дебели презервативи от латекс от естествен каучук;Номинална широчина: 56 мм;С форма Easy-On за по-лесно поставяне, с куполообразно връхче за оптимално прилягане и по-голямо удобство;С повече лубрикант за истински чувствено усещане.Внимание!Използвайте всеки презерватив само в..

Бърз преглед

DUREX / ДЮРЕКС ПРЕЗЕРВАТИВИ FEEL INTIMATE Х 3

(0)
4.29 лв.

DUREX / ДЮРЕКС ПРЕЗЕРВАТИВИ FEEL INTIMATE Х 3Характеристики: Тънки, за по-голяма чувствителност; С анатомична форма "Easy-on" и завършващи с резервоар; Прозрачни и лубрикирани; Произведени от естествен латекс; Номинална ширина: 56 mm. Използвайте всеки презерватив само веднъж.Дерматологично тествани.Да се съхранява на хладно и сухо място,..

Показани 1 от 15 | 46 (4 Страници)