Орална хигиена

Орална хигиена

Табличен изглед:
Бърз преглед

AQUAFRESH / АКВАФРЕШ NATURAL MINT CLEAN ПАСТА ЗА ЗЪБИ 75МЛ

(0)
5.69 лв.

AQUAFRESH / АКВАФРЕШ NATURAL MINT CLEAN ПАСТА ЗА ЗЪБИ 75МЛAquafresh Naturals Mint Clean Toothpaste e паста за зъби, която съдържа 100% естествено извлечена мента. Аквафреш Нейчарълс Минт Клийн Паста за зъби съдържа 97% естествено извлечени съставки, за тройна защита - чисти зъби, здрави венци и свеж дъх. Подходяща за ежедневна употреба. Без синтети..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Aft Oil Plantis/Масло за уста/10 ml

(0)
25.30 лв.

Редуцира възпалението и облекчава състоянието на афта и херпес.Хранителната добавка Aft Oil Plantis е  предназначена за грижа на устната кухина. Тя бързо и ефективно облекчава дискомфорта при афти, херпеси, кандидоза, раздразнения от носене на протези. Също така има и антисептично, антимикробно, противовъзпалително и регенериращо действие..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Liticol/100 ml/Разтвор за уста

(0)
40.71 лв.

Подобрява настроението и потиска тревожносттаLiticol на испанската компания Artesanía Agrícola е продукт, потискащ тревожността и подобряващ настроениетоLiticol е разработен на основата на литиевия сулфат, като съотношението литий към сулфат е 2:1. Литият е от съществено значение за правилното функциониране на нервната система. При намесата м..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Platicol Колоидно сребро 20 ppm/Разтвор за вода/100 ml

(0)
26.27 лв.

Бори се с бактериите в устната кухина и лигавиците и поддържа добрия дъх.Platicol с концентрация 20 PPM колоидно сребро е изключително подходящ продукт за облекчаване на възпалението. Той действа като антисептик, намалява токсините в организма, бори се с инфекции. Свойствата на колоидното сребро да унищожава микробите са известни от повече от ..

Бърз преглед

COLGATE / КОЛГЕЙТ NATURAL EXTRACTS ПАСТА ЗА ЗЪБИ ЛИМОН И АЛОЕ 75МЛ

(0)
5.98 лв.

COLGATE / КОЛГЕЙТ NATURAL EXTRACTS ПАСТА ЗА ЗЪБИ ЛИМОН И АЛОЕ 75МЛ Colgate Natural Extracts Lemon Toothpaste e иновативна паста за зъби, съдържаща екстракти от лимон и алое вера. Колгейт Нейчъръл Екстрактс Лемън паста за зъби с екстракт от лимон 75 мл се отличава с деликатно почистващо свойство. Тя ефективно отстранява плаката от зъбите, като ..

Бърз преглед

COLGATE / КОЛГЕЙТ PLAX CHARCOAL ВОДА ЗА УСТА БЕЗ АЛКОХОЛ 500МЛ

(0)
8.54 лв.

COLGATE / КОЛГЕЙТ PLAX CHARCOAL ВОДА ЗА УСТА БЕЗ АЛКОХОЛ 500МЛColgate Plax Charcoal Вода за уста с екстракт от въглен 500 мл съдържа система WhiteProtect и екстракт от въглен, които съдействат за поддържането на желаната белота на зъбите и предпазват от появата на петна. Грижи се за здравината на зъбите, предпазвайки от развитието на кари..

Бърз преглед

LACALUT / ЛАКАЛУТ ДЕТСКА ПАСТА ЗА ЗЪБИ 0-2 ГОДИНИ 55МЛ

(0)
6.55 лв.

LACALUT / ЛАКАЛУТ ДЕТСКА ПАСТА ЗА ЗЪБИ 0-2 ГОДИНИ 55МЛLacalut Baby Caries and Sugar Acid Protection 0-2 years Toothpaste e детска паста за зъби, разработена специално за бебета на възраст между 0 и 2 години. Осигурява деликатно почистване на чувствителните детски зъбки от най-ранна възраст. Лакалут Бейби Детска паста за зъби против кариес 0-2 ..

-20%
Бърз преглед

LISTERINE / ЛИСТЕРИН ЗАЩИТА ЗА ВЕНЦИ ВОДА ЗА УСТА С МЕНТА 500МЛ

(0)
10.95 лв. 13.69 лв.

LISTERINE / ЛИСТЕРИН ЗАЩИТА ЗА ВЕНЦИ ВОДА ЗА УСТА С МЕНТА 500МЛListerine Naturals Gum Protect Mouthwash е вода за уста, която осигурява пълна дентална грижа и съдейства за възвръщането на свежия дъх. Употребата й действа превантивно срещу появата на неприятен аромат, а отличният й ефект се дължи на ефикасната формула, която се грижи да премахн..

-20%
Бърз преглед

LISTERINE / ЛИСТЕРИН НАТУРАЛ ЗАЩИТА НА ЕМАЙЛА ВОДА ЗА УСТА С МЕНТА 500МЛ

(0)
9.67 лв. 12.09 лв.

LISTERINE / ЛИСТЕРИН НАТУРАЛ ЗАЩИТА НА ЕМАЙЛА ВОДА ЗА УСТА С МЕНТА 500МЛListerine Naturals Enamel Protect Mouthwash е вода за уста, която осигурява пълна дентална грижа и съдейства за възвръщането на свежия дъх. Употребата й действа превантивно срещу появата на неприятен аромат, а отличният й ефект се дължи на ефикасната формула, която се гриж..

Бърз преглед

PARADONTAX / ПАРОДОНТАКСGUM BREATH & SENSITIVITY ORIGINAL ПАСТА ЗА ЗЪБИ 75МЛ

(0)
10.44 лв.

PARADONTAX / ПАРОДОНТАКСGUM BREATH & SENSITIVITY ORIGINAL ПАСТА ЗА ЗЪБИ 75МЛParodontax Gum+ Breath & Sensitivity Toothpaste представлява ежедневна паста за зъби, която научно доказано атакува: проблемите с венците, лошия дъх и чувствителността на зъбите, осигурявайки на потребителите здрави венци и силни зъби. Уникалната формула на пастата ..

Бърз преглед

БОЧКО БЕБЕ ПАСТА ЗА ЗЪБИ МАНДАРИНА 50МЛ

(0)
3.03 лв.

БОЧКО БЕБЕ ПАСТА ЗА ЗЪБИ МАНДАРИНА 50МЛБочко Паста за зъби мандарина със защитно действие 0+ 150 мл е предназначена специално за първите зъби на детето. Формулата, с ниска абразивност, щади зъбките на бебето още от появата им. Ксилитолът, възпрепятства развитието на бактериите, причиняващи кариес, предпазва венците от възпаление, заздравява емайла ..

-25%
Бърз преглед

AQUAFRESH / АКВАФРЕШ FRESH MINTY ПАСТА ЗА ЗЪБИ 100МЛ. /СИНЯ/

(0)
3.29 лв. 4.39 лв.

AQUAFRESH / АКВАФРЕШ FRESH MINTY ПАСТА ЗА ЗЪБИ 100МЛ. /СИНЯ/Паста за зъби със свеж вкус за цялото семейство. Осигурява 24 часова защита от захарите, благодарение на съдържащия се в нея флуорид, който предпазва повърхността на зъбите от атаките на киселините и захарите през целия ден.* *при миене на зъбите два пъти на ден Тройно действие: З..

-24%
Бърз преглед

AQUAFRESH / АКВАФРЕШ FRESH MINTY ПАСТА ЗА ЗЪБИ 50МЛ. /СИНЯ/

(0)
2.49 лв. 3.29 лв.

AQUAFRESH / АКВАФРЕШ FRESH MINTY ПАСТА ЗА ЗЪБИ 50МЛ. /СИНЯ/Вашата уста е неповторима и впечатляваща. Aquafresh 3 Fresh & Minty със свеж ментов вкус вярва, че тя заслужава невероятната технология за тройна защита: здрави венци*, здрави зъби, свеж дъх.*при редовно четкане на зъбите Съдържа натриев флуорид 0,306% w/w (1350 ppm F).Състав: Aqua, Hy..

Бърз преглед

AQUAFRESH / АКВАФРЕШ IN BETWEEN CLEAN 2+1 ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ МЕДИУМ

(0)
6.74 лв.

AQUAFRESH / АКВАФРЕШ IN BETWEEN CLEAN 2+1 ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ МЕДИУМ Четката на Aquafresh In Between Clean е с къси и дълги влакна, за да почисти ефективно зъбните повърхности и междузъбните пространства. Предотвратява появата на кариес. Патентованата формула Flex Zone предпазва венците от нараняване и намалява излишния натиск при четкане. ..

Бърз преглед

AQUAFRESH / АКВАФРЕШ INTENSE CLEAN ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ - MEDIUM

(0)
5.60 лв.

AQUAFRESH / АКВАФРЕШ INTENSE CLEAN ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ - MEDIUMХарактеристика: 49% по-добро почистване на трудно достъпни места. 57% по-добро почистване на линията на венеца, потвърдено в лабораторните тестове, в сравнение със стандартните четки за зъби. Уникална главата с 3 прецизни почистващи кръга и вълнообразно подравняване на косъмчетата, за по..

Показани 1 от 15 | 264 (18 Страници)