Орална хигиена

Орална хигиена

Табличен изглед:
Бърз преглед

Artesania Agricola/Aft Oil Plantis/Масло за уста/10 ml

(0)
25.30 лв.

Редуцира възпалението и облекчава състоянието на афта и херпес.Хранителната добавка Aft Oil Plantis е  предназначена за грижа на устната кухина. Тя бързо и ефективно облекчава дискомфорта при афти, херпеси, кандидоза, раздразнения от носене на протези. Също така има и антисептично, антимикробно, противовъзпалително и регенериращо действие..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Liticol/100 ml/Разтвор за уста

(0)
40.71 лв.

Подобрява настроението и потиска тревожносттаLiticol на испанската компания Artesanía Agrícola е продукт, потискащ тревожността и подобряващ настроениетоLiticol е разработен на основата на литиевия сулфат, като съотношението литий към сулфат е 2:1. Литият е от съществено значение за правилното функциониране на нервната система. При намесата м..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Platicol Колоидно сребро 20 ppm/Разтвор за вода/100 ml

(0)
26.27 лв.

Бори се с бактериите в устната кухина и лигавиците и поддържа добрия дъх.Platicol с концентрация 20 PPM колоидно сребро е изключително подходящ продукт за облекчаване на възпалението. Той действа като антисептик, намалява токсините в организма, бори се с инфекции. Свойствата на колоидното сребро да унищожава микробите са известни от повече от ..

Бърз преглед

FREZYDERM ВОДА ЗА УСТА ЗА ЧУСТВИТЕЛНИ ЗЪБИ С ФЛУРИД 250МЛ

(0)
15.55 лв.

FREZYDERM ВОДА ЗА УСТА ЗА ЧУСТВИТЕЛНИ ЗЪБИ С ФЛУРИД 250МЛFrezyDerm Sensitive Teeth Mouth Wash e вода за уста с флуор за чувствителни зъби. Съставът й е обогатен с органична калиева сол, която моментално и ефективно облекчава зъбната чувствителност. ФрезиДерм Вода за уста за чувствителни зъби предотвратява образуването на плака и развитието на карие..

Бърз преглед

FREZYDERM ВОДА ЗА УСТА ПРОТИВ ПЛАКА И ЗЪБЕН КАМЪК С ФЛУРИД 250МЛ

(0)
15.55 лв.

FREZYDERM ВОДА ЗА УСТА ПРОТИВ ПЛАКА И ЗЪБЕН КАМЪК С ФЛУРИД 250МЛ FREZYDERM ВОДА ЗА УСТА ПРОТИВ ПЛАКА И ЗЪБЕН КАМЪК С ФЛУРИД 250МЛ e вода за уста с флуор за ежедневна грижа за зъбите и венците. Иновативна мощна комбинация от активни съставки и естествени екстракти, която предпазва от плака и зъбен камък. ФрезиДерм Вода за уста за зъбна плака и ..

Бърз преглед

FREZYDERM ИЗБЕЛВАЩА ПАСТА ЗА ЗЪБИ ПРОТИВ ЖЪЛТИ ПЕТНА СИНЯ 75МЛ

(0)
14.19 лв.

FREZYDERM ИЗБЕЛВАЩА ПАСТА ЗА ЗЪБИ ПРОТИВ ЖЪЛТИ ПЕТНА СИНЯ 75МЛИзбелваща синя паста за зъби с незабавно действие. Незабавно неутрализира оцветяванията и жълтите петна. Blue Covasorb: Дисперсия на син оцветител, специално разработена за зъби, осигурява незабавно неутрализиране на жълти петна и обезцветявания. Цименол: Бори се срещу зъбната п..

Бърз преглед

FREZYDERM ИЗБЕЛВАЩА ПАСТА ЗА ЗЪБИ ПРОТИВ ПЕТНА С АКТИВЕН ВЪГЛЕН 75МЛ

(0)
14.55 лв.

FREZYDERM ИЗБЕЛВАЩА ПАСТА ЗА ЗЪБИ ПРОТИВ ПЕТНА С АКТИВЕН ВЪГЛЕН 75МЛПремахва петна, като осигурява силен контраст на цветовете. Формулата съдържа активен въглен, благодарение на високия си абсорбиращ капацитет, той ефективно премахва петната по зъбите. Добавеният перлит - гранули от вулканични скали, осигурява допълнително почистване и блясък,..

Бърз преглед

FREZYDERM ПАСТА ЗА ЗЪБИ ПРОТИВ ЗЪБНА ПЛАКА И ЗЪБЕН КАМЪК С ГРАДИНСКИ ЧАЙ 75МЛ

(0)
14.19 лв.

FREZYDERM ПАСТА ЗА ЗЪБИ ПРОТИВ ЗЪБНА ПЛАКА И ЗЪБЕН КАМЪК С ГРАДИНСКИ ЧАЙ 75МЛFrezyDerm Plaque & Tartar Toothpaste e ежедневна паста за зъби против зъбна плака и зъбен камък. Съдържа активен полимер, който улавя активните съставки в устната кухина, удължавайки ефекта им. Пастата за зъби премахва зъбния камък, бори се с зъбната плака и предпазва ..

Бърз преглед

FREZYDERM ПАСТА ЗА ЧУСТВИТЕЛНИ ЗЪБИ С КАЛИЕВ ЦИТРАТ 75МЛ

(0)
14.19 лв.

FREZYDERM ПАСТА ЗА ЧУСТВИТЕЛНИ ЗЪБИ С КАЛИЕВ ЦИТРАТ 75МЛFrezyDerm Sensitive Teeth Toothpaste e паста за ежедневна грижа за чувствителни зъби. Съставът й е обогатен с органична калиева сол, чието специализирано действие лекува мигновено и ефективно симптомите, като същевременно значително намалява зъбната свръхчувствителност (непоносимост към студен..

Бърз преглед

LACALUT / ЛАКАЛУТ ИЗБЕЛВАЩА ПАСТА ПЕРФЕКТ УАЙТ 75МЛ

(0)
5.72 лв.

LACALUT / ЛАКАЛУТ ИЗБЕЛВАЩА ПАСТА ПЕРФЕКТ УАЙТ 75МЛЛакалут Пърфект Уайт е избелваща паста за зъби с мицеларна технология за дълбоко почистване. Премахва оцветяването, причинено от кафе, чай, никотин и други храни. Поддържа естествената белота на зъбите, укрепва и реминерализира зъбния емайл, защитава венците и предпазва от появата на кариеси. Натри..

Бърз преглед

PARADONTAX / ПАРОДОНТАКС КОМПЛЕКТ ПАСТА ЗА ЗЪБИ COMPLETE PROTECTION 75МЛ + ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ

(0)
10.73 лв.

PARADONTAX / ПАРОДОНТАКС КОМПЛЕКТ ПАСТА ЗА ЗЪБИ COMPLETE PROTECTION 75МЛ + ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ  Parodontax Complete Protection Паста за зъби се грижи за постигането на отлично орално здраве, като предпазва венците от възпаление и кървене и се грижи за оптимална защита от кариес. Съдържа 67% натриев бикарбонат и стевия, която й придава изцяло нов вк..

Бърз преглед

PARADONTAX / ПАРОДОНТАКС КОМПЛЕКТ ПАСТА ЗА ЗЪБИ WHITENING 75МЛ + ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ EХTRA SOFT

(0)
8.91 лв.

PARADONTAX / ПАРОДОНТАКС КОМПЛЕКТ ПАСТА ЗА ЗЪБИ WHITENING 75МЛ + ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ EХTRA SOFT Parodontax Whitening Toothpaste съдейства за постигането на висококачествено избелване на вашите зъби. Употребата й ускорява възвръщането на естествената белота на зъбите. Пародонтакс Уайтънинг Избелваща паста за зъби има ефикасно действие за премахванет..

Бърз преглед

SENSODYNE / СЕНСОДИН КОМПЛЕКТ ПАСТА ЗА ЗЪБИ ADVANCED CLEAN 75МЛ + ПАСТА ЗА ЗЪБИ NATURAL WHITE 75МЛ

(0)
10.55 лв.

SENSODYNE / СЕНСОДИН КОМПЛЕКТ ПАСТА ЗА ЗЪБИ ADVANCED CLEAN 75МЛ + ПАСТА ЗА ЗЪБИ NATURAL WHITE 75МЛ  Sensodyne Advanced Clean паста за зъби облекчава неприятната болка при чувствителни зъби. Сенсодин Адвансд Клийн паста за зъби е със специална формула с осезаемо действие върху зъбните канали и помагащ за облекчението на нервните окон..

Бърз преглед

AQUAFRESH / АКВАФРЕШ COMPLETE CARE ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ МЕДИУМ

(0)
6.45 лв.

AQUAFRESH / АКВАФРЕШ COMPLETE CARE ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ МЕДИУМЧетката за зъби Aquafresh Complete Care Medium има флекс зона, което я прави изключително нежна към венците. Уникалната глава е снабдена с 3 гъвкави елемента, благодарение на които се адаптира към линията на зъбите и венците 5 пъти по-добре от останалите четки за зъби.Използвайте ежедневно, за ..

Бърз преглед

AQUAFRESH / АКВАФРЕШ EVERYDAY CLEAN ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ МЕДИУМ

(0)
3.45 лв.

AQUAFRESH / АКВАФРЕШ EVERYDAY CLEAN ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ МЕДИУМ Четка за зъби Aquafresh Everyday Clean Medium има гъвкава Flex зона и кръгла става, които помагат да се контролира натискът при четкане - четката премахва плаката, докато е нежна към венците; заоблени влакна, които помагат да се предпазят венците, докато се премахва плаката; ергономична дръж..

Показани 1 от 15 | 230 (16 Страници)