Вода за уста

Вода за уста

Табличен изглед:
Бърз преглед

BARBEL DRAXEL ANTI KARIES 160 ТАБЛЕТКИ

(0)
25.15 лв.

Anti Karies на немската компания Barbel Drexel е натурален продукт допринасящ за нормалното състояние на зъбите.  Основно свойства: ·       Спомага за поддържане на добра устна хигиена.·       Допринася за намаляване образуването на зъбна плака.·    &nb..

Бърз преглед

LISTERINE / ЛИСТЕРИН ЗАЩИТА ЗА ВЕНЦИ ВОДА ЗА УСТА С МЕНТА 500МЛ

(0)
12.73 лв.

LISTERINE / ЛИСТЕРИН ЗАЩИТА ЗА ВЕНЦИ ВОДА ЗА УСТА С МЕНТА 500МЛListerine Naturals Gum Protect Mouthwash е вода за уста, която осигурява пълна дентална грижа и съдейства за възвръщането на свежия дъх. Употребата й действа превантивно срещу появата на неприятен аромат, а отличният й ефект се дължи на ефикасната формула, която се грижи да премахн..

Бърз преглед

LISTERINE / ЛИСТЕРИН НАТУРАЛ ЗАЩИТА НА ЕМАЙЛА ВОДА ЗА УСТА С МЕНТА 500МЛ

(0)
11.24 лв.

LISTERINE / ЛИСТЕРИН НАТУРАЛ ЗАЩИТА НА ЕМАЙЛА ВОДА ЗА УСТА С МЕНТА 500МЛListerine Naturals Enamel Protect Mouthwash е вода за уста, която осигурява пълна дентална грижа и съдейства за възвръщането на свежия дъх. Употребата й действа превантивно срещу появата на неприятен аромат, а отличният й ефект се дължи на ефикасната формула, която се гриж..

Бърз преглед

AQUAFRESH / АКВАФРЕШ FRESH MINTY ВОДА ЗА УСТА 500МЛ.

(0)
6.50 лв.

AQUAFRESH / АКВАФРЕШ FRESH MINTY ВОДА ЗА УСТА 500МЛ. Aquafresh Fresh & Minty е вода за уста със страхотен вкус, която не съдържа алкохол и е подходяща за цялото семейство - както за деца на 6+ години, така и за възрастни. Тя не само освежава, но съдържа активни заздравяващи минерали, които се свързват с емайла на зъбите, за да помогне да се защ..

Бърз преглед

BIODENT / BIODENT ВОДА ЗА УСТА САЛВИЯ 300 МЛ

(0)
7.24 лв.

ВОДА ЗА УСТА БИОДЕНТ/BIODENT САЛВИЯ 300МЛГотов разтвор за интензивно почистване на устната кухина. Биодент Антиплак - вода за уста съдържа като активно действащи съставки: Екстракт от Салвия с противовъзпалително действие. Цетилпиридинхлорид с антибактериална активност. Алантоин за заздравяване на венците.Притежава специфичен вкус на евкалипт и мен..

Бърз преглед

FREZYDERM ВОДА ЗА УСТА ЗА ЧУСТВИТЕЛНИ ЗЪБИ С ФЛУРИД 250МЛ

(0)
15.89 лв.

FREZYDERM ВОДА ЗА УСТА ЗА ЧУСТВИТЕЛНИ ЗЪБИ С ФЛУРИД 250МЛFrezyDerm Sensitive Teeth Mouth Wash e вода за уста с флуор за чувствителни зъби. Съставът й е обогатен с органична калиева сол, която моментално и ефективно облекчава зъбната чувствителност. ФрезиДерм Вода за уста за чувствителни зъби предотвратява образуването на плака и развитието на карие..

Бърз преглед

FREZYDERM ВОДА ЗА УСТА ПРОТИВ ПЛАКА И ЗЪБЕН КАМЪК С ФЛУРИД 250МЛ

(0)
15.89 лв.

FREZYDERM ВОДА ЗА УСТА ПРОТИВ ПЛАКА И ЗЪБЕН КАМЪК С ФЛУРИД 250МЛ FREZYDERM ВОДА ЗА УСТА ПРОТИВ ПЛАКА И ЗЪБЕН КАМЪК С ФЛУРИД 250МЛ e вода за уста с флуор за ежедневна грижа за зъбите и венците. Иновативна мощна комбинация от активни съставки и естествени екстракти, която предпазва от плака и зъбен камък. ФрезиДерм Вода за уста за зъбна плака и ..

Бърз преглед

GUM / ГЪМ ВОДА ЗА УСТА ПАРОЕКС 500МЛ

(0)
10.69 лв.

GUM / ГЪМ ВОДА ЗА УСТА ПАРОЕКС 500МЛописание:Добрата устна хигиена е най-добрата профилактика против образуване на плака и гингивит. Правилното почистване с четка и конци за зъби е изключително важно в грижата за зъбите, но не винаги е достатъчно.  Водата за уста GUM Paroex 0,06% за всекидневна профилактика не позволява натрупването на зъ..

Бърз преглед

GUM / ГЪМ ВОДА ЗА УСТА УАЙТ 500 МЛ

(0)
11.15 лв.

ВОДА ЗА УСТА ГЪМ УАЙТ 500 млВодата за уста Gum Original White нежно разтваря оцветяванията по зъбите и предпазва от новото им появяване, благодарение на уникалната съставка Stain Clear.Подобрена избелваща технология, включваща специално обработени микрогранули в два размера, нежно премахващи натрупванията и повърхностните оцветявания, без да нараня..

Бърз преглед

GUM / ГЪМ ОРТО ВОДА ЗА УСТА 300МЛ

(0)
8.83 лв.

GUM / ГЪМ ОРТО ВОДА ЗА УСТА 300МЛНамалява риска от поява на бели петна и кариес. Възстановява и предпазва зъбния емайл, благодарение на съставките флуорид и изомалт. Има нежно антибактериално действие, благодарение на цетилпиринхлорида, който намалява натрупването на бактериалната плака. Успокоява венците, благодарение на босаболол, екстракта от..

Бърз преглед

LACALUT / ЛАКАЛУТ МИЦЕЛАРНА ВОДА ЗА УСТА ИЗБЕЛВАЩА БЯЛА 500 МЛ

(0)
9.10 лв.

LACALUT / ЛАКАЛУТ МИЦЕЛАРНА ВОДА ЗА УСТА ИЗБЕЛВАЩА БЯЛА 500 МЛ За да се предпази междузъбното пространство от натрупване на плака, а впоследствие от образуване на зъбен камък, е необходимо основно и по-особено почистване на устната кухина. Зъбната плака е благоприятна среда за развитие на бактерии. Иновативната мицеларна технология позволява малки..

Бърз преглед

LACALUT / ЛАКАЛУТ МИЦЕЛАРНА ВОДА ЗА УСТА МУЛТИЕФЕКТ 500 МЛ

(0)
9.01 лв.

LACALUT / ЛАКАЛУТ МИЦЕЛАРНА ВОДА ЗА УСТА МУЛТИЕФЕКТ 500 МЛ За да се предпази междузъбното пространство от натрупване на плака, а впоследствие от образуване на зъбен камък, е необходимо основно и по-особено почистване на устната кухина. Зъбната плака е благоприятна среда за развитие на бактерии. Иновативната мицеларна технология позволява малките г..

Бърз преглед

LACALUT / ЛАКАЛУТ МИЦЕЛАРНА ВОДА ЗА УСТА СЕНЗИТИВ РОЗОВА 500 МЛ

(0)
9.10 лв.

LACALUT / ЛАКАЛУТ МИЦЕЛАРНА ВОДА ЗА УСТА СЕНЗИТИВ РОЗОВА 500 МЛ За да се предпази междузъбното пространство от натрупване на плака, а впоследствие от образуване на зъбен камък, е необходимо основно и по-особено почистване на устната кухина. Зъбната плака е благоприятна среда за развитие на бактерии. Иновативната мицеларна технология позволява малк..

Бърз преглед

LACALUT / ЛАКАЛУТ МИЦЕЛАРНА ВОДА ЗА УСТА СРЕЩУ ЗЪБЕН КАМЪК 500 МЛ

(0)
9.10 лв.

LACALUT / ЛАКАЛУТ МИЦЕЛАРНА ВОДА ЗА УСТА СРЕЩУ ЗЪБЕН КАМЪК 500 МЛ За да се предпази междузъбното пространство от натрупване на плака, а впоследствие от образуване на зъбен камък, е необходимо основно и по-особено почистване на устната кухина. Зъбната плака е благоприятна среда за развитие на бактерии. Иновативната мицеларна технология позволява ма..

Бърз преглед

LISTERINE / ЛИСТЕРИН ВОДА ЗА УСТА COOLMINT 1Л

(0)
15.24 лв.

LISTERINE / ЛИСТЕРИН ВОДА ЗА УСТА COOLMINT 1Л Състав: Aqua, Alcohol, Sorbitol, Poloxamer 407, Benzoic Acid, Sodium Saccharin, Eucalyptol, Methyl Salicylate, Thymol, Sodium Benzoate, Menthol, Aroma, CI 42053. Начин на употреба: Особено ефективна, когато се използва сутрин и вечер след почистване с четка за зъби. Налейте 20 ml (4 х 5 ml чаени лъж..

Показани 1 от 15 | 92 (7 Страници)