Конци за зъби

Конци за зъби

Табличен изглед:
Бърз преглед

COLGATE / КОЛГЕЙТ КОНЕЦ ЗА ЗЪБИ 25 М

(0)
6.55 лв.

КОНЕЦ ЗА ЗЪБИ КОЛГЕЙТ/COLGATE 25 МColgateTotal конец за зъби, който помага за намаляването на болестите на венците и влошаване състоянието на зъбите като премахват плаката между зъбите и под линията на венците.Внимание:Преди употреба внимателно прочетете инструкциите за употреба, които ще намерите в комплекта. Съхранявайте на място, недостъпно за д..

Бърз преглед

GUM / ГЪМ ИЗБЕЛВАЩ КОНЕЦ ЗА ЗЪБИ

(0)
6.07 лв.

GUM / ГЪМ ИЗБЕЛВАЩ КОНЕЦ ЗА ЗЪБИGUM Original White Избелващ конец за зъби е избелващ конец, който помага за премахване на петна между зъбите, където четката за зъби не може да достигне. Не само, че ефективно премахва петна, но и предотвратява повторното им появяване. Редовната употреба на ГЪМ Ориджинал Уайт Избелващ конец за зъби съдейства за пости..

-4%
Бърз преглед

SENSODYNE КОНЦИ ЗА ЗЪБИ 30 М.

(0)
6.99 лв. 7.29 лв.

КОНЦИ ЗА ЗЪБИ СЕНСОДИН/SENSODYNE 30 М.Описание:Лесен за употреба тънък конец за зъби;Може да се постави дори и в най-тесните интердентални пространства;Когато се напои със слюнка, конецът набъбва;Нежен към меките тъкани;Идеален за чувствителни венци и зъбиДължина: 30 метра...

Бърз преглед

ЕЛГИДИУМ / ELGYDIUM КОНЕЦ ЗА ЗЪБИ ЕКСПАНДИНГ

(0)
8.64 лв.

ЕЛГИДИУМ / ELGYDIUM КОНЕЦ ЗА ЗЪБИ ЕКСПАНДИНГКонец за зъби с антибактериална защитаАнтисептично, кръвоспиращо и антиплаково действие. Фин конец със съдържание на Хлорхексидин и восъчно покритие. Без аромат, съвместим с хомеопатични продукти (не съдържа мента).Начин на употреба: Oткъснете 45 см от конеца и навийте около пръстите. Конецът се въвежда в..

Бърз преглед

ЕЛГИДИУМ / ELGYDIUM КОНЕЦ ЗА ЗЪБИ ФЛУОРИД

(0)
7.78 лв.

ЕЛГИДИУМ / ELGYDIUM КОНЕЦ ЗА ЗЪБИ ФЛУОРИДКонец за зъби с антикариесен ефектИзползвани редовно, те спомагат за елиминирането на зъбната плака.Наслоени с Флуорид имат антикариесно действие. Намаляват свръхчувствителността на зъбите.Много фини, с устойчиво восъчно покритие. Освежаващ ментов аромат.Начин на употреба: Откъснете 45 см от конеца и навийте..

Бърз преглед

ЕЛГИДИУМ / ELGYDIUM КОНЕЦ ЗА ЗЪБИ ХЛОРХЕКСИДИН

(0)
8.73 лв.

ЕЛГИДИУМ / ELGYDIUM КОНЕЦ ЗА ЗЪБИ ХЛОРХЕКСИДИНПоказания: Антисептично, кръвоспиращо и антиплаково действие.- Напоени с хлорхексидин.- Восъчно покритие.- Съвместими е с хомеопатични продукти - не съдържа мента.Начин на употреба: Откъснете 45 см от конеца и навийте около два пръста. Почистете в посока нагоре от венците към зъбите.Обем: 50 м.Производи..

Бърз преглед

ЕЛГИДИУМ / ELGYDIUM КОНЕЦ ЗА ЗЪБИ ЧЕРЕН ОС

(0)
9.02 лв.

ЕЛГИДИУМ / ELGYDIUMКОНЕЦ ЗА ЗЪБИ ЧЕРЕН ОС За ефективно почистване на плаката, използвайте този конец на Elgydium. Черният цвят го прави ефективен и лесен за използване. Плоското сечение на конеца позволява лесно изчистване дори и на най-трудните места. Предлага се в удобна опаковка от 50 м...

Временно изчерпан
Бърз преглед

ORAL B КОНЕЦ ЗА ЗЪБИ САТЕН 25 М

(0)
3.70 лв.

ORAL B КОНЕЦ ЗА ЗЪБИ САТЕН 25 МПродуктът на Oral-B представлява конец за зъби, който е предназначен за леко и гладко почистване. Конецът е изключително мек и нежен и работи много деликатно, в същото време почиства ефективно и осигурява максимален комфорт. Конецът наподобява сатен и се плъзга много гладко под линията на венците и в междузъбните прос..

Временно изчерпан
Бърз преглед

TRISA КОНЕЦ ЗА ЗЪБИ /СИН/

(0)
4.80 лв.

КОНЕЦ ЗА ЗЪБИ TRISA / ТРИЗА /СИН/Ефективността на интерденталните четки за зъби се допълва от конците за зъби, които осигуряват старателно почистване на междузъбните зони. TRISA предлага пълна гама дентални конци- фино плъзгащи се, с восъчно покритие; леко заоблени; дентални ленти. Всички тези продукти имат приятен ментов вкус...

Временно изчерпан
Бърз преглед

КОНЕЦ ЗА ЗЪБИ

(0)
2.40 лв.

КОНЕЦ ЗА ЗЪБИ КОНЕЦ ЗА ЗЪБИ..

Временно изчерпан
Бърз преглед

ТРИЗА КОНЕЦ ЗА ЗЪБИ ACTIVE CLEAN CHARCOA

(0)
4.79 лв.

ТРИЗА КОНЕЦ ЗА ЗЪБИ ACTIVE CLEAN CHARCOA Trisa Active Clean Charcoal е висококачествен конец за зъби, който нежно и деликатно отстранява наличните замърсявания по зъбите и междузъбното пространство. Уникалната му форма премахва натрупаните остатъци от храна и плака дори и от най-труднодостъпните зони. Продуктът е лесен и удобен за употреба, като п..

Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)