Конци за зъби

Конци за зъби

Табличен изглед:
Бърз преглед

GUM / ГЪМ ИЗБЕЛВАЩ КОНЕЦ ЗА ЗЪБИ

(0)
6.19 лв.

ГЪМ/GUM ИЗБЕЛВАЩ КОНЕЦ ЗА ЗЪБИ съдържа единствена по рода си комбинация от микросилициеви частици и флуор. Премахва оцветяванията между зъбите и трудно достъпните за четката места...

Бърз преглед

TRISA КОНЕЦ ЗА ЗЪБИ /СИН/

(0)
4.29 лв.

КОНЕЦ ЗА ЗЪБИ TRISA / ТРИЗА /СИН/Ефективността на интерденталните четки за зъби се допълва от конците за зъби, които осигуряват старателно почистване на междузъбните зони. TRISA предлага пълна гама дентални конци- фино плъзгащи се, с восъчно покритие; леко заоблени; дентални ленти. Всички тези продукти имат приятен ментов вкус...

Бърз преглед

ЕЛГИДИУМ / ELGYDIUM КОНЕЦ ЗА ЗЪБИ ЕКСПАНДИНГ

(0)
7.49 лв.

ЕЛГИДИУМ/ELGYDIUM КОНЕЦ ЗА ЗЪБИ ЕКСПАНДИНГКонец за зъби с антибактериална защитаАнтисептично, кръвоспиращо и антиплаково действие. Фин конец със съдържание на Хлорхексидин и восъчно покритие. Без аромат, съвместим с хомеопатични продукти (не съдържа мента).Начин на употреба: Oткъснете 45 см от конеца и навийте около пръстите. Конецът се въвежда в м..

Бърз преглед

ЕЛГИДИУМ / ELGYDIUM КОНЕЦ ЗА ЗЪБИ ФЛУОРИД

(0)
7.49 лв.

ЕЛГИДИУМ/ELGYDIUM КОНЕЦ ЗА ЗЪБИ ФЛУОРИДКонец за зъби с антикариесен ефектИзползвани редовно, те спомагат за елиминирането на зъбната плака.Наслоени с Флуорид имат антикариесно действие. Намаляват свръхчувствителността на зъбите.Много фини, с устойчиво восъчно покритие. Освежаващ ментов аромат.Начин на употреба: Откъснете 45 см от конеца и навийте о..

Бърз преглед

ЕЛГИДИУМ / ELGYDIUM КОНЕЦ ЗА ЗЪБИ ХЛОРХЕКСИДИН

(0)
7.59 лв.

ЕЛГИДИУМ/ELGYDIUM КОНЕЦ ЗА ЗЪБИ ХЛОРХЕКСИДИНDental Floss FluorideПоказания: Антисептично, кръвоспиращо и антиплаково действие.- Напоени с хлорхексидин.- Восъчно покритие.- Съвместими е с хомеопатични продукти - не съдържа мента.Начин на употреба: Откъснете 45 см от конеца и навийте около два пръста. Почистете в посока нагоре от венците към зъбите.О..

Бърз преглед

ЕЛГИДИУМ / ELGYDIUM КОНЕЦ ЗА ЗЪБИ ЧЕРЕН ОС

(0)
7.49 лв.

ЕЛГИДИУМ / ELGYDIUMКОНЕЦ ЗА ЗЪБИ ЧЕРЕН ОС За ефективно почистване на плаката, използвайте този конец на Elgydium. Черният цвят го прави ефективен и лесен за използване. Плоското сечение на конеца позволява лесно изчистване дори и на най-трудните места. Предлага се в удобна опаковка от 50 м...

Бърз преглед

ТРИЗА КОНЕЦ ЗА ЗЪБИ ACTIVE CLEAN CHARCOA

(0)
4.79 лв.

Конец за зъби Триза Active Clean Charcoa Trisa Active Clean Charcoal е висококачествен конец за зъби, който нежно и деликатно отстранява наличните замърсявания по зъбите и междузъбното пространство. Уникалната му форма премахва натрупаните остатъци от храна и плака дори и от най-труднодостъпните зони. Продуктът е лесен и удобен за употреба, като п..

Временно изчерпан
-20%
Бърз преглед

COLGATE / КОЛГЕЙТ КОНЕЦ ЗА ЗЪБИ 25 М.

(0)
2.87 лв. 3.59 лв.

КОНЕЦ ЗА ЗЪБИ КОЛГЕЙТ/COLGATE 25 М.ColgateTotal конец за зъби, който помага за намаляването на болестите на венците и влошаване състоянието на зъбите като премахват плаката между зъбите и под линията на венците.Внимание:Преди употреба внимателно прочетете инструкциите за употреба, които ще намерите в комплекта. Съхранявайте на място, недостъпно за ..

Временно изчерпан
Бърз преглед

ORAL B КОНЕЦ ЗА ЗЪБИ САТЕН 25 М.

(0)
3.39 лв.

КОНЕЦ ЗА ЗЪБИ ОРАЛ Б/ORAL B САТЕН 25 М.Продуктът на Oral-B представлява конец за зъби, който е предназначен за леко и гладко почистване. Конецът е изключително мек и нежен и работи много деликатно, в същото време почиства ефективно и осигурява максимален комфорт. Конецът наподобява сатен и се плъзга много гладко под линията на венците и в междузъбн..

Временно изчерпан
Бърз преглед

SENSODYNE КОНЦИ ЗА ЗЪБИ 30 М.

(0)
5.99 лв.

КОНЦИ ЗА ЗЪБИ СЕНСОДИН/SENSODYNE 30 М.Описание:Лесен за употреба тънък конец за зъби;Може да се постави дори и в най-тесните интердентални пространства;Когато се напои със слюнка, конецът набъбва;Нежен към меките тъкани;Идеален за чувствителни венци и зъбиДължина: 30 метра...

Временно изчерпан
Бърз преглед

КОНЕЦ ЗА ЗЪБИ

(0)
3.09 лв.

КОНЕЦ ЗА ЗЪБИ КОНЕЦ ЗА ЗЪБИ..

Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)