Памперси за възрастни

Памперси за възрастни

Табличен изглед:
Бърз преглед

HARTMANN / ХАРТМАН МОЛИКЕЪР ПОДЛОЖКИ ЖЕНИ 4К Х14 168682

(0)
8.64 лв.

HARTMANN / ХАРТМАН МОЛИКЕЪР ПОДЛОЖКИ ЖЕНИ 4К Х14 168682Анатомичните, силно абсорбиращи подложки Хартман са подходящи в случаите на леко изпускане на урина, вследствие на гинекологични интервенции, заболяване, обилна менструация или след раждане. Изградени от мек нетъкан слой с алое вера и широка залепваща лента, които предпазват от протичане и непр..

Бърз преглед

HARTMANN / ХАРТМАН МОЛИКЕЪР ПОДЛОЖКИ МЪЖЕ 2К Х14 168600

(0)
7.69 лв.

HARTMANN / ХАРТМАН МОЛИКЕЪР ПОДЛОЖКИ МЪЖЕ 2К Х14 168600 Силно абсорбиращи анатомични подложки за мъже, подходящи в случаите на леко изпускане на урина. Абсорбция - 300 ml.Състав:- Най-горният слой е изграден от мек нетъкан материал, който осигурява комфорт при употреба, има антимикробно действие и създава благоприятна мик..

Бърз преглед

АЛИВИО / ALIVIO ГАЩИ ДНЕВНИ M Х 10

(0)
7.50 лв.

АЛИВИО / ALIVIO ГАЩИ ДНЕВНИ M Х 10Предпазно бельо за възрастни (Пелени – гащи) са подходящи за пациенти с лека форма на инконтиненция. Те дават спокойствие при движението в ежедневието.Подходящи само за ПОДВИЖНИ хора.Не се препоръчва за ЛЕЖАЩО БОЛНИ хора.Състав: суперабсорбент, целулозна пулпа, натриев полиакрилат, полиетилен.Не съдържа вредни за з..

Бърз преглед

АНАТОМИЧНИ ПАРЧЕТА М НОЩНИ

(0)
2.80 лв.

АНАТОМИЧНИ ПАРЧЕТА М НОЩНИ Sereny Anatomical Pieces са анатомични парчета за възрастни, за използване при лека и тежка инконтиненция. Предназначени са за еднократна употреба, нощем, специално създадени да осигурят надеждна защита от замърсяване, инконтиненция, хигиенни и козметични процедури, смяна на пелени и други. С мека повърхност, деликатна и..

Бърз преглед

СЕВАР / SEVAR ЧАРШАФИ 60/60 Х 10

(0)
3.41 лв.

СЕВАР / SEVAR ЧАРШАФИ 60/60 Х 10Чаршафите са подходящи за пациенти, които са на легло и служат за предпазване на матрака или дюшека, при пациенти които страдат от някоя от формите на инконтиненция. Аливио чаршаф в размер 60/90 см. е идеален за повечето матраци. Подходящи са за ЛЕЖАЩО БОЛНИ хора...

Бърз преглед

СЕВАР ДНЕВНИ ПАМПЕРСИ ЗА ВЪЗРАСТНИ L 40-80КГ X 10 БРОЯ

(0)
5.96 лв.

ПЕЛЕНИ ЗА ВЪЗРАСТНИ СЕВАР М 40 - 80 кг ДНЕВНИ * 10 Дневни пелени, подходящи за хора с тегло от 40 до 80 килограма. Състав: Супер абсорбентен слой, мрежа, силиконова лента, текстил, тишу, непропускащи прегради, непромокаем външен слой. Размер: XL. Вид: дневни. Опаковка: 10 броя Произведени в: ЕС...

Бърз преглед

СЕВАР ДНЕВНИ ПАМПЕРСИ ЗА ВЪЗРАСТНИ SX X 10 БРОЯ

(0)
3.91 лв.

СЕВАР ДНЕВНИ ПАМПЕРСИ ЗА ВЪЗРАСТНИ SX X 10 БРОЯПелената за възрастни SEVAR дневни са най- ефикасния начин за помощ на хората, които изпитват интензивно разстройство на уринарна инконтиненция (неволното изпускане на уринa), да се чувстват в безопасност. ..

Бърз преглед

СЕВАР НОЩНИ ПАМПЕРСИ ЗА ВЪЗРАСТНИ L 80-100КГ X 10 БРОЯ

(0)
8.04 лв.

СЕВАР НОЩНИ ПАМПЕРСИ ЗА ВЪЗРАСТНИ L 80-100КГ X 10 БРОЯПамперси за възрастни на фирма Севар, подходящи за използване през нощта. Предлагат се в различини размери. Нощните памперси за възрастни са подплатени по-добре и съдържат повече абсорбиращ материал, което осигурява максимален комфорт и сигурност през цялата нощ...

Бърз преглед

СЕВАР НОЩНИ ПАМПЕРСИ ЗА ВЪЗРАСТНИ М 40-80КГ X 10 БРОЯ

(0)
7.15 лв.

НОЩНИ ПАМПЕРСИ ЗА ВЪЗРАСТНИ SERENY – М, 40-80кг Осигуряват комфорт и защита срещу изтичане през нощта. Направени от мека и удобна непромокаема материя със суперабсорбент и непромокаем външен слой, Нощни пелени Sereny бързо абсорбират влагата от повърхността си и запазват кожата суха и здрава.   Състав: суперабсорбент, тишу, непропускащи прег..

Бърз преглед

СЕВАР НОЩНИ ПАМПЕРСИ ЗА ВЪЗРАСТНИ СУПЕР НОЩ L 30-50КГ X 10 БРОЯ

(0)
4.55 лв.

СЕВАР НОЩНИ ПАМПЕРСИ ЗА ВЪЗРАСТНИ СУПЕР НОЩ L 30-50КГ X 10 БРОЯПамперси за възрастни на фирма Севар, които са подходящи за използване през нощта и се предлагат в размер - M. Нощните памперси за възрастни са подплатени по-добре и съдържат повече абсорбиращ материал, което осигурява максимален комфорт и сигурност през цялата нощ. Памперсите за в..

Бърз преглед

СЕРЕНИ / SERENI АНАТОМИЧНИ ПАРЧЕТА L НОЩНИ

(0)
4.11 лв.

СЕРЕНИ / SERENI АНАТОМИЧНИ ПАРЧЕТА L НОЩНИ Sereny Anatomical Pieces са анатомични парчета за възрастни, за използване при лека и тежка инконтиненция. Предназначени са за еднократна употреба, нощем, специално създадени да осигурят надеждна защита от замърсяване, инконтиненция, хигиенни и козметични процедури, смяна на пелени и други. С мека повърхн..

Бърз преглед

СЕРЕНИ / SERENI ГАЩИ 100/120 НОЩНИ X 10 БРОЯ

(0)
8.53 лв.

СЕРЕНИ / SERENI ГАЩИ 100/120 НОЩНИ X 10 БРОЯ Пелените Sereny са най - ефективното решение при проблеми с незадържане на урина (инконтиненция), особено подходящи за неподвижни пациенти. С високата си степен на абсорбиране, предлагат пълна защита на кожата, която винаги е суха, като са подходящи и в случаите на двойна инконтиненция и за дългите пери..

Бърз преглед

СЕРЕНИ / SERENI ГАЩИ 100/120 Х 10 ДНЕВНИ

(0)
8.25 лв.

Серени / SERENI ГАЩИ 100/120 х 10 ДневниПелените Serenity са най - ефективното решение при проблеми с незадържане на урина (инконтиненция), особено подходящи за неподвижни пациенти. С високата си степен на абсорбиране, предлагат пълна защита на кожата, която винаги е суха, като са подходящи и в случаите на двойна инконтиненция и за дългите периоди..

Бърз преглед

СЕРЕНИ / SERENI ГАЩИ 80/100 Х 10 ДНЕВНИ

(0)
8.00 лв.

Серени ГАЩИ 80/100 х 10 Дневни".Предпазно бельо за възрастни (Пелени – гащи) са подходящи за пациенти с лека форма на инконтиненция. Те дават спокойствие при движението в ежедневието.Подходящи само за ПОДВИЖНИ хора.Не се препоръчва за ЛЕЖАЩО БОЛНИ хора.Състав: суперабсорбент, целулозна пулпа, натриев полиакрилат, полиетилен.Не съдържа вредни за зд..

Бърз преглед

СЕРЕНИ / SERENI ГАЩИ 80/100 Х 10 НОЩНИ

(0)
8.25 лв.

SERENIГАЩИ 80/100 х 10 НощниПредпазното бельо за възрастниSerenyе предназначено за употреба от жени и мъже синконтиненция.Състав:вата, нетъкан текстил, суперабсорбент.Тегло:80 - 100 кг.Внимание:След употреба загърнете предпазното бельо и го изхвърлете в кош за отпадъци, а не в канализацията!Съхранение: В чисти, проветриви и сухи помещения. Не излаг..

Показани 1 от 15 | 52 (4 Страници)