Репеленти

Репеленти

Табличен изглед:
Бърз преглед

Лепенки "Aroma Defence" с аромат на Цитронела - 6бр/оп.

(0)
2.79 лв.

Лепенки с аромат на Цитронела Aroma Defence - 6 бр/оп.Репелентите лепенките са натурален продукт срещу кърлежи, комари и други жилещи насекоми. Съдържат 100% натурално масло от цитронела и притежават силно отблъскващо действие. Изключително удобни са, тъй като не се лепят върху кожата, а могат да се поставят върху дрехи, обувки, детс..

Бърз преглед

Силиконова гривна "Aroma Defence" /спирала/ с аромат на Цитронела - 1бр/оп.

(0)
3.99 лв.

Силиконова гривна спирала "Aroma Defence"Силиконова гривна спирала “Aroma Defence” е натурален репелент срещу кърлежи, комари и други жилещи насекоми.  Гривната е напоена с масло от цитронела. Маслото от цитронела е източник на терпени, които блокират невронните пътища на насекомите, възпрепятствайки свободното им движение. То не ги убива, ..

Бърз преглед

PROMO PACK Лепенки "Aroma Defence" с аромат на Цитронела - 30 бр/оп.

(0)
8.70 лв.

Лепенки с аромат на Цитронела Aroma Defence - 30 бр/оп.Репелентите лепенките са натурален продукт срещу кърлежи, комари и други жилещи насекоми. Съдържат 100% натурално масло от цитронела и притежават силно отблъскващо действие. Изключително удобни са, тъй като не се лепят върху кожата, а могат да се поставят върху дрехи, обувки, дет..

Бърз преглед

Клипс "Aroma Defence" за ДЕЦА с аромат на Цитронела и Гераниол/ 1бр/оп.

(0)
3.99 лв.

Клипс "Aroma Defence" за деца /с аромат на цитронела и здравец/Клипс “Aroma Defence” за деца /с аромат на цитронела и здравец/ е 100% натурален рекелент срещу комари, кърлежи и бълхи. Силиконов клипс за деца, напоен с натурално масло от цитронела и здравец. 100% натурален състав, ефикасност и безопасност. Водоустойчив и ..

Бърз преглед

Кожена гривна "Aroma Defence" с аромат на Цитронела, Лавандула, Здравец и Мента

(0)
5.99 лв.

  Кожена гривна "Aroma defence"Натурален репелент срещу кърлежи, комари и други жилещи насекоми.   Кожената гривна, напоена с масло от цитронела (лимонена трева), здравец, лавандула и мента, е чудесно решение срещу комари, кърлежи, мухи и други жилещи насекоми. Освен стилен аксесоар безвреден за хората, гривната е водоустой..

Бърз преглед

Пликчета "Aroma Defence" А.К.Р. с аромат на Лимонов евкалипт, Цитронела, Евкалипт, Карамфил, Лавандула, Мента и Чаено дърво/ 10 бр/оп

(0)
9.50 лв.

Пликчета Aroma Defence А.К.Р. с аромат на Лимонов евкалипт, Цитронела, Евкалипт, Карамфил, Лавандула, Мента и Чаено дърво Пликчетата “Aroma Defence А.К.Р.” са естествен продукт от нетъкан текстил, пълен с мини гранули от царевичен кочан, напоени с масла от листа на лимонов евкалипт, цитронела, евкалипт, карамфил, лавандула, мента и чаено д..

Бърз преглед

Силиконова гривна "Aroma Defence" /контейнер/ за ВЪЗРАСТНИ с аромат на Цитронела/ 1бр/оп.

(0)
3.99 лв.

Силиконова гривна "Aroma Defence"Силиконова гривна “Aroma Defence” е натурален репелент срещу кърлежи, комари и други жилещи насекоми.  Гривната е напоена с масло от цитронела. Маслото от цитронела е източник на терпени, които блокират невронните пътища на насекомите, възпрепятствайки свободното им движение. То не ги убива, а им действа от..

Бърз преглед

Силиконова гривна "Aroma Defence" /контейнер/ за ДЕЦА с аромат на Цитронела/ 1бр/оп.

(0)
3.99 лв.

СИЛИКОНОВА ГРИВНА „AROMA DEFENCE“ /контейнер/ за деца с аромат на цитронела  Силиконовата гривна “Aroma Defence” е естествен репелент срещу кърлежи и комари. Гривната е напоена с масло от цитронела – най-добрата природна защита за деца от досадните несекоми! Маслото от цитронела е източник на терпени, които блокират невронните пътища на ..

Бърз преглед

Силиконова гривна "Aroma Defence" /Флуорисцентна/ с аромат на Цитронела/ 1бр/оп.

(0)
3.99 лв.

Силиконова гривна "Aroma Defence" /Флуоресцентна/ с аромат на цитронелаСиликоновата гривна “Aroma Defence” /Флуоресцентна/ с аромат на цитронела е естествен репелент срещу кърлежи и комари.  Напоена е със 100% натурално масло от цитронела – най-добрата природна защита от досадните насекоми!  Маслото..

Бърз преглед

Силиконова гривна "Aroma Defence" с 3 активни пълнителя с аромат на Цитронела, Здравец и Мента

(0)
9.75 лв.

 Силиконова гривна “Aroma Defence” с 3 активни пълнителя с аромат на цитронела, здравец и мента Силиконовата гривна “Aroma Defence” е естествен репелент срещу кърлежи, комари и други жилещи насекоми.   Гривната е напоена със 100% натурални есенциални масла от цитронела, здравец и мента. Маслото от цитронела е източник н..

Бърз преглед

Спинър гривна "Aroma Defence" за ДЕЦА с аромат на Цитронела и Гераниол/ 1бр/оп.

(0)
6.00 лв.

Спинър гривна "Aroma Defence" за деца /с аромат на цитронела и здравец/Спинър гривна “Aroma Defence” за деца /с аромат на цитронела и здравец/ е натурален репелент за защита от комари, кърлежи и бълхи. 100% натурален състав, ефективна и безопасна силиконова гривна за деца, напоена с натурално, свежо масло от цитронела и герани..

Бърз преглед

BIOTRADE CALMAX / КАЛМАКС ГЕЛ 30МЛ

(0)
8.36 лв.

BIOTRADE CALMAX / КАЛМАКС ГЕЛ 30МЛКалмакс е нежен охлаждащ гел, който осигурява бързо успокоение на сърбежа, подуването и болката, причинени от ухапвания и ужилвания от насекоми - комари, бълхи, мравки, оси и пчели, опарвания от растения - коприва и отровен бръшлян. Незабавното му действие намалява дискомфорта и зачервяването на засегнатото място. ..

Бърз преглед

BIOTRADE CALMAX / КАЛМАКС ЛОСИОН ПРОТИВ СЪРБЕЖ

(0)
8.36 лв.

BIOTRADE CALMAX / КАЛМАКС ЛОСИОН ПРОТИВ СЪРБЕЖ • Бързо успокоява сърбежа • Нежно охлажда кожата • Не съдържа парфюм Калмакс е спрей за успокояване на сърбежа от ухапване от насекоми /комари, бълхи, мравки и други/ опарвания от коприва, както и при някои видове шарка. Бързо намалява сърбежа, приятно охлажда кожата и същевременно намалява отока в..

Бърз преглед

БОЧКО ГЕЛ СЛЕД УХАПВАНЕ ОТ НАСЕКОМИ 20МЛ. 3510

(0)
3.75 лв.

БОЧКО / BOCHKOГЕЛ СЛЕД УХАПВАНЕ ОТ НАСЕКОМИ 20МЛ. 3510 Екстрактът от невен действа благотворно върху кожата, като помага за бързото зарастване на рани и предотвратява възпалителните процеси. Включеното натурално лавандулово масло има успокояващ ефект, намалява отока и охлажда кожата...

Бърз преглед

ГРИВНА ПРОТИВ КОМАРИ СИЛИКОНОВА /СПИРАЛА/

(0)
3.09 лв.

ГРИВНА ПРОТИВ КОМАРИ СИЛИКОНОВА /СПИРАЛА/ До 240 часа свеж аромат на лимонена трева ! Уханието на Цитронелата е напълно непоносим за всички летящи, пълзящи и жилещи насекоми. Материал: Силикон, напоен с масло от цитронела (лимонена трева)...

Показани 1 от 15 | 37 (3 Страници)