Тампони за грим

Тампони за грим

Grid View:
Quickview

CLEANIC ТАМПОНИ ЗА ГРИМ 120

(0)
2.69 лв.

ТАМПОНИ ЗА ГРИМ CLINIC / КЛИНИК 120 Тампоните за почистване на грим на "Normal Clinic" са изработени от чист памук, за да осигурят нежна грижа на кожата ви. Те абсорбират лесно козметичните продукти, благодарение на иновативната технология за впръскване на микрофибър под налягане във влакната на памука. Полученият материал от микрофибър и памук п..

Quickview

CLEANIC ТАМПОНИ ЗА ГРИМ 80

(0)
1.69 лв.

ТАМПОНИ ЗА ГРИМ CLINIC / КЛИНИК Х 80 Тампоните за почистване на грим на "Normal Clinic" са изработени от чист памук, за да осигурят нежна грижа на кожата ви. Те абсорбират лесно козметичните продукти, благодарение на иновативната технология за впръскване на микрофибър под налягане във влакната на памука. Полученият материал от микрофибър и памук п..

Quickview

CLEANIC ТАМПОНИ ЗА ГРИМ ПАМУК И БАМБУК 120 БР

(0)
2.59 лв.

ТАМПОНИ / CLEANIC ЗА ГРИМ КЛИНИК ПАМУК И БАМБУК 120 БР Cleanic Home Spa Cotton Cosmetic Pads са козметични тампони с бамбук, изработени от висококачествен памук, предназначени да отстраняват грима и замърсяванията в комбинация с подходящ почистващ продукт. Краят на всеки тампон е защитен с обвивка, която не позволява разслояването и оставането на ..

Quickview

СЕПТОНА / SEPTONA ТАМПОНИ ЗА ГРИМ 80 + 40

(0)
1.99 лв.

ТАМПОНИ ЗА ГРИМ SEPTONA / СЕПТОНА 80+40 Septona Sensitive са тампони за грим, предназначени да почистват чувствителната кожа, отстранявайки гримът. Тампоните притежават 100% памук, и може да бъдат използвани за различни козметични процедури...

Quickview

СЕПТОНА / SEPTONA ТАМПОНИ ЗА ГРИМ СЕНЗИТИВ 45 + 35

(0)
3.39 лв.

ТАМПОНИ ЗА ГРИМ СЕПТОНА / SEPTONAСЕНЗИТИВ 45+35 SEPTONA Sensitive Duo дискове за дегримиране 45+35..

Out Of Stock
Quickview

CLEANIC ТАМПОНИ ЗА ГРИМ Х 100

(0)
2.19 лв.

ТАМПОНИ ЗА ГРИМ CLINIC / КЛИНИК Х 100 Тампоните за почистване на грим на "Normal Clinic" са изработени от чист памук, за да осигурят нежна грижа на кожата ви. Те абсорбират лесно козметичните продукти, благодарение на иновативната технология за впръскване на микрофибър под налягане във влакната на памука. Полученият материал от микрофибър и памук..

Out Of Stock
Quickview

POM PON / ПОМ-ПОН ТАМПОНИ ЗА ГРИМ Х 70

(0)
1.39 лв.

ТАМПОНИ ЗА ГРИМ ПОМ-ПОН/POM-PON Х 70Pom Pon Extra Soft Cotton Pads са козметични тампони, изработени от 100% чист висококачествен памук, предназначени да отстраняват грима и замърсяванията в комбинация с подходящ почистващ продукт. Тампоните могат да бъдат използвани не само за почистване на лицето, но и за цялата област на деколтето, като поддържа..

Out Of Stock
Quickview

СЕПТОНА / SEPTONA ТАМПОНИ ЗА ГРИМ СЕНЗИТИВ 40 + 20

(0)
3.39 лв.

ТАМПОНИ ЗА ГРИМ СЕПТОНА / SEPTONA СЕНЗИТИВ 40+20 Тампони за дегримиране - овални.За лице и очи.С копринени протеини.С 2 страни - розова /за очи и чувствителните зони от лицето/ и бяла /за лицето/.Със шити ръбове.Нежно и ефективно почистват кожата.Предлагат уникално усещане за копринена мекота...

Showing 1 to 9 of 9 (1 Pages)