Тампони за грим

Тампони за грим

Табличен изглед:
Бърз преглед

CLEANIC ТАМПОНИ ЗА ГРИМ 120

(0)
2.69 лв.

ТАМПОНИ ЗА ГРИМ CLINIC / КЛИНИК 120 Тампоните за почистване на грим на "Normal Clinic" са изработени от чист памук, за да осигурят нежна грижа на кожата ви. Те абсорбират лесно козметичните продукти, благодарение на иновативната технология за впръскване на микрофибър под налягане във влакната на памука. Полученият материал от микрофибър и памук п..

Бърз преглед

CLEANIC ТАМПОНИ ЗА ГРИМ 80

(0)
1.69 лв.

ТАМПОНИ ЗА ГРИМ CLINIC / КЛИНИК Х 80 Тампоните за почистване на грим на "Normal Clinic" са изработени от чист памук, за да осигурят нежна грижа на кожата ви. Те абсорбират лесно козметичните продукти, благодарение на иновативната технология за впръскване на микрофибър под налягане във влакната на памука. Полученият материал от микрофибър и памук п..

Бърз преглед

CLEANIC ТАМПОНИ ЗА ГРИМ ПАМУК И БАМБУК 120 БР

(0)
2.59 лв.

CLEANIC ТАМПОНИ ЗА ГРИМ ПАМУК И БАМБУК 120 БРТампони за почистване на грим, супер деликатни, двустранни. NORMAL clinic® са изработени от 100% естествен памук. Не дразнят кожата и не оставят влакна. Порьозната им структура осигурява максимален абсорбиращ и почистващ ефект. Начин на употреба: Използвайте с подходящ почистващ продукт за отстраняване ..

Бърз преглед

CLEANIC ТАМПОНИ ЗА ГРИМ Х 100

(0)
2.19 лв.

CLEANIC ТАМПОНИ ЗА ГРИМ Х 100Противостарееща грижа за нормална и суха кожа. PURE SKIN е нежен, дълбоко хидратиращ крем за интензивна противостарееща грижа за нормална и суха кожа. Неговата балансирана pH формула, както и съдържащите се активни съставки, осигуряват бърза реепителизация и ревитализация на кожата.Успокоява и омекотява опънатата кожа ..

Бърз преглед

POM PON / ПОМ-ПОН ТАМПОНИ ЗА ГРИМ Х 70

(0)
1.39 лв.

ТАМПОНИ ЗА ГРИМ ПОМ-ПОН/POM-PON Х 70Pom Pon Extra Soft Cotton Pads са козметични тампони, изработени от 100% чист висококачествен памук, предназначени да отстраняват грима и замърсяванията в комбинация с подходящ почистващ продукт. Тампоните могат да бъдат използвани не само за почистване на лицето, но и за цялата област на деколтето, като поддържа..

Бърз преглед
Бърз преглед

СЕПТОНА / SEPTONA ТАМПОНИ ЗА ГРИМ 80 + 40

(0)
1.99 лв.

ТАМПОНИ ЗА ГРИМ SEPTONA / СЕПТОНА 80+40 Septona Sensitive са тампони за грим, предназначени да почистват чувствителната кожа, отстранявайки гримът. Тампоните притежават 100% памук, и може да бъдат използвани за различни козметични процедури...

Временно изчерпан
Бърз преглед

СЕПТОНА / SEPTONA ТАМПОНИ ЗА ГРИМ СЕНЗИТИВ 40 + 20

(0)
3.39 лв.

ТАМПОНИ ЗА ГРИМ СЕПТОНА / SEPTONA СЕНЗИТИВ 40+20 Тампони за дегримиране - овални.За лице и очи.С копринени протеини.С 2 страни - розова /за очи и чувствителните зони от лицето/ и бяла /за лицето/.Със шити ръбове.Нежно и ефективно почистват кожата.Предлагат уникално усещане за копринена мекота...

Временно изчерпан
Бърз преглед

СЕПТОНА / SEPTONA ТАМПОНИ ЗА ГРИМ СЕНЗИТИВ 45 + 35

(0)
3.39 лв.

ТАМПОНИ ЗА ГРИМ СЕПТОНА / SEPTONAСЕНЗИТИВ 45+35 SEPTONA Sensitive Duo дискове за дегримиране 45+35..

Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)