Храносмилателна система

Храносмилателна система

Grid View:
-15%
Quickview
-15%
Quickview

ABOCA / АБОКА НЕОБИАНАЦИД Х 45 ТАБЛЕТКИ

(0)
16.14 лв. 18.99 лв.

АБОКА НЕОБИАНАЦИД / ABOCA NEOBIOANACID ТАБЛ. Х 45 НеоБианацид при киселини и рефлукс е продукт на италианската фармацевтична компания Aboca, съдържа Poliprotect – синергичен молекулен комплекс от полизахариди (получени от Aloe Vera, Malva sylvestris и Althaea officinalis) и естествени минерали, които успокоява и защитава лигавицата на стомаха и хр..

Quickview

NATURE`S WAY NATURALAX / НАТУРАЛАКС С АЛОЕ ВЕРА 430МГ. Х 20 КАПСУЛИ

(0)
5.99 лв.

НАТУРАЛАКС 3 / NATURALAX 3 С АЛОЕ ВЕРА 430МГ./20 КАПС. Затруднено изхождане, подут корем, усещане за тежест, придружено с болка и често отделяне на газове… Това са досадните симптоми при запек – състояние, което ако продължи дълго във времето, води до натрупване на токсини в тялото, отпадналост, проблеми с кожата и др...

Quickview

NATURE`S WAY АЛОЕ ВЕРА 99% ГЕЛ И СОК 1Л.

(0)
31.29 лв.

АЛОЕ ВЕРА 99% ГЕЛ И СОК - 1Л. NW Съдържа 99,7% чист сок от листата на Алое вера! Алое вера гел и сок на американската компания Nature's Way е висококачествен оригинален продукт. Екстрактът от Алое вера, съдържащ се в хранителната добавка, е извлечен от органично отгледани растения без съприкосновение с химически вещества. Опаковката на продукта ..

Quickview

АДИРЕКС / ADIREX Х 6 ДОЗИ

(0)
12.49 лв.

АДИРЕКС х6 дозиПрочетете тази листовка внимателно, преди да започнете приема на препарата. Ако имате допълнителни въпроси, обърнете се към вашия лекар.Съдържание на листовката:I. Какво представлява диарията?II. Какво е ADIREX?III. Как действа ADIREX и за кого е предназначен?IV. Кой не трябва да приема ADIREX?V. Какви са страничните ефекти на ADIREX..

Quickview

АДИРЕКС КИДС / ADIREX KIDS Х 6 САШЕТА

(0)
10.99 лв.

АДИРЕКС КИДС сашета х 6 Neopharm Adirex Kids Sachets е хранителна добавка с подсладител за деца от 3 до 7 години, която спомага за поддържане на нормалната честота на изхождане и консистенция на чревното съдържимо. Адирекс за деца представлява комбинация от 4 клинично доказани съставки с благоприятен ефект върху здравето ..

Quickview

АКТИВЕН ВЪГЛЕН 0,25 Х 20 ТАБЛЕТКИ

(0)
3.27 лв.

АКТИВЕН ВЪГЛЕН ТАБЛЕТКИ 0,25 Х 20ЛИСТОВКААКТИВЕН ВЪГЛЕН CARBO ACTIVATUSПродукт, съдържащ активен въглен от растителен произход, неразтворим във вода, спирт и други разтворители и биологични течности. Не проявява химична активност и напълно се елиминира от организма за 24 - 48 часа.Количествен и качествен състав:активен въглен - 0.25 гр.;картофено н..

Quickview

АНТИМЕТИЛ / ANTIMETIL ТАБЛЕТКИ Х 30

(0)
12.90 лв.

АНТИМЕТИЛ / ANTIMETILТАБЛ. Х 30 Антиметил е хранителна добавка, която помага при гадене и повръщане от различен произход и стомашен-дискомфорт. Умело подбраната комбинация от лечебни природни екстракти в продукта бързо и ефективно успокояват стомашната лигавица...

Quickview

АПЕТИТО БИМБИ / APETITO BIMBI СИРОП 200МЛ.

(0)
18.09 лв.

АПЕТИТО БИМБИ / APETITO BIMBI сироп 200млПредназначение: Апетито е хранителна добавка, която е получена от внимателно подбрани и контролирани билкови екстракти. Пшеничният зародиш има подкрепящо и тонизиращо действие. Кантарионът, сминдухът и жълтата тинтява подпомагат нормалната храносмилателна функция на организма.Съставки: водноглицеринов екстра..

Quickview

БИЛКА ХОМЕОПАТИЧНА ПАСТА ЗА ЗЪБИ МАСТИХА 75МЛ

(0)
3.49 лв.

БИЛКАДЕНТ / BILCADENT ХОМЕОП.МАСТИХА Мастиха от Хиос на гръцкия производител Power of Nature представлява специална хранителна добавка с гръцка мастиха, която оказва благотворно действие за храносмилателния тракт. Продуктът е първият по рода си в Европа, който е създаден под формата на разтворими таблетки. Хиоската мастиха е изцяло натурален прод..

Quickview

БИМБИ ГАЗ / BIMBI GAS КАПКИ 30МЛ

(0)
18.89 лв.

ГАЗ БИМБИ капки 30 млГаз капки е хранителна добавка, получена от избрани и биологично контролирани растения. Екстрактите от копър, лайка и кимион са полезни за поддържане на редовна стомашно-чревна перисталтика и за насърчаване на физиологичното премахване на чревните газове...

Quickview

БИО АМИКА / BIO AMICA КАПКИ ЗА БЕБЕТА 15МЛ

(0)
21.09 лв.

БИОАМИКА / BIOAMICA КАПКИ ЗА БЕБЕТА 15МЛ" Продукт на марката Биошилд, под формата на капки, предназначени за бебета от 0+ месеца, които допринасят за нормалната чревна перисталтика. Основната им съставка е естествено синтезиращият се в човешкото тяло ензим лактаза, който разгражда лактозата - сложна захар, която се съдържа в млечните продукти, к..

-16%
Quickview

БИО ГАЙА / BIOGAIAТАБЛЕТКИ ЗА ДЪВЧЕНЕ ЯБЪЛКА Х 10

(0)
10.29 лв. 12.29 лв.

BIOGAIA / БИОГАЙА ТАБЛ. ЗА ДЪВЧЕНЕ ЯБЪЛКА Х 10 ДИновативния пробиотик BioGaia се грижи да възстановява нормалната стомашно-чревна флора и да осигурява нормалното функциониране на стомашно-чревния тракт след антибиотична терапия при диария, инфекции на имунната система. Таблетките са единствения пробиотик на българския пазар със съдържание на щама..

Showing 1 to 15 of 55 (4 Pages)