Храносмилателна система

Храносмилателна система

Табличен изглед:
Бърз преглед

Artesania Agricola/Aromax 2 Plantis Тинктура Диуретик/50 ml

(0)
22.87 лв.

Подобрява работата на бъбреците и извежда течностите от организма.Aromax 4 Plantis на испанската компания Artesania Agricola е микс от билкови екстракти, който подобрява работата на бъбреците и извежда течностите от тялото. С оптимизирането на течностите в кръвта организмът успява да поддържа кръвното в нормални граници и да намали рисковете о..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Aromax 2 Plantis/Тинктура за Добро Храносмилане/50 ml

(0)
21.50 лв.

Подобрява храносмилането, елиминира болките в стомаха, гаденето и газовете.Хранителната добавка Aromax2 Plantis помага при стомашен дискомфорт, заради преяждане или прием на нездравословни храни, или честа употреба на алкохол. Подобрява състояния на язва, гастрит и синдром на раздразненото черво. Качествата на хранителната добавка са следствие..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Aromax10 Plantis/Тинктура за Добър Метаболизъм/50 ml

(0)
21.95 лв.

Забързва метаболизма и подобрява храносмилането.Aromax 10 Plantis е добавка на растителна основа, чрез която можете да регулирате теглото си. Това се дължи на свойствата на съставките й (фукус, мента, полски хвощ, босилек), които успешно ускоряват метаболизма и правилната детоксикация.Фукусът, наречен още мехурчесто водорасло, който е в основа..

Бърз преглед

Artesania Agricola/AromaxEco 2 Plantis/Тинктура за Добро Храносмилане/50 ml

(0)
28.64 лв.

Подобрява перисталтиката на червата, облекчава болките в стомаха и гаденето.Хранителната добавка AromaxEco 2 Plantis е продукт, който подобрява перисталтиката на червата и помага за справяне със състояния на диария и запек. Облекчава и болките в стомаха, намалява подуването му и редуцира гаденето. Повлиява положително при газове и киселини, га..

Бърз преглед

Artesania Agricola/AromaxEco3 Plantis/Билкова тинктура за Черен дроб и жлъчка/50 ml

(0)
28.64 лв.

Детоксикира черния дроб и предпазва от възпаление жлъчния мехур.Хранителната добавка AromaxEco3 Plantis предпазва от възпаление жлъчния мехур и помага при детоксикацията на черния дроб и жлъчката. Премахвайки натрупаните шлаки и токсини, продуктът подобрява разграждането на мазнините и забързва метаболизма.Полезните й свойства се дължат на ек..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Jugo De Alcachofa/Сок от Артишок/20 ампули за пиене

(0)
36.64 лв.

Подобрява състоянието на жлъчката и черния дроб.Хранителната добавка Jugo De Alcachofa има мощно детоксикиращо действие, в следствие на което значително подобрява работата на жлъчката и черния дроб. Освен това стимулира бъбречната дейност. Всичко това оказва благоприятен ефект върху метаболизма и подпомага процеса на отслабване.Положителното ..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Red Detox Plantis/250 ml

(0)
41.33 лв.

Детоксикира организма и подкрепя черния дроб.Хранителната добавка Red Detox Plantis подпомага процеса на пречистване на тялото от натрупаните токсини и вредни вещества. Освен това играе и важна роля в процеса на отслабвaне, като подобрява работа на черния дроб.Свойствата й се дължат на растителните екстракти и витамините, съдържащи се в  ..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Rumelax/Билкова лаксативна смес

(0)
15.09 лв.

Стимулира функцията на червата и помага при запек.Хранителната добавка Rumelax е ефикасно средство за борба със запека и нередовния стомах. Тя стимулира правилното функциониране на червата и улеснява изхождането, като предотвратява риска от хемороиди, ректално кървене.  Това се дължи на съставките й лисата от мента и сена, корен от женск..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Rumex10/Билкова смес за наднормено тегло

(0)
16.68 лв.

Редуцира теглото и подобрява храносмилането.Хранителната добавка Rumex 10 е билкова смес, която осигурява подкрепа при отслабване и е подходяща за прием при различни хранителни режими. Те премахва натрупаните излишни мазнини плавно, но трайно.Основните й съставки -фукус, сарсапарила, полски хвощ, босилек, мента са тези, които помагат за проце..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Rumex2/Билкова смес за добро храносмилане

(0)
13.13 лв.

Бори се с болките в корема и газовете, помага за правилното храносмилане.Хранителната добавка Rumex 2 помага на организма за правилното храносмилане, като се бори с болките в корема и газовете, гаденето и подуването. Повлиява положително и при висока киселинност. Съдейства за производството на стомашен сок и жлъчната секреция и стимулира пери..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Rumex3/Билкова смес за черен дроб и жлъчка

(0)
14.49 лв.

Пречиства черния дроб и стимулира жлъчния поток.Хранителната добавка Rumex 3 е на билкова основа и подпомага извеждането на токсините и шлаките от черния дроб, който е отговорен за редица жизненоважни функции на организма. Предпазва чернодробните клетки от атаките на свободните радикали и оптимизира обменните процеси в него. Намалява производс..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Детокс Програма/90 капсули/6 блистера

(0)
56.00 лв.

Премахва токсините от тялото.Хранителната добавка Hepur Plus Detox Plantis пречиства организма от натрупаните в него токсини. Тя не просто извежда вредните вещества от тялото, но и спомага за регенерацията на тъканите. Процесът се извършва на 5 фази, които са базирани на съставките на петте формули – зелена, бяла, червена, синя и кафява. Те им..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Тинктура Артишок/50 ml

(0)
16.80 лв.

Подпомага правилното функциониране на черния дроб и жлъчката.Alcachofa Plantis е хранителна добавка с екстракт от листа на артишок, която подкрепя функционирането на черния дроб и действа детоксикиращо върху организма. Полезните му свойства се дължат на факта, че е богат на източници на антиоксиданти и фибри. В 100 г артишок се съдържат 20% от..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Тинктура Болдо/50 ml

(0)
18.16 лв.

Подобрява функциите на храносмилателната система, черния дроб и жлъчката.Boldo Plantis  на испанската компания Artesania Agricola е хранителна добавка на растителна основа, която подобрява функциите на храносмилателната система, черния дроб, жлъчката. Основните й ползи се дължат на съставката й – болдо. Листата на вечнозеления храст са изв..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Тинктура Бял Трън/50 ml

(0)
21.53 лв.

Подобрява функцията на черния дроб, извежда токсините от тялото.Хранителната добавка Cardo Mariano Planti е продукт, който подпомага здравето на черния дроб и се грижи за правилното му функциониране. Подобрява състоянието и на органите и системите, свързани с него. Това се дължи на  хидроалкохолния екстракт от семената на билката бял трън..

Показани 1 от 15 | 223 (15 Страници)