Анемия


Анемия


Табличен изглед:
Бърз преглед

СМАРТ ХИТ / SMARTHIT ЖЕЛЯЗО 150МЛ

(0)
31.72 лв.

СМАРТ ХИТ / SMARTHIT ЖЕЛЯЗО 150МЛ Хранителна добавка Разработена по патентованата технология за ефективно усвояване Miosol®, хранителната добавка SmartHit IV Ferrum Liquid представлява течна форма на желязо, микрокапсулирано в липозоми. Благодарение на микрокапсулата, добавката няма неприятен вкус, не причинява стомашно-чревен дискомфорт и желязо..

Бърз преглед

ФЛОРАДИКС / FLODADIX БИЛКОВА КРЪВ С ЖЕЛЯЗО СИРОП 250 МЛ

(0)
21.46 лв.

ФЛОРАДИКС / FLODADIX БИЛКОВА КРЪВ С ЖЕЛЯЗО СИРОП 250 МЛ Флорадикс билкова кръв с желязо е хранителна добавка под формата на сироп, която се препоръчва при повишена нужда от желязо, както в периодите на развитие на малките деца до младежка възраст, при по-обилна менструация, отпадналост и умора, бременност и кърмене, през втората половина на живота..

-15%
Бърз преглед

Natural Factors/ Желязо 25 mg/25 mg/90 таблетки

(0)
14.99 лв. 17.63 лв.

Желязото на Natural Factors се предлага в хелатна форма, която се абсорбира добре и не води до запек. Всяка таблетка съдържа 25 мг желязо, което е жизненонеобходимо за производството на хемоглобин, елементът, който пренася кислорода в кръвта. Желязото се препоръчва при анемия и при жени, които изпитват голяма умора по време на месечния цикъл.Пр..

-15%
Бърз преглед

Natural Factors/BioCoenzymated Витамин В6 Пиридоксал-5-фосфат/50 mg/30 капсули

(0)
25.87 лв. 30.44 лв.

Витамин В6 (Пиридоксал-5-Фосфат) e натурален продукт спомагащ за нормалното функциониране на нервната система, мозъка и сърдечно-съдовата система. Съдържанието на витамин В6 като пиридоксал-5-фосфат – уникалната коензимирана, метаболитно активна форма на В6, го прави лесен за усвояване от тялото! За разлика от стандартния пиридоксин (най-..

-15%
Бърз преглед

Natural Factors/HemoFactors 20 mg/60 таблетки

(0)
29.60 лв. 34.82 лв.

HemoFactors на Natural Factors съдържа желязо SunActive®-високо биодостъпна форма на  желязо, което се абсорбира лесно и не дразни стомаха. Желязото е микроелемент, важен за  хемоглобина, който пренася кислород към клетките, за производството на енергия. Допълнителният прием на желязо е препоръчителен при хора, страдащи от желязодефиц..

-15%
Бърз преглед

Natural Factors/IRON FACTORS/35 mg/90 таблетки

(0)
23.85 лв. 28.06 лв.

Комбиниран продукт, съчетаващ желязо, витамин C, фолиева киселина, манган и витамин B12. Подпомага образуването и оптималната функция на червените кръвни телца, както и за превенция на анемия с дефицит на желязо. -          Витамините и минералите притежават синергично действие за насърчаване функции..

-15%
Бърз преглед

Natural Factors/Iron Sense/WomenSense/668mg/60капсули

(0)
42.66 лв. 50.19 лв.

Natural Factors/Iron Sense/WomenSense/668mg/60капсулиIronSense® комбинира железен бисглицинат с биоактивни витамини В, фолиева киселина, мед и витамин С за оптимална абсорбция и бионаличност. Съдържа метил-кабаламиновата форма на В12, пиридоксал-5-фосфат (P5P) В6 и висококачествен Quatrefolic® фолат. IronSense не дразни стомаха и идеален за под..

Временно изчерпан
Бърз преглед

ФЕРОТОН / FEROTON ЯБЪЛКА САШЕ 25МЛ Х 14

(0)
26.97 лв.

ФЕРОТОН / FEROTON ЯБЪЛКА САШЕ 25МЛ Х 14 Феротон на немския производител Nelsons е хранителна добавка под формата на сашета, обогатена с ябълков сок и Витамин С, която доставя на организма желязо от естествен източник. Дневният прием на 1 саше покрива нуждите от желязо и Витамин С. Нормалната резорбция на желязо от храната е от 5 до 20%, а поради п..

Временно изчерпан
-9%
Бърз преглед

ФЛОРАДИКС БИЛКОВА КРЪВ СИРОП ЗА ДЕЦА 250МЛ

(0)
24.39 лв. 26.90 лв.

ФЛОРАДИКС БИЛКОВА КРЪВ СИРОП ЗА ДЕЦА 250 мл Хранителна добавка Хранителна добавка, съдържаща желязо, витамини от група В и натурален витамин С от ацерола. Добавката е създадена за подпомагане нормалното когнитивно развитие при децата, като набавя оптималното количество желязо. Признаците на дефицит на желязо са умора, намалено внимание и понижен ..

Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)