Антиоксиданти

Антиоксиданти

Табличен изглед:
Бърз преглед

Artesania Agricola/L-Cisteina Plantis/Л-Цiистеин/500 mg/60 капсули

(0)
23.36 лв.

Подкрепя имунната система и намалява риска от инсулт.Хранителна добавка L-Cisteina Plantis е идеално средство за подкрепяне на имунната система. Тя спомага и за намаляването на риска от инсулт. Подпомага процеса на прочистване на черния и белия дроб и забързва процеса  на отслабване.L-Cisteina Plantis притежава антиоксидантно действие. Бл..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Тинктура Дяволски нокът/50 ml

(0)
18.64 лв.

Подобрява състоянието при артрит, лумбаго и ишиас.Хранителната добавка Harpagofito  Plantis е изключително ефикасно средство за намаляване болките в ставите и неприятните последици при артрит, лумбаго, ишиас и подагра. Има и доказано противовъзпалително действие. Тайната на полезните свойства се крие в основната й съставка - екстракт от ко..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Тинктура Маслина Лист/50 ml

(0)
19.00 лв.

Подобрява състоянието на сърдечно-съдовата система.Хранителната добавка Olivo Plantis е ефективно средство за подобрява показателите на кръвта и холестерола, тонизиране на сърдечния мускул и стимулиране на мозъчната дейност. Полезните му свойства се дължат на перфектната комбинация от екстракт от листа на глог и концентрат от маслинови листа.Г..

Бърз преглед

BARBEL DRAXEL FASZIEN FASCIA 150 ТАБЛЕТКИ

(0)
31.04 лв.

Faszien на немската компания Barbel Drexel е натурална формула за поддържане нормалното състояние на съединителната тъкан, ставите, костите, косата и кожата, както и за защита на клетките от оксидативен стрес.Основни ползи:·       Допринася за поддържането и възстановяването на мускулите и сухожилията. · &nbs..

Бърз преглед

BARBEL DRAXEL АСТАКСАНТИН ЕНЕРДЖИ КОНЦЕНТРАТ 500МЛ

(0)
101.13 лв.

Има ободряващо действие и подобрява продуктивността.Продуктът Astaxanthin Energy-Drink Konzentrat се бори с физическата и умствената умора. Той притежава ободряващо действие, но без да предизвика нежелана нервност или свръхвъзбудимост. Освен това помага за по-лесното концентриране и по-бързото запомняне на информация. Повишава и продуктивността,..

Временно изчерпан
Бърз преглед

DOUBLE WOOD / SPERMIDNE / 120 КАПСУЛИ

(0)
112.56 лв.

Spermidine e хранителна добавка на американската компания Double Wood Supplements. Марката е производител на висококачествени добавки и ноотропни средства, сертифицирани при строг контрол на качеството в САЩ. Спермидинът има противовъзпалителни и антиоксидантни свойства и може да подобри дишането и метаболитния баланс. Смята се, че повишен..

Бърз преглед

Double Wood/BACOPA EXTRACT/БАКОПА МОНИЕРИ ЕКСТРАКТ/450 mg/90 капсули

(0)
73.68 лв.

BACOPA EXTRACT / БАКОПА МОНИЕРИ ЕКСТРАКТ на американската компания Double Wood Supplements е адаптогенна билка с мощни антиоксидантни свойства, която подпомага поддържането на добро когнитивно здраве.Бакопа мониери, наричана още брахми, е основно растение в традиционната аюрведична медицина. Расте във влажна, тропическа среда и се използва от ..

Бърз преглед

Double Wood/BacopaMind/Bacopa Monnieri Extract/Бакопа Мониери екстракт/210 капсули

(0)
150.26 лв.

BacopaMind™ Bacopa Monnieri Extract / Бакопа Мониери екстракт, 210 капсули, e хранителна добавка на американската компания Double Wood Supplements. Марката е производител на висококачествени добавки и ноотропни средства, сертифицирани при строг контрол на качеството в САЩ.Хранителната добавка BacopaMind™ Bacopa Monnieri Extract на Double Wood д..

Бърз преглед

Double Wood/BLUE SPIRULINA/СИНЯ СПИРУЛИНА/прах,/30 g

(0)
74.80 лв.

BLUE SPIRULINA / СИНЯ СПИРУЛИНА на американската компания Double Wood Supplements е мощен антиоксидант, който допринася за защита на клетките от оксидативния стрес. Синята спирулина е водорасло, което се среща естествено във водоеми по целия свят. Тя е мощен източник на хранителни вещества. Притежава невероятно високо съдържание на протеи..

Бърз преглед

Double Wood/Fadogia Agrtestis/180 капсули

(0)
83.46 лв.

Fadogia Agrtestis на американска компания Double Wood Supplements действа като антиоксидант и допринася за поддържане нормални нива на тестостерон.Fadogia agrestis е растение, чиято родина е Нигерия. От хилядолетия стъблото на билката се използва за направата на лекарства с различни здравословни ползи.В наши дни Fadogia agrestis е популярна до..

Бърз преглед

Double Wood/Fisetin/100 mg/Физетин/60 капсули

(0)
79.94 лв.

Fisetin/Физетин на американската компания Double Wood Supplements има антиоксидантни свойства и допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес.Физетинът е флавонол - жълт растителен пигмент, който принадлежи към флаваноидната група на полифенолите. Ягодите са най-добрият хранителен източник на физетин, следвани от ябълките и райските я..

Бърз преглед

Double Wood/GLYCINE/ГЛИЦИН/300 капсули

(0)
104.04 лв.

GLYCINE / ГЛИЦИН на американската компания Double Wood Supplements е важна аминокиселина, която подпомага когнитивните функции и допринася за добрата обмяна на веществата в тялото.Глицин е една от двадесетте канонични аминокиселини. По своята химична структура тя може да се определи като най-простата аминокиселина, тъй като страничното ѝ разкло..

Бърз преглед

Double Wood/RESVERATROL/РЕСВЕРАТРОЛ/120 капсули

(0)
87.60 лв.

RESVERATROL / РЕСВЕРАТРОЛ на американската компания Double Wood Supplements е хранителна добавка, която действа като антиоксидант и защитава клетките от оксидативен стрес.Ресвератрол е растително съединение, което действа като антиоксидант. Той принадлежи към определен клас полифенолни съединения, наречени стилбеноиди. Тези вещества се произвеж..

Бърз преглед

Double Wood/S-ACETYL-L-GLUTATHIONE/С-АЦЕТИЛ-Л-ГЛУТАТИОН/60 капсули

(0)
83.70 лв.

S-ACETYL-L-GLUTATHIONE на американската компания Double Wood Supplements е хранителна добавка с антиоксидантни свойства, която допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес.Глутатион е най-мощният и важен антиоксидант, който се произвежда във всички клетки в човешкото тяло. S-ацетил-L-глутатион е трипептид, който се състои от три амино..

Бърз преглед

Famille Mary/Miel de thym Propolis Verte PAOT/33+ ПЧЕЛЕН МЕД ОТ МАЩЕРКА + ЗЕЛЕН ПРОПОЛИС

(0)
24.79 лв.

Miel de thym + propolis verte - Пчелен мед от дива мащерка + зелен прополис съчетава две активни съставки на кошера – мед и зелен прополис и се отличава с много висока степен на антиоксидантна сила (33+). Това е доказано от PAOT-Liquid® - патентована система за определяне на съдържанието на антиоксиданти, като сред тях голя..

Показани 1 от 15 | 201 (14 Страници)